- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Ben Kartal'da oturuyorum canım. Önce Şişli Türkiye Hastanesi ile başladım içime sinmedi. Sonra kuzenlerimin tavsiyesiyle Dragos Bezmialem Hastanesine başladım. Kuzenim Kenan Karaca'yı çok övmüştü. Erkek doktor düşünmediğim için Beyhan Hanım ile başladım. Beyhan Hanım iyi ama bir gün kendisi yoktu ve Kenan Bey'e muayene oldum. İlgisi, ultrasonu herşeyi çok iyiydi çok memnun kaldım. 3 kere ona gittim ama normal doğum düşündüğüm için kendisine devam etmek istemiyorum kadın doktor arıyorum. Bunun içinde Kozyatağında Central Hospital'de Fatma Nur Hanım'da kuzenim doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Ama maalesef kendisine muayene zor alınıyor ben 2 ay önce aldım tee kasım'a verdiler. Bekliyorum bakalım. Uzak gelmezse Bezmialem Kenan Bey'i tavsiye ederim.Kızlar selam. Sık sık yorum yazamıyorum ben ancak her mesajı kaçırmadan tek tek okuyorum...
Aranızda pendikte oturan var mı acaba
Ben hala tam olarak doktor ve hastane seçimi yapamadım.
Önce şifa hastanesi soner bey ile başladım. Ancak gördüğüm kadarıyla pek bilgili bir doktor değil. Son 12 yılda o kadar çok kadın doğumcu ile tanıştım ki artık doktorların konuşmalarından az çok kestirebiliyorum sanki...
Neyse soner beyi bıraktım bölge hastanesine gittim 1 kez doktorun adını bile hatırlamıyorum. Hiç sevmedim orayı.
Şuanda remedy hospital a gidiyorum şükran hanıma. Doktordan memnunum aslında ama hastaneden emin olamıyorum burada da..
Birde ben ilk doğumumu pendik yüzyıl hastsnesinde yapmıştım ama o zamanlar medicine hospital dı.. Gayet memnun kalmıştım. Fakat yüzyıl olduktan sonra hastane kendini bozdu gibime geliyor.. Ya ben ne yapıcamı şaşırdım iyice.
Siz nasıl karar verdiniz hastaneye...
Hemen git idrar tahlili ver. Enfeksiyondur. Ben neler çekiyorum ondan kaç gündürKızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Nerde oldu canım geçmiş olsunAyy kizlar deprem oldu tam koridorda yuruyodum korktumcocugun yanina kostum hemen korkudan kalkip suda icemiyorum simdi
Hayirdir canim neden yaptirdin amniyosentez?Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşlem yapıldı su anda hastanedeyim. Yaklaşık 25 30 dakika sürdü önce detaylıca ultrasonda bakıldı. Ardından işleme başlandı. Karindan iğne ile giriliyor can acıtacak bir şey değil. İğne girişi sırasında adet agrisi gibi bir agri hissettim. İşlem sirasinda ise bas donmesi ve mide bulantısı oldu. İşlem bittikten sonra agri başladı ve açıkcası çok şiddetli olunca korktum. Yarim saat kadar sürdü. Su an iyiyim arada sancı giriyor sadece. Pazartesi ön sonuç 1 ay sonra ise detaylı sonuç alınacak. O sonuçtan sonra ultrasonda plesenta muayenesi yapılacakmış kontrol icin.
Nerde oldu canım geçmiş olsun
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşlem yapıldı su anda hastanedeyim. Yaklaşık 25 30 dakika sürdü önce detaylıca ultrasonda bakıldı. Ardından işleme başlandı. Karindan iğne ile giriliyor can acıtacak bir şey değil. İğne girişi sırasında adet agrisi gibi bir agri hissettim. İşlem sirasinda ise bas donmesi ve mide bulantısı oldu. İşlem bittikten sonra agri başladı ve açıkcası çok şiddetli olunca korktum. Yarim saat kadar sürdü. Su an iyiyim arada sancı giriyor sadece. Pazartesi ön sonuç 1 ay sonra ise detaylı sonuç alınacak. O sonuçtan sonra ultrasonda plesenta muayenesi yapılacakmış kontrol icin.
Biz evde değildik kızımla dışarıdaydık ben çok hissetmedim ama yolda herkes dışarıya çıktı moralim bozuldu bebişimi göremeden Allah korusun çok korkuyorum Allah çoluk çocuk hatrına masumlar hatrına korusun felaketlerdenAyy kizlar deprem oldu tam koridorda yuruyodum korktumcocugun yanina kostum hemen korkudan kalkip suda icemiyorum simdi
geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alacaksınKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşlem yapıldı su anda hastanedeyim. Yaklaşık 25 30 dakika sürdü önce detaylıca ultrasonda bakıldı. Ardından işleme başlandı. Karindan iğne ile giriliyor can acıtacak bir şey değil. İğne girişi sırasında adet agrisi gibi bir agri hissettim. İşlem sirasinda ise bas donmesi ve mide bulantısı oldu. İşlem bittikten sonra agri başladı ve açıkcası çok şiddetli olunca korktum. Yarim saat kadar sürdü. Su an iyiyim arada sancı giriyor sadece. Pazartesi ön sonuç 1 ay sonra ise detaylı sonuç alınacak. O sonuçtan sonra ultrasonda plesenta muayenesi yapılacakmış kontrol icin.
Canım hiç korkma bende yaptırdıydım oğlumda inşallah sonuçların temiz çıkacak için rahat olsun o ağrılar normal ama kendine çok dikkat et ben bir hafta hep yattıydım imkanın varsa sende dinlenKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşlem yapıldı su anda hastanedeyim. Yaklaşık 25 30 dakika sürdü önce detaylıca ultrasonda bakıldı. Ardından işleme başlandı. Karindan iğne ile giriliyor can acıtacak bir şey değil. İğne girişi sırasında adet agrisi gibi bir agri hissettim. İşlem sirasinda ise bas donmesi ve mide bulantısı oldu. İşlem bittikten sonra agri başladı ve açıkcası çok şiddetli olunca korktum. Yarim saat kadar sürdü. Su an iyiyim arada sancı giriyor sadece. Pazartesi ön sonuç 1 ay sonra ise detaylı sonuç alınacak. O sonuçtan sonra ultrasonda plesenta muayenesi yapılacakmış kontrol icin.
Eki Görüntüle 2539718 kızlar böyle birşey varmı gerçekten bilginiz varmı
sarı akıntı bende hep var idrar tahlili yaptırdım normal çıktı, bazen sarı bazen su gibi oluyoKizlar saglik ocaklari idrarda enfeksiyon varmi diye bakiyormu ,sari bir akinti oldu sabah
Bizde binaları boşalttık ofiste. Baya sallandı gerçekten korktuk. Ya herkes devamı gelxek diyor o beni korkutuyorAyy kizlar deprem oldu tam koridorda yuruyodum korktumcocugun yanina kostum hemen korkudan kalkip suda icemiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?