Bende öyleyim yaa.arada sadece bi kasık ağrısı oluyo o da aniden kalktıgımda falan.birde erken uyuyorum erken kalkıyorum.daha keseyide görmedim hamilemiyim değil miyim anlayamadım
Bende öyleyim yaa.arada sadece bi kasık ağrısı oluyo o da aniden kalktıgımda falan.birde erken uyuyorum erken kalkıyorum.daha keseyide görmedim hamilemiyim değil miyim anlayamadım
Ah keske bende uyuyabilsem kizlar. Ama kizdan uzanamiyorum bile hemen uzerime binmeye hoplamaya falan calisiyo. Gunduz o uyurken uzanabiliyorum ancak.. ve bende de bugun uyku hali basladi umarim devam etmez. Yoksa işim çok zor. Kv calisiyor, annemde ananeme bakiyor suan stent takilacak. Sonrada annem koye gidecek 3 hafta en az gelmicek. Yani zor zamanlarda yalniz kalmis olcaz kizimla. Hayirlisiyla 3 ay bitse sanki daha rahat olur gibi geliyor ama son aylarda da koca karnimla zorlanirim yine
Ben beta hcg yaptırdım 2 kez düzenli artışı görünce 6. Haftayı bekledim canım yoksa gidiyosun kese yok ya da var kalp atışı yok insan boşuna stres oluyor. 6. Haftada ikisini de gördüm bugün de daha net görmek için gidicem
Kızlar günaydın. 4 hafta 5 günlük hamileyim
bat tarihine gore. Henüz keseyi görmedim. Size bir şey sormak istiyorum. Ben gece kacta uyursam uyuyayim fark etmiyor sabah 4.30 5.30 gibi uyaniyorum. Üstelik gündüz de uyumamaya calisiyorum gece uykum kacmasin diye. Bunu yasayan var mi? Acaba stresten mi böyle oldum ben