- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kansizliktan kastin anemi mi bilmiyorum canim ama o zman daha dikkat et, benim de kizkardesimde var, o yuzden gebelikte daha dikkat etmek gerek.pekmez de iyi gelir derler ama bi arastir canim. Bi de sen bilirsin ama 20. Haftadan sonra iki haftada bir git kontrole bence. Sıkı takip onemli.İkizlerim olacak, serklaj yapılmadı.
Doktorum her iki saatte bir yemek yememi,,ve sürekli yanımda kuru üzüm ceviz fındık vs bulundurup atistirmami söyledi.çok iyi beslenmeliyim kansizda var.
cnm bebek buyuyup oradaki cati kemigine baski yaptigi ic8n oluyor benim tek o da yok bebegin baskisina bagli ileri derecede varisim var varis corabi kullaniyorum ,kizimda oldugu gibi kalca agrim basladi onjn icin magnorm kullaniyorum magnezyum iceren haşatim cikiyor yani bi ay sonra da alt bacak kasim da kramplarim baslar baya agriyor uykudan uyandiriyor yine de sukur ama en cok dua ettigim doguma yakin alerjim cikmasin yeter bi de pupp oluyorum dogurana kadar kasinti kasinti ölüyorumGiderek de artacak mi? Neden oluyor boyle peki
Bir sure elimi surmeyi dusunmuyorum :)Bence benide mutfak dolaplari ve camlar halletti. Mutfak dolaplarina daha elimi surmem. Distan arada silerim iyice kirlenmeden. Boyle yorucu olmaz. Daha yapilacak cok isim var ara verdim
Hadi hayirli oksun :))Sonunda ogrendim canim :))
Gozun Aydin test sonucunda temiz cikar insaallah :)muayeneden geldim artik kesinlikle erkek bebisim ve saglikli cok sukur biraz ikili testimde yukseklik vardi ,o yuzden 3 lu yu de yapalim dedi dr ins normal cikar
sagol cnm ins hepimizin bebisinin temiz ciksin hepsi saglikli dogsun hayirli evlatlar olsunlarGozun Aydin test sonucunda temiz cikar insaallah :)
BendensinBugün kontrolüm vardı. Ikinci kızım geliyor ❤
Akıntı nasıldıkı enfeksıyon dedı canım benmde oluyo ama normal biliyodum gebeliktesanırım aynı ağrıdan bahsediyoruz . sağda ve solda değil tam ortada v şeklinde düşünürsek. Ağrı sancı karışık. Ben adetimin ilk günleri hissederdim onu. Hamileliğimin başından beri de oluyor ara ara ve sonrasında akıntım çoğalıyor 4. aydayım 2. kez enfeksiyon için ilaç alıyorum. Allahtan tek kullanımlık ilaçlar .. Doktorum az şeye önemli der , enfeksiyon önemli akıntın olmaması gerek dedi.
Mesela vitamin kullanmana gerek yok aslında ama devletteki doktorun verdiyse istersen kullan dedi. Bende yememe içmeme cok dikkat edemediğim için hem demir hem vitamin kullanıyorum . 194 gr olmuş kuzucukRabbim hepimizin yavrusunu korusun
Ogrenmissin hayırlı olsuunBendensin
Hayırlı olsun ne guzel iki kizBugün kontrolüm vardı. Ikinci kızım geliyor ❤
Bende bu konuyu merak ediyorum birde akıntı normal mi değil mi onu anlamadım.koku kaşıntı vs olmazsa normal di benm bildiğim kadarıylaOkuudumda alinti yapamadım sımdı bu yorulnca olan agri normalmi degilmi ben idrsr kan baktrdım enfeksyiionda yoktu ama is yapınca bel ve karın agrim oluyo
Ben hala aşağıda hissediyorum acaba yanlış mi hissediyorumBu arada bebisim baya yukari cikmis gobek deligime gelmiş nerdeyse dr her yandab bakti. Ben daha cok solda hissediyodum bugunde solda ayaklari vardi. Kizimda oyle dururdu genelde :) az oncede daha asagida pit pitlar oldu ya tekme denemesi yapıyor yada elleriyle bizikliyor
Bende de hamileliğimin başından beri akıntı var.Koku ve kaşıntı sıkıntısı yok.Acaba bi tahlil yaptırmalı mıyımBende bu konuyu merak ediyorum birde akıntı normal mi değil mi onu anlamadım.koku kaşıntı vs olmazsa normal di benm bildiğim kadarıyla
Ben ben 16+1 valla gunde en az 2 kez cikariyorum. Bide hamilelik reflüsü var bende şekilden şekile giriyorum16.haftaya girdik hala kusuyorum ara ara ya geçmiyor bu. 3 gündür fenayım . Kusması devam eden var mı hala
Benimde herseye gozlerim doluyor.
Ya anlayamadim genellikle yurudugum zaman oluyor sizliyor resmen adet sancisi gibi de degil bayagi asagida
Teşekkür ederim tebrik edenlere. Detayliya kadar yinede kendimi cok kaptirmam :)) zaten kiz oldugu icin birsey alacakta degilim suan. Detaylidan sonra hastane takimlarini falan yaptiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?