2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İkilemde kalmis olabilir. Bebek net pozisyon vermemis demekki. Bence kendinizi kaptırmayın kesin ogrenmeyi bekleyin bakiniz ben 17 hafta bitiyor

Ay kızlar ben hem maddi hem manevi sebeplerden 37.haftamda izne çıkmak istiyorum. Ama feci yoruluyorum Anasınıfı öğretmeniyim, stajerim de var kendimi sakınmaya çalışıyorum ama tamamen de olmuyor işte. Valla daha şimdiden böyleysem ne yapacağım hiç bilmiyorum

benim 53 erkek dedi canım
Benm tutmadı canım 16 ydı ve kızım olacak Allahın izniyle
benim 65 kusurlu birşeydi oğlum olacak. :) tutmuyor. hatta bende nub bile tutmadı
Bence çok inanmamak lazım böyle şeylere
Slm canim benim 100 ustu ama erkek yalan bence
Kızlarr benim 104 tü ve bugünnnnn kız olduğu kesinleştiiii
Bende tuttuuuuu

Hayırlısıyla kucağınıza da alalım bebeklerimizi inşallah

Hamile pantolonuna başladım çok rahatım. Öğretmenim ayakta oluyorum sürekli . Rahat olmam lazım. Bir pantolon çok büyük oldu büyük giyince de rahatsız oluyorum. İyi olanlarla idare ediyorum şu an
Canım kilon kaç? 16.haftaya girmek üzereyim ama göbeğim çok küçük 47 ile başladım, 49 kiloyum şuan. Benim baktığım hamile pantolonları hep kocaman göbekli görünüyor. Sen de zayıfsan nereden aldığını öğrenebilir miyim

Şu sevgileri olmasa hamilelik akıl işi degil

Canım bende anasınıfı öğretmeniyim benm daha önce düşüklerim oldgu için ben hiç başlamadım.özellikle ilk aylar çok yoğun oluyo ve ben normaldede hiç oturamıyordum gün içinde mevcudda 25 olunca baya sıkıntydı

Evet kesinlikle 37 ye kadar çalışmak mantıklı çünkü doğum sonrası daha çok izne ihtiyaç oluyor ne zamana kadar çalışırsanız sizin için çok iyi olur aslında durumunda sana heyet raporu vermeleri lazım son aylarda alabilirsen al canım

Benimde tüylenmem arttı ya sinir oldum ama napalim beybi için katlancassss

Reactions: Eva
Kızlar ya bugün 15+0 günlüğüm. Ve karnımın alt bölgesi vajina üstü tam o arada sanci girdi. Ama beni bağırttı ahhh diye o seviyede. 5 dk sonra yine oldu. Yarim saat sonra yine sancı. Saplaniyor ve geçiyor . Yasayan var mı bunu. Hâlâ biseyler oluyor ama anlamadım. Normal mi ki oufff

Gobeginiz kucukse hamile pantolonuna gerek yok ki herhangi bir yuksek bel is gorur.

17 olmak uzereydim ama gene de onde. Bir de bir onceki hafta 20 sonra 23 dememis olsa yanlis olcuyor dicem ama sanmiyorum bir de son gittigimde baya uzaniyordu
23 cm 26. Haftada filan olabilir.. bu haftalarda 10-13 cm olması gerekir arada 9 haftalık bir fark var bence siz farklı bir doktora daha gidin

Bende anasınıfçıyım 25 öğrencim var bu sene ilk aylar çok zor oluyor Allahtan stajyer ve yardımcı var ama çabuk yoruluyorum sınıf küçük bakalım nekadara kadar çalışacağım sanırım ikinci dönem çalışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…