- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
O zaman belki de yanlış ölçülmüştü canım bizde bikaç doktor baktı ve küçülme de olmadıEnse kalinligi 11. Hafta da 6.5 mm cikmisti.15. Haftada yoktu mesela
Sağol canım aminn inşallah tek dileğim oAllah yardımcın olsun canım, sabır lar diliyorum,çok zor bir durum,umarım geçici birşeydir,sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine
Gerçi yok olabiliyor diye de okumuştum ben canımEnse kalinligi 11. Hafta da 6.5 mm cikmisti.15. Haftada yoktu mesela
Hamile coraplari bol gelmez o da beden beden ki zaten. Standart degil kullanabilirsin. Hatta oyle rahat ki ben normal zamanda bile hamile kulotlu coraplarindan giyiyordumkızlar iş yerinde rahat olsun diye elbise etek giyiyorum o zaman da çorap sıkıyo belden. patlıcak gibiyim mesai dolsa da kaçsam diye dakika sayıyorum. hamile çorabı alsam bol gelecek... siz napıyorsunuz
Hamile pantolonuna başladım çok rahatım. Öğretmenim ayakta oluyorum sürekli . Rahat olmam lazım. Bir pantolon çok büyük oldu büyük giyince de rahatsız oluyorum. İyi olanlarla idare ediyorum şu ankızlar iş yerinde rahat olsun diye elbise etek giyiyorum o zaman da çorap sıkıyo belden. patlıcak gibiyim mesai dolsa da kaçsam diye dakika sayıyorum. hamile çorabı alsam bol gelecek... siz napıyorsunuz
Yok erkek canım. Vitamin vermedi doktorumKızın mı olacak canım sivilce saç dökülmesi vs yazıyordu.Vitamin alıyormusun
Erkek olcak benim erkek annelerinin yüzü güzelleşir derler bende anlamadimBenim ilk haftalarda basladi sivilce isilik berbat durumda suan cildim doktorum dahada.kotu olabilir normal dedi. Moralimi bozsada bu durum esim kizimiz guzelligini aliyor diyor oyle moral oluyor bana bi nebze
Sivilce bende de cikiyor, saclarim da dokuluyor. Kizimda guzellesmistim, oglan cirkinlestiriyor hadi hayirlisiErkek olcak benim erkek annelerinin yüzü güzelleşir derler bende anlamadimgeçer inşallah senin de
Bugun kendimi cok yormadim hep dinlenmeye calistim ama gecmedi. Acile gidebilirim insallah kotu bisey yokruYorulunca gerçekten hemen kasıklarım ağrıyor dinlen bence geçer inşallah
cnm bedenleri var hamile corabinin al hamile corabi yazik sikma karninikızlar iş yerinde rahat olsun diye elbise etek giyiyorum o zaman da çorap sıkıyo belden. patlıcak gibiyim mesai dolsa da kaçsam diye dakika sayıyorum. hamile çorabı alsam bol gelecek... siz napıyorsunuz
korkma cnm bende haftasonu yordum kendimi salonun ve mutfagin pencerelerini silmek ve tulleri yikamak kalmisti kanepe kirlent kiliflarini falan da yikadim koltuk uzerine serdigim polarlari falan yoruldum bel kasik her yerim agridi bende bi de gebelige bagli varis oldu bacaklarim da dinlendim ggecti sende dinlenBugun cok kasik agrim var. Birkac gun cok yoruldum. Acisi bugun mu çıkıyor anlamadimkihalbuki bugun cok bisey yapmadım gunluk isler yaptım
Slm canim benim 100 ustu ama erkek yalan benceBende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
Kendi drum ozel zaten. Bu zamana kadarda hep ozele gittim
Kızlar 16. Haftadayım doktorum ilk baktı % 80 kız dedi daha sonra bakmaya devam edince ama pipiye benzer birşeyde var böyle bakınca dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi başına böyle birşey gelen var mı ultrason cihazını hafif yukarı doğru getirince belli oluyordu
Dinleniyorum bende bu aksam. İnsallah geçerkorkma cnm bende haftasonu yordum kendimi salonun ve mutfagin pencerelerini silmek ve tulleri yikamak kalmisti kanepe kirlent kiliflarini falan da yikadim koltuk uzerine serdigim polarlari falan yoruldum bel kasik her yerim agridi bende bi de gebelige bagli varis oldu bacaklarim da dinlendim ggecti sende dinlen
Bizde erkek olsa gorunurdu onca muayenede diyoruz ama bilemiyorum artik :)Devlette duymuştum ama ozelde soylemeyen ilk kez duymus oldumtamda haftasindasinartik benim10 gunum kaldi gorebilirsek ogrenmeme 16sida esimin dogum gunu supriz yaparim tabi bana buyuk bi supriz olmazsa yine kizdir demeye herkes basladi ama belirtilerle cinsiyet bende tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?