2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben ikili tarama yaptırmadım. Yaş 37 biliyorumki yüksek çıkacak ense kalınlığı burun kemiği normal şükürler olsun acaba dedim ama dr 3lü test yaparız dedi ama ikili testin güvenirliği daha yüksekmiş sanırım ayrıntılıda görünür herşeyi diyorum bu cumartesi normal kontrole gideceğim 3 4 hafta sonrada ayrıntılıya

Kızlar nasilsiniz . Ya benim yüzüm pul pul dökülüyor ayrıca çok sivilce çıkıyor aynaya bakasım gelmiyor . Saçlarım da çok dökülüyor. Cirkinlestim resmen . Böyle olan var mı.
Benim ilk haftalarda basladi sivilce isilik berbat durumda suan cildim doktorum dahada.kotu olabilir normal dedi. Moralimi bozsada bu durum esim kizimiz guzelligini aliyor diyor oyle moral oluyor bana bi nebze

Doktorun ne dediği önemli aslında bu durumda. Risk taşımıyorum ama ben tedbirli davranıyorum ve eşim buna anlayışlı zaten. Yani yok denecek kadar az

Benimde yaş 35 2li test iyi çıkınca diğer 3lü 4lüye gerek görmedi doktor. Sadece ayrıntılı yaptırcağım

Ben böbrek usg sonucumu gosterdigim dr daha kapidan girdim bana soyadimla ilgili dalga gecti. Sorularıma lakayik cevap verdi. Aksam sikayet ettik. Enabizdan gir bak ismine ara sikayet et sende. Doktor olmuslar ama insan olamamislar

Bugun cok kasik agrim var. Birkac gun cok yoruldum. Acisi bugun mu çıkıyor anlamadimki halbuki bugun cok bisey yapmadım gunluk isler yaptım

Ben böbrek usg sonucumu gosterdigim dr daha kapidan girdim bana soyadimla ilgili dalga gecti. Sorularıma lakayik cevap verdi. Aksam sikayet ettik. Enabizdan gir bak ismine ara sikayet et sende. Doktor olmuslar ama insan olamamislar
Valla lanet olsun dedim geldim eve.
Ben hamileyim daha bi ilgi göstermesi gerekirken bu davranışı çok sinirimi bozdu.

Bugun cok kasik agrim var. Birkac gun cok yoruldum. Acisi bugun mu çıkıyor anlamadimki halbuki bugun cok bisey yapmadım gunluk isler yaptım
Benimde karnım dünden beri çok setlesiyo korkuyorum.
Yarın özel hastaneye gitcem inşallah hersey yolundadır.

Ya kizlar sizce hamilelikte sushi yenir mi? Az once yedim canim cok istedigi icin ama simdi biraz tedirgin oldum hani cig et balik olmaz ya normalde doktoruna danisan varmi aranizda?
Ben hic kısitlamadim dr umda yeme demedi
Çiğ balık kesinlikle yasak dedi doktorum, restoranda da uyarıyorlar sipariş verirken. Ki Asya’da yaşıyorum Pişmiş balıklı ya da vejetaryen suşi yiyorum canım çok çekerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…