2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dinlenince geçiyor mu ağrılarınız

Sende ogrenmissin hayirli evlat olsun
Ben ayni zamanda yurt disi forumlarini da takip ediyorum cogu 16dan once tahminde bulunmayi reddediyor erkek ve kiz anatomisi hala benziyor diye. Ama yine de benim icin 13. Haftada doktorun yaptigi erkek tahmini tuttu. Size de soylicektir

Canım bana da oluyor. Ama dediğin gibi şiddetli dayanilmayacak bir sancı degil benimki. Ama oluyor bazi günler hiç olmuyor bazı günler sağ tarafıma bazı günler sol tarafıma giriyor. Dediğin gibi 10 dk da yarım saatte bir oluyor. Çarşamba günü doktoruma sorucam. Bende umarım kötü birsey degildir diye düşünüyorum. Birde bende ekstra kasılma oluyor çok yoruldugum günlerde. Kızıma hamileyken böyle şeyler yasamadim herhalde hiç hatirlamiyorum. Sanki ilk hamileligimi yaşar gibi hissediyorum kendimi.

Ben ayni zamanda yurt disi forumlarini da takip ediyorum cogu 16dan once tahminde bulunmayi reddediyor erkek ve kiz anatomisi hala benziyor diye. Ama yine de benim icin 13. Haftada doktorun yaptigi erkek tahmini tuttu. Size de soylicektir
Kendi doktorum söylemiyormuş. Yarin baska doktora gidicem. İnsallah bebiş guzel pozlar verir :)

Benimde bugun hep agrim vardi.bence dinlenemedigimiz icin. Ben kizimda surekli yatiyodum nerdeyse

Sor canım ben de merak ettim . Benim doktorum normal diyor herşeye o yüzden sormuyorum bile. Yorulmadim da ben ama bugun basladi bu şancı. Umarim hersey normaldir canim .

Benimde bugun hep agrim vardi.bence dinlenemedigimiz icin. Ben kizimda surekli yatiyodum nerdeyse
Peki seninki de böyle sürekli olmayan anlık sancı girmesi seklinde mi canim? Dediğim gibi 10 dk da bir yarım saatte bir falan. Düzenli bir zaman aralığı değil.l

Benim kızım gündüz okulda. Zaten artık nerdeyse 6 yasinda. Beni çok yormuyor acikcasi. Yine tabiki akşamları ilgileniyorsun ama senin gibi değilim. Seninki henüz ufak. Ben evde de hiçbir iş yapmıyorum . Bulaşık ve yemek. Bu kadar. Kendimi yorsam tamam bundan oluyor diyecem ama öyle birşeyde yok

Benim bugun tam gün oldu ve dinlenmeme ragmen gecmedi. Yani dinlenme dedigimde gunluk ev islerimi yaptim markete gittim geldim kizimla. İlerleyen aylarda ne yapacagim hic bilmiyorum. Ben gectigimiz gunlerde cok yoruldum. Biraz ona bağlıyorum. Cam sildim, tülleri utuledim, mutfak dolaplarını sildim
Dun en son buzdolabini sildim. Simdi ara verdim. Daha koltuklar silincek. Kapilar, sandalyeler, banyo duşakabin vs. Halilar yıkamaya gidicek dogum icin kesin yardımcı tutarim

Sor canım ben de merak ettim . Benim doktorum normal diyor herşeye o yüzden sormuyorum bile. Yorulmadim da ben ama bugun basladi bu şancı. Umarim hersey normaldir canim .
İlk defa gideceğim buradaki doktora. Umarım ilgili ve tecrubelidir. Dil problemi de var ama tercumanla gidecegim. Bakalım olmazsa TR'deki doktoruma mail atarım.

Bence bir daha bu kadar temizliğe tek başına kalkışma arkadaşım. Mutlaka yardımcı al. Allah korusun. Sonra pişmanlık fayda etmez. Bırak bu dönemde camların ve perdelerin de kirli kalsın. Fırsat bulursan birini ayarlar yaptırırsın. Bulamazsan çokta önemli degil. Doğum öncesi yaptırırsın.

Gobeginiz kucukse hamile pantolonuna gerek yok ki herhangi bir yuksek bel is gorur.
Eski pantolonlarım kesinlikle olmuyor. Beli lastikli birkaç yeni pantolon aldım ama pek rahat ettiğim söylenemez. Bir elbise almıştım bugün onu giyince dünya varmış dedim resmen. Rahat pantolon bulsam hiç fena olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…