2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben elden gecirdim kiyafetleri uyuyor merak etme en azindan badiler tulumlar tek altlar falan hep uyacak. Sadece mont, ayakkabi vs onlar hem mevsim hem renkten uymuyor bizde. 3 aylikken mont almisim kizima, oglanda yaza gelecek o zaman.
Bizim montu kizim 6 ayliktan 1.5 yasa kadar giydi. Bu da giyebilir ayakkabilardan emin degilim ama giyer bence ya. Birde bebislerin kg durumuda önemli. Ben daha bakamadim aslinda indirip baksam iyi olcak bugun ağrım yok

Reactions: Eva
Benim de doktora gidesim var kaç gündür ama maalesef arabam satıldığı için çıkamıyorum. Eşim bu gün araba bakmaya gitti. İnsallah hayırlısıyla olur da Cuma’ya kadar ben de giderim

Aynen öyle canım insan kıyamıyor zaman nasıl geçiyor.
Şimdi bende günlük olanları uyanlar ayırır
Güzelleri yine saklarım hatıra kalsın kızıma.
Benim bebeklik battaniyem duruyor annem kenarını işlemiş mavi tabi
O zamanlar cinsiyet ogrenilmedigi için 2kiz sonra erkek bekliyorlarmiş.
Şimdi oğlumu sararım 31 yıllık hatıra

1 haftadır biten kusma ve bulantılarım bugun geri geldi yarın devlette randevum var bende ılk kez farklı bı doktora randevu aldım 3 haftadır bebişi gormedik aslında kendı doktoruma randevum haftaya ama testleri devlette yapırmak icin gidicem bende doktorumu aldatmıs gibi hissediyorum :)

Kizlar merhaba nasılsınız? Ben boya badana işine giristim yogunum su onumuzdeki hafta temizlik filan uğraştıracak biraz gerçi yardimcimiz var ama nede olsa yoruyor insanı.sanahtan beri sol kasigimda agri var boyle cidden agriyo kasilma gibi ddiilde sanki adet olacakmisim gibi . insallah biran once gecer . biseyde yapmadim yatiyorum ama gecmedi bi . sizdede oldumu bu haftalarda ?

Benim daha dün oldu. Temizlik yapmıştım ayakta fazla kaldım. Hamileliğin başında ki gibi kasıklarda ağrım oldu.uzandım 3-4 saat sonra azaldı. Bütün daha iyiyim

Tam 1 ay oldu doktora gitmeyeli. Gerçekten çok merak ediyorum gelişimi nasıl herşey yolunda mı diye. Doktor 4 hafta sonra gel diyince bir şikayetimde olmayınca gidemedim. Cuma’yı iple çekiyorum. Ayrıntılı ultrasonada gün alacağım. Siz doktora gittim yazdıkça iyice meraklanıyorum

canım senin ikiz gebelikmiydi? kaç haftalıksın cinsiyetini öğrenmeyenlerdensin heralde değilmi?

kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/
Belli bir haftadan sonra artık kilo söylüyorlar canım. Ama kaçıncı hafta tam bilmiyorum. Bacak, göbek falan birşeylerini ölçtü ordan ultrason ölçümlere göre bir kilo hesaplıyor.

kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/
doktor söylüyor kuzum mesela son kontrolde bana 194 gr haftasına uygun dedi.
Aşağıdaki takvimde de yazıyor aşağı yukarı doğru tahminler .
Birde telefonlara yüklenen gebelik takibi uygulamalarından öğrenebilirsin .

Benimde sol alt kasımda batma gibi ağrı var sabahtan beri canım sıkıldı.. Birde sarı kahvemsi akımtım olmuş azcık cumartesi gidecektim ama yarın mı gitsem dr a bilemedim neden olabilirki

Arkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…