2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canim fazla vitamin otizm sebebiymis, o konuyu bende arastirdim. Ama soyle bi durum var, omega 3 iceren tum vitaminlerde folik asit de var. Ama bahsedilen fazla vitamin daha fazla miktarda canim. Yani oyle olsa kaldirilir piyasadan zaten merak etme sen, onlar normal miktarlarda var icinde. Kullanmasak da olmaz cunku bebegin kilo alimi ya da vitamin olarak muhtaciz yani.

Ben suan decavit, ferrum fort hausman, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniuorum. Kan ilacimda folik asitte var

Bisey sorcam canim bobrek usg icin ac gel dediler oglen gitcem ama kahvaltidan sonra birsey yemesem olurmu? Bide uzun suren bi islem mi yuz ustu yatirmiyolar dimi

Her ay ağlayarak çıkıyorum neredeyse doktordan. Bugün de 17.haftam. Doktor kalbinde parlaklık olduğunu uzman perinatolagun görmesini söyledi. Tüpbebek zaten. Nıpt de yapıldı sonradan. Şimdi de bu. Yaşadığımız yerde perinatalog da yok büyükşehire gitmemizi söyledi. İzmir istanbul gibi. Maddi olarak da psikolojik olarak da çok çok yorulduk. Aranızda var mı kalbinde parlaklık olan.

Kasık ağrım dinlenince de geçmedi, hatta bacaklarıma yayıldı tıpkı adet ağrısı gibi. Normalde kendimi teskin ederdim ama edemedim doktora gittik. Çok şükür hareketliydi ellerini açıp kapattı. Doktor da gayet iyi dedi, dinlenmekten başka çarem yok. Bir de doktor dedi ki resmen cinsiyetini göstermemek için savaş veriyor Adam 10 dk falan uğraştı, ultrasonla dürttü, yok bana mısın demiyor. Bacaklarını karnına çekmişti En sonunda doktor ‘her açıdan baktım. Pipisi olsa görünürdü. Çok yüksek ihtimalle kız’ dedi.Çok küçük bir an bacakları araladı, ben de gördüm testis ya da penis görünmüyordu, düzdü orası. Sanırım gerçekten de kız. Allah biliyor ya ben de eşim de hep kız istiyorduk ama detaylı ultrasona kadar hala değişken, tam ihtimal vermiyorum. Ona bir şey olacak diye öyle korkmuşum ki parmaklarını kıpırdatmasına kız olmasından daha çok sevindim

Ah şu para. Bazen sağlık bile önüne geçemiyor. Doktorda bana işten çıkarırlar diye korkuyorum dediğinimde delimisin nesin der gibi baktı ama içim rahat artık. Çıkartırlarsada ne yapalım kısmet der otururum evimde.

Iyi aksamlar kizlar oncelikle Istanbulda olanlara gecmis olsun gercekten korkunc anlar yasadik. Deprem aninda ne yapacagimi sasirdim kizimi alip firladim disariya kapi acik yalin ayak ben birde disarida olmama ragmen ayakta duramayacak kadar sallandik elim ayagim titredi cok gerildim o zamandan beridirde adet olacakmisim gibi kasik agrim var sizce bir gorunsem mi doktora ?

Canım benim de aynısı oldu. Ben doktora gittim hatta ama gayet iyiydi bebek. Sanıyorum paniğimiz kasıklara vurdu. Benim de hala geçmiyor dinlenmeme rağmen

Geçmişler olsun canım inşallah ciddi bir şey çıkmaz hangi ildesin

Canım benim de aynısı oldu. Ben doktora gittim hatta ama gayet iyiydi bebek. Sanıyorum paniğimiz kasıklara vurdu. Benim de hala geçmiyor dinlenmeme rağmen

Ay cok gecmis olsun cok sukur bende ayaklarımı yukarda tutup uzanıyorum ama dedigin gibi gecmedi gecmeyince korktum. Biraz daha dinlenelim o zaman

Bende cok korktum.ne yapacagimi şaşırdım kaldim. Komsumun sesini duyunca disari cikmak aklima geldi. Tesetturluyum kapinin onunde giyindim. Anahtari son anda aldim. Kizima kostum hemen. Sonrada butun gun parktaydik. Benimde sirtim belim koptu suan uzanabiliyorum birde mutfak dolabi silmistim :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…