2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben şuan 30 yaşındayım bi 5 sene sonra 3. Yü düşünme ihtimalim ancak olur o zaman da yaş 35 olacak eşimin de 40 bence 3. Benim için hayal Allah bunları bağışlasın

Seni merak ettim de girdim canım şimdi foruma :) Bir kızın vardı, ikincisi geliyor. Sağlıkla gelsin. Benim 2 kız kardeşim var. Dünyanın en güzel şeyi insanın kız kardeşlerinin olması. Güzel kızların çok şanslı

Senin ikizlerin olacakti yanlis hatirlamiyorsam, ucuz degil dimi canim ? Ve sana serklaj da yapilmadi ?
Peki beslenme seklinle ilgili doktorun tavsiyede bulundu mu ? Yani daha fazla dikkat etmen gerekir miymis ki ?
İkizlerim olacak, serklaj yapılmadı.
Doktorum her iki saatte bir yemek yememi,,ve sürekli yanımda kuru üzüm ceviz fındık vs bulundurup atistirmami söyledi.çok iyi beslenmeliyim kansizda var.

Tebrik ederim canım. Sağlıkla gelsin minik prenses.
3. düşünürseniz yumurtlama günü ilişki olunca erkek oluyormuş %75 ihtimalle. Ben kız çocuk istiyordum ama erkek ihtimalinin yüksek olduğunu daha yeni öğrendim, ovulasyon ile hamile kaldım. 13 de kız, 14 de erkek dediler. Yumurtlama günü ilişki olmuştu.

Teşekkür ederim tebrik edenlere. Detayliya kadar yinede kendimi cok kaptirmam :)) zaten kiz oldugu icin birsey alacakta degilim suan. Detaylidan sonra hastane takimlarini falan yaptiririm :)

Arkadaşlar mide bulantısı çok nadir olan ben 1 haftadır çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum..ilk haftalarda olmadı mide bulantısı bu durumu yaşayan varmı

Ben varin temizlik yaptigim gun eğilmekten oldu 1 hafta oldu masaj yaptirdim kac kez esime cok ağrı var ama ilk 2 gun kipirdayamiyodum daha iyiyim simdi
Bende de cumartesi oldu, egilip kalktim banyoyu temizledim sonra ayaga kalkamadim acısından. Kuyruk sokumu ve belimde cok agrim oldu dinlenince gecti.

Teşekkür ederim tebrik edenlere. Detayliya kadar yinede kendimi cok kaptirmam :)) zaten kiz oldugu icin birsey alacakta degilim suan. Detaylidan sonra hastane takimlarini falan yaptiririm :)
Hayirli olsun canim, ben de isterdim ikincinin de kiz olmasini ama seçecek degiliz, ne gelirse kabulümuz. ne kadar sanslisin, abla kardes cok yakin arkadas olacaklar zamanla.

Misafirim gelicek diye baya evi komple temzleynce koltuklari cekemedigm icin egildim hep bide hazirlik falan mafetti valla hafif bile egilemez haldeydim :) oan hissetmyor insan sonradan acisi cikiyor :)
Bende de cumartesi oldu, egilip kalktim banyoyu temizledim sonra ayaga kalkamadim acısından. Kuyruk sokumu ve belimde cok agrim oldu dinlenince gecti.

Hayirli olsun canim, ben de isterdim ikincinin de kiz olmasini ama seçecek degiliz, ne gelirse kabulümuz. ne kadar sanslisin, abla kardes cok yakin arkadas olacaklar zamanla.
İnşallah canim. Gonlumden hep kiz gecsede erkek olsada uzulmezdim. Detaylida supriz yaşamayalım da gerci bacak arasini iki kez gosterdi minnoş boştu yani bende gördüm :)

Misafirim gelicek diye baya evi komple temzleynce koltuklari cekemedigm icin egildim hep bide hazirlik falan mafetti valla hafif bile egilemez haldeydim :) oan hissetmyor insan sonradan acisi cikiyor :)
Bence benide mutfak dolaplari ve camlar halletti. Mutfak dolaplarina daha elimi surmem. Distan arada silerim iyice kirlenmeden. Boyle yorucu olmaz. Daha yapilacak cok isim var ara verdim

Kızlar surekli başağrısı çekiyorum.ilaç dışında ne yaparsam yapayım geçmiyor. 2-3 gündür devam ediyor ve daha önceden de ara ara oluyordu. Bu normal mi sizce ? Aranızda böyle olan var mi ?
Benim de oyle canim bazen bazilarinda hamilelik boynca bas agrilari azalirken bazilarinda tam tersi artarmis doktoruma sordum oda sadece paol icebilirsin gunde uc kez icebilirsin cok agrirsa dedi baska bisey önermiyorlar malesef uyku düzenine dikkat et canim cok sesli gurultulu isikli ortamlar da bas agrisini agritiyor karanlık odada yatmak bana iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…