Benim ilk haftalarda basladi sivilce isilik berbat durumda suan cildim doktorum dahada.kotu olabilir normal dedi. Moralimi bozsada bu durum esim kizimiz guzelligini aliyor diyor oyle moral oluyor bana bi nebzeKızlar nasilsiniz . Ya benim yüzüm pul pul dökülüyor ayrıca çok sivilce çıkıyor aynaya bakasım gelmiyor . Saçlarım da çok dökülüyor. Cirkinlestim resmen . Böyle olan var mı.
Doktorun ne dediği önemli aslında bu durumda. Risk taşımıyorum ama ben tedbirli davranıyorum ve eşim buna anlayışlı zaten. Yani yok denecek kadar azGünaydın arkadaşlar. Size birşey danışmak istiyorum. Eşinizle yakınlaşma sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz? Ben ihmal etmiyordum ama en son kontrolde doktor biraz şimdilik plasenta aşağıda deyince ondan beri uzak duruyorum korktuğum için. Bunu da eşimle paylaştım tabiki anlayış gösteriyor sağolsun. Fakat aşırı da ihmal etmek istemiyorum. Doktora sormayı unuttum o zaman ve diğer kontrole da daha baya var. Özellikle plasenta aşağıda denilen başka arkadaşlar vardı, acaba doktorunuza böyle birşey danışmışmıydınız?
Benimde yaş 35 2li test iyi çıkınca diğer 3lü 4lüye gerek görmedi doktor. Sadece ayrıntılı yaptırcağımBen ikili tarama yaptırmadım. Yaş 37 biliyorumki yüksek çıkacak ense kalınlığı burun kemiği normal şükürler olsun acaba dedim ama dr 3lü test yaparız dedi ama ikili testin güvenirliği daha yüksekmiş sanırım ayrıntılıda görünür herşeyi diyorum bu cumartesi normal kontrole gideceğim 3 4 hafta sonrada ayrıntılıya
Teşekkür ediyorum. Ben de bir sonraki kontrolde mutlaka doktora danışacağım inşallah. Tedbirli olmakta yarar var.Doktorun ne dediği önemli aslında bu durumda. Risk taşımıyorum ama ben tedbirli davranıyorum ve eşim buna anlayışlı zaten. Yani yok denecek kadar az
Ben böbrek usg sonucumu gosterdigim dr daha kapidan girdim bana soyadimla ilgili dalga gecti. Sorularıma lakayik cevap verdi. Aksam sikayet ettik. Enabizdan gir bak ismine ara sikayet et sende. Doktor olmuslar ama insan olamamislarSlm kızlar gece çok bogaz ağrısı, baş ağrısı çektim bu günde uyandığımda karnım taş gibiydi.
Acile gttim,
birde dün söylemiştim ilacımi yazdiracaktim,
Gittim doktor muayene ederken resmen dalga gecti,
-Ağzın bu kadar mı açılıyor evet dedim oda kizarak nasıl yemek yiyorsun diye dalga geçtiler.
Çok büyük bi şey değil ama çok moralim bozuldu.Hiç ilgilenmedi,İdrar tahlili istedi onu da vermedim eve geldim boş yere gittim.
Verdiğim taksi parasına yazık oldu. Moralimin bozulmasiyla kaldım.
Bu nasıl bi hizmet şeklidir ya Allah muhtaç etmesin.
Kendi drum ozel zaten. Bu zamana kadarda hep ozele gittimOzele gitsen bi kereligine soylemezler mi canim eşleride aliyorlar
Ayy demek sende ogrendin. Hayirli evlat olsun :)Benimde tutmadı. Bugün öğrendik. 3. Kız geliyor
Yani ilgilenir mi anlaminda diyorumkaydın olmasıne gerek yokki
Bende kendime hayret ediyorumYa ben sana hayret ediyorum her seferinde :)
Bana 14'de erkek dediler. 16 olsun da kesin öğreneyim diye sabırsızlanıyorumBu perşembe kesinleşir diye tahmin ediyorum benim. Kontrolüm var da
Hayırlı olsun canım, kız çocuğu olan anneler sizi kıskanıyorum haberiniz olsunBenimde tutmadı. Bugün öğrendik. 3. Kız geliyor
Valla lanet olsun dedim geldim eve.Ben böbrek usg sonucumu gosterdigim dr daha kapidan girdim bana soyadimla ilgili dalga gecti. Sorularıma lakayik cevap verdi. Aksam sikayet ettik. Enabizdan gir bak ismine ara sikayet et sende. Doktor olmuslar ama insan olamamislar
Benimde karnım dünden beri çok setlesiyo korkuyorum.Bugun cok kasik agrim var. Birkac gun cok yoruldum. Acisi bugun mu çıkıyor anlamadimkihalbuki bugun cok bisey yapmadım gunluk isler yaptım
Ayy maşallah canımm ne güzelBenimde tutmadı. Bugün öğrendik. 3. Kız geliyor
Ya kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normaldedoktoruna danisan varmi aranizda?
Çiğ balık kesinlikle yasak dedi doktorum, restoranda da uyarıyorlar sipariş verirken. Ki Asya’da yaşıyorumBen hic kısitlamadim dr umda yeme demedi
İlgilenmesi lazım sonuçta ne kdr yeni kişi kazanırsa muanede doğumda ekstra ücret alıyolarYani ilgilenir mi anlaminda diyorum
Yorulunca gerçekten hemen kasıklarım ağrıyor dinlen bence geçer inşallahBugun cok kasik agrim var. Birkac gun cok yoruldum. Acisi bugun mu çıkıyor anlamadimkihalbuki bugun cok bisey yapmadım gunluk isler yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?