- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Ayy allah sifa versin bende migrenle bas etmeye calisan biriyim cok zor gercektenMigrenim tuttu kizlar kafamin sol tarafi uyusuk boynum beyin sapim okadar agrioki anlatamamIns hemen gecer cok sinir bozucu bir durum
kaydın olmasıne gerek yokkiArtik ogrenmek istiyorum ama ilk gittiğimde soyler mi ki? Birkac kez rumeliye gittim. Oradaki doktorlarda kaydım var. Yine oraya gitsem diyorum cok kararsizim :'(
bende aynı canım üstelik yüzüme nemlendirici olarak hiç birşey süremiyorum yüzüm gözüm şişiyor alerjimi tetikliyor kendimi çok çirkin hissediyorumKızlar nasilsiniz . Ya benim yüzüm pul pul dökülüyor ayrıca çok sivilce çıkıyor aynaya bakasım gelmiyor . Saçlarım da çok dökülüyor. Cirkinlestim resmen . Böyle olan var mı.
Ben bepanthol el ve yüz kremi kullanıyorum ama işe yaramıyorbende aynı canım üstelik yüzüme nemlendirici olarak hiç birşey süremiyorum yüzüm gözüm şişiyor alerjimi tetikliyor kendimi çok çirkin hissediyorum
Ya ben sana hayret ediyorum her seferinde :)Geldi geciyor. Buyuyunce hic ogrenemicem diye korkmaya basladim. Hazirliklara heveslenmeye basladim daha cinsiyet ogrencezde isme karar vercezde poff
Ya bende o zaman kalkan, pompa makinesi, gogus ucu olmasi icin aparat herseyi alacam.. kizlar benim gogus ucum hic yok cikacak bisey degildogustan boyle ve yavrularim bir degil iki tane olunca anne sutunden mahrum kalmasin diye cabam.. insallah dediginiz gibi gogsumu kabul etmese bile pompayla sagabilirim sutu mamajo yada avent arasinda bende bilemedim.. premature olmasinlar ne olur zamaninda gelsinler, gelsinlerk emme refleksi cene kuvvetleri yerinde olsun..
Senin nasık olmuştu canım tam olarak sanki anlatmıştın ama kafa kalmadı ki.. inşallah canım benim de içimde hep bi umut öyle yaşıyorum.. 18 haftanın içinde artık zaten vazgeçemem.. ben de her fün dua ediyorum.. ağlamaktan yaş kalmadı artık. Ama ona pozitif duygukar göndermek istiyorum artık ağlamamaya çalışıyorum.bizde doktor da şaşkın şuan hiç bi organında bişey göremiyor fakat yaşayamaz dayanamaz böyle sürekli.. bakalım ne olcakSeni o kadar iyi anliyorum ki daha iki yil olmadi ayni seyi yasadum. Stresten tansiyon seker cikti. Hergun agladim. Senin gibi benim sonuclar temiz gelmisti. Ama doktor hala birseyler ariyordu. Agir kalp hastasi dedi. Yasamaz dedi. Ama rabbim isterse hepsi terse cikar. İnsallah seninde iyi olacak. Bazen diyorum. İyiki vazgecmemisim iyi ki cileye ragmen sonuna kadar gitmisim. Seninde hersey iyi olacak rabbimin izniyle
Bende 11. Haftada ense kalinligi cikmisti. Cvs yapilmis temiz gelmisti. Somra kalp problemli agir kalp hastasi demisti. Ama oyle cikmadiSenin nasık olmuştu canım tam olarak sanki anlatmıştın ama kafa kalmadı ki.. inşallah canım benim de içimde hep bi umut öyle yaşıyorum.. 18 haftanın içinde artık zaten vazgeçemem.. ben de her fün dua ediyorum.. ağlamaktan yaş kalmadı artık. Ama ona pozitif duygukar göndermek istiyorum artık ağlamamaya çalışıyorum.bizde doktor da şaşkın şuan hiç bi organında bişey göremiyor fakat yaşayamaz dayanamaz böyle sürekli.. bakalım ne olcak
Anladım canım.. bizde ödem var gözle görülür şekilde ben bile anlıyorum ultrasonda. Vücut çevresi ve ciğerlerinde. Ben internette de çok araştırdım ölümcül diyor hep.. ama yine de inanmak istiyorum.. dediğin gibi rabbim ol der olur.. ona sığınıyorumBende 11. Haftada ense kalinligi cikmisti. Cvs yapilmis temiz gelmisti. Somra kalp problemli agir kalp hastasi demisti. Ama oyle cikmadi
Kalamarı hamilelikte yenilebilirlerden biliyorum ben ama.Pişmiş deniz ürünü bile yerken dikkat et karides, kalamar, midye, somon füme, kılıç başlığı, köpek balığı özellikle uzak durman gerekenler, somon ve küçük balıkları yiyebilirsin dedi.
Bizimkinin de ensesinde odem vardi. Bende bakinca anliyordum. Bizim 15. Haftalarda yoktu mesela. Sizin haftalar ilerledikce azalmadi mi odemAnladım canım.. bizde ödem var gözle görülür şekilde ben bile anlıyorum ultrasonda. Vücut çevresi ve ciğerlerinde. Ben internette de çok araştırdım ölümcül diyor hep.. ama yine de inanmak istiyorum.. dediğin gibi rabbim ol der olur.. ona sığınıyorum
Yok canım azalmadı hep arttı. Ense kalınlığı ile başladı ilk 4,6 mm çıktı daha sonra 6mm çıktı sonra 14. Haftada bi baktı ki ödem olmuş vücudun her tarafında. Hala da aynı.. ama bu kadar ödeme dayanamaz kalbi demişti. Dayanıyor kuzum ama savaşıyor.. sizin ense kalınlığı kaçtı? Kaçıncı haftada çıktı pekiBizimkinin de ensesinde odem vardi. Bende bakinca anliyordum. Bizim 15. Haftalarda yoktu mesela. Sizin haftalar ilerledikce azalmadi mi odem
Banu ciftcinin kitabında okuduğum kadarıyla bayanın yaş büyüdükce olasılık artıyor. 24 yaşında hamile bir kadınla 34 yaşındaki bir kadının olasılığı çok farklı oluyor.burun kemiği ense kalınlığı normal, Sadece yaşdan riskli bulduysa sıkıntı yapmayın bence kendinizeKızlar ikili test sonucumu atmıştım. Doktor yaşa baglı risk var dedi. Burada doktor yok daha fazla bilgi vermiyor. Sizce ne demek istedi
Ense kalinligi 11. Hafta da 6.5 mm cikmisti.15. Haftada yoktu meselaYok canım azalmadı hep arttı. Ense kalınlığı ile başladı ilk 4,6 mm çıktı daha sonra 6mm çıktı sonra 14. Haftada bi baktı ki ödem olmuş vücudun her tarafında. Hala da aynı.. ama bu kadar ödeme dayanamaz kalbi demişti. Dayanıyor kuzum ama savaşıyor.. sizin ense kalınlığı kaçtı? Kaçıncı haftada çıktı peki
20 de maalesedKaç haftalık doğum yaptın canım.
Ben de idrar enfeksiyon varken normal doğum yapınca yaptirilinca 36 haftalık kızıma geçti enfeksiyon ve 20 gün fazla yoğun bakımda enfeksiyon tedavisi gördü
Kızın mı olacak canım sivilce saç dökülmesi vs yazıyordu.Kızlar nasilsiniz . Ya benim yüzüm pul pul dökülüyor ayrıca çok sivilce çıkıyor aynaya bakasım gelmiyor . Saçlarım da çok dökülüyor. Cirkinlestim resmen . Böyle olan var mı.
Bugün kontrolümüz var kuzum sorucam doktora bende korktum valla . Baksana ne adar tehlikeliymiş. İlaç yazarsa da kullanıcam , gerekirse idrar tahlili falan yaptırırım.20 de maalesed
Yok canım azalmadı hep arttı. Ense kalınlığı ile başladı ilk 4,6 mm çıktı daha sonra 6mm çıktı sonra 14. Haftada bi baktı ki ödem olmuş vücudun her tarafında. Hala da aynı.. ama bu kadar ödeme dayanamaz kalbi demişti. Dayanıyor kuzum ama savaşıyor.. sizin ense kalınlığı kaçtı? Kaçıncı haftada çıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?