2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar bu arada salı günü doktorum beni detaylı ultrason için çağırdı sizin doktor da çağırdı mı? 17+5 olcak o zaman

Ah ben bugun neler yaptim camlari sildim, perdeler yikattim utuledim. Uzun boydan bir camim var mahvetti beni. Her yanim agriyor. Aksam 10 dk uzanabildim kizimi yikadim kendim yikandim simdi oyun oynuyoruz. Uzanmama musade etmiyor
İyi cesaret valla baya bi iş yapmışsın yorulunca ağrı oluyor mu ben ağrım olunca çok korktum

Geçmiş olsun canım Önemli olan bebişin iyi olması. Ben de bıraktım işi bu sene, kendine çok dikkat etmen lazım
Sağol canım. Evet önemli olan bebişlerin iyilikleri. İşi borakmıycam ama heyet raporu alıcam bir süre sanırım. Evde olmak benim için en iyisi olucak

İnan her haftanin ayri bi seyi var. 16. Haftada bende kipirdanma hissettim sonra daha hissedemedim sonraki iki haftamdamda karnim gobek ucundan diklesti.. yani belki ic karin genistir sendede ve daha cikmamis olmasi normal.. ilk hamileliklerde bebek hissetme olayi 20. Haftadan sonralarinda oluyor zaten oncesi nadir gorulur. Sevgiyle buyut bebelerini

Benimkide ona benzer ama dr cok iyi diye alaninda sesimi cikarmiyorum. İkiz bebeklerim olmasa bende bu dr a gorunmek istemiyordum. Hic bi zaman yerinde durmuo yurt disi kongreleri oluyo.. kanama oldum dr ariyorum. Yurt disinda.. yine kanama oldum bayrama denk geldi vendede sansizlik var ozel seyahatte.. Yasadigim sikintilarda saolsun yonlendirdi ama kendi yoktu. Cok dusundum ikinci doktor. Ama nasil nerde? Dogum subat belkide ocak sonu olacak... umarim dr um kisin seyahatte is turnesinde olmaz. Gecen gun yuzunede soyledim. Soyledim ne degisti orasida ayri.. zaten 20. Haftaya kadar haftalij buyuyup buyumedigine geri jalmismi vucut kisimlari olusmus mu.. onlara bakiyor.. 20. Haftadan sonra detayli ultrasonla tek tek anlatiyor.. mide borusu gelismis mi? Yok o yok su.. yani dr iyi bi dr sa guven derim.. icib rahat degilse sen sor, yanit bekle.. yapcak bisey yok sanki

Kuzum oncelijle gecmis olsun.. Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin.. benim abimin karisina down dediler olasiligi yuzde bilmem kac, korkuttular ilk bebeginde ama yengem ne okursa olsun almayacagim dedi sapa saglam erkegimiz oldu, pesinden kiz cocugunada dediler hic umursamadi.. arkadaslarimin ikizlerinden birisinin kanlarini yurt disina gonderilen bir test var adini unuttum.. cocuklardan biri boyle boyle dediker.. alip almama konusu sizin takdirinizde dediler.. Can veren Allah dediler cevredende bu takim testler bazen olasilik hesaplasada kaldiki yuzde kesib degil.. o kadar emek ve bi can tasiyosun.. benimkinede 13. Haftamda ayni testleri yapalimmi dedijlerinde once bi kararsiz kaldim.. sonra gerek yok dedim.. test istemelerindeki gaye burun kemigi o haftalarda gorulmesi gerekiyormus dr goremedi ve bu haftalarda su su testler yapilabiliyor dedi ikizlerde sinirli sadecekandan bakilio.. cevremde testlerin bazi kotu olasilik gostersede biraz da para tuzagi yok ikili test yok uclu test.. amniyosentez yapiolar en belirleyici o oluyor esasinda... git bir perinatalogtan randevu al.. detayli incelesin seni.. ve gorus iste doktordan.. ve Allahin izniyle bebeklerimiz sagliklu olacaklar bu mucizeleri ne kdar bekledik... testler yuzde yuz degil. Diger maneviyata girmiyorum. Hakkinda hayirlisi olsun canim bnm

Perinatologa gitttt . Sen beni dinle uzmab gorus alirsin.. simdiden randevu al... 13. Haftan 14. Haftana kadar... aynini banada dediler... sonucunu dr a goster.. boyle riskli seylere girme ... dedigim gibi artik amniyosentez o jadar kolay yapilioki riski yok dencek kadar az.. iyi bir dokttora gorun.. hicte kafana takma benim perinatolog devletten buldum bi hayli zor oldu.. kirmizi ekranami dusmesi gerekiyor yesil mi oyle bisey dediler . Cunky direkt onlardan randevu alamiyosunuz... git bir an once gorun.. hiccc canini sikma

Kızlar yine kanamam başladı doktora gidiyorum. Dua edin benim için
Kuzummmm bende yasiyordum bundan iki hafta oncesine kadar gmde 9 hafta her hafta sonu kanama basliyordu bir ped dolusu... korktum cok fazla ama bazi kadinlarda olabiliyor.. cok endiseliydim nolcak napcam bebeklerimi kaybetme riskim vardi.. ailem cevremde hic bnm gibi yasamamislar bizde ilk defa ven yasayinca.. hastaneye gidince o kadar vebim gibi hasta vardiki hic merak etme.. onlar birsekilde tutunuyorlar ve ilk hamilelikte rahim genisliyor cocugub plesantayla tutunma yuzeyi rahme genisliyor... yani bi cok faktor var.. kan sulandirici kullandinmi? Bende doktor kes demisti kanamadan sonra.. Allah yardimcin olsun..

Hayirli sabahlar canım
ikiz gebelikte amniyosentez daha mı tehlikeli.
Bebeklerimden birinin kalbinde sıkıntı olabileceğini söylemişti doktorum.Ve gerekirse Amniyosentez yapılıp, genetigine bakacaklar.
İnşallah öyle bi durum yoktur, Ben amniyosentez den korkuyorum açıkçası.

Bence doktorun sacmalamis.
Burda tahmin yürütmuyor sonuçta.15. haftada belli eder normalde, bakmak mi istememiş ne.

Kızlar grip gibi alerji olan var mı sabahları sürekli hapşırıyorum. Demin kasığıma hapşırırken sancı girdi normal miii cvp verin lütfenn

Bence doktorun sacmalamis.
Burda tahmin yürütmuyor sonuçta.15. haftada belli eder normalde, bakmak mi istememiş ne.
Yani bende döndüm kaldım bunlar halk arasında konuşulan tıpla alakası olmayan şeyler Evet bakmak istemedi sanırım... tam tersi olması lazım doktorlar böyle şeylerin olmadığını sağ ve sol fark etmediğini söylerler normalde...

Reactions: Eva
Doktorum bana hiç test yapmadı ama baktiririm olmadı canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…