Bence erkekCinsiyet tahmini rica edecektim tekrar
Yok canm ya var olan göbeğin var sadeceBazi kişilerin iç karnı genistir. Hic mi degisiklik yok hamile kaldigindan beri
Kendin farkediyormusun peki canm dışardan belli olmasad çıktımı karnınCanım benim de göbeğim belli olmuyor.Bazılarının geç belli oluyormus
Kendim çok hafif fark ediyorum canımKendin farkediyormusun peki canm dışardan belli olmasad çıktımı karnın
15.haftadayken hiç fark etmiyordum ama.belli olmuyordu.İçini ferah tut canım.Ama baktın için rahat etmiyor bi doktoruna görün istersenKendin farkediyormusun peki canm dışardan belli olmasad çıktımı karnın
Çok saol canm haftaya kontrolün var o zamana kadar beklicem15.haftadayken hiç fark etmiyordum ama.belli olmuyordu.İçini ferah tut canım.Ama baktın için rahat etmiyor bi doktoruna görün istersen
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Gunaydin kizlar bugun kontrolum vardi iptal etmek zorunda kaldim cenazemiz var esimin babaannesi ins cuma gorucem bebisimi
Kendi doktorumuz veriyor.Nasil aliniyormus ki o
Karın kasları güçlüyse geç çıkar diye biliyorum ben.Arkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Canım başınız sağolsunGunaydin kizlar bugun kontrolum vardi iptal etmek zorunda kaldim cenazemiz var esimin babaannesi ins cuma gorucem bebisimi
En erken sen mi giriceksin detaylıyaaaKız sayısı erkeğe yaklaşmışbenim kız 2 gündür çok güzel hareket ediyor yarın da detaylı ultrason var bakalım ne yapıyor cimcimem
Galiba ilk benim kuzu henüz kimseyi görmedim daha grupta inşAllah güzel geçerEn erken sen mi giriceksin detaylıyaaa
Ben de görmedim. Allahın izniyle güzel geçer kuzumGaliba ilk benim kuzu henüz kimseyi görmedim daha grupta inşAllah güzel geçer
Tabiki kuzum 2 gündür zaten aşırı heyecanlıyım kıpır kıpır maşallah yarın da o hallerini görünce daha da heyecanlı olcam kesinBen de görmedim. Allahın izniyle güzel geçer kuzumAy çok heycanlııı bize ayrıntılı bilgi verirsin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?