Sende göğüs ucu yok bende ucu var göğüs yokYa bende o zaman kalkan, pompa makinesi, gogus ucu olmasi icin aparat herseyi alacam.. kizlar benim gogus ucum hic yok cikacak bisey degildogustan boyle ve yavrularim bir degil iki tane olunca anne sutunden mahrum kalmasin diye cabam.. insallah dediginiz gibi gogsumu kabul etmese bile pompayla sagabilirim sutu mamajo yada avent arasinda bende bilemedim.. premature olmasinlar ne olur zamaninda gelsinler, gelsinlerk emme refleksi cene kuvvetleri yerinde olsun..
Nasıl olayım canım karma karışık.. ne sevinebilitorum ne üzülebiliyorum.. amniyosentez yapıldı, hızlı testin sonucu şükür temiz ama şimdi detaylı sonucu beklicez.. bebiş yaşıyor şükürler olsun hala.. oğlum olcakmış onu da testten öğrendik ona bile sevinemiyorum ağız tadıyla.. eabbim inşallah şifa verir de iyileşirNasilsin canım doktora gittin mi?
Bende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?bende tutmadı canım bu , herkes erkek demişti nub a göre
Canım benim de ayynı senin gibi göğüslerim. Hiç yok ama ucu maşallah kocaman. Hep korktum ben bu çocuğu nasıl doyurcam diye.. sütüm olmaz falan diye.. ama çok şükür sütüm şelaleydi.. kızım tosuncuk oldu, hala da emiyor.. ondan korkma büyüklükle sütün hiç alakası yokmuşSende göğüs ucu yok bende ucu var göğüs yok
Küçük göğüslerimdeki süt inşallah yeter bebeğe
İnşallah arkadaşım hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini..Nasıl olayım canım karma karışık.. ne sevinebilitorum ne üzülebiliyorum.. amniyosentez yapıldı, hızlı testin sonucu şükür temiz ama şimdi detaylı sonucu beklicez.. bebiş yaşıyor şükürler olsun hala.. oğlum olcakmış onu da testten öğrendik ona bile sevinemiyorum ağız tadıyla.. eabbim inşallah şifa verir de iyileşir
benim 53 erkek dedi canımBende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
Bende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
bu tezi de çürüttükbenim 53 erkek dedi canım
İnşallah detayli testte guzel gelir ve sagsaglim kucagina alirsin. Kalbini ferah tutNasıl olayım canım karma karışık.. ne sevinebilitorum ne üzülebiliyorum.. amniyosentez yapıldı, hızlı testin sonucu şükür temiz ama şimdi detaylı sonucu beklicez.. bebiş yaşıyor şükürler olsun hala.. oğlum olcakmış onu da testten öğrendik ona bile sevinemiyorum ağız tadıyla.. eabbim inşallah şifa verir de iyileşir
Cok sevindim valla. Insallah diger sonucun da temiz gelir, oh beNasıl olayım canım karma karışık.. ne sevinebilitorum ne üzülebiliyorum.. amniyosentez yapıldı, hızlı testin sonucu şükür temiz ama şimdi detaylı sonucu beklicez.. bebiş yaşıyor şükürler olsun hala.. oğlum olcakmış onu da testten öğrendik ona bile sevinemiyorum ağız tadıyla.. eabbim inşallah şifa verir de iyileşir
Benm tutmadı canım 16 ydı ve kızım olacak Allahın izniyleBende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
canım benim 34 ama doktor kız dediBende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
Benimde aynı seninki gibi cıktı sorun yok dedi doktor başka test yapmayacağım dedi.kızlar merhaba,
ikili testim 1/10000 çıktı doktor iyi dedi sorun yok dedi. bu durumda dörtlü test yaptıran var mı? gerekli mi sizce ve ne zaman yapılmalı?
canım sen pazartesi gidebilirim diyordun gidecekmisin doktora?İnşallah detayli testte guzel gelir ve sagsaglim kucagina alirsin. Kalbini ferah tut
nerede canım indirirm ?Hayirli sabahlar hanimlar bu hafta emzirme haftasiymis indirimleri takip edin pompalari kalkanlari
Ya bende o zaman kalkan, pompa makinesi, gogus ucu olmasi icin aparat herseyi alacam.. kizlar benim gogus ucum hic yok cikacak bisey degildogustan boyle ve yavrularim bir degil iki tane olunca anne sutunden mahrum kalmasin diye cabam.. insallah dediginiz gibi gogsumu kabul etmese bile pompayla sagabilirim sutu mamajo yada avent arasinda bende bilemedim.. premature olmasinlar ne olur zamaninda gelsinler, gelsinlerk emme refleksi cene kuvvetleri yerinde olsun..
İnşallah canım sağolasın.. doktora göre yaşaması büyük şans mucize.. bilmiyorum hala umudum var ama bi yandan da korkularım.. zehir oldu hamileliğim ama sonu hayır olsun inşallahCok sevindim valla. Insallah diger sonucun da temiz gelir, oh beminnak bi tosunumuz daha olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?