2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar nasilsiniz . Ya benim yüzüm pul pul dökülüyor ayrıca çok sivilce çıkıyor aynaya bakasım gelmiyor . Saçlarım da çok dökülüyor. Cirkinlestim resmen . Böyle olan var mı.
bende aynı canım üstelik yüzüme nemlendirici olarak hiç birşey süremiyorum yüzüm gözüm şişiyor alerjimi tetikliyor kendimi çok çirkin hissediyorum

Geldi geciyor. Buyuyunce hic ogrenemicem diye korkmaya basladim. Hazirliklara heveslenmeye basladim daha cinsiyet ogrencezde isme karar vercezde poff
Ya ben sana hayret ediyorum her seferinde :)
Bana 14'de erkek dediler. 16 olsun da kesin öğreneyim diye sabırsızlanıyorum Bu perşembe kesinleşir diye tahmin ediyorum benim. Kontrolüm var da

Insallah hayirlisiyla saglikla zamaninda gelsinler ama gogus ucu isine yarayabilir bende olmamisti ama onu kullanabilende cok kisi vardi o zaman. Zaten bir kere tutabilseler emdikce gogus ucu ona gore sekilleniyor. Yani soyle soyleyeyim benimde yok gogus ucum kizim cok cok cok zorlandi ki zaten ben oyle emziremedim benimki mamayla buyudu ama tuttugu zaman ben bile inanamiyordum bu uc nasil cikti ama tabiki oyle cok degil belkide normalde annelerin emzirmemis hali kadar falan anca cikiyordu ama o bile yetiyordu. Sagip biberonla veriyordum sonra tamamen mamaya dondu yaklasik 5 aydan sonra

Kızlar ikili test sonucumu atmıştım. Doktor yaşa baglı risk var dedi. Burada doktor yok daha fazla bilgi vermiyor. Sizce ne demek istedi

Senin nasık olmuştu canım tam olarak sanki anlatmıştın ama kafa kalmadı ki.. inşallah canım benim de içimde hep bi umut öyle yaşıyorum.. 18 haftanın içinde artık zaten vazgeçemem.. ben de her fün dua ediyorum.. ağlamaktan yaş kalmadı artık. Ama ona pozitif duygukar göndermek istiyorum artık ağlamamaya çalışıyorum.bizde doktor da şaşkın şuan hiç bi organında bişey göremiyor fakat yaşayamaz dayanamaz böyle sürekli.. bakalım ne olcak

Bende 11. Haftada ense kalinligi cikmisti. Cvs yapilmis temiz gelmisti. Somra kalp problemli agir kalp hastasi demisti. Ama oyle cikmadi

Bende 11. Haftada ense kalinligi cikmisti. Cvs yapilmis temiz gelmisti. Somra kalp problemli agir kalp hastasi demisti. Ama oyle cikmadi
Anladım canım.. bizde ödem var gözle görülür şekilde ben bile anlıyorum ultrasonda. Vücut çevresi ve ciğerlerinde. Ben internette de çok araştırdım ölümcül diyor hep.. ama yine de inanmak istiyorum.. dediğin gibi rabbim ol der olur.. ona sığınıyorum

Bizimkinin de ensesinde odem vardi. Bende bakinca anliyordum. Bizim 15. Haftalarda yoktu mesela. Sizin haftalar ilerledikce azalmadi mi odem

Bizimkinin de ensesinde odem vardi. Bende bakinca anliyordum. Bizim 15. Haftalarda yoktu mesela. Sizin haftalar ilerledikce azalmadi mi odem
Yok canım azalmadı hep arttı. Ense kalınlığı ile başladı ilk 4,6 mm çıktı daha sonra 6mm çıktı sonra 14. Haftada bi baktı ki ödem olmuş vücudun her tarafında. Hala da aynı.. ama bu kadar ödeme dayanamaz kalbi demişti. Dayanıyor kuzum ama savaşıyor.. sizin ense kalınlığı kaçtı? Kaçıncı haftada çıktı peki

Kızlar ikili test sonucumu atmıştım. Doktor yaşa baglı risk var dedi. Burada doktor yok daha fazla bilgi vermiyor. Sizce ne demek istedi
Banu ciftcinin kitabında okuduğum kadarıyla bayanın yaş büyüdükce olasılık artıyor. 24 yaşında hamile bir kadınla 34 yaşındaki bir kadının olasılığı çok farklı oluyor.burun kemiği ense kalınlığı normal, Sadece yaşdan riskli bulduysa sıkıntı yapmayın bence kendinize

Ense kalinligi 11. Hafta da 6.5 mm cikmisti.15. Haftada yoktu mesela

Kızlar nasilsiniz . Ya benim yüzüm pul pul dökülüyor ayrıca çok sivilce çıkıyor aynaya bakasım gelmiyor . Saçlarım da çok dökülüyor. Cirkinlestim resmen . Böyle olan var mı.
Kızın mı olacak canım sivilce saç dökülmesi vs yazıyordu. Vitamin alıyormusun

Allah yardımcın olsun canım, sabır lar diliyorum,çok zor bir durum,umarım geçici birşeydir,sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…