Hadi hayırlısı canım inşallah18-50 YAŞ ARASI SAĞLIKLI GÖNÜLLÜLERİN KAN ÖRNEĞİNİ VE ANKARA DA GERÇEKLEŞECEK NORMAL DOĞUMLARDAN GÖBEK KORDON KANI BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ.
yazıyor sitesinde canım. benim zorunlu sezeryan olacağı için olmuyormuş maalesef.
bu arada ben de 15. haftaya randevu aldım 2 hafta sonra cinsiyeti öğreniriz galiba hayırlısıyla.
ilkinde çok gidiyordum doktora bunda bir rahatlık var üstümde önceki randevumla 5 hafta olmuş olacak arasında :))
Amniosentez yapılmadı canim cvs yapıldı. Yanı plasentadan parça alındı. Fetal DNA yapılacaktı yas nedeniyle ikilim yüksek çıktığı icin. Ama beklenenden fazla yüksek çıktı. Kanda paap a değerim dusuk diye. Doktorum bunu istedi.Hayirdir canim neden yaptirdin amniyosentez?
Beni çağırmadı ama ben 20.haftada kendim gideceğimkızlar bu arada salı günü doktorum beni detaylı ultrason için çağırdı sizin doktor da çağırdı mı? 17+5 olcak o zaman
Kızlar yeşil çay içmek de sıkıntılı mi. Mesela günde bir bardak.
Anladim canim guzel haberler alirsin insallahAmniosentez yapılmadı canim cvs yapıldı. Yanı plasentadan parça alındı. Fetal DNA yapılacaktı yas nedeniyle ikilim yüksek çıktığı icin. Ama beklenenden fazla yüksek çıktı. Kanda paap a değerim dusuk diye. Doktorum bunu istedi.
Geçmiş olsun arkadaşım. Doktorun tavsiyesi raporsa dinle bence. Ben 28. haftada birkaç gün hastanede kaldım. Sancılarım yüzünden. Sonra 29. Hafta itibariyle raporumu uzatmak istedi. Çalışacam dedim. Bir hafta gittim. Bir sonraki kontrolde durum daha kötüydü, ben hala çalışacam diyorumSağol canım. Evet önemli olan bebişlerin iyilikleri. İşi borakmıycam ama heyet raporu alıcam bir süre sanırım. Evde olmak benim için en iyisi olucak
Bende onu merak ediyorum sadece kana bakiyorlarmis galibaKizlar saglik ocaklari idrarda enfeksiyon varmi diye bakiyormu ,sari bir akinti oldu sabah
Saglik ocaginda mi yaptirdin canimsarı akıntı bende hep var idrar tahlili yaptırdım normal çıktı, bazen sarı bazen su gibi oluyo
Güzel haberinizi de duyalim inşallahHepinizi tek tek alıntılanmadım ama arkadaşlar herkese teşekkürler
acıbademde yaptırdım hatta hamilelik öncesi idrarda daha fazla çıkmıştı lokosit falan. doktor hiç bi sorun yok dediSaglik ocaginda mi yaptirdin canim
Evet şuan icin 3000 tlPeki hastanenin doğum ücretlerini biliyor musunuz?
Kızlar yeşil çay içmek de sıkıntılı mi. Mesela günde bir bardak.
Evet ayni 12+1 de %99 dedi. 15 te kesin dedi insaallah degsmez ben hala suphedeym.nedense :)12 +1'le 15+0 ayni tahmin miydi? :)
Aman korkulacak birsey olmasin,ben hemsireme yazdim donaxyl kullanabilirsiniz dedi ama ben kullanmicamsarı akıntı bende hep var idrar tahlili yaptırdım normal çıktı, bazen sarı bazen su gibi oluyo
Geçen tv kadın doğum dru yeşilçay 1 bardak içilebilir dedi yani cafein kahveden almaktansa yeşilçay iyi dedi hem ödem attırır dedi Ebru Akel in programına çıkan Bayan drKesinlikle yasak. Sadece ihlamjr aman diyim söktürücü etkisi var dusuge sebep olur
Ben suan decavit, ferrum fort hausman, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniuorum. Kan ilacimda folik asitte varArkadaşlar kafama takılan birşey soracağım siz 3 ay dan sonra hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yani folic asite devam ediyormusunuz bu kompleks vitaminlerde içinde omega da olanlarda folic asitte var ama 3 aydan sonra bırakın diyorlar dr uma kalsa hiç kullanma dedi ama hgb 11 çkltı bende içinde demirde olan bi vit aldıö eczacı arkadaş tavsiye etti isim yazılıyormu buraya bilmiyorum ama vitamin için kafam karıştı fazla vitaminde otizme sebep oluyormuş Allah korusun
Arkadaşlar kafama takılan birşey soracağım siz 3 ay dan sonra hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yani folic asite devam ediyormusunuz bu kompleks vitaminlerde içinde omega da olanlarda folic asitte var ama 3 aydan sonra bırakın diyorlar dr uma kalsa hiç kullanma dedi ama hgb 11 çkltı bende içinde demirde olan bi vit aldıö eczacı arkadaş tavsiye etti isim yazılıyormu buraya bilmiyorum ama vitamin için kafam karıştı fazla vitaminde otizme sebep oluyormuş Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?