2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım bende dün yazmıştım aynı şeyi, kontrolüm vardı doktorum fitil verdi. İyi ki almışım çünkü akşam kasıklarım ağrıdı bu kas ağrısı gibi değil bildiğin enfeksiyondandı sanki...

Kilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
194 gr bizimki haftasına uygun dedi kuzum. Çok şaşırdım sen 300 gr deyince boyunu söylemiyor benim doktor , kilodan takip edicez dedi.

Günaydın kızlar
19 Ekim'e detaylı ultrason randevusu aldım. Çok heycanlı gerçekten günler hemen geçse keşke
Bu arada merak eden arkadaşlar için Dragos Bezmialem Hastanesinde perinatolog geliyormuş belirli günlerde, fiyatı 400 tl'miş.
Ancak kuzenim Bezmialem'e giderken doktoru Koşuyolu Görüntüleme Merkezinde bir doktora yönlendirmiş kuzenimde bana o doktoru önerdi. Aradım doktor yönlendirmesi ile gelenlere 320 tl yaptıklarını söylediler. Normalde 600 küsür birşey söyledi. Koşuyolu görünteleme'de Ayşe Hanım'a gideceğim.
Bilginiz olsun sizinde.

Bende aynı şekilde düşünüyorum eşim elektrikli süpürgeyi açıyor bende vileda ile silip toz alıyorum o kadar Doğum içinde annem gelecek hamilelikten önce boya badana yapılmıştı çok şükür

Ben ayni zamanda yurt disi forumlarini da takip ediyorum cogu 16dan once tahminde bulunmayi reddediyor erkek ve kiz anatomisi hala benziyor diye. Ama yine de benim icin 13. Haftada doktorun yaptigi erkek tahmini tuttu. Size de soylicektir
Yurt disinda bir de 15ten once söyleyip yanilirsa aile yaptigi masraflardan doktoru sorumlu tutabiliyor (almanya). O nedenle pek soylemeye yanasmiyorlar. Eger fetal dna yapilmasaydi bana doktor 19. Haftada belli olur falan demisti. Ha 12de tahminde bulundu ama kesin degil diye de defalarca belirtti.

Bu arada Cumartesi doktora gittiğimse doktorum Osteozinc ilacını verdi. Kramplarına iyi gelir dedi. Bu gece yine ayağıma kramp girdi Ağlatmadı bu sefer hafif girdi inşallah ilaç etkisini gösterir.
Sizlere de kramp giriyor mu?

yeni doğum yapan bi arkadaş bahsetmişti gebeliğin de yaşamış bu durumu ve sarı leblebi çözüm oldu dedi.

Bende bacak agrisi var ama kramplar daha baslamadi. Kizima hamileyken 5 aylik civari başlamıştı diye hatirliyorum, osteocare başlamıştı doktor bana da o zaman. Sen de verdigi ilacı kullan iyi geliyor canım.

Magnezyummu o ilac? Bende kullaniyorum. Bir gun icmeyi unuttum o gece kramp girdi yine bacağıma

yeni doğum yapan bi arkadaş bahsetmişti gebeliğin de yaşamış bu durumu ve sarı leblebi çözüm oldu dedi.
Sağol canım sarı leblebiyi de deniyim ilacın yanında. İnsanın uykudan acıyla uyanması kadar kötü birşey yok.

Bende bacak agrisi var ama kramplar daha baslamadi. Kizima hamileyken 5 aylik civari başlamıştı diye hatirliyorum, osteocare başlamıştı doktor bana da o zaman. Sen de verdigi ilacı kullan iyi geliyor canım.
Sağol canım kullanıyorum bakalım bir kaç gündür.

Kizlar bu arada 1 haftadir bacak arama yastik koyarak yatmaya basladim, beni hem baya rahatlattı hem de yan yatabiliyorum oyle olunca. Aklinizda olsun, yan yatmakta zorlaniyorsaniz evdeki yastiklarla bi deneyin
Ben en basindan beri kullanıyorum. Ama bir sure sonra sicak basiyor. Hic rahat uyuyamiyorum

Kilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi
Benimde öyle canım 16. haftasında 228gr boy ise 17cm si kırma benim diğer kuzulara öyleydi kızım 54cm 3850, oğlum 57cm 3950doğdu buda öyle olcak galiba ikisininde normal doğurdum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…