2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kasiklarimin asagisinda agri sanci var canim ya benimde senin de oylemi biraz arastirdim cati kemigi mi oluyormus orasi ne

Senin de gözün aydın canim. Dün sonuç ısı rüyalarıma girdi. Sonuç icin arıyorum bebeğiniz erkek diyorlar. Ama bu 3. Olacak yaaa diye isyan ettim orda bile. Darısı basıma diyim :)

Benimde agri sizi var orada cati kemigi deniyormus oraya tam orada kemigin oldugu yerde agri sanci giriyor batiyor normalmidir hic bilmiyorum bende bugun soracagim ama gaz sancisi degl o kesin yank

tebrik ederim canım kız kardeş gibisi yok çocukların çok şanslılar:) sorun olmamasına çok sevindim

Kız mı yaa bi kız daha geliyor desene hayırlısı olsun bana da %80 kız dedi ama tekrar mı gitsem detaylıyı beklemeye karar vermiştim

Reactions: Eva
Kız mı yaa bi kız daha geliyor desene hayırlısı olsun bana da %80 kız dedi ama tekrar mı gitsem detaylıyı beklemeye karar vermiştim
kaçıncı haftada dedi ben hocaya gidiyrum perinatolog yüzde 85 kız dedi o kadar çok kız istiyorumki değişirmi diye korkuyorum:)

Kasiklarimin asagisinda agri sanci var canim ya benimde senin de oylemi biraz arastirdim cati kemigi mi oluyormus orasi ne
sanırım aynı ağrıdan bahsediyoruz . sağda ve solda değil tam ortada v şeklinde düşünürsek. Ağrı sancı karışık. Ben adetimin ilk günleri hissederdim onu. Hamileliğimin başından beri de oluyor ara ara ve sonrasında akıntım çoğalıyor 4. aydayım 2. kez enfeksiyon için ilaç alıyorum. Allahtan tek kullanımlık ilaçlar .. Doktorum az şeye önemli der , enfeksiyon önemli akıntın olmaması gerek dedi.
Mesela vitamin kullanmana gerek yok aslında ama devletteki doktorun verdiyse istersen kullan dedi. Bende yememe içmeme cok dikkat edemediğim için hem demir hem vitamin kullanıyorum . 194 gr olmuş kuzucuk Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Nasıl hissediyorsun ikinci kez kız annesi olacaksın ben gibi sağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli tabiki cinsiyet ikinci planda kalıyor ama benim eşim bu hayatta bi erkek evlat sahibi de olmak istiyordu yani içinde öyle bi hevesi var bilmiyorum yaa ben biraz tuhaf hissettim Allah’a çok şükür ama 3. Yü de düşünmüyorum bizim nasibimiz de böyleymiş yani veren Allah sonuçta diyorum ama bi taraftan da eşimin isteği geliyor aklıma

Evet evet tam ortada genelde cok yurudugumde cok is yaptigimda oluyor agriyla sanci arasi karisik batma gibi degil tam ortada kemigin ustunde oluyor kotu hisey mi hic bilmiyorum bende vitamin kullaniyorum enfeksiyonda vardi kullanmadim antibiyorik acaba ondan mi ama nette baktim biraz cati kemigi diyor bizimkide 100 gr

ilişki neden yasak ya

16. hafta da benimde 100 gr civarıydı . Yine de bi doktorunla konuş istersen . Bana fitil verdi takip edicem kendimi bakalım o sancılar ve akıntılar geçecek mi bir sonraki randevuya

Ben varin temizlik yaptigim gun eğilmekten oldu 1 hafta oldu masaj yaptirdim kac kez esime cok ağrı var ama ilk 2 gun kipirdayamiyodum daha iyiyim simdi
günaydın kızlar :)) kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı çoook ağrıyor hatta acıyor sadece yatarken iyiyim otururken kalkarken sürekli ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…