2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bu gebelikte cok dr gezdim. Hastaneden ve drdan emin olmadikca aramaya devam ettim

Ya bunj ben de çok düşündüm, çok araştırdım ama inanılmaz maliyetli. ve tek segerlik bir şey olsa hadi neyse diyeceğim ama her sene belli bir ödeme gerekiyor. Her sene bunu yapabilecek miyim? Allah korusun belki eşim de ben de öleceğiz. Kim yapacak o zaman? Her sene olması biraz düşündürüyor beni
[/QUOTE] DooDooDoo
ne kadar ki ücreti acaba ?

Dr'um 16.haftadan sonra aşın var sağlık ocağını bilgilendir demişti. Sağlık ocağında gebe kaydım vardı zaten onlar aradı 2 hafta önce 26sında aşıya gel dediler.

DooDooDoo
ne kadar ki ücreti acaba ?
[/QUOTE]
Canım ben şuradan baktım ===>>> https://www.kordonkanibankasi.com/h...IfNAeVI--X-asa8uONOzQd9MUNllIO8YaAs0CEALw_wcB

Verilmeyecek bir para değil elbette ama her sene olması beni düşündürüyor

Bende düşünmek istiyorum dediğin gibi maliyetli olur evet ama sonuçta çöpe gitmesindense başka hayatlara dokunmakta güzel bir şey yani bir de anlamadığım böyle bir durum varsa her gün kaç kadın doğum yapıyor neden bu kadar hasta insan varken yararlanılmıyor

Birde bağış yapılıncDamı maliyeti var acaba Dr umla bir konuşuyum en iyisi

Benim de 7 yasinda oglum var. Bebekligi o kadar zordu ki. İkinciyi asla yapmam diyordum ama oglum tek buyusun istemedim sonra. Artik ilkte tecrubelendik ne de olsa. Tek sorunu gaz olsun. Saglikli olsunlarda

evet kızlar çöpe gideceğine birine can olur umut olur. Araştırmak lazım onu doktorlarımıza soralım bari .
Kızlar ben oğlumda araştırmıştım 2 sene önce sadece ankara universte hastanelerinde dogum yapilinca bagis alinabiliyordu. Cunku onunda bir maliyeti var sonucta teknik olarak hazir bulunmasi gereken bi ekip var yani heyerde kabul edilmiyor diye biliyorum . simdiki sartlarida arastiralim belki gelistirilmistir iki senede

Yok canım kan sulandırıcı kullanmadım. 2 düşüğüm olduğu için progestan iğne kullanıyorum. Bebeğim iyi ya gerisi önemli değil. Sağ sağlim kucağıma almak tek dileğim. Teşekkür ederim desteğin için. İnsan ister istemez panik oluyor. Allah kimseye yaşatmasın

Doktorun isi cikmis yerine emaneten mahalleden bir abla birakmis gibi geldi Benimde solda ve kiz ama tamamen tesaduf tipta boyle birsey yok bir doktorun bunu soylemesi komik olmus canim

Benim de 7 yasinda oglum var. Bebekligi o kadar zordu ki. İkinciyi asla yapmam diyordum ama oglum tek buyusun istemedim sonra. Artik ilkte tecrubelendik ne de olsa. Tek sorunu gaz olsun. Saglikli olsunlarda
Ahh ahhhh herkes bebekligi cok kolay der ben biran once buyusunde rahat edeyim diye baktim . oylede oldu . 3 ay gazdan. 1.5 yasina kadarda gece aglamalrindan psikolojim bozulmustu. Tam uyuyor artik en azindan gece aglamiyor uyansada biraz rahat ettim dedigim sirada 2. Suprizle karsilastik Rabbimin verdiginde vardir bi hayir insallah kızım uslu olur Rabbim bisekilde guc verir diyorum artik .

Kizlar bir suredir giremedim. Ne guzel nerdeyse herkes cinsiyetleri ogrenmis, haraketleri bile duymaya baslamis :) benim de yarin randevum var en son 11. haftada gormustuk. Umarim iyidir, hala cok evhamliyim. Bir de gosterirse cinsiyet de ogrenebiliriz ama erken diyo bir cok kisi. Bugun artik zaman gecmez bana

Bende kordon kani saklamayi duymustum. Yaptirmak isterdim ama bir kerelik 1-2 bin tl gibi bir maliyeti olsaydi ancak. Her sene o ucrette articak ve yaptiramam diye dusunuyorum ama bagis konusu mantikli eger gelip aliyolarsa bize bir maliyet cikmiyosa neden olmasin yani cope gitcegine baskalarina faydamiz olur. Evladimiz hayata gozlerini acar acmaz birilerine faydasi olmus olur rabbimde mukafatini verir elbet . Bu konuyu arastiralim kizlar . Bende dusundum onca insan dogum yapiyor teklif edilir diye ama bagis meselesi mesela olen birinin tum.organlari bagislanirsa baskalarjna hayat veriyor ama bu bagisi cogu kisi yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…