- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
hosbuldum canım amin inşallahMerhaba, hoşgeldiniz☺ Ben de Gaziantep’teyim☺ Günlerimiz de yakınmış Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah☺
İyi cesaret valla baya bi iş yapmışsın yorulunca ağrı oluyor mu ben ağrım olunca çok korktumAh ben bugun neler yaptimcamlari sildim, perdeler yikattim utuledim. Uzun boydan bir camim var mahvetti beni. Her yanim agriyor. Aksam 10 dk uzanabildim kizimi yikadim kendim yikandim simdi oyun oynuyoruz. Uzanmama musade etmiyor
iyiyim canım teşekkür ederim.bebeğimde iyi çok şükür. dinlenmem gerekiyor ama dinlenemiyorum.sanırım alıcam heyet raporunuCanim cok gecmis olsun simdi nasilsin. Allah bebegini sana bagislasin
Sağol canım. Evet önemli olan bebişlerin iyilikleri. İşi borakmıycam ama heyet raporu alıcam bir süre sanırım. Evde olmak benim için en iyisi olucakGeçmiş olsun canımÖnemli olan bebişin iyi olması. Ben de bıraktım işi bu sene, kendine çok dikkat etmen lazım
yön olarak ne tarafta oynuyor mesala benimki hep sol tarafımda kıpır kıpır maşallah kuzumaKizlar 3 akşamdır bebisim cok guzel oynuyor. Ve suan da da hattacok şükür
Benim kızım da solumda kıpırdanıyor sürekli sonra sağa kayıyoyön olarak ne tarafta oynuyor mesala benimki hep sol tarafımda kıpır kıpır maşallah kuzuma
İnan her haftanin ayri bi seyi var. 16. Haftada bende kipirdanma hissettim sonra daha hissedemedim sonraki iki haftamdamda karnim gobek ucundan diklesti.. yani belki ic karin genistir sendede ve daha cikmamis olmasi normal.. ilk hamileliklerde bebek hissetme olayi 20. Haftadan sonralarinda oluyor zaten oncesi nadir gorulur. Sevgiyle buyut bebeleriniYa bende hala hissedemiyorum hele sabah karnım nerdyse eskisi gibi oldgu için hamile oldgunu bile anlamıyorum.Allahtan akşam biraz daha belirginleşiyor.geçen salı gittim doktora ama içim içimi yiyosiz nasıl evet ya hamileyim diyebiliyosunuz bebeği hissedemeyen arkadaşlarr
Benimkide ona benzer ama dr cok iyi diye alaninda sesimi cikarmiyorum. İkiz bebeklerim olmasa bende bu dr a gorunmek istemiyordum. Hic bi zaman yerinde durmuo yurt disi kongreleri oluyo.. kanama oldum dr ariyorum. Yurt disinda.. yine kanama oldum bayrama denk geldi vendede sansizlik var ozel seyahatte.. Yasadigim sikintilarda saolsun yonlendirdi ama kendi yoktu. Cok dusundum ikinci doktor. Ama nasil nerde? Dogum subat belkide ocak sonu olacak... umarim dr um kisin seyahatte is turnesinde olmaz. Gecen gun yuzunede soyledim. Soyledim ne degisti orasida ayri.. zaten 20. Haftaya kadar haftalij buyuyup buyumedigine geri jalmismi vucut kisimlari olusmus mu.. onlara bakiyor.. 20. Haftadan sonra detayli ultrasonla tek tek anlatiyor.. mide borusu gelismis mi? Yok o yok su.. yani dr iyi bi dr sa guven derim.. icib rahat degilse sen sor, yanit bekle.. yapcak bisey yok sankiKızlar selam,
Bugün farklı bir forumda okudum da sizlere danışmak istedim. Bazı doktorlar her kontrolde kilo takibi, tansiyon ölçümü, ultrasonda da incelerken kolları, bacakları vs diye ayrıntılı bir şekilde anneye babaya gösteriyormuş.
Benim doktorum bunların hiç birini yapmıyor. Yalnızca ultrasonda bakıp herhangi bir problem yok diyor. Ben sormadan herhangi bir şey söylemiyor.
Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizlerin özel hastanedeki muayene deneyimlerini öğrenmek isterim.
Kuzum oncelijle gecmis olsun.. Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin.. benim abimin karisina down dediler olasiligi yuzde bilmem kac, korkuttular ilk bebeginde ama yengem ne okursa olsun almayacagim dedi sapa saglam erkegimiz oldu, pesinden kiz cocugunada dediler hic umursamadi.. arkadaslarimin ikizlerinden birisinin kanlarini yurt disina gonderilen bir test var adini unuttum.. cocuklardan biri boyle boyle dediker.. alip almama konusu sizin takdirinizde dediler.. Can veren Allah dediler cevredende bu takim testler bazen olasilik hesaplasada kaldiki yuzde kesib degil.. o kadar emek ve bi can tasiyosun.. benimkinede 13. Haftamda ayni testleri yapalimmi dedijlerinde once bi kararsiz kaldim.. sonra gerek yok dedim.. test istemelerindeki gaye burun kemigi o haftalarda gorulmesi gerekiyormus dr goremedi ve bu haftalarda su su testler yapilabiliyor dedi ikizlerde sinirli sadecekandan bakilio.. cevremde testlerin bazi kotu olasilik gostersede biraz da para tuzagi yok ikili test yok uclu test.. amniyosentez yapiolar en belirleyici o oluyor esasinda... git bir perinatalogtan randevu al.. detayli incelesin seni.. ve gorus iste doktordan.. ve Allahin izniyle bebeklerimiz sagliklu olacaklar bu mucizeleri ne kdar bekledik...Kızlar bana ikili test sonucuma göre cvs önerdiler. Nifty bu değerlerle yapılmaz dediler mutlaka plasentadan parça alacaklarmış. Aslında cut of değerinin altında çıktı ama riskin yüksek diyorlar. Benzer sonuçları olan var mi ne yaptınız
Perinatologa gitttt . Sen beni dinle uzmab gorus alirsin.. simdiden randevu al... 13. Haftan 14. Haftana kadar... aynini banada dediler... sonucunu dr a goster.. boyle riskli seylere girme ... dedigim gibi artik amniyosentez o jadar kolay yapilioki riski yok dencek kadar az.. iyi bir dokttora gorun.. hicte kafana takma benim perinatolog devletten buldum bi hayli zor oldu.. kirmizi ekranami dusmesi gerekiyor yesil mi oyle bisey dediler . Cunky direkt onlardan randevu alamiyosunuz... git bir an once gorun.. hiccc canini sikmaCanim ense kalınlığı 1.2 mm. Burun kemiğini gordu ama net olcemedigi icin net değerlendirilmedi yazdı raporda. Kardeşim Marmara’da anestezi bölümünde ona sordum yaptırma ek örneğe gerek yok her şey yasa göre iyi dedi. Ben de arada kaldım riskli bir iş neticede. Fetal DNA yapacaklardı normalde yüksek çıkınca yapmadılar anlamadım ben de.
Kuzummmm bende yasiyordum bundan iki hafta oncesine kadar gmde 9 hafta her hafta sonu kanama basliyordu bir ped dolusu... korktum cok fazla ama bazi kadinlarda olabiliyor.. cok endiseliydim nolcak napcam bebeklerimi kaybetme riskim vardi.. ailem cevremde hic bnm gibi yasamamislar bizde ilk defa ven yasayinca.. hastaneye gidince o kadar vebim gibi hasta vardiki hic merak etme.. onlar birsekilde tutunuyorlarKızlar yine kanamam başladıdoktora gidiyorum. Dua edin benim için
Hayirli sabahlar canımPerinatologa gitttt . Sen beni dinle uzmab gorus alirsin.. simdiden randevu al... 13. Haftan 14. Haftana kadar... aynini banada dediler... sonucunu dr a goster.. boyle riskli seylere girme ... dedigim gibi artik amniyosentez o jadar kolay yapilioki riski yok dencek kadar az.. iyi bir dokttora gorun.. hicte kafana takma benim perinatolog devletten buldum bi hayli zor oldu.. kirmizi ekranami dusmesi gerekiyor yesil mi oyle bisey dediler . Cunky direkt onlardan randevu alamiyosunuz... git bir an once gorun.. hiccc canini sikma
Bence doktorun sacmalamis.Merhaba kızlar bende 15 haftalık gebeyim 2 hafta önce kontrole gittim doktora cinsiyeti belli mi diye sordum bana verdiği cevap şu oldu soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi çok şaşırdım dizinde doktorlar böyle konuşuyor mu ?
Nerde bu kampanya ???4 yasina kadar kullanabilir dedi portbebe yok ama anakucagi hediyeli kampanyasi varmis suan
Yani bende döndüm kaldım bunlar halk arasında konuşulan tıpla alakası olmayan şeyler Evet bakmak istemedi sanırım... tam tersi olması lazım doktorlar böyle şeylerin olmadığını sağ ve sol fark etmediğini söylerler normalde...Bence doktorun sacmalamis.
Burda tahmin yürütmuyor sonuçta.15. haftada belli eder normalde, bakmak mi istememiş ne.
Doktorum bana hiç test yapmadı ama baktiririm olmadı canım teşekkür ederimKizlar ayni seyleri eltimde yasadi sinirli gergin surekli birseyleri kafasina takan gecmisi hatirlayan vs bir gebelik gecirdi dogumdan sonra lohusalikta eklenince ustune baya kotuydu . ogrendiki hasimato olmus ve bu ona sinir stres yapmis. Degeri duzene girip dusmeye basladiktan sonra kendine geldi neselendi kiz. Baktiriyosunuzdur elbet troitlere ama bununda derin testleri varmis tsh t3 t4 disinda unuttum suan antikor ve bir iki tane test vardi. Yaptirmadiysaniz yaptirin cunku oda tsh falan baktiriyodu normal cikiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?