- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Bende 3 gün yok 5 gün var . Çok kötü yaaa . Şu an zor tutuyorum kendimi.Ben ben 16+1 valla gunde en az 2 kez cikariyorum. Bide hamilelik reflüsü var bende şekilden şekile giriyorum
Anammmm çok şükür yaaa . Hadi gözün aydın canım. Grup rahatladı vallahiOraya bir kiz daha ekliyoruz :)))Honey_86
Sukurler olsun bebisim cok iyi 3 günde ondeymis. Anasinin kuzusu kipir kipirdi cunku cikolata yedim 1sise su ictim hahaha
Rahim agzi, plasenta hepsi iyiymiş. Muhtemelen gaz sancisidir dedi dr. Yine de iliski yasak, bol dinlenme lazim dedi. İlaclarimi yazdirdim :)))
Geçmiş olsun canımKızlar bu grip beni mahvetti başım catliyor, burnum fena, boğazım inşallah ateşim cikmaz ya bugün çok zor geçti. Bakalım nasıl sabah olacak.
Rabbim yardım etsin ilaçta kullanamıyorum
Her hafta başka birşey oluyor o yüzden anlayamıyorum normal mi değil mi diye.Geçen hafta hastanelik oldum o sancıdan. Kramp gibi. Bütün gece devam etti. Kum döküyorum ona yordum
Ben az önce cikardim. Insallah gecem rahat gecer diye dua ediyorum. Cunku uykusuzluk bitiriyor insani. Okula kendimi surukleyerek gidiyorum. Ve nobetciyken cekilmiyorBende 3 gün yok 5 gün var . Çok kötü yaaa . Şu an zor tutuyorum kendimi.
Fazla alisveris yapmicam kızımdan hersey varm birkac guzel parça alirim. Tarihsel olarak uymayan seyleri alirim :)Gözün aydin canim sen kadr heyecanlandik bizdemasallah 2kiz oLarak evin icinde col guzel olurlar ,en guzel yanida alisverise baslayabilmek olcak sanirim
Bende dun cok temizlik yaptım bugun acisini cekiyorum heryerim agriyo kolumu kipirdaticak halim yokMisafirim gelicek diye baya evi komple temzleynce koltuklari cekemedigm icin egildim hep bide hazirlik falan mafetti valla hafif bile egilemez haldeydim :) oan hissetmyor insan sonradan acisi cikiyor :)
koku kaşıntı ve renkli akıntım yoktu ama enfeksiyon çıktı.
Gebelikte sık rastlanılan bu durum, o yüzden her ay takip etmekte fayda var.
Evet dikkat edicem bundan sonra insallah.
Simdiden basladi iste tehlikedeyim dimi
Bebekler şuan hala sürekli hareket halinde. Bugun ben baya net hissetmeye basladim hareketleri. Taaa asagilarda pit pitlar oluyor. Bugun gitmis olmasam korkardim. Sonra solda olmaya devam etti. Bunlar herkeste olabilen seyler. Ama hepimiz temkinli olmak zorundayiz. Kendini uzup strese sokma, bebegide strese sokarsin canim kalbini ferah tutRandevum bugundu cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi yaeim saat su ic yuru dedi pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu
Teşekkür ederim, şanslıyızHayırlı olsun ne guzel iki kiz
Ben de pit pit hissediyorum ama bir duzeni ya da sayisi yok. Tam anlamiyla duzene girse hissetsem rahatlicam yoksa her hafta doktora gidesim varBebekler şuan hala sürekli hareket halinde. Bugun ben baya net hissetmeye basladim hareketleri. Taaa asagilarda pit pitlar oluyor. Bugun gitmis olmasam korkardim. Sonra solda olmaya devam etti. Bunlar herkeste olabilen seyler. Ama hepimiz temkinli olmak zorundayiz. Kendini uzup strese sokma, bebegide strese sokarsin canim kalbini ferah tut
Öncelikle hayırlı olsun kuzucum sonunda öğrenmişsinBencede sık sık idrar tahlili yaptirmakta fayda var. Aile hekimliginde yapilabiliyor normalde. Bende de yine sari akinti var kafayi yicem. Birde bogazlarim yeniden acimaya basladi halbuki zaten iyilesmemistim :/
Bende agustostan beri iki kez gecirdim. Bide vajinit gecirdim. Ama böbreğimde de buyume varmis zatenÖncelikle hayırlı olsun kuzucum sonunda öğrenmişsin
Ben 1 ayda 4-5 defa yaptırdım heralde idrar tahlili. 3 kez monurol şase verdi kullandım yine geçmedi. Sarı sarı gelmeye devam ediyor, üstelik kokulu.kurtulamadım bi türlü
Bu bile yetiyor suan :) artik burdayim diyecekler surekli. Cok az kaldi :)Ben de pit pit hissediyorum ama bir duzeni ya da sayisi yok. Tam anlamiyla duzene girse hissetsem rahatlicam yoksa her hafta doktora gidesim var
Tesekkurler cnm ☺Geçmiş olsun canım
idrar kültüründe çıktı. antibiyotik kullandım gecti şükür. Tekrar vercm.Idrar tahlilinde mi cıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?