2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İkizlerim olacak, serklaj yapılmadı.
Doktorum her iki saatte bir yemek yememi,,ve sürekli yanımda kuru üzüm ceviz fındık vs bulundurup atistirmami söyledi.çok iyi beslenmeliyim kansizda var.
Kansizliktan kastin anemi mi bilmiyorum canim ama o zman daha dikkat et, benim de kizkardesimde var, o yuzden gebelikte daha dikkat etmek gerek.pekmez de iyi gelir derler ama bi arastir canim. Bi de sen bilirsin ama 20. Haftadan sonra iki haftada bir git kontrole bence. Sıkı takip onemli.

Reactions: Eva
Giderek de artacak mi? Neden oluyor boyle peki
cnm bebek buyuyup oradaki cati kemigine baski yaptigi ic8n oluyor benim tek o da yok bebegin baskisina bagli ileri derecede varisim var varis corabi kullaniyorum ,kizimda oldugu gibi kalca agrim basladi onjn icin magnorm kullaniyorum magnezyum iceren haşatim cikiyor yani bi ay sonra da alt bacak kasim da kramplarim baslar baya agriyor uykudan uyandiriyor yine de sukur ama en cok dua ettigim doguma yakin alerjim cikmasin yeter bi de pupp oluyorum dogurana kadar kasinti kasinti ölüyorum

Akıntı nasıldıkı enfeksıyon dedı canım benmde oluyo ama normal biliyodum gebelikte

Okuudumda alinti yapamadım sımdı bu yorulnca olan agri normalmi degilmi ben idrsr kan baktrdım enfeksyiionda yoktu ama is yapınca bel ve karın agrim oluyo

Okuudumda alinti yapamadım sımdı bu yorulnca olan agri normalmi degilmi ben idrsr kan baktrdım enfeksyiionda yoktu ama is yapınca bel ve karın agrim oluyo
Bende bu konuyu merak ediyorum birde akıntı normal mi değil mi onu anlamadım.koku kaşıntı vs olmazsa normal di benm bildiğim kadarıyla

Ben hala aşağıda hissediyorum acaba yanlış mi hissediyorum

Benimde herseye gozlerim doluyor.
Ya anlayamadim genellikle yurudugum zaman oluyor sizliyor resmen adet sancisi gibi de degil bayagi asagida

Rahim buyudukce kemiklerimize daha cok agirlik yapiyor canim ismini bilmiyorum kasiklardan ceken baglar guclenirken oluyor sanirim ama yinede randevum yakinsa soyle doktoruna bi muayene eder belki fazla yurumesen iyi opur ,benim dedigin agri fazla sogukta kalincada olurdu

Teşekkür ederim tebrik edenlere. Detayliya kadar yinede kendimi cok kaptirmam :)) zaten kiz oldugu icin birsey alacakta degilim suan. Detaylidan sonra hastane takimlarini falan yaptiririm :)

Gözün aydin canim sen kadr heyecanlandik bizde masallah 2kiz oLarak evin icinde col guzel olurlar ,en guzel yanida alisverise baslayabilmek olcak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…