2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu bebek arabası olayı canımı çok sıkmaya başladı Tam bir araba beğeniyorum kötü yorumlar okuyorum vazgeçiyorum. Şuan Inglesina Trilogy veya Aptica modelleri çok hoşuma gitti onlarla ilgili olumsuz bie yorum okumadım fiyatı biraz yüksek ama değer mi tecrübeli olmadığım için karar veremiyorum.
Birde Baby2go Volo modeli hoşuma gitti. Fiyatı çok uygun geldi. Aralarında 3,5 kat var.
Siz hiç bu modelleri kullandınız mı bilginiz var mı ne önerirsiniz?

Cinsiyet tahmini rica edecektim tekrar

Eklentiler

• 29D70C8A-89BF-41D3-B613-7460DAA40B89.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 97C00A69-0C0D-4BA5-A310-BDEBF0D256DE.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar doktordan geldim, size de bilgi vermek icin yaziyorum. Doktorun ultrasonla bebege baktigi yerin hemen altinda bi agri mi sanci mi tam bilemedigim agrim olmustu, dun gece ve bugun icin. Tit - tam idrar tahlili- verdim. Idrar yolu enfeksiyonum olmus tahmin ettigim gibi. Antibiyotik verdi, bebege zarari yok, korkmadan kullan dedi. Sizin de bu tarz bi supheniz olursa doktora gitmekten ve ilaclari kullanmakta cekinmeyin derim. Bazi arkadaslarim nerdeyse tum hamilelikleri boyunca kullandilar ve saglikli dogdu bebekleri.

Merhaba kızlar devletteki kontrolumdn geldim şimdi. 14.40 olan randevuma 15.50 de anca girebildim yoruldum beklemekten..
Bebek için gayet iyi dedi ama küçük bir miyomun var dedi 1.5*1. 5 dedi. Özele sık gidiyorum ama hiç söylemedi..
böle bişey başına gelen var mı? Nasıl olcak ilerisi büyür mü acaba? Sıkıntı olurmu ki?

Gunaydin kizlar bugun kontrolum vardi iptal etmek zorunda kaldim cenazemiz var esimin babaannesi ins cuma gorucem bebisimi
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Nasil aliniyormus ki o
Kendi doktorumuz veriyor.
Gıcık bi doktor değilse isteyince verir.
Bende ilkinde erken almıştım sebep göstererek, bunda enerjim yetiyor 24ü görürüm herhalde.

Arkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Karın kasları güçlüyse geç çıkar diye biliyorum ben.
Zayıfsa da hemen pörtler.

Kız sayısı erkeğe yaklaşmış benim kız 2 gündür çok güzel hareket ediyor yarın da detaylı ultrason var bakalım ne yapıyor cimcimem

selam kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız?biz pek iyi değiliz kasılmalar şiddetli kusmalardan dolayı hastaneye yatırdılar daha sonra benden su geldi baya bi tornusol kağıdıyla takip ettiler sızıntı olduğu söylendi birde bu arada benim kan değerlerimde crp denilen enfeksiyon tavan yaptı ben sinir krizi geçirip hastaneyi terkettim şimdi raporluyum evde serm takılıyor ve iyiye doğru gidiyorum inşallah He bu arada tabiiki doktorumu değiştirdim

Ben de görmedim. Allahın izniyle güzel geçer kuzum Ay çok heycanlııı bize ayrıntılı bilgi verirsin artık.
Tabiki kuzum 2 gündür zaten aşırı heyecanlıyım kıpır kıpır maşallah yarın da o hallerini görünce daha da heyecanlı olcam kesin tüm detayları yarın anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…