2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bu gece Kızımla birlikte yatmayı düşünüyorum 6 yaşında ve uykusunda oraya buraya çok dönüyor karnıma vurur mu diye de korkuyorum geniş yatakta yatıcaz sıkıntı olur mu acaba

Ben bu gece Kızımla birlikte yatmayı düşünüyorum 6 yaşında ve uykusunda oraya buraya çok dönüyor karnıma vurur mu diye de korkuyorum geniş yatakta yatıcaz sıkıntı olur mu acaba
Karnına doğru yastıkla yat benim 5 buçuk yaşındaki oğlum da arada benle yatıyor kıyamıyorum yastık koyuyorum korusun diye

Aynı şey bana da oldu. 4.katta, sınıfta yakalandık. Nasıl aşağıya indim bilmiyorum. Çocuklar merdivende kitaplarımı ve çantamı aldı elimden. Onları bile almışım panikle 1 saat kadar da bahçede bekledik, çoğunlukla ayakta. Sanırım ondan oldu. Kasik ağrım benim de devam ediyor yani. Herkese geçmiş olsun

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. 2-3 gun istirahat et lutfen, dinlenmek gerek bu donemde. Pzartesi ön sonucların güzel gelecek hayırlısıyl
Dr detaylıca ultrasonla baktı dedin, o sırada bişi demedi mi durumla ilgili ?

Yok, para değildi mevzu. Dersler boş geçiyor diye içim içimi yiyordu. Sağlık herşeyden önemli ama bazen insanın eli kolu bağlanıyor sanki

Canım nipt yapıldı demişsin orda bir sıkıntı cıkmı

Kesinlikle nadasa cektim kendimi. Pazar’a kadar istirahat edeceğim. Valla ultrasonda bir şey demedi. O an gergindim ben de cinsiyet ısı bile aklıma gelip de sormadım kısaca.

Merhaba kızlar. Bugün deprem sırasında okulda dersteydim. Resmen dondum kaldım. Allahtan tatbikat falan yapıyoruz. Öğrenciler hazırlıklıydı ve hemen sıranın altına girdiler. Ben şoka girdim. Çok şükür sorunsuz tahliye ettik. Eğer evde olsaydım hıçkıra hıçkıra ağlardım. Çocuklar endişelenmesin diye sıkıntımı belli edemedim. Aklım evde kızımdaydı. Allahım korusun kuzucuklarımızı. Dua edin ne olur. Gündüz ayrı, gece ayrı korku yaşıyoruz. Uykum geldi ama direniyorum. Allah’a emanet

Yok, para değildi mevzu. Dersler boş geçiyor diye içim içimi yiyordu. Sağlık herşeyden önemli ama bazen insanın eli kolu bağlanıyor sanki

Çok değişik bir şey ya öğretmenlik. Ben de rahatsızlandım ama zorladım kendini haftasonunda dinlenip iyileşmeye çalıştım. Zaten bir öğretmen raporlu ben olmazsam okul boş kalır diye düşündüm. Bir de tabi daha okulun başı olması da çok etkiledi beni

Simdi yine olmus ben hissetmedim. Siz hissettinizmi? Bende bugun calisan anneleri dusundum zaten Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle nadasa cektim kendimi. Pazar’a kadar istirahat edeceğim. Valla ultrasonda bir şey demedi. O an gergindim ben de cinsiyet ısı bile aklıma gelip de sormadım kısaca.
Anladım canım,bosver cinsiyeti zaten , su durumda pekte önemli diil bencede..ultrason verilerinde bir sıkıntı yoktu diye hatırladım da ondan sordum tekrar, bebekte sıkıntı gozukuyormu ultrasonda diye..

Simdi yine olmus ben hissetmedim. Siz hissettinizmi? Bende bugun calisan anneleri dusundum zaten Allah yardımcınız olsun
Evet hissettim. Deprem çantam hazırdı ama evde de güvenli olabileceğini düşündüğüm bir alan oluşturdum. Bıskuvı, düdük, su falan koydum dolap ile yatağımızın arasına. Kızımın park yatağını çıkardım odadan. Eşim nerede mi! Oturma odasında fosur fosur uyuyor

Cok sukur 14 haftalik olduk, hala gobegimin altinda hissediyorum bebegimi,sizinde oylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…