2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar iş yerinde rahat olsun diye elbise etek giyiyorum o zaman da çorap sıkıyo belden. patlıcak gibiyim mesai dolsa da kaçsam diye dakika sayıyorum. hamile çorabı alsam bol gelecek... siz napıyorsunuz

kızlar iş yerinde rahat olsun diye elbise etek giyiyorum o zaman da çorap sıkıyo belden. patlıcak gibiyim mesai dolsa da kaçsam diye dakika sayıyorum. hamile çorabı alsam bol gelecek... siz napıyorsunuz
Hamile coraplari bol gelmez o da beden beden ki zaten. Standart degil kullanabilirsin. Hatta oyle rahat ki ben normal zamanda bile hamile kulotlu coraplarindan giyiyordum

Hamile pantolonuna başladım çok rahatım. Öğretmenim ayakta oluyorum sürekli . Rahat olmam lazım. Bir pantolon çok büyük oldu büyük giyince de rahatsız oluyorum. İyi olanlarla idare ediyorum şu an

Benim ilk haftalarda basladi sivilce isilik berbat durumda suan cildim doktorum dahada.kotu olabilir normal dedi. Moralimi bozsada bu durum esim kizimiz guzelligini aliyor diyor oyle moral oluyor bana bi nebze
Erkek olcak benim erkek annelerinin yüzü güzelleşir derler bende anlamadim geçer inşallah senin de

Gecen YouTube de izledim ebe hemşireydi sanırım aslında bunun sadece söylenti oldugunu gercekten erkek bebek testeron hormunu salgıladığı için kimi anne adayının sivilce ve aşırı tüylenme sorunu yaşadığını söylüyordu.. Nitekim bende de öyle oldu kızma hamileyken ne bir sivilce ne akne aksine porselen gibi tertemiz Bi yüzüm olmuştu ama bunda göbeğim e kadar sivilce var

cnm bedenleri var hamile corabinin al hamile corabi yazik sikma karnini

Bugun cok kasik agrim var. Birkac gun cok yoruldum. Acisi bugun mu çıkıyor anlamadimki halbuki bugun cok bisey yapmadım gunluk isler yaptım
korkma cnm bende haftasonu yordum kendimi salonun ve mutfagin pencerelerini silmek ve tulleri yikamak kalmisti kanepe kirlent kiliflarini falan da yikadim koltuk uzerine serdigim polarlari falan yoruldum bel kasik her yerim agridi bende bi de gebelige bagli varis oldu bacaklarim da dinlendim ggecti sende dinlen

Kendi drum ozel zaten. Bu zamana kadarda hep ozele gittim

Devlette duymuştum ama ozelde soylemeyen ilk kez duymus oldum tamda haftasindasinartik benim10 gunum kaldi gorebilirsek ogrenmeme 16sida esimin dogum gunu supriz yaparim tabi bana buyuk bi supriz olmazsa yine kizdir demeye herkes basladi ama belirtilerle cinsiyet bende tutmuyor

Kızlar 16. Haftadayım doktorum ilk baktı % 80 kız dedi daha sonra bakmaya devam edince ama pipiye benzer birşeyde var böyle bakınca dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi başına böyle birşey gelen var mı ultrason cihazını hafif yukarı doğru getirince belli oluyordu

16. Hafta iyi bir hafta aslında pozisyonu mu uygun değildi acaba

Dinleniyorum bende bu aksam. İnsallah geçer

Bizde erkek olsa gorunurdu onca muayenede diyoruz ama bilemiyorum artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…