- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Insallah hayirlisiyla saglikla zamaninda gelsinler ama gogus ucu isine yarayabilir bende olmamisti ama onu kullanabilende cok kisi vardi
Allah herkese bol bol sut versin ve cocuklarimizi guzelce besleyelim insallahSüt kanallari gelisiyor diye göğüslerin rahat olmasi gerekiyomus bende yarim atlet aldim icinde ince bir sünger koymuslar uçlar belli olmadin diye cikariladabiliyor onu kullaniyorum artik rahat birakayimda belki büyür umuduyla büyümesede doğumdan sonra sütüm olmazsa sıktım normal südyen kullandimda boyle oldu demem enazindan :)
Allah yardimcimiz olsun cok saol onlarin numarasi varmi acaba ?? Ne alicaksan bana bi fotosunu atarmisin.Benim hic yoktu canim inanki hamilelikte goguslerim buyumustu ama ucu hic yoktu dogum yaoar yapmaz hemsire yardimci oldu plastik uc koyduk surekli uyudugu icin emmiyoduda sutum gelene kadar bosta olsa ponpayla cektik hastanede 2.gun sutum gelmeye basladi kucuk olunca zorlaniyor tabi yavas yavs alisti almaya ise basliycam diyede icemedigi dolaba koyup sakliyordum bebektem guclu oldugu icin ben faydasini gordum daha cabuk cikartti ,emmek istedikten sonra onlar kesinlikle karnini dogur canim simdi emzirmeyi biraktim inanir misin geriden kuculmeye basladilar dogumdan once yine alicam o uçlardan yaralardanda koruyor
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunGunaydin kizlar bugun kontrolum vardi iptal etmek zorunda kaldim cenazemiz var esimin babaannesi ins cuma gorucem bebisimi
bazen beyaz ama sarıya da döndüğü oluyordu .Akıntı nasıldıkı enfeksıyon dedı canım benmde oluyo ama normal biliyodum gebelikte
kupkuru olan arkadaşlar var sorduğumda öyle demişlerdiBende bu konuyu merak ediyorum birde akıntı normal mi değil mi onu anlamadım.koku kaşıntı vs olmazsa normal di benm bildiğim kadarıyla
Turkcesi ne bilmiyorum ama leukorrhea deniyor belli haftalarda zaman zaman cogaliyor bazen beyaz bazen sariya donuyor. O akinti normal.kupkuru olan arkadaşlar var sorduğumda öyle demişlerdizaten farkediyor insan ben de artış olduğu için endişelendim
Zencefilli limon zararı olmaz mı yaa ben çok korkuyorum ıhlamur dışında bi şey içmiyorumSirkeli suyla ve tuzlu suyla gunde 5 defa gargara yap mutlaka ve zencefilli limon cayi ic gunde bir kupa ben 3 gunde attim boyle
Aynı ben canım bir bakıyor bir kaç gün üst üste hissediyorum bir bakıyorum iki gün tık yok korkuyorumBen de pit pit hissediyorum ama bir duzeni ya da sayisi yok. Tam anlamiyla duzene girse hissetsem rahatlicam yoksa her hafta doktora gidesim var
Benim tarihlerde uyacak kızıma da doktor Mart başı diyordu Şubat başı doğdu buda Mart başı diyor Şubat başı bekliyorumFazla alisveris yapmicam kızımdan hersey varm birkac guzel parça alirim. Tarihsel olarak uymayan seyleri alirim :)
Aynı şeyleri bende hissediyorum ama çok düzensiz bir gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum sankiBen de pit pit hissediyorum ama bir duzeni ya da sayisi yok. Tam anlamiyla duzene girse hissetsem rahatlicam yoksa her hafta doktora gidesim var
Benim tamamen alakasiz malesef. Kizim temmuz dogumluBenim tarihlerde uyacak kızıma da doktor Mart başı diyordu Şubat başı doğdu buda Mart başı diyor Şubat başı bekliyorum
Herkeste farklı olabiliyor . Benim ağrım da olduğunu söyleyince ilaç yazdı Doktorum ne derse oTurkcesi ne bilmiyorum ama leukorrhea deniyor belli haftalarda zaman zaman cogaliyor bazen beyaz bazen sariya donuyor. O akinti normal.
Benim bu hafta cok farketti. Mesela dun hastaneden geldikten sonra 4 kez net oynadi hemde kisa sureli değil baya oynadiAynı şeyleri bende hissediyorum ama çok düzensiz bir gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum sanki
Ben nöbet tutmama raporu aldımBen az önce cikardim. Insallah gecem rahat gecer diye dua ediyorum. Cunku uykusuzluk bitiriyor insani. Okula kendimi surukleyerek gidiyorum. Ve nobetciyken cekilmiyor
Başınız sağ olsun canımGunaydin kizlar bugun kontrolum vardi iptal etmek zorunda kaldim cenazemiz var esimin babaannesi ins cuma gorucem bebisimi
Günaydın canım allah rahmet eğlesinGunaydin kizlar bugun kontrolum vardi iptal etmek zorunda kaldim cenazemiz var esimin babaannesi ins cuma gorucem bebisimi
Yataktan birden kalktigin icin tansiyonum dusmustur, merak etme onemli bi sey diil. Daha yavas ayaga kalk yeterli.Kızlar ya az önce çok değişik birşey oldu. Akşam biraz çok yemiştim. Çünkü çok acıkmıştım. Üzerine de biraz tatlı yedim ama sonradan fark ettim ki tatlının yarın tarihi geçiyormuş. Allah tan henüz tarihi geçmemiş diye ve zaten tatlıyı az yedim diye endişe etmedim. Erkenden uykum geldi uyudum. Az önce de bi anda uyandım. Hem aşırı sıcaklamışım çünkü kalın giyinip üzerimi de örtmüşüm. Hem de midem bulanıyordu ve nefes almakta dahi zorlanıyordum. Hızlıca kalkıp biraz ellerimi yüzümü yıkadım ve su içtim balkona çıktım. Biraz rahatlar gibi oldum ama tam da geçti diyemem. Sanki böyle insanın elleri kolları güçsüzleşiyor gibi olur ya öyle oldum bir süre. Bu nedir kızlar ya inanın öyle korktum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?