Benim esimde erkek dedi hep acikca dedi yani. Hatta kaynanamlar kendi annem bile. Ben hep kiz istedim kiz hissettim. Esime kalsa 2 sene sonra tekrar yapariz diyor robotum ya ben. Suan birsey diyemem ama ileride 3.yu dusunebilirim. Suan 25 yasindayim 30larda da olursa olur. Tabi maddiyatta cok onemli her birine yetebilecek miyizNasıl hissediyorsun ikinci kez kız annesi olacaksın ben gibisağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli tabiki cinsiyet ikinci planda kalıyor ama benim eşim bu hayatta bi erkek evlat sahibi de olmak istiyordu yani içinde öyle bi hevesi var bilmiyorum yaa ben biraz tuhaf hissettim Allah’a çok şükür ama 3. Yü de düşünmüyorum bizim nasibimiz de böyleymiş yani veren Allah sonuçta diyorum ama bi taraftan da eşimin isteği geliyor aklıma
Enfeksiyon ağrı yapar. Mutlaka tekrar baktirEvet evet tam ortada genelde cok yurudugumde cok is yaptigimda oluyor agriyla sanci arasi karisik batma gibi degil tam ortada kemigin ustunde oluyor kotu hisey mi hic bilmiyorumbende vitamin kullaniyorum enfeksiyonda vardi kullanmadim antibiyorik acaba ondan mi ama nette baktim biraz cati kemigi diyor bizimkide 100 gr
Kasik agrim oldugu icin canim. Daha iyi istemiyorum zaten artikilişki neden yasak ya
Aynen canim gaz sancısı değil kesinlikle . Bebek büyüyor diyedir umarım diyoruz .Benimde agri sizi var orada cati kemigi deniyormus oraya tam orada kemigin oldugu yerde agri sanci giriyor batiyor normalmidir hic bilmiyorum bende bugun soracagim ama gaz sancisi degl o kesin yank
ben varim 2 haftadir cnm doguma kadar surecek o malesefBende cati kemigi agrisi yasiyorum bunu yasayan yokmu
Beslenmeye dikkat etmek gerek demek ki. Birde ikiz bebek olunca kan ilacı vitamin kullanmıyor musun
Beslenmeye dikkat etmek gerek demek ki. Birde ikiz bebek olunca kan ilacı vitamin kullanmıyor musun
bayılma olayını saymazsak hersey iyiydiBiz gittik geldik bileEva ile :)
kim bayıldı ne bayılması neler oluyorpek düzenli kullanmiyoum aslinda, ama dikkat etcem mecbur.
bayılma olayını saymazsak hersey iyiydi
Hiç sorma ya ben bayıldım,kim bayıldı ne bayılması neler oluyor
Giderek de artacak mi? Neden oluyor boyle pekiben varim 2 haftadir cnm doguma kadar surecek o malesef
Ilkinde benim boyle degildi kesinlikle niye simdi bunda oldu anlamadim ilkinde 17 haftaya kadar devam etti gebeligim gram yasamadim yanjAynen canim gaz sancısı değil kesinlikle . Bebek büyüyor diyedir umarım diyoruz .
Değişiyor demek ki her hamilelikte canım. Benim arada çok yoğun oluyor herşey. Mesela 2 gündür hem kusma hem ağlama hem de sancı var aynı anda . Sonra geçiyor. 3 gün sonra yine . Çözemedim açıkçası . Ama duygusal anlamda çok kötüyüm.Ilkinde benim boyle degildi kesinlikle niye simdi bunda oldu anlamadim ilkinde 17 haftaya kadar devam etti gebeligim gram yasamadim yanj
Benimde herseye gozlerim doluyor.Değişiyor demek ki her hamilelikte canım. Benim arada çok yoğun oluyor herşey. Mesela 2 gündür hem kusma hem ağlama hem de sancı var aynı anda . Sonra geçiyor. 3 gün sonra yine . Çözemedim açıkçası . Ama duygusal anlamda çok kötüyüm.
Valla ben salya sümük ağlıyorum elimde değil yani . Pubik bölgesi benim şancı olan yer . Ara ara vuruyor . Ama dün daha çoktu. Sürekli istirahat ediyorum yorulmuyorum da. Adet sancım hiç olmazdı benim normalde. Inşallah geçer cnm.Benimde herseye gozlerim doluyor.
Ya anlayamadim genellikle yurudugum zaman oluyor sizliyor resmen adet sancisi gibi de degil bayagi asagida
Senin ikizlerin olacakti yanlis hatirlamiyorsam, ucuz degil dimi canim ? Ve sana serklaj da yapilmadi ?Bu arada doktor bir çok yasak koydu,
yolculuk, ilişki , yürümek yasak.
evin icinde dolasabilrım.
iş yapmak yasak. muhtemel dogum tarihide bebeklere göre 16 mart dedi.
Bence çok daha erken olacak.
Pubik bolgesi benimde cati kemigi de deniyormusValla ben salya sümük ağlıyorum elimde değil yani . Pubik bölgesi benim şancı olan yer . Ara ara vuruyor . Ama dün daha çoktu. Sürekli istirahat ediyorum yorulmuyorum da. Adet sancım hiç olmazdı benim normalde. Inşallah geçer cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?