2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana hiç kramp girmedi ama doktorum kas krampları magnezyum eksikliğinden olur magnezyum hapı yazdı sadece kramplatın olduğunda iç dedi.

Günaydın kızlar Kontrolü olanlardan güzel haber bekliyoruz Allahın izniyle Bu sabah zor uyandım valla, hala da uyumak istiyorum burnum yine tıkanmış hapşırırken de kasığıma anlık bir sancı girip geçiyor. Ahh ahh yerlerde yuvarlanarak hapşırırdım bana mısın demezdi bu hamilelik beni çok çıtkırıldım yaptı neyse beybim için değer

Inşallah gaz dır canım. Bugün de biseyler var ama şimdilik az . Bugün de olursa gideceğim mutlaka canım.

Benim kız bugün hatta az önce ilk kez bu kadar sert ben burdayım anneeee dedi bana
Çok heyecanlandım içimden bir şey aktı sanki beynim uyuştu kalbim hızlandı aşık olursun ya kelebekler uçuşur resmen kızımın tekmesine aşık oldum şuan Rabbim sen nelere kadirsin

Kizlar bana dua edin bugun. Oncelikle hayirli haberler alayim. Sonrada cinsiyeti ogreneyim artik inşallah. Her an dra gidebilirim randevuyu bekleyemicem galiba :) kahvalti yapalim duruma gore kizimla gidebilirim
Hadi hayirlisiyla git guzel haberlerle gel Canim bi ben kalcam ogrenemeyen galiba

Ben böbrek usg sonucumu gosterdigim dr daha kapidan girdim bana soyadimla ilgili dalga gecti. Sorularıma lakayik cevap verdi. Aksam sikayet ettik. Enabizdan gir bak ismine ara sikayet et sende. Doktor olmuslar ama insan olamamislar
Doktor egosu diyoruz buna. Allah işini layıkıyla yapan insanlarla karsilastirsin. Sikayet etmeniz cok iyi olmuş.

Kızlar surekli başağrısı çekiyorum.ilaç dışında ne yaparsam yapayım geçmiyor. 2-3 gündür devam ediyor ve daha önceden de ara ara oluyordu. Bu normal mi sizce ? Aranızda böyle olan var mi ?

Kızlar surekli başağrısı çekiyorum.ilaç dışında ne yaparsam yapayım geçmiyor. 2-3 gündür devam ediyor ve daha önceden de ara ara oluyordu. Bu normal mi sizce ? Aranızda böyle olan var mi ?
Haftanin 2 gunu benimde bas agrili geciyor.

Aynısı bizim Dr etti muayene ilk dakikalarda kız desi sonra baktı baktı bacak arasını gördü çıkıntı var dedi erkek dedi.
Ayrıntılı da öğreniriz dedi
15 ekim ayrıntılı
Ama bunun üstüne 2hafta sonra dün gittim tekrar baktı erkek dedi.
Artık erkek dedik çünkü büyük 17+4 dün
Muayene oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…