2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kilo boy onden giden var mi? Ben en son 16 kusur haftalikken ultrasona girdigimde 23 cm e 300 kusur gramdi. Zamanla yavaslar normal haftasina doner mi? Bu benim ilk gebeligim, esim 3. Ve 4.5 kilo dogmus bizim de oglumuz olucak gozum korktu acikcasi

Bana dün 20 cm desi kizim 48 cm 2580 doğdu ama 36+4 doğdu
Dayı falan uzun eşim erkek olarak uzun değil 175 bende 175
Dayılar 190 bakalım bana 1hafta önde gidiyor dedi

Slm kızlar Nasılsıniz?
Bugün hastaneye gittim bebisler iyi sükür.
Cinsiyetleri de değişmedi.
Herşey yolunda şükür.
Ama ben doktordan çıkınca bekleme salonunda bayıldım, cok kötü oldum.
Doktorum ağzın boş kalmasın hep sağlıklı birseyler ye dedi. tansiyonum da normaldi. kansizliktan büyük ihtimal.Baya ilgilendi herkes suan iyiyim şükür evdeyim.

Anladım canım ben de gidip söyleyeyim en iyisi

Beslenmeye dikkat etmek gerek demek ki. Birde ikiz bebek olunca kan ilacı vitamin kullanmıyor musun

Cok gecmis olsun kendine cok dikkat et canim

Reactions: Eva
Oraya bir kiz daha ekliyoruz :))) Honey_86
Sukurler olsun bebisim cok iyi 3 günde ondeymis. Anasinin kuzusu kipir kipirdi cunku cikolata yedim 1sise su ictim hahaha
Rahim agzi, plasenta hepsi iyiymiş. Muhtemelen gaz sancisidir dedi dr. Yine de iliski yasak, bol dinlenme lazim dedi. İlaclarimi yazdirdim :)))

Arkadaslar guzel mart annelerim bayadir giremedim bakamadim hic buraya bugun kontrolum var insallah guzel haberler aliriz
Bugun randevusu olanlar el kaldiralbilirmi ayy zaman gecmiyor
Bide kizlar benim kasiklarimin asagisinda cati mi oluyor ne oluyor bilemedim yerini agri sizi gibi biseg var bu durumu yasayan varmi? Normalmi?

Ismine hala alisamadim madammor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…