- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Nasil aliniyormus ki oBen nöbet tutmama raporu aldım
Ben devlette de kaydım olsun istiyorum. Burda 1 tane özel hastane var bir de araştırma hastanesi var ne olur ne olmaz diye 2sine birden gidiyorumHem özele hem devlete niçin ikisine birden gidiyorsunuz ben sadece özel gidiyorum devlete hiç gitmedim
Fazla alisveris yapmicam kızımdan hersey varm birkac guzel parça alirim. Tarihsel olarak uymayan seyleri alirim :)
Allah yardimcimiz olsun cok saol onlarin numarasi varmi acaba ?? Ne alicaksan bana bi fotosunu atarmisin.
Aynı benAynı şeyleri bende hissediyorum ama çok düzensiz bir gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum sanki
Daha kimse alışamadı ismime,Henrieta falan yazmiyor bayadir eskilerden kim kalmis
Aynen canim benimde gozum sendehala alisamadim ama ismine
Doktorum iyi dedi.Ahhh canim bende onu soracaktim sizlere benimki 159 gr nornalde bu kilodan az olmaaliymis napcaz bilmem simdiden
kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/Doktorum iyi dedi.
16+1 den hesapladi.
Seninki 20 gram kadar daha fazlaymis ama bence normal, doktorun ne dedi.
Gebelik başından beri yeni mi kan veriyorsun cnm ben anlamadım da.Günaydın kizlar sabah gidip tahlillerimi yaptırdım 2tane oldugu icin sanirim 9tup kan aldilar cok yorgun hissediyorum kendimi , biri trisomi 21 yaziyordu bu testi siz daha öncelerde yapmamis miydiniz doktor rutin olarak yazmışti sonucuda direkt doktora gondericez 1haftaicinde dediler
Senin haftalarindayken bana da hiç söylemedi.kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/
Ben elden gecirdim kiyafetleri uyuyor merak etmeBenim tamamen alakasiz malesef. Kizim temmuz dogumluyine de uyanlarda olur inşallah
Iyi dedi 6. Aydan sonra onemliymis kilolar oyle dediDoktorum iyi dedi.
16+1 den hesapladi.
Seninki 20 gram kadar daha fazlaymis ama bence normal, doktorun ne dedi.
Benim kizimda da duyulmadi bunda da o cihazla duyulabilecegini sanmiyorum. Bebegim öldü sanmistim o gun ne aglamistim :'(17 hafta sağlık ocağına izleme gittim tetanoz aşısı kan tahlili yapıldı ve bi alet ile kalp sesini dinlemeye çalıştık fakat tam duyulmadı yani çok kısa duyduk Karın bölgesi yağlı falan diye duyulmayabilir dedi gebeliğin ilk haftalarında da bu şekil olmuştu kendimi bildim bileli hep göbeğim var kilo almaya çok müsait bi yapım var valla moralim bozuldu sanki biraz 65 kilo ile hamile kaldım benden daha kilolu olupta kalp sesi duymada sıkıntı yaşayan var mı acaba
Ben kucukcekmecede vera tip merkezi yada sefakoye medipol Hastanesi'nde yaotircam. Uclu dortlu ikisinde de yaptirmadimkızlar kontrole gittim. Her şey yolunda dedi doktor ve kıza benzediğini söyledi. ikili üçlü testi yaptırmayı düşünmüyorum. Ayrıntıı ultrason için istanbulda önerdiğiniz bi yer var mı?
Ben öğrendiğimden beri burdayimCok guzel bisey yabide bisey sorucam canim eskilerden yazan yok sanirim artik ilk zamanlarimizdan yazanlar
Bana dün yine crl ölçümü yapti boy kg öğrenemedim. Bence iyi gayetKızlar benim minnaklar biri 141 diğeri 145 gr normal mi sizce sizinkiler nasıldi. birkaç gün önden gidiyorlar bu arada,, muhtemel dog tarihini de 4 gün öne çekti ama ikiz olduğu için sonradan büyümeleri yavaslaya bilir bence.
Benimde suan iki ayri dr da takibim var. Doguma hangisinde karar vercem bilmiyorum. Biri 120 tl muayene biri 60 tl. Eminim dogum fiyatlarida cok farklidirBen sabah sağlık ocağındaydım kalp atışı duyulmadı yarın kan sonuçlarım çıkacak hem sonuçlarımı göstermek için hemde bi muayene olmak bebişimi görmek cinsiyeti netleştirmek için doktora gitmek istiyorum daha 2 hafta önce gitmiştim ama bi yandan da sık ultrason zararlı olmasın diye korkuyorum ne yapsam acaba bi de şu var kendi takibimi yapan doktora gitsem 100 tl yakında tıp merkezine gideyim diyorum 50 tl nasıl olur sıkıntı olur mu acaba bilemedim karar veremedim
Benimde dun oyle bakildi. 20 haftaya kadar normalkızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?