İkilemde kalmis olabilir. Bebek net pozisyon vermemis demekki. Bence kendinizi kaptırmayın kesin ogrenmeyi bekleyin bakiniz ben 17 hafta bitiyorKızlar 16. Haftadayım doktorum ilk baktı % 80 kız dedi daha sonra bakmaya devam edince ama pipiye benzer birşeyde var böyle bakınca dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi başına böyle birşey gelen var mı ultrason cihazını hafif yukarı doğru getirince belli oluyordu
Sanırım pozisyon uygun değildi farklı pozisyondaki çıkıntıyı ben bile gördüm bakalım 2 hafta sonra belli olur inşallah16. Hafta iyi bir hafta aslında pozisyonu mu uygun değildi acaba
Sizde çok beklemişsinizİkilemde kalmis olabilir. Bebek net pozisyon vermemis demekki. Bence kendinizi kaptırmayın kesin ogrenmeyi bekleyin bakiniz ben 17 hafta bitiyor
benim 53 erkek dedi canım
Benm tutmadı canım 16 ydı ve kızım olacak Allahın izniyle
benim 65 kusurlu birşeydi oğlum olacak. :) tutmuyor. hatta bende nub bile tutmadı
Bence çok inanmamak lazım böyle şeylere
Benim tuttu
Kızlarr benim 104 tü ve bugünnnnn kız olduğu kesinleştiiiiSlm canim benim 100 ustu ama erkek yalan bence
Canım kilon kaç? 16.haftaya girmek üzereyim ama göbeğim çok küçük 47 ile başladım, 49 kiloyum şuan. Benim baktığım hamile pantolonları hep kocaman göbekli görünüyor. Sen de zayıfsan nereden aldığını öğrenebilir miyimHamile pantolonuna başladım çok rahatım. Öğretmenim ayakta oluyorum sürekli . Rahat olmam lazım. Bir pantolon çok büyük oldu büyük giyince de rahatsız oluyorum. İyi olanlarla idare ediyorum şu an
Şu sevgileri olmasa hamilelik akıl işi degilAy kızlar ben hem maddi hem manevi sebeplerden 37.haftamda izne çıkmak istiyorum. Ama feci yoruluyorumAnasınıfı öğretmeniyim, stajerim de var kendimi sakınmaya çalışıyorum ama tamamen de olmuyor işte. Valla daha şimdiden böyleysem ne yapacağım hiç bilmiyorum
Canım bende anasınıfı öğretmeniyim benm daha önce düşüklerim oldgu için ben hiç başlamadım.özellikle ilk aylar çok yoğun oluyo ve ben normaldede hiç oturamıyordum gün içinde mevcudda 25 olunca baya sıkıntydıAy kızlar ben hem maddi hem manevi sebeplerden 37.haftamda izne çıkmak istiyorum. Ama feci yoruluyorumAnasınıfı öğretmeniyim, stajerim de var kendimi sakınmaya çalışıyorum ama tamamen de olmuyor işte. Valla daha şimdiden böyleysem ne yapacağım hiç bilmiyorum
Evet kesinlikle 37 ye kadar çalışmak mantıklı çünkü doğum sonrası daha çok izne ihtiyaç oluyor ne zamana kadar çalışırsanız sizin için çok iyi olur aslında durumunda sana heyet raporu vermeleri lazım son aylarda alabilirsen al canımAy kızlar ben hem maddi hem manevi sebeplerden 37.haftamda izne çıkmak istiyorum. Ama feci yoruluyorumAnasınıfı öğretmeniyim, stajerim de var kendimi sakınmaya çalışıyorum ama tamamen de olmuyor işte. Valla daha şimdiden böyleysem ne yapacağım hiç bilmiyorum
Benimde tüylenmem arttı ya sinir oldum ama napalim beybi için katlancassssGecen YouTube de izledim ebe hemşireydi sanırım aslında bunun sadece söylenti oldugunu gercekten erkek bebek testeron hormunu salgıladığı için kimi anne adayının sivilce ve aşırı tüylenme sorunu yaşadığını söylüyordu.. Nitekim bende de öyle oldu kızma hamileyken ne bir sivilce ne akne aksine porselen gibi tertemiz Bi yüzüm olmuştu ama bunda göbeğim e kadar sivilce var
Benimde tüylenmem arttı ya sinir oldum ama napalim beybi için katlancassss
Gobeginiz kucukse hamile pantolonuna gerek yok ki herhangi bir yuksek bel is gorur.Canım kilon kaç? 16.haftaya girmek üzereyim ama göbeğim çok küçük 47 ile başladım, 49 kiloyum şuan. Benim baktığım hamile pantolonları hep kocaman göbekli görünüyor. Sen de zayıfsan nereden aldığını öğrenebilir miyim
Vitamin gerekiyor olabilir dr a bir sor istersenYok erkek canım. Vitamin vermedi doktorum
Acaba kız mıErkek olcak benim erkek annelerinin yüzü güzelleşir derler bende anlamadimgeçer inşallah senin de
Yalnız bayağı önde eğer 23 cm iseKilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
17 olmak uzereydim ama gene de onde. Bir de bir onceki hafta 20 sonra 23 dememis olsa yanlis olcuyor dicem ama sanmiyorum bir de son gittigimde baya uzaniyorduYalnız bayağı önde eğer 23 cm ise
23 cm 26. Haftada filan olabilir.. bu haftalarda 10-13 cm olması gerekir arada 9 haftalık bir fark var bence siz farklı bir doktora daha gidin17 olmak uzereydim ama gene de onde. Bir de bir onceki hafta 20 sonra 23 dememis olsa yanlis olcuyor dicem ama sanmiyorum bir de son gittigimde baya uzaniyordu
Ay kızlar ben hem maddi hem manevi sebeplerden 37.haftamda izne çıkmak istiyorum. Ama feci yoruluyorumAnasınıfı öğretmeniyim, stajerim de var kendimi sakınmaya çalışıyorum ama tamamen de olmuyor işte. Valla daha şimdiden böyleysem ne yapacağım hiç bilmiyorum
Bende anasınıfçıyım 25 öğrencim var bu sene ilk aylar çok zor oluyor Allahtan stajyer ve yardımcı var ama çabuk yoruluyorum sınıf küçük bakalım nekadara kadar çalışacağım sanırım ikinci dönem çalışmamCanım bende anasınıfı öğretmeniyim benm daha önce düşüklerim oldgu için ben hiç başlamadım.özellikle ilk aylar çok yoğun oluyo ve ben normaldede hiç oturamıyordum gün içinde mevcudda 25 olunca baya sıkıntydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?