Insallah canim kimlerin bugun kontrolu var :)))Bugün kontrolu olan herkes iyi haberlerle gelin inşallah
Kasiklarimin asagisinda agri sanci var canim ya benimde senin de oylemi biraz arastirdim cati kemigi mi oluyormus orasi necanım bende dün yazmıştım aynı şeyi, kontrolüm vardı doktorum fitil verdi. İyi ki almışım çünkü akşam kasıklarım ağrıdı bu kas ağrısı gibi değil bildiğin enfeksiyondandı sanki...
Bende bugun kasik agrisiyla gittim sorun yoktu. Rahim agzina plasentaya mutlaka baktir canimKasiklarimin asagisinda agri sanci var canim ya benimde senin de oylemi biraz arastirdim cati kemigi mi oluyormus orasi ne
Senin de gözün aydın canim. Dün sonuç ısı rüyalarıma girdi. Sonuç icin arıyorum bebeğiniz erkek diyorlar. Ama bu 3. Olacak yaaa diye isyan ettim orda bile. Darısı basıma diyim :)Oraya bir kiz daha ekliyoruz :)))Honey_86
Sukurler olsun bebisim cok iyi 3 günde ondeymis. Anasinin kuzusu kipir kipirdi cunku cikolata yedim 1sise su ictim hahaha
Rahim agzi, plasenta hepsi iyiymiş. Muhtemelen gaz sancisidir dedi dr. Yine de iliski yasak, bol dinlenme lazim dedi. İlaclarimi yazdirdim :)))
Waowww superrrBiz gittik geldik bileEva ile :)
Benimde agri sizi var orada cati kemigi deniyormus oraya tam orada kemigin oldugu yerde agri sanci giriyor batiyor normalmidir hic bilmiyorum bende bugun soracagim ama gaz sancisi degl o kesin yankKızlar ya bugün 15+0 günlüğüm. Ve karnımın alt bölgesi vajina üstü tam o arada sanci girdi. Ama beni bağırttı ahhh diye o seviyede. 5 dk sonra yine oldu. Yarim saat sonra yine sancı. Saplaniyor ve geçiyor . Yasayan var mı bunu. Hâlâ biseyler oluyor ama anlamadım. Normal mi ki oufff
tebrik ederim canım kız kardeş gibisi yok çocukların çok şanslılar:) sorun olmamasına çok sevindimOraya bir kiz daha ekliyoruz :)))Honey_86
Sukurler olsun bebisim cok iyi 3 günde ondeymis. Anasinin kuzusu kipir kipirdi cunku cikolata yedim 1sise su ictim hahaha
Rahim agzi, plasenta hepsi iyiymiş. Muhtemelen gaz sancisidir dedi dr. Yine de iliski yasak, bol dinlenme lazim dedi. İlaclarimi yazdirdim :)))
Kız mı yaa bi kız daha geliyor deseneOraya bir kiz daha ekliyoruz :)))Honey_86
Cati kemigi imis orasi benim cati kemigi agriyor sizliyorBende bugun kasik agrisiyla gittim sorun yoktu. Rahim agzina plasentaya mutlaka baktir canim
Nasil bakiliyor orayaBende bugun kasik agrisiyla gittim sorun yoktu. Rahim agzina plasentaya mutlaka baktir canim
kaçıncı haftada dedi ben hocaya gidiyrum perinatolog yüzde 85 kız dedi o kadar çok kız istiyorumki değişirmi diye korkuyorum:)Kız mı yaa bi kız daha geliyor desenehayırlısı olsun bana da %80 kız dedi ama tekrar mı gitsem detaylıyı beklemeye karar vermiştim
15 haftada %80 kız dedikaçıncı haftada dedi ben hocaya gidiyrum perinatolog yüzde 85 kız dedi o kadar çok kız istiyorumki değişirmi diye korkuyorum:)
sanırım aynı ağrıdan bahsediyoruz . sağda ve solda değil tam ortada v şeklinde düşünürsek. Ağrı sancı karışık. Ben adetimin ilk günleri hissederdim onu. Hamileliğimin başından beri de oluyor ara ara ve sonrasında akıntım çoğalıyor 4. aydayım 2. kez enfeksiyon için ilaç alıyorum. Allahtan tek kullanımlık ilaçlar .. Doktorum az şeye önemli der , enfeksiyon önemli akıntın olmaması gerek dedi.Kasiklarimin asagisinda agri sanci var canim ya benimde senin de oylemi biraz arastirdim cati kemigi mi oluyormus orasi ne
Nasıl hissediyorsun ikinci kez kız annesi olacaksın ben gibiOraya bir kiz daha ekliyoruz :)))Honey_86
Evet evet tam ortada genelde cok yurudugumde cok is yaptigimda oluyor agriyla sanci arasi karisik batma gibi degil tam ortada kemigin ustunde oluyor kotu hisey mi hic bilmiyorumsanırım aynı ağrıdan bahsediyoruz . sağda ve solda değil tam ortada v şeklinde düşünürsek. Ağrı sancı karışık. Ben adetimin ilk günleri hissederdim onu. Hamileliğimin başından beri de oluyor ara ara ve sonrasında akıntım çoğalıyor 4. aydayım 2. kez enfeksiyon için ilaç alıyorum. Allahtan tek kullanımlık ilaçlar .. Doktorum az şeye önemli der , enfeksiyon önemli akıntın olmaması gerek dedi.
Mesela vitamin kullanmana gerek yok aslında ama devletteki doktorun verdiyse istersen kullan dedi. Bende yememe içmeme cok dikkat edemediğim için hem demir hem vitamin kullanıyorum . 194 gr olmuş kuzucukRabbim hepimizin yavrusunu korusun
ilişki neden yasak yaOraya bir kiz daha ekliyoruz :)))Honey_86
16. hafta da benimde 100 gr civarıydı . Yine de bi doktorunla konuş istersen . Bana fitil verdi takip edicem kendimi bakalım o sancılar ve akıntılar geçecek mi bir sonraki randevuyaEvet evet tam ortada genelde cok yurudugumde cok is yaptigimda oluyor agriyla sanci arasi karisik batma gibi degil tam ortada kemigin ustunde oluyor kotu hisey mi hic bilmiyorumbende vitamin kullaniyorum enfeksiyonda vardi kullanmadim antibiyorik acaba ondan mi ama nette baktim biraz cati kemigi diyor bizimkide 100 gr
günaydın kızlar :)) kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı çoook ağrıyor hatta acıyor sadece yatarken iyiyim otururken kalkarken sürekli ağrı oluyor
Bende cati kemigi agrisi yasiyorum bunu yasayan yokmuBen varintemizlik yaptigim gun eğilmekten oldu 1 hafta oldu masaj yaptirdim kac kez esime cok ağrı var ama ilk 2 gun kipirdayamiyodum daha iyiyim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?