- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
İnşallah canım amin hayırlı şeyler olsun çok yıprandım gerçekten.. allaha gene de hep şükrediyorum bi evladım daha var ona bakıp güç buluyorum.. yine de zor tabi ki karnımdakinin de yeri ayrı.. ilkinde ben tüp bebekle hamile kalmıştım, üzerine titredim hep hamileyken bile daha. Şimdi kendiliğinden hamile kaldım, bunda da böyle bi sınav veriyoruz rabbim büyükİnşallah detayli testte guzel gelir ve sagsaglim kucagina alirsin. Kalbini ferah tut
Amin canım allah razı olsun hepinizdenİnşallah arkadaşım hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini..
Ben yaptirmicamkızlar merhaba,
ikili testim 1/10000 çıktı doktor iyi dedi sorun yok dedi. bu durumda dörtlü test yaptıran var mı? gerekli mi sizce ve ne zaman yapılmalı?
Hee oyleyse bende ikiside yok.. buyur diye dusunerekten “bir umuttur yasamak”Sende göğüs ucu yok bende ucu var göğüs yok
Küçük göğüslerimdeki süt inşallah yeter bebeğe
Iyi dusun iyi olsun cnm Allah buyuktur.İnşallah canım sağolasın.. doktora göre yaşaması büyük şans mucize.. bilmiyorum hala umudum var ama bi yandan da korkularım.. zehir oldu hamileliğim ama sonu hayır olsun inşallah
Ayy Allah razi olsun icime su serptimm.. lazim degil pompayla cekerim yeterki sutum olsunCanim zaten bebek gogus ucunu emerse gogsun yara olur bebegin etrafiyla kahverengi ksmi almasi lzim o yuzden kendine hic stres yapma simdiden benimde hic yoktu hatta dogumdan sonra bile yoktu sutumu biraktigim icin cekiyordum makina kullanmak biraz cikartti ve plastik gogus ucu kullandim hastanede soylemislerdi bebek alisana kadr bi sure sonra onuda biraktik cok.sukurki simdiye kadrda bebegimi emzirdim Allah yardim.edicektir
Seni o kadar iyi anliyorum ki daha iki yil olmadi ayni seyi yasadum. Stresten tansiyon seker cikti. Hergun agladim. Senin gibi benim sonuclar temiz gelmisti. Ama doktor hala birseyler ariyordu. Agir kalp hastasi dedi. Yasamaz dedi. Ama rabbim isterse hepsi terse cikar. İnsallah seninde iyi olacak. Bazen diyorum. İyiki vazgecmemisim iyi ki cileye ragmen sonuna kadar gitmisim. Seninde hersey iyi olacak rabbimin izniyleİnşallah canım amin hayırlı şeyler olsun çok yıprandım gerçekten.. allaha gene de hep şükrediyorum bi evladım daha var ona bakıp güç buluyorum.. yine de zor tabi ki karnımdakinin de yeri ayrı.. ilkinde ben tüp bebekle hamile kalmıştım, üzerine titredim hep hamileyken bile daha. Şimdi kendiliğinden hamile kaldım, bunda da böyle bi sınav veriyoruz rabbim büyük
Ya kendi doktorum cinsiyet soylemiyormuş. Aksam onda dogum yapan bir ablamla konuştum. Kime gidecegimi bilmiyorum :/ eşimde gormek istiyor cumartesi gideriz artıkcanım sen pazartesi gidebilirim diyordun gidecekmisin doktora?
Ne demek soylemıyomuss :) nıye soylemıyoYa benim dr cinsiyet soylemiyormuş. Bu aksam onda dogum yapan bir ablamla konuştum. Napsam nereye gitsemde artık ogrensem. Cok merak ediyorum...
Cnm butun magazalarda emzirme haftasina ozel indirimler mevcut karsilastiriniz mutlakanerede canım indirirm ?
benim 65 kusurlu birşeydi oğlum olacak. :) tutmuyor. hatta bende nub bile tutmadıBende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
Garanticiymiş, kuzenimde söylemiyor demişti. Anlasilan ben detayli usgye daha baslar baslamaz gidicemNe demek soylemıyomuss :) nıye soylemıyo
E bebekte hep olumsuz yorumlar varJokerde Mamajo tekli elektirikli pompa 220 tl arkadaslar bilginiz olsun gecen konusuldu sanki mamajo 240 veya 260a almislardi indirimden
Insallah detaylı sonucta guzel gelir canım guzel haberler duyarız ınsallahNasıl olayım canım karma karışık.. ne sevinebilitorum ne üzülebiliyorum.. amniyosentez yapıldı, hızlı testin sonucu şükür temiz ama şimdi detaylı sonucu beklicez.. bebiş yaşıyor şükürler olsun hala.. oğlum olcakmış onu da testten öğrendik ona bile sevinemiyorum ağız tadıyla.. eabbim inşallah şifa verir de iyileşir
Canım küçükçekmece'de mi oturuyordun? Yanlış mı hatırlıyorum.Ya kendi doktorum cinsiyet soylemiyormuş. Aksam onda dogum yapan bir ablamla konuştum. Kime gidecegimi bilmiyorum :/ eşimde gormek istiyor cumartesi gideriz artık
EvetCanım küçükçekmece'de mi oturuyordun? Yanlış mı hatırlıyorum.
Medipol Elif hanım bana 14. haftada söyledi.
Artik ogrenmek istiyorum ama ilk gittiğimde soyler mi ki? Birkac kez rumeliye gittim. Oradaki doktorlarda kaydım var. Yine oraya gitsem diyorum cok kararsizim :'(Medipol Elif hanım bana 14. haftada söyledi.
Ama ben yine aynı hastaneden İrem hanıma geçeceğim. Hakkında çok olumlu yorumlar okudum ve duydum. O da gördüğünde cinsiyeti söyleyen bir doktormuş. Eğer cinsiyet öğrenmek için doktor arayışındaysan diye söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?