Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruzKizlar bana dua edin bugun. Oncelikle hayirli haberler alayim. Sonrada cinsiyeti ogreneyim artik inşallah. Her an dra gidebilirim randevuyu bekleyemicem galiba :) kahvalti yapalim duruma gore kizimla gidebilirim
Bana hiç kramp girmedi ama doktorum kas krampları magnezyum eksikliğinden olur magnezyum hapı yazdı sadece kramplatın olduğunda iç dedi.Bu arada Cumartesi doktora gittiğimse doktorum Osteozinc ilacını verdi. Kramplarına iyi gelir dedi. Bu gece yine ayağıma kramp girdiAğlatmadı bu sefer hafif girdi inşallah ilaç etkisini gösterir.
Sizlere de kramp giriyor mu?
Sarı leblebi de kalsiyum magnezyum falan varmış sanırım, ilaç bile kullanmadım dedi , kendisi de hemşire . Dene bakalım inşallah iyi gelirSağol canım sarı leblebiyi de deniyim ilacın yanında. İnsanın uykudan acıyla uyanması kadar kötü birşey yok.
Inşallah gaz dır canım. Bugün de biseyler var ama şimdilik az . Bugün de olursa gideceğim mutlaka canım.Canım bilmiyorum ama bu sanki gaz sıkıştırmasından kaynaklanan bir sancı olabilir gibi geldi. Rahim genisledikce hava da olabiliyor içinde. Şimdi nasılsın? İnşallah bir sıkıntı yoktur.. Bilen arkadaşlar vardır belki, ya da çok rahatsız ediyorsa doktora gorunmende yarar var. İnşallah olumsuz birşey değildir
Ay çatladık artık öğren şu cinsiyeti canimmmKizlar bana dua edin bugun. Oncelikle hayirli haberler alayim. Sonrada cinsiyeti ogreneyim artik inşallah. Her an dra gidebilirim randevuyu bekleyemicem galiba :) kahvalti yapalim duruma gore kizimla gidebilirim
bencedeee inşallah vazgeçmez:))))))))))Ay çatladık artık öğren şu cinsiyeti canimmm
Gidicem ama bu seferde soylemezse diye cok moralim bozuk birde kasik agrisi cabasibencedeee inşallah vazgeçmez:))))))))))
Hadi hayirlisiyla git guzel haberlerle gel CanimKizlar bana dua edin bugun. Oncelikle hayirli haberler alayim. Sonrada cinsiyeti ogreneyim artik inşallah. Her an dra gidebilirim randevuyu bekleyemicem galiba :) kahvalti yapalim duruma gore kizimla gidebilirim
Doktor egosu diyoruz buna. Allah işini layıkıyla yapan insanlarla karsilastirsin. Sikayet etmeniz cok iyi olmuş.Ben böbrek usg sonucumu gosterdigim dr daha kapidan girdim bana soyadimla ilgili dalga gecti. Sorularıma lakayik cevap verdi. Aksam sikayet ettik. Enabizdan gir bak ismine ara sikayet et sende. Doktor olmuslar ama insan olamamislar
H&M’de hamile çorapları varkızlar iş yerinde rahat olsun diye elbise etek giyiyorum o zaman da çorap sıkıyo belden. patlıcak gibiyim mesai dolsa da kaçsam diye dakika sayıyorum. hamile çorabı alsam bol gelecek... siz napıyorsunuz
H&M’de hamile çorapları var, ben 1 ay önce almıştım, esnek ama düşmüyor sarıyor karnını oldukça rahat.
Haketti canim. Orda bos bos oturup birde sacma sapan konuşamaz. Benim suan agrilarim oluyor. Birşey yok deyip gonderdi. Ben illa ozele gitmek zorundamiyimDoktor egosu diyoruz buna. Allah işini layıkıyla yapan insanlarla karsilastirsin. Sikayet etmeniz cok iyi olmuş.
Haftanin 2 gunu benimde bas agrili geciyor.Kızlar surekli başağrısı çekiyorum.ilaç dışında ne yaparsam yapayım geçmiyor. 2-3 gündür devam ediyor ve daha önceden de ara ara oluyordu. Bu normal mi sizce ? Aranızda böyle olan var mi ?
Bakalim bende ogrenebilecek miyim ki:) ogrenemezsem 19 ekimde detayli usg randevusunu alırım :)Hadi hayirlisiyla git guzel haberlerle gel Canimbi ben kalcam ogrenemeyen galiba
17. Haftada dedi ama yüzde yüz demedi. Göstermiyor benim minik tam olarakSize kaçıncı haftada kız dediler benim çok uğraşmadı ya belki uğraşsa görebilirdi
Kızlar 16. Haftadayım doktorum ilk baktı % 80 kız dedi daha sonra bakmaya devam edince ama pipiye benzer birşeyde var böyle bakınca dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi başına böyle birşey gelen var mı ultrason cihazını hafif yukarı doğru getirince belli oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?