Allah yardımcın olsun canım, çokta zorlama kendini. Suan sadece kendine ve bebeğe odaklan.Ay kızlar ben hem maddi hem manevi sebeplerden 37.haftamda izne çıkmak istiyorum. Ama feci yoruluyorumAnasınıfı öğretmeniyim, stajerim de var kendimi sakınmaya çalışıyorum ama tamamen de olmuyor işte. Valla daha şimdiden böyleysem ne yapacağım hiç bilmiyorum
Dün kontrolüm vardı. Arada sancım oluyor deyince, günde 10 defayı bulursa gel dedi.Kızlar ya bugün 15+0 günlüğüm. Ve karnımın alt bölgesi vajina üstü tam o arada sanci girdi. Ama beni bağırttı ahhh diye o seviyede. 5 dk sonra yine oldu. Yarim saat sonra yine sancı. Saplaniyor ve geçiyor . Yasayan var mı bunu. Hâlâ biseyler oluyor ama anlamadım. Normal mi ki oufff
Kızım da tüm gebelikte hep 1 hafta öndeydi 38+2de 3450 doğdu. Kaç gün önde görünüyor? İlla ki eşiniz gibi doğacak diy birşey yok tabi ama genetik de önemli bi faktör, dolayısıyla olasılık var sankiKilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
Ben iki doktora gittigim için 2 kere yaptırdım biri 42 biri 30 çıkmış erkek bebeğim tutuyor galibaBende şey duydum ikili testte serbest b-hcg 50 üzeri ise kız bebek 50 altı ise erkek bebek oluyormuş. Tutan oldu mu kızlar?
Canım bende anasınıfı öğretmeniyim benm daha önce düşüklerim oldgu için ben hiç başlamadım.özellikle ilk aylar çok yoğun oluyo ve ben normaldede hiç oturamıyordum gün içinde mevcudda 25 olunca baya sıkıntydı
Evet kesinlikle 37 ye kadar çalışmak mantıklı çünkü doğum sonrası daha çok izne ihtiyaç oluyor ne zamana kadar çalışırsanız sizin için çok iyi olur aslında durumunda sana heyet raporu vermeleri lazım son aylarda alabilirsen al canım
Bende anasınıfçıyım 25 öğrencim var bu sene ilk aylar çok zor oluyor Allahtan stajyer ve yardımcı var ama çabuk yoruluyorum sınıf küçük bakalım nekadara kadar çalışacağım sanırım ikinci dönem çalışmam
Allah yardımcın olsun canım, çokta zorlama kendini. Suan sadece kendine ve bebeğe odaklan.
Çok zor gerçektenDooDooDoo bende biraz hareketleneyim kasıklarım sancıyor hemen normalde bende bende hiç durmam neler neler yapardım şimdi yavaştan alıyorum
Canım bilmiyorum ama bu sanki gaz sıkıştırmasından kaynaklanan bir sancı olabilir gibi geldi. Rahim genisledikce hava da olabiliyor içinde. Şimdi nasılsın? İnşallah bir sıkıntı yoktur.. Bilen arkadaşlar vardır belki, ya da çok rahatsız ediyorsa doktora gorunmende yarar var. İnşallah olumsuz birşey değildirKızlar ya bugün 15+0 günlüğüm. Ve karnımın alt bölgesi vajina üstü tam o arada sanci girdi. Ama beni bağırttı ahhh diye o seviyede. 5 dk sonra yine oldu. Yarim saat sonra yine sancı. Saplaniyor ve geçiyor . Yasayan var mı bunu. Hâlâ biseyler oluyor ama anlamadım. Normal mi ki oufff
4 aydir hic bisey yapamadim. Kizim alerjik mecbur yaptımBence bir daha bu kadar temizliğe tek başına kalkışma arkadaşım. Mutlaka yardımcı al. Allah korusun. Sonra pişmanlık fayda etmez. Bırak bu dönemde camların ve perdelerin de kirli kalsın. Fırsat bulursan birini ayarlar yaptırırsın. Bulamazsan çokta önemli degil. Doğum öncesi yaptırırsın.
Bende saat 1e randevu aldim insallah sorun yokturYarın için randevu aldim. İnşallah bebisler iyidir. Dünden beri karnım çok sertlesiyor, ve bazen ağrı oluyor.Aksam oluncada bi boğaz ağrısı başlıyo, sabah birsey yok.
Bazı arkadaşlar da yazmış ağrı olduğnu umarım normaldir.
Bence bekleme idrar ve vajinal kültür yaptirKızlar ya benim de akıntıyla başım dertte, geçen hafta gittiğimde söylemiştim doktoruma bana kokulu değilse ve kaşıntı yapmıyorsa korkma demişti. Ama benim içim rahat etmiyor. Bazen beyaz bazen de sarımsı ve yeşilimsi sayılabilecek tarzda oluyor. Korkmaya da başladım. 3 hafta sonra kontrolüm var söyleyeceğim doktoruma. Ama böyle birşey başına gelen var mı?
İdrar kültürü yapılmıştı birşey çıkmadı ama vajinal kültür hiç yapılmadı nasıl bir şeyBence bekleme idrar ve vajinal kültür yaptir
Benimde öyleydi canım. Yaşadıklarının aynısını yaşadım her defasında13. Haftadan itibaren bir var dı o pipiye benzer şey bir yoktu. En son dün tam yarım saat uğraştı en sonunda kız olduğuna karar verdi. Çünkü kordonu eli sürekli apış arasında benim miniğin. Dün bile kesin göremedi ama kız dedi.Kızlar 16. Haftadayım doktorum ilk baktı % 80 kız dedi daha sonra bakmaya devam edince ama pipiye benzer birşeyde var böyle bakınca dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi başına böyle birşey gelen var mı ultrason cihazını hafif yukarı doğru getirince belli oluyordu
Maşallah.Kilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
Benim 17+6 da 250 gram çıktı. Boyunu sormadım bilmiyorumKilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
Size kaçıncı haftada kız dediler benim çok uğraşmadı ya belki uğraşsa görebilirdiBenimde öyleydi canım. Yaşadıklarının aynısını yaşadım her defasında13. Haftadan itibaren bir var dı o pipiye benzer şey bir yoktu. En son dün tam yarım saat uğraştı en sonunda kız olduğuna karar verdi. Çünkü kordonu eli sürekli apış arasında benim miniğin. Dün bile kesin göremedi ama kız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?