- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Ben bu gece Kızımla birlikte yatmayı düşünüyorum 6 yaşında ve uykusunda oraya buraya çok dönüyor karnıma vurur mu diye de korkuyorum geniş yatakta yatıcaz sıkıntı olur mu acabaBende cok korktum.ne yapacagimi şaşırdım kaldim. Komsumun sesini duyunca disari cikmak aklima geldi. Tesetturluyum kapinin onunde giyindim. Anahtari son anda aldim. Kizima kostum hemen. Sonrada butun gun parktaydik. Benimde sirtim belim koptu suan uzanabiliyorum birde mutfak dolabi silmistim :'(
Karnına doğru yastıkla yat benim 5 buçuk yaşındaki oğlum da arada benle yatıyor kıyamıyorum yastık koyuyorum korusun diyeBen bu gece Kızımla birlikte yatmayı düşünüyorum 6 yaşında ve uykusunda oraya buraya çok dönüyor karnıma vurur mu diye de korkuyorum geniş yatakta yatıcaz sıkıntı olur mu acaba
Dr söyleyecekti de haftam küçüktü 12. Haftanın başıydı şimdi desem de ilerde değişir dedi tüp bebek bizimki cinsiyetin bizim için önemi olmadığını biliyor. Sağlıklı olsun yeter bebişimize hasretiz yıllardırBellidir de doktor söylemiyor olabilir
Aynı şey bana da oldu. 4.katta, sınıfta yakalandık. Nasıl aşağıya indim bilmiyorum. Çocuklar merdivende kitaplarımı ve çantamı aldı elimden. Onları bile almışım panikleIyi aksamlar kizlar oncelikle Istanbulda olanlara gecmis olsun gercekten korkunc anlar yasadik. Deprem aninda ne yapacagimi sasirdim kizimi alip firladim disariya kapi acik yalin ayak ben birde disarida olmama ragmen ayakta duramayacak kadar sallandik elim ayagim titredi cok gerildim o zamandan beridirde adet olacakmisim gibi kasik agrim var sizce bir gorunsem mi doktora ?
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. 2-3 gun istirahat et lutfen, dinlenmek gerek bu donemde. Pzartesi ön sonucların güzel gelecek hayırlısıylKızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İşlem yapıldı su anda hastanedeyim. Yaklaşık 25 30 dakika sürdü önce detaylıca ultrasonda bakıldı. Ardından işleme başlandı. Karindan iğne ile giriliyor can acıtacak bir şey değil. İğne girişi sırasında adet agrisi gibi bir agri hissettim. İşlem sirasinda ise bas donmesi ve mide bulantısı oldu. İşlem bittikten sonra agri başladı ve açıkcası çok şiddetli olunca korktum. Yarim saat kadar sürdü. Su an iyiyim arada sancı giriyor sadece. Pazartesi ön sonuç 1 ay sonra ise detaylı sonuç alınacak. O sonuçtan sonra ultrasonda plesenta muayenesi yapılacakmış kontrol icin.
Yok, para değildi mevzu. Dersler boş geçiyor diye içim içimi yiyordu. Sağlık herşeyden önemli ama bazen insanın eli kolu bağlanıyor sankiAh şu para. Bazen sağlık bile önüne geçemiyor. Doktorda bana işten çıkarırlar diye korkuyorum dediğinimde delimisin nesin der gibi baktıama içim rahat artık. Çıkartırlarsada ne yapalım kısmet der otururum evimde.
Canım nipt yapıldı demişsin orda bir sıkıntı cıkmıHer ay ağlayarak çıkıyorum neredeyse doktordan. Bugün de 17.haftam. Doktor kalbinde parlaklık olduğunu uzman perinatolagun görmesini söyledi. Tüpbebek zaten. Nıpt de yapıldı sonradan. Şimdi de bu. Yaşadığımız yerde perinatalog da yok büyükşehire gitmemizi söyledi. İzmir istanbul gibi. Maddi olarak da psikolojik olarak da çok çok yorulduk. Aranızda var mı kalbinde parlaklık olan.
Her ay ağlayarak çıkıyorum neredeyse doktordan. Bugün de 17.haftam. Doktor kalbinde parlaklık olduğunu uzman perinatolagun görmesini söyledi. Tüpbebek zaten. Nıpt de yapıldı sonradan. Şimdi de bu. Yaşadığımız yerde perinatalog da yok büyükşehire gitmemizi söyledi. İzmir istanbul gibi. Maddi olarak da psikolojik olarak da çok çok yorulduk. Aranızda var mı kalbinde parlaklık olan.
[/QUOTmerhaba canım arkadaşımın ve eşimin yengesine de böyle dediler çocuklar doğdu hbirşeyleri yok bence içini ferah tut Allah’ın izniyle öyle olur seninde
Kesinlikle nadasa cektim kendimi. Pazar’a kadar istirahat edeceğim. Valla ultrasonda bir şey demedi. O an gergindim ben de cinsiyet ısı bile aklıma gelip de sormadım kısaca.Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. 2-3 gun istirahat et lutfen, dinlenmek gerek bu donemde. Pzartesi ön sonucların güzel gelecek hayırlısıyl
Dr detaylıca ultrasonla baktı dedin, o sırada bişi demedi mi durumla ilgili ?
Bende canakkaleliyim. Arastirma hastanesinde perinatolog yok mu? Kalpte parlaklik iki arkasimda dediler ama dogumdan sonra gorulmediTeşekkür ederim inşallah. Çanakkaledeyiz
Yok, para değildi mevzu. Dersler boş geçiyor diye içim içimi yiyordu. Sağlık herşeyden önemli ama bazen insanın eli kolu bağlanıyor sanki
Simdi yine olmus ben hissetmedim. Siz hissettinizmi? Bende bugun calisan anneleri dusundum zaten Allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar. Bugün deprem sırasında okulda dersteydim. Resmen dondum kaldım. Allahtan tatbikat falan yapıyoruz. Öğrenciler hazırlıklıydı ve hemen sıranın altına girdiler. Ben şoka girdim. Çok şükür sorunsuz tahliye ettik. Eğer evde olsaydım hıçkıra hıçkıra ağlardım. Çocuklar endişelenmesin diye sıkıntımı belli edemedim. Aklım evde kızımdaydı. Allahım korusun kuzucuklarımızı. Dua edin ne olur. Gündüz ayrı, gece ayrı korku yaşıyoruz. Uykum geldi ama direniyorum. Allah’a emanet
Yokmuş maalesef. Ben de üni hastanesinde kontrol oluyordum zaten. Oradaki doktor söyledi.çanakkalede yok dedi.Bende canakkaleliyim. Arastirma hastanesinde perinatolog yok mu? Kalpte parlaklik iki arkasimda dediler ama dogumdan sonra gorulmedi
Üzme kendini bir şey yoktur inşallah.Yokmuş maalesef. Ben de üni hastanesinde kontrol oluyordum zaten. Oradaki doktor söyledi.çanakkalede yok dedi.
Anladım canım,bosver cinsiyeti zaten , su durumda pekte önemli diil bencede..ultrason verilerinde bir sıkıntı yoktu diye hatırladım da ondan sordum tekrar, bebekte sıkıntı gozukuyormu ultrasonda diye..Kesinlikle nadasa cektim kendimi. Pazar’a kadar istirahat edeceğim. Valla ultrasonda bir şey demedi. O an gergindim ben de cinsiyet ısı bile aklıma gelip de sormadım kısaca.
İnsallah bir sıkıntı yoktur önemli birsey yoktur canım. Perinatolog detaylı bakarsa sonuc daha hızlı olur tabi. Mutlaka vardır oralarda bir hastanede.Hayır çıkmadı
Evet hissettim. Deprem çantam hazırdı ama evde de güvenli olabileceğini düşündüğüm bir alan oluşturdum. Bıskuvı, düdük, su falan koydum dolap ile yatağımızın arasına. Kızımın park yatağını çıkardım odadan. Eşim nerede mi! Oturma odasında fosur fosur uyuyorSimdi yine olmus ben hissetmedim. Siz hissettinizmi? Bende bugun calisan anneleri dusundum zaten Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?