2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim esimde erkek dedi hep acikca dedi yani. Hatta kaynanamlar kendi annem bile. Ben hep kiz istedim kiz hissettim. Esime kalsa 2 sene sonra tekrar yapariz diyor robotum ya ben. Suan birsey diyemem ama ileride 3.yu dusunebilirim. Suan 25 yasindayim 30larda da olursa olur. Tabi maddiyatta cok onemli her birine yetebilecek miyiz

Enfeksiyon ağrı yapar. Mutlaka tekrar baktir

muayene sirasi bekliyoruz 5 gun ilerden gidiyordu bklm ne diyecek dr 3 lu tarama olacak sanirim

Bu arada doktor bir çok yasak koydu,
yolculuk, ilişki , yürümek yasak.
evin icinde dolasabilrım.
iş yapmak yasak. muhtemel dogum tarihide bebeklere göre 16 mart dedi.
Bence çok daha erken olacak.

Ilkinde benim boyle degildi kesinlikle niye simdi bunda oldu anlamadim ilkinde 17 haftaya kadar devam etti gebeligim gram yasamadim yanj
Değişiyor demek ki her hamilelikte canım. Benim arada çok yoğun oluyor herşey. Mesela 2 gündür hem kusma hem ağlama hem de sancı var aynı anda . Sonra geçiyor. 3 gün sonra yine . Çözemedim açıkçası . Ama duygusal anlamda çok kötüyüm.

Benimde herseye gozlerim doluyor.
Ya anlayamadim genellikle yurudugum zaman oluyor sizliyor resmen adet sancisi gibi de degil bayagi asagida

Benimde herseye gozlerim doluyor.
Ya anlayamadim genellikle yurudugum zaman oluyor sizliyor resmen adet sancisi gibi de degil bayagi asagida
Valla ben salya sümük ağlıyorum elimde değil yani . Pubik bölgesi benim şancı olan yer . Ara ara vuruyor . Ama dün daha çoktu. Sürekli istirahat ediyorum yorulmuyorum da. Adet sancım hiç olmazdı benim normalde. Inşallah geçer cnm.

Kızlar merhaba 15. Haftada doktor yüzde 80 kız dedi ama 3 hafta daha kesin diyemem birşey alma dedi değişirim ki acaba bu haftadan sonra oğlumda 12 de belli olmuştu bunda 12 haftadan beri bi kız bir erkek bir kız dediler şimdide kesin değil

Bu arada doktor bir çok yasak koydu,
yolculuk, ilişki , yürümek yasak.
evin icinde dolasabilrım.
iş yapmak yasak. muhtemel dogum tarihide bebeklere göre 16 mart dedi.
Bence çok daha erken olacak.
Senin ikizlerin olacakti yanlis hatirlamiyorsam, ucuz degil dimi canim ? Ve sana serklaj da yapilmadi ?
Peki beslenme seklinle ilgili doktorun tavsiyede bulundu mu ? Yani daha fazla dikkat etmen gerekir miymis ki ?

Pubik bolgesi benimde cati kemigi de deniyormus

Benim öğleden sonra karnım gerilmeye başlıyor ve bel ağrısı yapıyor. Yarın doktora gideceğim. Sorarım. Çok heyecanlı 1 ay önce 2'li testte %80 kız demişti doktor. Bakalım yarın netleşecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…