2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah yardımcın olsun canım, çokta zorlama kendini. Suan sadece kendine ve bebeğe odaklan.

Dün kontrolüm vardı. Arada sancım oluyor deyince, günde 10 defayı bulursa gel dedi.
Kilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
Kızım da tüm gebelikte hep 1 hafta öndeydi 38+2de 3450 doğdu. Kaç gün önde görünüyor? İlla ki eşiniz gibi doğacak diy birşey yok tabi ama genetik de önemli bi faktör, dolayısıyla olasılık var sanki Kolaylıkla gelsin

Yarın için randevu aldim. İnşallah bebisler iyidir. Dünden beri karnım çok sertlesiyor, ve bazen ağrı oluyor.Aksam oluncada bi boğaz ağrısı başlıyo, sabah birsey yok.
Bazı arkadaşlar da yazmış ağrı olduğnu umarım normaldir.

Kızlar ya benim de akıntıyla başım dertte, geçen hafta gittiğimde söylemiştim doktoruma bana kokulu değilse ve kaşıntı yapmıyorsa korkma demişti. Ama benim içim rahat etmiyor. Bazen beyaz bazen de sarımsı ve yeşilimsi sayılabilecek tarzda oluyor. Korkmaya da başladım. 3 hafta sonra kontrolüm var söyleyeceğim doktoruma. Ama böyle birşey başına gelen var mı?

Benim de bu sene 25 ve o kadar yoğun geçiyor ki... hiç böyle değildim. Kıpır kıpırdım hep. Şimdi azıcık harekette çok çabuk yoruluyorum. Allah yardımcımız olsun vallahi

Evet aslında ikinci dönem başladıktan sonra rapor almak en mantıklısı. Marta hiç başlamam diye düşünmüştüm ama böyle olacaksa rapor almak en iyisi. Doktorumla konuşmak en doğrusu olacak canım

Herkes seferber yardımcı olmak için ama işte bazı şeyleri de kendim yapmadan rahat edemiyorum. Eminim sen de öylesindir bir de alışkanlık hep aktif olmaya çalışıyorum sınıfta. Dans ediyorum, eğilip kalkıyorum vs. başlıyor kasık ağrısı neyse en azından çocuk kaldrmamayı öğrendim
Allah yardımcın olsun canım, çokta zorlama kendini. Suan sadece kendine ve bebeğe odaklan.

Çok sağol canım Daha tam farkına varamıyorum sanırım. Göbeğim çıkmadı, bebeği hissetmiyorum aynı hamile değilmişim gibi hala.

Reactions: Eva
DooDooDoo bende biraz hareketleneyim kasıklarım sancıyor hemen normalde bende bende hiç durmam neler neler yapardım şimdi yavaştan alıyorum

Canım bilmiyorum ama bu sanki gaz sıkıştırmasından kaynaklanan bir sancı olabilir gibi geldi. Rahim genisledikce hava da olabiliyor içinde. Şimdi nasılsın? İnşallah bir sıkıntı yoktur.. Bilen arkadaşlar vardır belki, ya da çok rahatsız ediyorsa doktora gorunmende yarar var. İnşallah olumsuz birşey değildir

4 aydir hic bisey yapamadim. Kizim alerjik mecbur yaptım

Bende saat 1e randevu aldim insallah sorun yoktur

Bence bekleme idrar ve vajinal kültür yaptir

Benimde öyleydi canım. Yaşadıklarının aynısını yaşadım her defasında13. Haftadan itibaren bir var dı o pipiye benzer şey bir yoktu. En son dün tam yarım saat uğraştı en sonunda kız olduğuna karar verdi. Çünkü kordonu eli sürekli apış arasında benim miniğin. Dün bile kesin göremedi ama kız dedi.

Kilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
Maşallah. Anne baba faktörü çok önemli tabiki. Korkulacak birşey olsa doktorunuz zaten söylerdi. Ne güzel tombiş bir bebek doğurursunuz. Sağlıklı olmaları herşeyden önemli

günaydın kızlar :)) kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı çoook ağrıyor hatta acıyor sadece yatarken iyiyim otururken kalkarken sürekli ağrı oluyor

Benim 17+6 da 250 gram çıktı. Boyunu sormadım bilmiyorum Ama iri bebek olabilir senin babaya çekiyormuş genelde. Hayırlısı olsun canım sen ekmek vs çok yememeye bak.

Size kaçıncı haftada kız dediler benim çok uğraşmadı ya belki uğraşsa görebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…