2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 12+1 de ogrendim 15+0 da tekrar soyledi yarinda gidicem insaallah 16+1 oluyor :)

Kızlar 12. Haftadayım ve bu hamilelik çok zorrr. 3. Çocuğum tamam diğer ikisinde de sonuna kadar kustum ama kusunca rahatlıyordum.bu başka kus kus aynı. Hep bulantı hep ağızda garip bir tat. 2 aydır hayattan hiçbir şey anlamadım. Allahım ne zaman geçecek bir de çalışıyorum. Yememde sıkıntı yok ama ağzımda birşey yoksa hep acı tat. Şeker yemekten bıktım. Kusmaktan bıktum

Kızlar bulantıları hala devam eden var mo?Ben ilaç içmeme rağmen eskısı kadar şiddetli olmasa da beni rahatsız eden bulantım devam ediyor.Bugün öğlen iş yerinden eve ağlaya ağlaya geldim.çok sinirim bozuluyor artık

Merhaba bende pendikte oturuyorum, önce Ersoy hastanesine gudiyordum ordaki doktorum hastaneden ayrilinca bayagi bir arastirma yaptim. Bölge hastanesine gittim demissin diger doktorlarini bende arastirmalarim sonucu begenmedim ama Doğan Cuceloglu cok iyi ben cok memnunum. Acayip ilgileniyor uzun uzun anlatiyor yüzü hep guluyor seni rahatlatıyor ilerleyen aşamalarda neler yapacağımızı konusuyor. Bakip hemen gonderme derdinde degil her gittigimde gayet memnun ayriliyorum, bir denemeni tavsiye ederim.

Bende senin gibiyim canım 4aylık olduk herkes nasıl olurda geçmez bu üçüncü çocuk diyip iyce moralimi bozuyor diğer ikisindede doğum yapınca rahatlıyordum bundada öyle olacak gibi diğerleri kaç yaşında senin

Peki hastanenin doğum ücretlerini biliyor musunuz?

canım bende pendikteyim,burdaki ösel hastenelerin hiç birinden memnun olmadım açıkcası ,bu yüden eynep kamile gidiyorum ,devlet olmasına rağmen çok güel ilgileniyor doktorum

O aci tat bendede var cok kotu birsey

Ben bulantıdan çok sorun yaşamadım yani midem bulansada kusmadım çok fazla.ama dün ve bugün mide bulantım var ve bugün çıkardım.bende anlamadım neden oldgunu.yarın kontrolüm var inşallah bi sıkıntı yoktur

Benim fındığım da kız canım eklersen sevinirim

Maalesef benim. Her zaman olmasa da bazen tavan yapiyor. Ve ben hala mide bulantısı ilacimi içmek zorunda kalıyorum. Eğer icmezsem bulantilarin sonu istifraya gidiyor. Yine de buna da şükür diyorum önceki günleri hatırladıkça ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…