2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anammmm çok şükür yaaa . Hadi gözün aydın canım. Grup rahatladı vallahi

Kızlar selam
Bi kızım var 4 yaşında bi oğlum olucak
Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla gelsin
Kendimi erkek çocuğa alıştırmaya çalışıyorum
Yavaş yavaş kıyafet alırım bende.
Geçen gün eşime dedim ilk kızın kıyafetleri saklıyorum her şeyi ikinci için şimdi ikinci erkek bunları da 3. İcin saklarsak ev eşya dolucak.
Hatıraları var kıyamıyorum da birine vermeye

Slm Kızlar hastalara ağrısı olanlara geçmiş olsun. Okumaya çalışıyorum ama 1.sınıf kızla uğraşmaktan yazamıyorum
Rabbim hepimizin sağlıcakla kucağına versin inşallah bebişlerimizi
Ben de kontrole gittim bugün 130 grm dedi iyi görünüyor dedi. YİNE baktı yine erkek dedi
Bakın babası da asker olunca kafa selamı veriyor bizim küçük asker

Eklentiler

• IMG_20191001_161012.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 68
Gözün aydin canim sen kadr heyecanlandik bizde masallah 2kiz oLarak evin icinde col guzel olurlar ,en guzel yanida alisverise baslayabilmek olcak sanirim
Fazla alisveris yapmicam kızımdan hersey varm birkac guzel parça alirim. Tarihsel olarak uymayan seyleri alirim :)

Misafirim gelicek diye baya evi komple temzleynce koltuklari cekemedigm icin egildim hep bide hazirlik falan mafetti valla hafif bile egilemez haldeydim :) oan hissetmyor insan sonradan acisi cikiyor :)
Bende dun cok temizlik yaptım bugun acisini cekiyorum heryerim agriyo kolumu kipirdaticak halim yok

Evet dikkat edicem bundan sonra insallah.
Simdiden basladi iste tehlikedeyim dimi

Yok canım oyle olsa doktor seni birakmazdi kesinlikle ve uyarirdi seni bebek geri dönmüş zaten arada boyle donup pozisyon değiştirdikleri cok olucak ,sadece simdiden kndini fazla yorma oyle son zamanlarimizda cok enerjiyeihtiyacımız olucak korkma oyle

Randevum bugundu cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi yaeim saat su ic yuru dedi pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu
Bebekler şuan hala sürekli hareket halinde. Bugun ben baya net hissetmeye basladim hareketleri. Taaa asagilarda pit pitlar oluyor. Bugun gitmis olmasam korkardim. Sonra solda olmaya devam etti. Bunlar herkeste olabilen seyler. Ama hepimiz temkinli olmak zorundayiz. Kendini uzup strese sokma, bebegide strese sokarsin canim kalbini ferah tut

Bencede sık sık idrar tahlili yaptirmakta fayda var. Aile hekimliginde yapilabiliyor normalde. Bende de yine sari akinti var kafayi yicem. Birde bogazlarim yeniden acimaya basladi halbuki zaten iyilesmemistim :/

Reactions: Eva
Kızlar ya az önce çok değişik birşey oldu. Akşam biraz çok yemiştim. Çünkü çok acıkmıştım. Üzerine de biraz tatlı yedim ama sonradan fark ettim ki tatlının yarın tarihi geçiyormuş. Allah tan henüz tarihi geçmemiş diye ve zaten tatlıyı az yedim diye endişe etmedim. Erkenden uykum geldi uyudum. Az önce de bi anda uyandım. Hem aşırı sıcaklamışım çünkü kalın giyinip üzerimi de örtmüşüm. Hem de midem bulanıyordu ve nefes almakta dahi zorlanıyordum. Hızlıca kalkıp biraz ellerimi yüzümü yıkadım ve su içtim balkona çıktım. Biraz rahatlar gibi oldum ama tam da geçti diyemem. Sanki böyle insanın elleri kolları güçsüzleşiyor gibi olur ya öyle oldum bir süre. Bu nedir kızlar ya inanın öyle korktum ki..

Ben de pit pit hissediyorum ama bir duzeni ya da sayisi yok. Tam anlamiyla duzene girse hissetsem rahatlicam yoksa her hafta doktora gidesim var

Bencede sık sık idrar tahlili yaptirmakta fayda var. Aile hekimliginde yapilabiliyor normalde. Bende de yine sari akinti var kafayi yicem. Birde bogazlarim yeniden acimaya basladi halbuki zaten iyilesmemistim :/
Öncelikle hayırlı olsun kuzucum sonunda öğrenmişsin
Ben 1 ayda 4-5 defa yaptırdım heralde idrar tahlili. 3 kez monurol şase verdi kullandım yine geçmedi. Sarı sarı gelmeye devam ediyor, üstelik kokulu.kurtulamadım bi türlü

Bende agustostan beri iki kez gecirdim. Bide vajinit gecirdim. Ama böbreğimde de buyume varmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…