Bende bu gebelikte cok dr gezdim. Hastaneden ve drdan emin olmadikca aramaya devam ettimKızlar selam. Sık sık yorum yazamıyorum ben ancak her mesajı kaçırmadan tek tek okuyorum...
Aranızda pendikte oturan var mı acaba
Ben hala tam olarak doktor ve hastane seçimi yapamadım.
Önce şifa hastanesi soner bey ile başladım. Ancak gördüğüm kadarıyla pek bilgili bir doktor değil. Son 12 yılda o kadar çok kadın doğumcu ile tanıştım ki artık doktorların konuşmalarından az çok kestirebiliyorum sanki...
Neyse soner beyi bıraktım bölge hastanesine gittim 1 kez doktorun adını bile hatırlamıyorum. Hiç sevmedim orayı.
Şuanda remedy hospital a gidiyorum şükran hanıma. Doktordan memnunum aslında ama hastaneden emin olamıyorum burada da..
Birde ben ilk doğumumu pendik yüzyıl hastsnesinde yapmıştım ama o zamanlar medicine hospital dı.. Gayet memnun kalmıştım. Fakat yüzyıl olduktan sonra hastane kendini bozdu gibime geliyor.. Ya ben ne yapıcamı şaşırdım iyice.
Siz nasıl karar verdiniz hastaneye...
Evet canım tetanoz oldum.Günaydın :) Ne aşısı oldun canım tetanoz mu?
20. haftada değilmiydi o aşı kuzum yaEvet canım tetanoz oldum.
Ya bunj ben de çok düşündüm, çok araştırdım ama inanılmaz maliyetli.ve tek segerlik bir şey olsa hadi neyse diyeceğim ama her sene belli bir ödeme gerekiyor. Her sene bunu yapabilecek miyim? Allah korusun belki eşim de ben de öleceğiz. Kim yapacak o zaman? Her sene olması biraz düşündürüyor beni
Bende düşünmek istiyorum dediğin gibi maliyetli olur evet ama sonuçta çöpe gitmesindense başka hayatlara dokunmakta güzel bir şey yani bir de anlamadığım böyle bir durum varsa her gün kaç kadın doğum yapıyor neden bu kadar hasta insan varken yararlanılmıyorBeni 22.haftada çağırdı canım
Ne kadar da bilimsel bir doktor
En iyisini yapmışsın. Güzel sonuçlar alırsın inşallah da hamileliğinin geri kalanında kafan rahat olur. Dualarım seninle
Ya bunj ben de çok düşündüm, çok araştırdım ama inanılmaz maliyetli.ve tek segerlik bir şey olsa hadi neyse diyeceğim ama her sene belli bir ödeme gerekiyor. Her sene bunu yapabilecek miyim? Allah korusun belki eşim de ben de öleceğiz. Kim yapacak o zaman? Her sene olması biraz düşündürüyor beni
Birde bağış yapılıncDamı maliyeti var acaba Dr umla bir konuşuyum en iyisiBende düşünmek istiyorum dediğin gibi maliyetli olur evet ama sonuçta çöpe gitmesindense başka hayatlara dokunmakta güzel bir şey yani bir de anlamadığım böyle bir durum varsa her gün kaç kadın doğum yapıyor neden bu kadar hasta insan varken yararlanılmıyor
evet kızlar çöpe gideceğine birine can olur umut olur. Araştırmak lazım onu doktorlarımıza soralım bari .Birde bağış yapılıncDamı maliyeti var acaba Dr umla bir konuşuyum en iyisi
Bende eğer dikkat edersem duyuyorum haretini :) pıt pıt yapıyor :) çok keyifliBen 2 gündür kesin olarak hissediyorum önceden gaz mı bağırsak hareketi mi diyordum ama eminim 2 gündür
Benim de 7 yasinda oglum var. Bebekligi o kadar zordu ki. İkinciyi asla yapmam diyordum ama oglum tek buyusun istemedim sonra. Artik ilkte tecrubelendik ne de olsa. Tek sorunu gaz olsun. Saglikli olsunlarda13 aylık bi oğlum var ilk 3 ayını hatırlamak istemiyorum bana kam kusturmustu gaz yüzünden, üstelik hiç bi şekilde de geçmedi. 3.ayında kendiliğinden geçti. Ama her bebek farklıdır belki sizinki fazla gazlı olmaz
bende hissediyorum arada ama gaz mı kas mı bebek mi anlamıyorumBende eğer dikkat edersem duyuyorum haretini :) pıt pıt yapıyor :) çok keyifli
Aynen canım belki saklamamız maliyetli ama bağış için maliyet yokturdurevet kızlar çöpe gideceğine birine can olur umut olur. Araştırmak lazım onu doktorlarımıza soralım bari .
Kızlar ben oğlumda araştırmıştım 2 sene önce sadece ankara universte hastanelerinde dogum yapilinca bagis alinabiliyordu. Cunku onunda bir maliyeti var sonucta teknik olarak hazir bulunmasi gereken bi ekip var yani heyerde kabul edilmiyor diye biliyorum . simdiki sartlarida arastiralim belki gelistirilmistir iki senedeevet kızlar çöpe gideceğine birine can olur umut olur. Araştırmak lazım onu doktorlarımıza soralım bari .
Yok canım kan sulandırıcı kullanmadım. 2 düşüğüm olduğu için progestan iğne kullanıyorum. Bebeğim iyi ya gerisi önemli değil. Sağ sağlim kucağıma almak tek dileğim. Teşekkür ederim desteğin için. İnsan ister istemez panik oluyor. Allah kimseye yaşatmasınKuzummmm bende yasiyordum bundan iki hafta oncesine kadar gmde 9 hafta her hafta sonu kanama basliyordu bir ped dolusu... korktum cok fazla ama bazi kadinlarda olabiliyor.. cok endiseliydim nolcak napcam bebeklerimi kaybetme riskim vardi.. ailem cevremde hic bnm gibi yasamamislar bizde ilk defa ven yasayinca.. hastaneye gidince o kadar vebim gibi hasta vardiki hic merak etme.. onlar birsekilde tutunuyorlarve ilk hamilelikte rahim genisliyor cocugub plesantayla tutunma yuzeyi rahme genisliyor... yani bi cok faktor var.. kan sulandirici kullandinmi? Bende doktor kes demisti kanamadan sonra.. Allah yardimcin olsun..
Müdürüm sağolsun anlayışla karşıladı. İçim rahatladı. Artık 1-2 ay evde dinlenicem çok şükütCok gecmis olsun canim insallah mudurun insafli bir insandirda dinlenme sansin olur
Doktorun isi cikmis yerine emaneten mahalleden bir abla birakmis gibi geldiMerhaba kızlar bende 15 haftalık gebeyim 2 hafta önce kontrole gittim doktora cinsiyeti belli mi diye sordum bana verdiği cevap şu oldu soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar dedi çok şaşırdım dizinde doktorlar böyle konuşuyor mu ?
Ahh ahhhh herkes bebekligi cok kolay der ben biran once buyusunde rahat edeyim diye baktim . oylede oldu . 3 ay gazdan. 1.5 yasina kadarda gece aglamalrindan psikolojim bozulmustu. Tam uyuyor artik en azindan gece aglamiyor uyansada biraz rahat ettim dedigim sirada 2. Suprizle karsilastik Rabbimin verdiginde vardir bi hayir insallah kızım uslu olur Rabbim bisekilde guc verir diyorum artik .Benim de 7 yasinda oglum var. Bebekligi o kadar zordu ki. İkinciyi asla yapmam diyordum ama oglum tek buyusun istemedim sonra. Artik ilkte tecrubelendik ne de olsa. Tek sorunu gaz olsun. Saglikli olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?