2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hadi hayırlısı canım inşallah

Hayirdir canim neden yaptirdin amniyosentez?
Amniosentez yapılmadı canim cvs yapıldı. Yanı plasentadan parça alındı. Fetal DNA yapılacaktı yas nedeniyle ikilim yüksek çıktığı icin. Ama beklenenden fazla yüksek çıktı. Kanda paap a değerim dusuk diye. Doktorum bunu istedi.

Anladim canim guzel haberler alirsin insallah

Sağol canım. Evet önemli olan bebişlerin iyilikleri. İşi borakmıycam ama heyet raporu alıcam bir süre sanırım. Evde olmak benim için en iyisi olucak
Geçmiş olsun arkadaşım. Doktorun tavsiyesi raporsa dinle bence. Ben 28. haftada birkaç gün hastanede kaldım. Sancılarım yüzünden. Sonra 29. Hafta itibariyle raporumu uzatmak istedi. Çalışacam dedim. Bir hafta gittim. Bir sonraki kontrolde durum daha kötüydü, ben hala çalışacam diyorum Adamcağız en sonunda sinirlenip "gidin okula da koridorlarda doğurun demişti. Dinlemekte fayda var

Kesinlikle yasak. Sadece ihlamjr aman diyim söktürücü etkisi var dusuge sebep olur
Geçen tv kadın doğum dru yeşilçay 1 bardak içilebilir dedi yani cafein kahveden almaktansa yeşilçay iyi dedi hem ödem attırır dedi Ebru Akel in programına çıkan Bayan dr

Arkadaşlar kafama takılan birşey soracağım siz 3 ay dan sonra hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yani folic asite devam ediyormusunuz bu kompleks vitaminlerde içinde omega da olanlarda folic asitte var ama 3 aydan sonra bırakın diyorlar dr uma kalsa hiç kullanma dedi ama hgb 11 çkltı bende içinde demirde olan bi vit aldıö eczacı arkadaş tavsiye etti isim yazılıyormu buraya bilmiyorum ama vitamin için kafam karıştı fazla vitaminde otizme sebep oluyormuş Allah korusun

Ben suan decavit, ferrum fort hausman, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniuorum. Kan ilacimda folik asitte var

Doktorum bana omegali bi multivtamin vermisti ama onu almadim suan decavit kullaniyorum icinde folikasitte var. Onun disinda dusuk oldugu icin d ve b12 takviye aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…