2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen öyle canım.Doktorundan bu konu dışında memnun değilsen daha erkenden değiştir derim.
Ama normalde ilgiliyse sıkıntı yapma, nasıl olsa cinsiyet öğrenilir.

Benim kacinciya yapildi bir bilsen en son gecen hafta kan idrar verdim yine urolojide
Alla alla bende ilk defa duyuyorum ya saglik ovagi rutin diyor tetanoz asisini artik neyse onun icin 20. Haftada cagirdi ac karna gel dedi o kadar onun hsricinde ne arayan ne bise diyen oldu. Ozel hastanede diktorum oda bunun hakkinda bisey demedi.. kaldiki toksiplazma cikti yapilacak bisey mi var? Yani hamileyken vurulsan adiyi bebek duser.. bilmiyorum anliyamadim

Öyle bir şey demedi ama canım benim kızım hep solda oynuyor oğlumda tam göbeğimi altında oynardı

Bu doktor bi alem,. Benm sagdaki bebegim kiz soldaki erkek.. senin doktorun buna ne diyordur acaba

Kuzucum zaten bana cvs öneren doktor perinatolog hem de doçent. Bu korkuyla aylar geçirmekteyse yaptırma kararı aldım. Şu anda hastanede işlem icin bekliyorum. Benim icin dua edin olur mu

Kızlar grip gibi alerji olan var mı sabahları sürekli hapşırıyorum. Demin kasığıma hapşırırken sancı girdi normal miii cvp verin lütfenn
Bnde biraz acikta kalayim hemen hapsiriyorum.hapsirirken karnimi iyice tutuyorum yoksa siddetinden kasiklarim agriyo.. yani ben bu durumu hic kafaya takmadim duyebilirim gayet normal belki nezlem var toxa karsida olabilir evimi haftadan gaftaya anca temizleyebiliyorum.. yani normal

Kuzucum zaten bana cvs öneren doktor perinatolog hem de doçent. Bu korkuyla aylar geçirmekteyse yaptırma kararı aldım. Şu anda hastanede işlem icin bekliyorum. Benim icin dua edin olur mu
Kardesim Allahim bebegini seni korusun Hersey guzel olacagindan cikacagindab suphe duymuyorum. Yasinla alakali bu riskler olusuyordur insallahta bebegib coook saglicaklidir insallah.. dualarim seninle kardesim. Kendibe guven, sıkı dur.. ve sen guclu ol herseye ragmen tamam mu? Sonuca cikana kadar da lutfen endiseye kapilcak seyler dusunme

Günaydın :) Ne aşısı oldun canım tetanoz mu?

kızlar bu arada salı günü doktorum beni detaylı ultrason için çağırdı sizin doktor da çağırdı mı? 17+5 olcak o zaman

Beni 22.haftada çağırdı canım

Ne kadar da bilimsel bir doktor

En iyisini yapmışsın. Güzel sonuçlar alırsın inşallah da hamileliğinin geri kalanında kafan rahat olur. Dualarım seninle

Biyle bisey dogru ama kendin icin ve bebegin icin saklmani dilerim arrik gobek kordonu coook coook onemli.. yarin oburgun kanser riskine karsi.. kok hucre tedavisinde kullaniliyor ve daha neler neler. Al sakla.
Ya bunj ben de çok düşündüm, çok araştırdım ama inanılmaz maliyetli. ve tek segerlik bir şey olsa hadi neyse diyeceğim ama her sene belli bir ödeme gerekiyor. Her sene bunu yapabilecek miyim? Allah korusun belki eşim de ben de öleceğiz. Kim yapacak o zaman? Her sene olması biraz düşündürüyor beni

Kızlar selam. Sık sık yorum yazamıyorum ben ancak her mesajı kaçırmadan tek tek okuyorum...
Aranızda pendikte oturan var mı acaba
Ben hala tam olarak doktor ve hastane seçimi yapamadım.
Önce şifa hastanesi soner bey ile başladım. Ancak gördüğüm kadarıyla pek bilgili bir doktor değil. Son 12 yılda o kadar çok kadın doğumcu ile tanıştım ki artık doktorların konuşmalarından az çok kestirebiliyorum sanki...
Neyse soner beyi bıraktım bölge hastanesine gittim 1 kez doktorun adını bile hatırlamıyorum. Hiç sevmedim orayı.
Şuanda remedy hospital a gidiyorum şükran hanıma. Doktordan memnunum aslında ama hastaneden emin olamıyorum burada da..
Birde ben ilk doğumumu pendik yüzyıl hastsnesinde yapmıştım ama o zamanlar medicine hospital dı.. Gayet memnun kalmıştım. Fakat yüzyıl olduktan sonra hastane kendini bozdu gibime geliyor.. Ya ben ne yapıcamı şaşırdım iyice.
Siz nasıl karar verdiniz hastaneye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…