2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Fazla alisveris yapmicam kızımdan hersey varm birkac guzel parça alirim. Tarihsel olarak uymayan seyleri alirim :)

Aynen bende oglumun kisliklarini tekrr kucuklerini ayiricam ama randevumu bekliyorum tekrr tekrr ugrasmamak icin , insallh ogrenirim :)

Günaydın kizlar sabah gidip tahlillerimi yaptırdım 2tane oldugu icin sanirim 9tup kan aldilar cok yorgun hissediyorum kendimi , biri trisomi 21 yaziyordu bu testi siz daha öncelerde yapmamis miydiniz doktor rutin olarak yazmışti sonucuda direkt doktora gondericez 1haftaicinde dediler

Reactions: Eva
Doktorum iyi dedi.
16+1 den hesapladi.
Seninki 20 gram kadar daha fazlaymis ama bence normal, doktorun ne dedi.
kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/

Gebelik başından beri yeni mi kan veriyorsun cnm ben anlamadım da.
Yada bu ikinci defa mı?

kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/
Senin haftalarindayken bana da hiç söylemedi.
Haftaya göre mesela burdaki takvimde de yazıyor gram olarak, tahmini ne kadar olacağı belli zaten cnm.

Benim tamamen alakasiz malesef. Kizim temmuz dogumlu yine de uyanlarda olur inşallah
Ben elden gecirdim kiyafetleri uyuyor merak etme en azindan badiler tulumlar tek altlar falan hep uyacak. Sadece mont, ayakkabi vs onlar hem mevsim hem renkten uymuyor bizde. 3 aylikken mont almisim kizima, oglanda yaza gelecek o zaman.

Benim kizimda da duyulmadi bunda da o cihazla duyulabilecegini sanmiyorum. Bebegim öldü sanmistim o gun ne aglamistim :'(
Ben 86 kg ile hamile kaldim ikisinde de obezim yani

kızlar kontrole gittim. Her şey yolunda dedi doktor ve kıza benzediğini söyledi. ikili üçlü testi yaptırmayı düşünmüyorum. Ayrıntıı ultrason için istanbulda önerdiğiniz bi yer var mı?
Ben kucukcekmecede vera tip merkezi yada sefakoye medipol Hastanesi'nde yaotircam. Uclu dortlu ikisinde de yaptirmadim

Bana dün yine crl ölçümü yapti boy kg öğrenemedim. Bence iyi gayet

Benimde suan iki ayri dr da takibim var. Doguma hangisinde karar vercem bilmiyorum. Biri 120 tl muayene biri 60 tl. Eminim dogum fiyatlarida cok farklidir

Doktora gidiyorum bugun dediniz, canim cekti bende gitcem ogleden sonra.
Saka bi yana, kasiklarimda bi agri mi sanci mi ne oldugunu anlayamadigim bi sikinti var, onu sorayim dedim. Magnezyum fln verir belki oylesine bi agrisysa, belki de idrar yolu enfeksiyonudur bilemiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…