Mekanı cennet olsun.Gunaydin kizlar bugun kontrolum vardi iptal etmek zorunda kaldim cenazemiz var esimin babaannesi ins cuma gorucem bebisimi
Benimde haftaya yine var ☺Gunaydin kizlar benim bugun yine randevum varne guzel oluyo boyle 2 gun ust uste
Cok guzel bisey yaBenimde haftaya yine var ☺
Dün özeldeydim bugün de devlette randevum var benim deGunaydin kizlar benim bugun yine randevum varne guzel oluyo boyle 2 gun ust uste
Bende 18. Haftamda gidecegim tetenoz iciN Allah nasip ederse canim cok aciyormu17 hafta sağlık ocağına izleme gittim tetanoz aşısı kan tahlili yapıldı ve bi alet ile kalp sesini dinlemeye çalıştık fakat tam duyulmadı yani çok kısa duyduk Karın bölgesi yağlı falan diye duyulmayabilir dedi gebeliğin ilk haftalarında da bu şekil olmuştu kendimi bildim bileli hep göbeğim var kilo almaya çok müsait bi yapım var valla moralim bozuldu sanki biraz 65 kilo ile hamile kaldım benden daha kilolu olupta kalp sesi duymada sıkıntı yaşayan var mı acaba
Aynen benimde oyle dun ozel bugun devletDün özeldeydim bugün de devlette randevum var benim de
Ben araya bi hafta koyuyorumAynen benimde oyle dun ozel bugun devlet
Bir kaç kişi var canim,Cok guzel bisey yabide bisey sorucam canim eskilerden yazan yok sanirim artik ilk zamanlarimizdan yazanlar
Hem özele hem devlete niçin ikisine birden gidiyorsunuz ben sadece özel gidiyorum devlete hiç gitmedimDün özeldeydim bugün de devlette randevum var benim de
Yaaa ben de veremedim, erkek olacagini duyunca kizimin suslu elbiselerini ayakkabilarini yine bi hurca koyup kaldirdim. 3.ye niyetimiz pek yok ama icimden gelmedi veremedim iste. Zaten sadece en kaliteli ve sağlam olan parcalari saklamıstim, digerlerini onceden vermiştim.Kızlar selam
Bi kızım var 4 yaşında bi oğlum olucak
Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla gelsin
Kendimi erkek çocuğa alıştırmaya çalışıyorum
Yavaş yavaş kıyafet alırım bende.
Geçen gün eşime dedim ilk kızın kıyafetleri saklıyorum her şeyi ikinci için şimdi ikinci erkek bunları da 3. İcin saklarsak ev eşya dolucak.
Hatıraları var kıyamıyorum da birine vermeye
Ben sabah sağlık ocağındaydım kalp atışı duyulmadı yarın kan sonuçlarım çıkacak hem sonuçlarımı göstermek için hemde bi muayene olmak bebişimi görmek cinsiyeti netleştirmek için doktora gitmek istiyorum daha 2 hafta önce gitmiştim ama bi yandan da sık ultrason zararlı olmasın diye korkuyorum ne yapsam acaba bi de şu var kendi takibimi yapan doktora gitsem 100 tl yakında tıp merkezine gideyim diyorum 50 tl nasıl olur sıkıntı olur mu acaba bilemedim karar veremedimBenim tamamen alakasiz malesef. Kizim temmuz dogumluyine de uyanlarda olur inşallah
Yok acımadı çok şükür uyuşma falan olabilir dedi o da olmadıBende 18. Haftamda gidecegim tetenoz iciN Allah nasip ederse canim cok aciyormu
Tahlilleri devlette yaptiriyorum, ozeldeki doktorumdan da yapilmasi gereken islemler gebelik takibi ultrason vs daha cok guvendigim icin ona gidiyorum. Dogumu da özelde yapicam.Hem özele hem devlete niçin ikisine birden gidiyorsunuz ben sadece özel gidiyorum devlete hiç gitmedim
Benim 2 haftada 1 heralde arrik ayda 1 e cikacak nasil gececek zaman bilmiyorumBen araya bi hafta koyuyorumşuana kdr her hafta gittim
Henrieta falan yazmiyor bayadir eskilerden kim kalmisBir kaç kişi var canim,
kayıp yasayanlarda oldu hani.
İkimizin doğum Tarihi aynı olduğu için benim gözüm sana takiliyo hemen
Para yok dogumu orda yapcazHem özele hem devlete niçin ikisine birden gidiyorsunuz ben sadece özel gidiyorum devlete hiç gitmedim
Ahhh canim bende onu soracaktim sizlere benimki 159 gr nornalde bu kilodan az olmaaliymis napcaz bilmem simdidenKızlar benim minnaklar biri 141 diğeri 145 gr normal mi sizce sizinkiler nasıldi. birkaç gün önden gidiyorlar bu arada,, muhtemel dog tarihini de 4 gün öne çekti ama ikiz olduğu için sonradan büyümeleri yavaslaya bilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?