- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Alla alla derdi neymis doktorunYa kendi doktorum cinsiyet soylemiyormuş. Aksam onda dogum yapan bir ablamla konuştum. Kime gidecegimi bilmiyorum :/ eşimde gormek istiyor cumartesi gideriz artık
Bazı bebekler gizliyor muhabbeti var biliyorsun. Eğer pozisyonu uygunsa 16. haftada gördüğünü söyler diye düşünüyorum. Cinsiyet öğrenmek ve kesinleştirmek için en uygun haftadasın, bir doktora ilk kez gitmen söylememesi için etken değildir bence.Artik ogrenmek istiyorum ama ilk gittiğimde soyler mi ki? Birkac kez rumeliye gittim. Oradaki doktorlarda kaydım var. Yine oraya gitsem diyorum cok kararsizim :'(
Sorma yaa beni goren once nasilsin diyor sonra cinsiyeti ne diyorAlla alla derdi neymis doktorunsen de bi ogren de hepimiz rahatlayalim artik
Geldi geciyor. Buyuyunce hic ogrenemicem diye korkmaya basladim. Hazirliklara heveslenmeye basladim daha cinsiyet ogrencezde isme karar vercezde poffBazı bebekler gizliyor muhabbeti var biliyorsun. Eğer pozisyonu uygunsa 16. haftada gördüğünü söyler diye düşünüyorum. Cinsiyet öğrenmek ve kesinleştirmek için en uygun haftadasın, bir doktora ilk kez gitmen söylememesi için etken değildir bence.
Ayrıca bebeğin pozisyonu uygun değilse de 10 günlük kontrol süresinde ikinci kez ödeme yapmadan gidebilirsin. Bence artık öğrenmenin zamanı geldi :)
Bu arada yarin 17 hafta bitiyor ya zaten detayliya iki hafta kaldi :/Bazı bebekler gizliyor muhabbeti var biliyorsun. Eğer pozisyonu uygunsa 16. haftada gördüğünü söyler diye düşünüyorum. Cinsiyet öğrenmek ve kesinleştirmek için en uygun haftadasın, bir doktora ilk kez gitmen söylememesi için etken değildir bence.
Ayrıca bebeğin pozisyonu uygun değilse de 10 günlük kontrol süresinde ikinci kez ödeme yapmadan gidebilirsin. Bence artık öğrenmenin zamanı geldi :)
Benim Dr kesinlikle yasak dedi benimde CANIM istedi ama yemedim Druna soyle benceYa kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normaldedoktoruna danisan varmi aranizda?
Ayy Allah razi olsun icime su serptimm.. lazim degil pompayla cekerim yeterki sutum olsun
Ya kendi doktorum cinsiyet soylemiyormuş. Aksam onda dogum yapan bir ablamla konuştum. Kime gidecegimi bilmiyorum :/ eşimde gormek istiyor cumartesi gideriz artık
Benimde tutmadı. Bugün öğrendik. 3. Kız geliyorbende tutmadı canım bu , herkes erkek demişti nub a göre
Hadi hayırlı olsun 3. kız inşallahBenimde tutmadı. Bugün öğrendik. 3. Kız geliyor
Ben de henüz öğrenemedim bu hafta nipt testi sonucunu gönderecekler sağlıklı haberini almakla beraber kesin bilgi cinsiyetini de öğreneceğizBende henüz öğrenemedim ve randevüme 10 gün varkıza benzetir gibi olmuştu doktorum ama taaa 11.haftada
Pişmiş deniz ürünü bile yerken dikkat et karides, kalamar, midye, somon füme, kılıç başlığı, köpek balığı özellikle uzak durman gerekenler, somon ve küçük balıkları yiyebilirsin dedi.Ya kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normaldedoktoruna danisan varmi aranizda?
Sizce oyun halısı gerekli mi? Kac aydan sonra alınmalı?
Eger usenmem diyorsan, hasta haklarina basvur. Dilekce yaz. Ve tahminimce ilk sen degilsindir bu davranislara magruz kalan.Slm kızlar gece çok bogaz ağrısı, baş ağrısı çektim bu günde uyandığımda karnım taş gibiydi.
Acile gttim,
birde dün söylemiştim ilacımi yazdiracaktim,
Gittim doktor muayene ederken resmen dalga gecti,
-Ağzın bu kadar mı açılıyor evet dedim oda kizarak nasıl yemek yiyorsun diye dalga geçtiler.
Çok büyük bi şey değil ama çok moralim bozuldu.Hiç ilgilenmedi,İdrar tahlili istedi onu da vermedim eve geldim boş yere gittim.
Verdiğim taksi parasına yazık oldu. Moralimin bozulmasiyla kaldım.
Bu nasıl bi hizmet şeklidir ya Allah muhtaç etmesin.
Yani acikcasi felaket tellali olmak istemem canim, seni korkutmak da deil amacim, ben onceki gebeligimde kokusuz, beyaza yakin ve yogun, kaygan kivamli akintiya sahiptim. Doktora bahsettim, normaldir dedi, telefondan baktim, normaldir yaziyordu. Tam hafif kasilmalarim baslayip da rahim acikligimi kontrol etmek icin alttan muayene ettiklerinde hem acikligimi farkettiler hem de akintinin vajinal enfeksiyon oldugunu solediler ve bu yuzden acikligima -21. Haftamdaydim- mudahale edemediler ve erken dogum yaptim sirf bu yuzden. Enfeksiyon varken herhangi bi dikis vs alamiyorsun cunku. Rabbim hicbirimize vermesin ama onemli bi detay bu konu, agzim yaninca ister istemez.
Benim tuttuBende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
Insaaallah allah yardimcin olsunİnşallah canım sağolasın.. doktora göre yaşaması büyük şans mucize.. bilmiyorum hala umudum var ama bi yandan da korkularım.. zehir oldu hamileliğim ama sonu hayır olsun inşallah
Süt kanallari gelisiyor diye göğüslerin rahat olmasi gerekiyomus bende yarim atlet aldim icinde ince bir sünger koymuslar uçlar belli olmadin diye cikariladabiliyor onu kullaniyorum artik rahat birakayimda belki büyür umuduyla büyümesede doğumdan sonra sütüm olmazsa sıktım normal südyen kullandimda boyle oldu demem enazindan :)Hee oyleyse bende ikiside yok.. buyur diye dusunerekten “bir umuttur yasamak”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?