- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Ben şuan 30 yaşındayım bi 5 sene sonra 3. Yü düşünme ihtimalim ancak olur o zaman da yaş 35 olacak eşimin de 40 bence 3. Benim için hayal Allah bunları bağışlasınBenim esimde erkek dedi hep acikca dedi yani. Hatta kaynanamlar kendi annem bile. Ben hep kiz istedim kiz hissettim. Esime kalsa 2 sene sonra tekrar yapariz diyor robotum ya ben. Suan birsey diyemem ama ileride 3.yu dusunebilirim. Suan 25 yasindayim 30larda da olursa olur. Tabi maddiyatta cok onemli her birine yetebilecek miyiz
Seni merak ettim de girdim canım şimdi foruma :) Bir kızın vardı, ikincisi geliyor. Sağlıkla gelsin. Benim 2 kız kardeşim var. Dünyanın en güzel şeyi insanın kız kardeşlerinin olması. Güzel kızların çok şanslıOraya bir kiz daha ekliyoruz :)))Honey_86
Sukurler olsun bebisim cok iyi 3 günde ondeymis. Anasinin kuzusu kipir kipirdi cunku cikolata yedim 1sise su ictim hahaha
Rahim agzi, plasenta hepsi iyiymiş. Muhtemelen gaz sancisidir dedi dr. Yine de iliski yasak, bol dinlenme lazim dedi. İlaclarimi yazdirdim :)))
İkizlerim olacak, serklaj yapılmadı.Senin ikizlerin olacakti yanlis hatirlamiyorsam, ucuz degil dimi canim ? Ve sana serklaj da yapilmadi ?
Peki beslenme seklinle ilgili doktorun tavsiyede bulundu mu ? Yani daha fazla dikkat etmen gerekir miymis ki ?
Senle aramda 3 gün var. Genelde aynı gidiyor belirtilerimiz en başından beri . Kontrol ne zaman senin . Erkek miydi bebeğin .Pubik bolgesi benimde cati kemigi de deniyormus
Tebrik ederim canım. Sağlıkla gelsin minik prenses.Nasıl hissediyorsun ikinci kez kız annesi olacaksın ben gibisağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli tabiki cinsiyet ikinci planda kalıyor ama benim eşim bu hayatta bi erkek evlat sahibi de olmak istiyordu yani içinde öyle bi hevesi var bilmiyorum yaa ben biraz tuhaf hissettim Allah’a çok şükür ama 3. Yü de düşünmüyorum bizim nasibimiz de böyleymiş yani veren Allah sonuçta diyorum ama bi taraftan da eşimin isteği geliyor aklıma
Hayirlisi olsun simdiden kendine stres yaoma canimBu arada doktor bir çok yasak koydu,
yolculuk, ilişki , yürümek yasak.
evin icinde dolasabilrım.
iş yapmak yasak. muhtemel dogum tarihide bebeklere göre 16 mart dedi.
Bence çok daha erken olacak.
Bende de cumartesi oldu, egilip kalktim banyoyu temizledim sonra ayaga kalkamadim acısından. Kuyruk sokumu ve belimde cok agrim oldu dinlenince gecti.Ben varintemizlik yaptigim gun eğilmekten oldu 1 hafta oldu masaj yaptirdim kac kez esime cok ağrı var ama ilk 2 gun kipirdayamiyodum daha iyiyim simdi
Hayirli olsun canim, ben de isterdim ikincinin de kiz olmasini ama seçecek degiliz, ne gelirse kabulümuz.Teşekkür ederim tebrik edenlere. Detayliya kadar yinede kendimi cok kaptirmam :)) zaten kiz oldugu icin birsey alacakta degilim suan. Detaylidan sonra hastane takimlarini falan yaptiririm :)
Bende de cumartesi oldu, egilip kalktim banyoyu temizledim sonra ayaga kalkamadim acısından. Kuyruk sokumu ve belimde cok agrim oldu dinlenince gecti.
İnşallah canim. Gonlumden hep kiz gecsede erkek olsada uzulmezdim. Detaylida supriz yaşamayalım daHayirli olsun canim, ben de isterdim ikincinin de kiz olmasini ama seçecek degiliz, ne gelirse kabulümuz.ne kadar sanslisin, abla kardes cok yakin arkadas olacaklar zamanla.
Bence benide mutfak dolaplari ve camlar halletti. Mutfak dolaplarina daha elimi surmem. Distan arada silerim iyice kirlenmeden. Boyle yorucu olmaz. Daha yapilacak cok isim var ara verdimMisafirim gelicek diye baya evi komple temzleynce koltuklari cekemedigm icin egildim hep bide hazirlik falan mafetti valla hafif bile egilemez haldeydim :) oan hissetmyor insan sonradan acisi cikiyor :)
Sonunda ogrendim canim :))Kizlar cinsiyet ogrenenler olmus gozunuz aydin . ❤ Rahatsizligi olanlara da allah sifa versjn bulantiniz falanda gecer insaallah tek tek cevap yazamadim
Benim de oyle canim bazen bazilarinda hamilelik boynca bas agrilari azalirken bazilarinda tam tersi artarmis doktoruma sordum oda sadece paol icebilirsin gunde uc kez icebilirsin cok agrirsa dedi baska bisey önermiyorlar malesef uyku düzenine dikkat et canim cok sesli gurultulu isikli ortamlar da bas agrisini agritiyor karanlık odada yatmak bana iyi geliyorKızlar surekli başağrısı çekiyorum.ilaç dışında ne yaparsam yapayım geçmiyor. 2-3 gündür devam ediyor ve daha önceden de ara ara oluyordu. Bu normal mi sizce ? Aranızda böyle olan var mi ?
Benim hic kusmam yoktu ama kuru kuru bulantim oluyordu bu hafta yine basladi ama afedersin çıkarmaya da basladim16.haftaya girdik hala kusuyorum ara ara ya geçmiyor bu. 3 gündür fenayım . Kusması devam eden var mı hala
Bugun 5 bucukta kontrolum varSenle aramda 3 gün var. Genelde aynı gidiyor belirtilerimiz en başından beri . Kontrol ne zaman senin . Erkek miydi bebeğin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?