Bendede var canım ama bnde yaptırmadım koku kaşıntı olmadgı içinBende de hamileliğimin başından beri akıntı var.Koku ve kaşıntı sıkıntısı yok.Acaba bi tahlil yaptırmalı mıyım
Evet oyleymis cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi sonra yarim saat yuruyus yap pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu zaten gerek kalmadicnm bebek buyuyup oradaki cati kemigine baski yaptigi ic8n oluyor benim tek o da yok bebegin baskisina bagli ileri derecede varisim var varis corabi kullaniyorum ,kizimda oldugu gibi kalca agrim basladi onjn icin magnorm kullaniyorum magnezyum iceren haşatim cikiyor yani bi ay sonra da alt bacak kasim da kramplarim baslar baya agriyor uykudan uyandiriyor yine de sukur ama en cok dua ettigim doguma yakin alerjim cikmasin yeter bi de pupp oluyorum dogurana kadar kasinti kasinti ölüyorum
Hizli yuruyus kendini yormaktan kaynkali olurmus canim ben baya hizli yrurum bide pazar aksami dugun vardi baya oynadim agrimisti hayir canim vajinanin ustundeki kemikte oluyor benim agri bide sizliyorkizlar cati agrisi icin erken degilmi hani daha cok agirlasmadik belki onlar karin rahim bağlari agrisidir bebisler yukari cikiyorya
Benim esimde erkek dedi hep acikca dedi yani. Hatta kaynanamlar kendi annem bile. Ben hep kiz istedim kiz hissettim. Esime kalsa 2 sene sonra tekrar yapariz diyor robotum ya ben. Suan birsey diyemem ama ileride 3.yu dusunebilirim. Suan 25 yasindayim 30larda da olursa olur. Tabi maddiyatta cok onemli her birine yetebilecek miyiz
Ben şuan 30 yaşındayım bi 5 sene sonra 3. Yü düşünme ihtimalim ancak olur o zaman da yaş 35 olacak eşimin de 40 bence 3. Benim için hayal Allah bunları bağışlasın
cnm bebek buyuyup oradaki cati kemigine baski yaptigi ic8n oluyor benim tek o da yok bebegin baskisina bagli ileri derecede varisim var varis corabi kullaniyorum ,kizimda oldugu gibi kalca agrim basladi onjn icin magnorm kullaniyorum magnezyum iceren haşatim cikiyor yani bi ay sonra da alt bacak kasim da kramplarim baslar baya agriyor uykudan uyandiriyor yine de sukur ama en cok dua ettigim doguma yakin alerjim cikmasin yeter bi de pupp oluyorum dogurana kadar kasinti kasinti ölüyorum
Randevum bugundu cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi yaeim saat su ic yuru dedi pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonuRahim buyudukce kemiklerimize daha cok agirlik yapiyor canim ismini bilmiyorum kasiklardan ceken baglar guclenirken oluyor sanirim ama yinede randevum yakinsa soyle doktoruna bi muayene eder belki fazla yurumesen iyi opur ,benim dedigin agri fazla sogukta kalincada olurdu
Çok şükürKızlar selam. Benim ön sonuç çıktı. Normal dediler. 3 hafta sonra detaylı sonuç çıkacakmış. O zaman plesenta muayenesi yapılacak her şey normal mi diye. Çok şükür diyorum artık :)
Aynen bu ikisi konusunda aydınlatın biziiiBende bu konuyu merak ediyorum birde akıntı normal mi değil mi onu anlamadım.koku kaşıntı vs olmazsa normal di benm bildiğim kadarıyla
koku kaşıntı ve renkli akıntım yoktu ama enfeksiyon çıktı.Aynen bu ikisi konusunda aydınlatın biziii
Teşekkür ederim canım:)Çok şükürÇok sevindim canım, bişi cıkmayacagına inanıyordum ben zaten, super haber bu
Canım eşin yatsın kalkaın sağlıklı olsun diye dua etsin geri kalan herşey o kadar boş ki.. illa bi problem mi olması gerek kıymet bilmek için.. dediğin gibi veren allah bin şükür demek lazım hepNasıl hissediyorsun ikinci kez kız annesi olacaksın ben gibisağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli tabiki cinsiyet ikinci planda kalıyor ama benim eşim bu hayatta bi erkek evlat sahibi de olmak istiyordu yani içinde öyle bi hevesi var bilmiyorum yaa ben biraz tuhaf hissettim Allah’a çok şükür ama 3. Yü de düşünmüyorum bizim nasibimiz de böyleymiş yani veren Allah sonuçta diyorum ama bi taraftan da eşimin isteği geliyor aklıma
Ben ilk kez duyuyorum, organ taramasini. Zaten detayli ultrasonda organlara, buyuklugune, herseyinin yolunda olup olmadigina bakiliyor.Kizlar organ taramasi icin doktorunuz randvu verdimi? 16 haftalik gebeyim 3 hafta sonrasi icin organ taramasi icin gel dedi bende detayli ultrason mu diye sordum yok dedi ben yapacam organ taramasinu sonra detayli icin yonlendirecekmis
2 gundur artti benimde kusmalarim16.haftaya girdik hala kusuyorum ara ara ya geçmiyor bu. 3 gündür fenayım . Kusması devam eden var mı hala
Randevum bugundu cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi yaeim saat su ic yuru dedi pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu
Evet dikkat edicem bundan sonra insallah.Hizli yuruyorum yazmissin bence kesinlikle hizli yürüme seni korkutmak istemem bebekte geri dönmüş ama bu dedigin agri benim acilmam başladığı zamanlarda cok oluyordu ,asagiya dogru cekiyordu surekli yani 6.ayimda filan baslamisti cok yorma istersen kendini
Geçen hafta hastanelik oldum o sancıdan. Kramp gibi. Bütün gece devam etti. Kum döküyorum ona yordumKızlar ya bugün 15+0 günlüğüm. Ve karnımın alt bölgesi vajina üstü tam o arada sanci girdi. Ama beni bağırttı ahhh diye o seviyede. 5 dk sonra yine oldu. Yarim saat sonra yine sancı. Saplaniyor ve geçiyor . Yasayan var mı bunu. Hâlâ biseyler oluyor ama anlamadım. Normal mi ki oufff
Ben ilk kez duyuyorum, organ taramasini. Zaten detayli ultrasonda organlara, buyuklugune, herseyinin yolunda olup olmadigina bakiliyor.
Bence doktorunun kredi borcu fln var galiba
[/QUOTE
Doktorumun ozel muanesi yok Ekstra bir para almiyacak normal muane parasi vereceğim hastane bize %50indirimli saten doktorum prof yardimcisi belki gerekli gorurse yonlendircek gibi birseyde olabilirmi diede dusundum
Sirkeli suyla ve tuzlu suyla gunde 5 defa gargara yap mutlaka ve zencefilli limon cayi ic gunde bir kupa ben 3 gunde attim boyleKızlar bu grip beni mahvetti başım catliyor, burnum fena, boğazım inşallah ateşim cikmaz ya bugün çok zor geçti. Bakalım nasıl sabah olacak.
Rabbim yardım etsin ilaçta kullanamıyorum
Geçmiş olsun canım bugün daha iyiyim . Yürüyüşe çıktım 5 dk ancak yürüyebildim kasık ağrım başladı.Geçen hafta hastanelik oldum o sancıdan. Kramp gibi. Bütün gece devam etti. Kum döküyorum ona yordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?