Bizim montu kizim 6 ayliktan 1.5 yasa kadar giydi. Bu da giyebilirBen elden gecirdim kiyafetleri uyuyor merak etmeen azindan badiler tulumlar tek altlar falan hep uyacak. Sadece mont, ayakkabi vs onlar hem mevsim hem renkten uymuyor bizde. 3 aylikken mont almisim kizima, oglanda yaza gelecek o zaman.
Ben bi ara kayboldum ama yeniden burdayimBen öğrendiğimden beri burdayim
Yaaa ben de veremedim, erkek olacagini duyunca kizimin suslu elbiselerini ayakkabilarini yine bi hurca koyup kaldirdim. 3.ye niyetimiz pek yok ama icimden gelmedi veremedim iste. Zaten sadece en kaliteli ve sağlam olan parcalari saklamıstim, digerlerini onceden vermiştim.
Doktorumdan rapor aldım nöbet tutması sakıncalıdır diyeNasil aliniyormus ki o
hahaha benim kafadan işte betoPara yok dogumu orda yapcaz
Benim daha dün oldu. Temizlik yapmıştım ayakta fazla kaldım. Hamileliğin başında ki gibi kasıklarda ağrım oldu.uzandım 3-4 saat sonra azaldı. Bütün daha iyiyimKizlar merhaba nasılsınız? Ben boya badana işine giristim yogunum su onumuzdeki hafta temizlik filan uğraştıracak biraz gerçi yardimcimiz var ama nede olsa yoruyor insanı.sanahtan beri sol kasigimda agri var boyle cidden agriyo kasilma gibi ddiilde sanki adet olacakmisim gibi . insallah biran once gecer . biseyde yapmadim yatiyorum ama gecmedi bi . sizdede oldumu bu haftalarda ?
canım senin ikiz gebelikmiydi? kaç haftalıksın cinsiyetini öğrenmeyenlerdensin heralde değilmi?Günaydın kizlar sabah gidip tahlillerimi yaptırdım 2tane oldugu icin sanirim 9tup kan aldilar cok yorgun hissediyorum kendimi , biri trisomi 21 yaziyordu bu testi siz daha öncelerde yapmamis miydiniz doktor rutin olarak yazmışti sonucuda direkt doktora gondericez 1haftaicinde dediler
Belli bir haftadan sonra artık kilo söylüyorlar canım. Ama kaçıncı hafta tam bilmiyorum. Bacak, göbek falan birşeylerini ölçtü ordan ultrason ölçümlere göre bir kilo hesaplıyor.kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/
doktor söylüyor kuzum mesela son kontrolde bana 194 gr haftasına uygun dedi.kızlar onu nerden biliyorsunuz kaçıncı hafta kaç gram olması gerektiği falan? Benim doktorum daha hiç gramından bahsetmedi, baş popo mesafesi baktı hep:/
Abartmadikca zarari olmaz Gebelere bulantilara karsida zencefil oneriyorlar ama iciniz rahat etmediyse doktorunuza danisin iyisimiZencefilli limon zararı olmaz mı yaa ben çok korkuyorum ıhlamur dışında bi şey içmiyorum
Henrieta subat annelerinde cnm orda gordumHenrieta falan yazmiyor bayadir eskilerden kim kalmis
Aynen canim benimde gozum sendehala alisamadim ama ismine
Bazi kişilerin iç karnı genistir. Hic mi degisiklik yok hamile kaldigindan beriArkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Canım benim de göbeğim belli olmuyor.Bazılarının geç belli oluyormusArkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?