- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Evet canim fazla vitamin otizm sebebiymis, o konuyu bende arastirdim. Ama soyle bi durum var, omega 3 iceren tum vitaminlerde folik asit de var. Ama bahsedilen fazla vitamin daha fazla miktarda canim. Yani oyle olsa kaldirilir piyasadan zaten merak etme sen, onlar normal miktarlarda var icinde. Kullanmasak da olmaz cunku bebegin kilo alimi ya da vitamin olarak muhtaciz yani.Arkadaşlar kafama takılan birşey soracağım siz 3 ay dan sonra hangi vitaminleri kullanıyorsunuz yani folic asite devam ediyormusunuz bu kompleks vitaminlerde içinde omega da olanlarda folic asitte var ama 3 aydan sonra bırakın diyorlar dr uma kalsa hiç kullanma dedi ama hgb 11 çkltı bende içinde demirde olan bi vit aldıö eczacı arkadaş tavsiye etti isim yazılıyormu buraya bilmiyorum ama vitamin için kafam karıştı fazla vitaminde otizme sebep oluyormuş Allah korusun
Dr a mesaj attım vajinal hap adı verdi kullan haftaya gel dediHemen git idrar tahlili ver. Enfeksiyondur. Ben neler çekiyorum ondan kaç gündür
O ozmircalkap 3000 dediğim sezeryan fiyatı benim sezeryan olacagi icin hemen onu yazmisim normal dogum ne kadar bilmiyorum, muayene ucreti 120 tl.Evet şuan icin 3000 tl
ali karabayBeni çağırmadı ama ben 20.haftada kendim gideceğim☺ Hangi doktora gidiyorsunuz acaba☺
Hayirli olsun :)))
Ben suan decavit, ferrum fort hausman, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniuorum. Kan ilacimda folik asitte var
Ah şu para. Bazen sağlık bile önüne geçemiyor. Doktorda bana işten çıkarırlar diye korkuyorum dediğinimde delimisin nesin der gibi baktıGeçmiş olsun arkadaşım. Doktorun tavsiyesi raporsa dinle bence. Ben 28. haftada birkaç gün hastanede kaldım. Sancılarım yüzünden. Sonra 29. Hafta itibariyle raporumu uzatmak istedi. Çalışacam dedim. Bir hafta gittim. Bir sonraki kontrolde durum daha kötüydü, ben hala çalışacam diyorumAdamcağız en sonunda sinirlenip "gidin okula da koridorlarda doğurun demişti. Dinlemekte fayda var
Saol canim baya sure oldu ogreneli de yeni yazdim emin oliym die.Hayirli olsun :)))
Niziplimiisn cnm bende niziipliyimali karabay
Canım benim de aynısı oldu. Ben doktora gittim hatta ama gayet iyiydi bebek. Sanıyorum paniğimiz kasıklara vurdu. Benim de hala geçmiyor dinlenmeme rağmenIyi aksamlar kizlar oncelikle Istanbulda olanlara gecmis olsun gercekten korkunc anlar yasadik. Deprem aninda ne yapacagimi sasirdim kizimi alip firladim disariya kapi acik yalin ayak ben birde disarida olmama ragmen ayakta duramayacak kadar sallandik elim ayagim titredi cok gerildim o zamandan beridirde adet olacakmisim gibi kasik agrim var sizce bir gorunsem mi doktora ?
Bellidir de doktor söylemiyor olabilirBen de kaldım hala belli değil cinsiyetimiz
Geçmişler olsun canım inşallah ciddi bir şey çıkmaz hangi ildesinHer ay ağlayarak çıkıyorum neredeyse doktordan. Bugün de 17.haftam. Doktor kalbinde parlaklık olduğunu uzman perinatolagun görmesini söyledi. Tüpbebek zaten. Nıpt de yapıldı sonradan. Şimdi de bu. Yaşadığımız yerde perinatalog da yok büyükşehire gitmemizi söyledi. İzmir istanbul gibi. Maddi olarak da psikolojik olarak da çok çok yorulduk. Aranızda var mı kalbinde parlaklık olan.
Bana ac gel demediler. Orta derece idrara sıkışık dediler. Sirt ustu yatiyosunBisey sorcam canim bobrek usg icin ac gel dediler oglen gitcem ama kahvaltidan sonra birsey yemesem olurmu? Bide uzun suren bi islem mi yuz ustu yatirmiyolar dimi
Canım benim de aynısı oldu. Ben doktora gittim hatta ama gayet iyiydi bebek. Sanıyorum paniğimiz kasıklara vurdu. Benim de hala geçmiyor dinlenmeme rağmen
Iyi aksamlar kizlar oncelikle Istanbulda olanlara gecmis olsun gercekten korkunc anlar yasadik. Deprem aninda ne yapacagimi sasirdim kizimi alip firladim disariya kapi acik yalin ayak ben birde disarida olmama ragmen ayakta duramayacak kadar sallandik elim ayagim titredi cok gerildim o zamandan beridirde adet olacakmisim gibi kasik agrim var sizce bir gorunsem mi doktora ?
Canım benim de aynısı oldu. Ben doktora gittim hatta ama gayet iyiydi bebek. Sanıyorum paniğimiz kasıklara vurdu. Benim de hala geçmiyor dinlenmeme rağmen
Teşekkür ederim inşallah. ÇanakkaledeyizGeçmişler olsun canım inşallah ciddi bir şey çıkmaz hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?