2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah detayli testte guzel gelir ve sagsaglim kucagina alirsin. Kalbini ferah tut
İnşallah canım amin hayırlı şeyler olsun çok yıprandım gerçekten.. allaha gene de hep şükrediyorum bi evladım daha var ona bakıp güç buluyorum.. yine de zor tabi ki karnımdakinin de yeri ayrı.. ilkinde ben tüp bebekle hamile kalmıştım, üzerine titredim hep hamileyken bile daha. Şimdi kendiliğinden hamile kaldım, bunda da böyle bi sınav veriyoruz rabbim büyük

Ayy Allah razi olsun icime su serptimm.. lazim degil pompayla cekerim yeterki sutum olsun

Seni o kadar iyi anliyorum ki daha iki yil olmadi ayni seyi yasadum. Stresten tansiyon seker cikti. Hergun agladim. Senin gibi benim sonuclar temiz gelmisti. Ama doktor hala birseyler ariyordu. Agir kalp hastasi dedi. Yasamaz dedi. Ama rabbim isterse hepsi terse cikar. İnsallah seninde iyi olacak. Bazen diyorum. İyiki vazgecmemisim iyi ki cileye ragmen sonuna kadar gitmisim. Seninde hersey iyi olacak rabbimin izniyle

Jokerde Mamajo tekli elektirikli pompa 220 tl arkadaslar bilginiz olsun gecen konusuldu sanki mamajo 240 veya 260a almislardi indirimden

Insallah detaylı sonucta guzel gelir canım guzel haberler duyarız ınsallah

Ya kendi doktorum cinsiyet soylemiyormuş. Aksam onda dogum yapan bir ablamla konuştum. Kime gidecegimi bilmiyorum :/ eşimde gormek istiyor cumartesi gideriz artık
Canım küçükçekmece'de mi oturuyordun? Yanlış mı hatırlıyorum.

Hanimlar benim 3. Cocugum olacak insallah Gurubumuzda 4 ikiz annesi 1 de ucuz annesi var sanirim dogum sonrasi icin ben bu annelere siddetle birsey tavsiye etmek istiyorum sezeryana alinma ihtimaliniz yuksek iyilesme sureniz uzun olacak ilk hafta dogrulamiyacaksiniz belki ve sutunuzunde geç gelme ihtimali var ins 38haftadan once dogmazlar 38 haftalik bebegin bile 40 haftalik bebege kiyasla emme gucu denk olmayabiliyor ilk bebegimden tecrube ettim bunu ayni anda acikacaklar belkide ilk ay meme hic tutamayacaklar birazcik daha erken alinirsa bebekler tutmalari belki 2 ayi bile bulabilir bu surectede bebekleriniz mamanin tatliligina alisir mamalarin durumu malum bir bebek icin her ay en az 300 tl gider size tavsiye mutlaka ama mutlaka ciftli hastane tipi pompa kiralayin sütü okadar cok artiriyorki hem zamandan tasarruf edersiniz gucu cok yuksek normal elektirikli pompalar size yetemez en az 3 aylik kiralayin sonra duruma gore bakarsiniz 3 aylik kira bedeli 400 le 600 tl arasi degisiyor ilk 4 ay memeler emildikce sagildikca cok fazla kontrolsuz süt uretiyor artanlari stoklarsinz bebeklerinizde anne sütünden mahrum olmaz insallah

Medipol Elif hanım bana 14. haftada söyledi.

Ama ben yine aynı hastaneden İrem hanıma geçeceğim. Hakkında çok olumlu yorumlar okudum ve duydum. O da gördüğünde cinsiyeti söyleyen bir doktormuş. Eğer cinsiyet öğrenmek için doktor arayışındaysan diye söylüyorum

Artik ogrenmek istiyorum ama ilk gittiğimde soyler mi ki? Birkac kez rumeliye gittim. Oradaki doktorlarda kaydım var. Yine oraya gitsem diyorum cok kararsizim :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…