2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese

15 güne kadar idrar testi yapmışmıydın yoksa 15. Günü bekledin mi? Kızımda adetime 5 gün kala çıkmıştı o yüzden umudum azaldı
Adetine kaç gün var benim de adetime 2 gün vardı ilte ovulasyon 15 gün geçmişti idrar testinde çıktı

Bende kızım da suyum geldi 36 haftada Doğum yaptım ama Allah şükürler olsun küvezde kalmadı

Enfeksiyon olduğu için uzun süre kaldı canım bu süreçte sarılık vs olunca
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin en önemlisi bu

Yaaaa tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim ee 2.çocuk gelince haliyle kilo vermene firsat kalmadi canim ama olsun değerBakalim bende sağlikli beslenmeye dikkat edicem

Hiç bilmiyorum ki. Çok üşüyorum şu an. Arada ateşim inip çıkıyor. Kusuyorum da. Karnım da ağrıypr off
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine, istersen yarın bir doktora git bir görün belki düşük dozda bir ilaç verir kendini toplarsın

Hamiş olan arkadaşlar keseyi ne zaman gördünüz? Bugün hcg 517 ydi doktor 20 gün sonra muayeneye gel dedi kafam karisti.daha önce görünmez mi kese
Beta 560 çıktıktan 4 gün sonra karından keseyi görmüştüm,kalp atışınıda beraber görmek için geç çağırmış olabilir

Kızlar benim hiç bir belirtim yok bazen halsizleşiyorum o kadar . Yine aynı ben .. inş normaldir ve hep böyle geçer

15 güne kadar idrar testi yapmışmıydın yoksa 15. Günü bekledin mi? Kızımda adetime 5 gün kala çıkmıştı o yüzden umudum azaldı
Canini sikma bence bende 3kala ögrendim.Ama.ondan once ki hafta yaotigimda negatifti.Kizinda erken ogrenmişsin ama hepsini ayni zamanda öğrenicek değilsin ya 3-4gün.sonra yine tekrarla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…