2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet oyleymis cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi sonra yarim saat yuruyus yap pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu zaten gerek kalmadi

kizlar cati agrisi icin erken degilmi hani daha cok agirlasmadik belki onlar karin rahim bağlari agrisidir bebisler yukari cikiyorya
Hizli yuruyus kendini yormaktan kaynkali olurmus canim ben baya hizli yrurum bide pazar aksami dugun vardi baya oynadim agrimisti hayir canim vajinanin ustundeki kemikte oluyor benim agri bide sizliyor

Ben şuan 30 yaşındayım bi 5 sene sonra 3. Yü düşünme ihtimalim ancak olur o zaman da yaş 35 olacak eşimin de 40 bence 3. Benim için hayal Allah bunları bağışlasın

Daha ben birinciyi kucağıma almadan 40 yaşlarımda 3.yü doğurmak istiyorum tekne kazıntısı olarak evet işte böyle bir delilik

Canım pupp nedir, hiç duymadım?

Randevum bugundu cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi yaeim saat su ic yuru dedi pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu

Kızlar selam. Benim ön sonuç çıktı. Normal dediler. 3 hafta sonra detaylı sonuç çıkacakmış. O zaman plesenta muayenesi yapılacak her şey normal mi diye. Çok şükür diyorum artık :)
Çok şükür Çok sevindim canım, bişi cıkmayacagına inanıyordum ben zaten, super haber bu

Kizlar organ taramasi icin doktorunuz randvu verdimi? 16 haftalik gebeyim 3 hafta sonrasi icin organ taramasi icin gel dedi bende detayli ultrason mu diye sordum yok dedi ben yapacam organ taramasinu sonra detayli icin yonlendirecekmis

Canım eşin yatsın kalkaın sağlıklı olsun diye dua etsin geri kalan herşey o kadar boş ki.. illa bi problem mi olması gerek kıymet bilmek için.. dediğin gibi veren allah bin şükür demek lazım hep

Kızlar bu grip beni mahvetti başım catliyor, burnum fena, boğazım inşallah ateşim cikmaz ya bugün çok zor geçti. Bakalım nasıl sabah olacak.
Rabbim yardım etsin ilaçta kullanamıyorum

Kizlar organ taramasi icin doktorunuz randvu verdimi? 16 haftalik gebeyim 3 hafta sonrasi icin organ taramasi icin gel dedi bende detayli ultrason mu diye sordum yok dedi ben yapacam organ taramasinu sonra detayli icin yonlendirecekmis
Ben ilk kez duyuyorum, organ taramasini. Zaten detayli ultrasonda organlara, buyuklugune, herseyinin yolunda olup olmadigina bakiliyor.

Bence doktorunun kredi borcu fln var galiba

Randevum bugundu cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi yaeim saat su ic yuru dedi pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu

Hizli yuruyorum yazmissin bence kesinlikle hizli yürüme seni korkutmak istemem bebekte geri dönmüş ama bu dedigin agri benim acilmam başladığı zamanlarda cok oluyordu ,asagiya dogru cekiyordu surekli yani 6.ayimda filan baslamisti cok yorma istersen kendini

Evet dikkat edicem bundan sonra insallah.
Simdiden basladi iste tehlikedeyim dimi

Geçen hafta hastanelik oldum o sancıdan. Kramp gibi. Bütün gece devam etti. Kum döküyorum ona yordum

Kızlar bu grip beni mahvetti başım catliyor, burnum fena, boğazım inşallah ateşim cikmaz ya bugün çok zor geçti. Bakalım nasıl sabah olacak.
Rabbim yardım etsin ilaçta kullanamıyorum
Sirkeli suyla ve tuzlu suyla gunde 5 defa gargara yap mutlaka ve zencefilli limon cayi ic gunde bir kupa ben 3 gunde attim boyle

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…