Aynen öyle canım.Doktorundan bu konu dışında memnun değilsen daha erkenden değiştir derim.Yani bende döndüm kaldım bunlar halk arasında konuşulan tıpla alakası olmayan şeyler Evet bakmak istemedi sanırım... tam tersi olması lazım doktorlar böyle şeylerin olmadığını sağ ve sol fark etmediğini söylerler normalde...
Alla alla bende ilk defa duyuyorum ya saglik ovagi rutin diyor tetanoz asisini artik neyse onun icin 20. Haftada cagirdi ac karna gel dedi o kadar onun hsricinde ne arayan ne bise diyen oldu. Ozel hastanede diktorum oda bunun hakkinda bisey demedi.. kaldiki toksiplazma cikti yapilacak bisey mi var? Yani hamileyken vurulsan adiyi bebek duser.. bilmiyorum anliyamadimBenim kacinciya yapildi bir bilsenen son gecen hafta kan idrar verdim yine urolojide
Bnce ikiyi gecme hergunde icme kendini iyi hissediosanIhlamuru da çok içmeyin diyolar ben günde üç çay bardağı içiyorum işte çok mu sizce
Ayy yerim onları maşallahBenim kızım da solumda kıpırdanıyor sürekli sonra sağa kayıyo☺
Öyle bir şey demedi ama canım benim kızım hep solda oynuyor oğlumda tam göbeğimi altında oynardıMerhaba kızlar bende 15 haftalık gebeyim 2 hafta önce kontrole gittim doktora cinsiyeti belli mi diye sordum bana verdiği cevap şu oldu soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi çok şaşırdım dizinde doktorlar böyle konuşuyor mu ?
Anladım canım doğruluk payı var mıdır pekiÖyle bir şey demedi ama canım benim kızım hep solda oynuyor oğlumda tam göbeğimi altında oynardı
Bilemedim canım belkide vardırAnladım canım doğruluk payı var mıdır peki
Bu doktor bi alem,. Benm sagdaki bebegim kiz soldaki erkek.. senin doktorun buna ne diyordur acabaMerhaba kızlar bende 15 haftalık gebeyim 2 hafta önce kontrole gittim doktora cinsiyeti belli mi diye sordum bana verdiği cevap şu oldu soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi çok şaşırdım dizinde doktorlar böyle konuşuyor mu ?
Kuzucum zaten bana cvs öneren doktor perinatolog hem de doçent. Bu korkuyla aylar geçirmekteyse yaptırma kararı aldım. Şu anda hastanede işlem icin bekliyorum. Benim icin dua edin olur muPerinatologa gitttt . Sen beni dinle uzmab gorus alirsin.. simdiden randevu al... 13. Haftan 14. Haftana kadar... aynini banada dediler... sonucunu dr a goster.. boyle riskli seylere girme ... dedigim gibi artik amniyosentez o jadar kolay yapilioki riski yok dencek kadar az.. iyi bir dokttora gorun.. hicte kafana takma benim perinatolog devletten buldum bi hayli zor oldu.. kirmizi ekranami dusmesi gerekiyor yesil mi oyle bisey dediler . Cunky direkt onlardan randevu alamiyosunuz... git bir an once gorun.. hiccc canini sikma
Bnde biraz acikta kalayim hemen hapsiriyorum.hapsirirken karnimi iyice tutuyorum yoksa siddetinden kasiklarim agriyo.. yani ben bu durumu hic kafaya takmadim duyebilirim gayet normal belki nezlem var toxa karsida olabilir evimi haftadan gaftaya anca temizleyebiliyorum.. yani normalKızlar grip gibi alerji olan var mı sabahları sürekli hapşırıyorum. Demin kasığıma hapşırırken sancı girdi normal miii cvp verin lütfenn
Oluyor tabiki Allaha emanetlerİyi cesaret valla baya bi iş yapmışsın yorulunca ağrı oluyor mu ben ağrım olunca çok korktum
Benimde soldayön olarak ne tarafta oynuyor mesala benimki hep sol tarafımda kıpır kıpır maşallah kuzuma
Kardesim Allahim bebegini seni korusunKuzucum zaten bana cvs öneren doktor perinatolog hem de doçent. Bu korkuyla aylar geçirmekteyse yaptırma kararı aldım. Şu anda hastanede işlem icin bekliyorum. Benim icin dua edin olur mu
Allah hayirli sonuclara çıkarsın üzme kendiniKuzucum zaten bana cvs öneren doktor perinatolog hem de doçent. Bu korkuyla aylar geçirmekteyse yaptırma kararı aldım. Şu anda hastanede işlem icin bekliyorum. Benim icin dua edin olur mu
Biyle bisey dogru ama kendin icin ve bebegin icin saklmani dilerim arrik gobek kordonu coook coook onemli.. yarin oburgun kanser riskine karsi.. kok hucre tedavisinde kullaniliyor ve daha neler neler. Al sakla.Eki Görüntüle 2539718 kızlar böyle birşey varmı gerçekten bilginiz varmı
Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben inanıyorum herşey yaş faktorlu, bebeginde bir sıkıntı olmayacakKuzucum zaten bana cvs öneren doktor perinatolog hem de doçent. Bu korkuyla aylar geçirmekteyse yaptırma kararı aldım. Şu anda hastanede işlem icin bekliyorum. Benim icin dua edin olur mu
Günaydın :) Ne aşısı oldun canım tetanoz mu?Günaydın hanımlar. Ben bu sabah sağlık ocağına gittim aşımı oldum. El doppler ile kalp atışını dinledi. Bir de decavit kullanan varsa sağlık ocakları ücretsiz veriyormuş. Benim gibi boş yere yazdırıp parayla almayın.
kızlar bu arada salı günü doktorum beni detaylı ultrason için çağırdı sizin doktor da çağırdı mı? 17+5 olcak o zaman
Merhaba kızlar bende 15 haftalık gebeyim 2 hafta önce kontrole gittim doktora cinsiyeti belli mi diye sordum bana verdiği cevap şu oldu soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi çok şaşırdım dizinde doktorlar böyle konuşuyor mu ?
Kuzucum zaten bana cvs öneren doktor perinatolog hem de doçent. Bu korkuyla aylar geçirmekteyse yaptırma kararı aldım. Şu anda hastanede işlem icin bekliyorum. Benim icin dua edin olur mu
Ya bunj ben de çok düşündüm, çok araştırdım ama inanılmaz maliyetli.Biyle bisey dogru ama kendin icin ve bebegin icin saklmani dilerim arrik gobek kordonu coook coook onemli.. yarin oburgun kanser riskine karsi.. kok hucre tedavisinde kullaniliyor ve daha neler neler. Al sakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?