2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın arkadaşlar. Size birşey danışmak istiyorum. Eşinizle yakınlaşma sıklığını nasıl ayarlıyorsunuz? Ben ihmal etmiyordum ama en son kontrolde doktor biraz şimdilik plasenta aşağıda deyince ondan beri uzak duruyorum korktuğum için. Bunu da eşimle paylaştım tabiki anlayış gösteriyor sağolsun. Fakat aşırı da ihmal etmek istemiyorum. Doktora sormayı unuttum o zaman ve diğer kontrole da daha baya var. Özellikle plasenta aşağıda denilen başka arkadaşlar vardı, acaba doktorunuza böyle birşey danışmışmıydınız?

kızlar merhaba,

ikili testim 1/10000 çıktı doktor iyi dedi sorun yok dedi. bu durumda dörtlü test yaptıran var mı? gerekli mi sizce ve ne zaman yapılmalı?

Sende göğüs ucu yok bende ucu var göğüs yok
Küçük göğüslerimdeki süt inşallah yeter bebeğe

Nasilsin canım doktora gittin mi?
Nasıl olayım canım karma karışık.. ne sevinebilitorum ne üzülebiliyorum.. amniyosentez yapıldı, hızlı testin sonucu şükür temiz ama şimdi detaylı sonucu beklicez.. bebiş yaşıyor şükürler olsun hala.. oğlum olcakmış onu da testten öğrendik ona bile sevinemiyorum ağız tadıyla.. eabbim inşallah şifa verir de iyileşir

Sende göğüs ucu yok bende ucu var göğüs yok
Küçük göğüslerimdeki süt inşallah yeter bebeğe
Canım benim de ayynı senin gibi göğüslerim. Hiç yok ama ucu maşallah kocaman. Hep korktum ben bu çocuğu nasıl doyurcam diye.. sütüm olmaz falan diye.. ama çok şükür sütüm şelaleydi.. kızım tosuncuk oldu, hala da emiyor.. ondan korkma büyüklükle sütün hiç alakası yokmuş

İnşallah arkadaşım hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini..

İnşallah detayli testte guzel gelir ve sagsaglim kucagina alirsin. Kalbini ferah tut

Cok sevindim valla. Insallah diger sonucun da temiz gelir, oh be minnak bi tosunumuz daha olsun

Canim zaten bebek gogus ucunu emerse gogsun yara olur bebegin etrafiyla kahverengi ksmi almasi lzim o yuzden kendine hic stres yapma simdiden benimde hic yoktu hatta dogumdan sonra bile yoktu sutumu biraktigim icin cekiyordum makina kullanmak biraz cikartti ve plastik gogus ucu kullandim hastanede soylemislerdi bebek alisana kadr bi sure sonra onuda biraktik cok.sukurki simdiye kadrda bebegimi emzirdim Allah yardim.edicektir

Cok sevindim valla. Insallah diger sonucun da temiz gelir, oh be minnak bi tosunumuz daha olsun
İnşallah canım sağolasın.. doktora göre yaşaması büyük şans mucize.. bilmiyorum hala umudum var ama bi yandan da korkularım.. zehir oldu hamileliğim ama sonu hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…