2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar çevremdeki herkes bez almaya başla dedikleri için daha fazla dayanamadım ve bez stoğuma başladım Bugün Watsons'ta anne bebek bakım ürünlerinde indirim vardı. Biraz araştırdım gerçekten en uygunu şuan orda. Birde Uni Baby'nin çamaşır detarjanıyla yumuşatıcısını da aldım onlarda baya indirimde şuan. Bez olarak Sleepy kullanmaya karar verdim umarım pişik yapmaz bebişime :) 1 numarayı kaç aylığa kadar kullanabiliyor acaba?

Ben Kartal'da oturuyorum canım. Önce Şişli Türkiye Hastanesi ile başladım içime sinmedi. Sonra kuzenlerimin tavsiyesiyle Dragos Bezmialem Hastanesine başladım. Kuzenim Kenan Karaca'yı çok övmüştü. Erkek doktor düşünmediğim için Beyhan Hanım ile başladım. Beyhan Hanım iyi ama bir gün kendisi yoktu ve Kenan Bey'e muayene oldum. İlgisi, ultrasonu herşeyi çok iyiydi çok memnun kaldım. 3 kere ona gittim ama normal doğum düşündüğüm için kendisine devam etmek istemiyorum kadın doktor arıyorum. Bunun içinde Kozyatağında Central Hospital'de Fatma Nur Hanım'da kuzenim doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Ama maalesef kendisine muayene zor alınıyor ben 2 ay önce aldım tee kasım'a verdiler. Bekliyorum bakalım. Uzak gelmezse Bezmialem Kenan Bey'i tavsiye ederim.

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşlem yapıldı su anda hastanedeyim. Yaklaşık 25 30 dakika sürdü önce detaylıca ultrasonda bakıldı. Ardından işleme başlandı. Karindan iğne ile giriliyor can acıtacak bir şey değil. İğne girişi sırasında adet agrisi gibi bir agri hissettim. İşlem sirasinda ise bas donmesi ve mide bulantısı oldu. İşlem bittikten sonra agri başladı ve açıkcası çok şiddetli olunca korktum. Yarim saat kadar sürdü. Su an iyiyim arada sancı giriyor sadece. Pazartesi ön sonuç 1 ay sonra ise detaylı sonuç alınacak. O sonuçtan sonra ultrasonda plesenta muayenesi yapılacakmış kontrol icin.

Kızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Hemen git idrar tahlili ver. Enfeksiyondur. Ben neler çekiyorum ondan kaç gündür

Merhaba arkadaslar kotu durumlar yoktur insallah
Saglik ocagina ne zaman gittiniz veya gideceksiniz kizlar hem kalp atisini dinleyelim demisti hemde tetenoz icin

Hayirdir canim neden yaptirdin amniyosentez?

Gecmis olsun canim guzel sonuclar alacagiz insallah

Ayy kizlar deprem oldu tam koridorda yuruyodum korktum cocugun yanina kostum hemen korkudan kalkip suda icemiyorum simdi
Biz evde değildik kızımla dışarıdaydık ben çok hissetmedim ama yolda herkes dışarıya çıktı moralim bozuldu bebişimi göremeden Allah korusun çok korkuyorum Allah çoluk çocuk hatrına masumlar hatrına korusun felaketlerden

geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Canım hiç korkma bende yaptırdıydım oğlumda inşallah sonuçların temiz çıkacak için rahat olsun o ağrılar normal ama kendine çok dikkat et ben bir hafta hep yattıydım imkanın varsa sende dinlen

Eki Görüntüle 2539718 kızlar böyle birşey varmı gerçekten bilginiz varmı

18-50 YAŞ ARASI SAĞLIKLI GÖNÜLLÜLERİN KAN ÖRNEĞİNİ VE ANKARA DA GERÇEKLEŞECEK NORMAL DOĞUMLARDAN GÖBEK KORDON KANI BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ.
yazıyor sitesinde canım. benim zorunlu sezeryan olacağı için olmuyormuş maalesef.
bu arada ben de 15. haftaya randevu aldım 2 hafta sonra cinsiyeti öğreniriz galiba hayırlısıyla.
ilkinde çok gidiyordum doktora bunda bir rahatlık var üstümde önceki randevumla 5 hafta olmuş olacak arasında :))

Kizlar saglik ocaklari idrarda enfeksiyon varmi diye bakiyormu ,sari bir akinti oldu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…