2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Cok normalki 17. Haftaya dogru birazcik daha kendini belli ediyor.. ben bu haftamda hareketlerini cok azicik hissediyorum

Ne zaman çıktı göbüşün peki canm
Son bir bucuk haftada pirtladi ve yeni yeni hareketlerini hissediyorum komik bi hismis.. korkarim diye dusunuyordum.. 14. Ve sonrasinda hissettigim hissin aynisi sadece bagirsak hareketi saniyodum zamanla neyin ne oldugunu anliyo insan. Muhtesem bi duygu

Gebelik başından beri yeni mi kan veriyorsun cnm ben anlamadım da.
Yada bu ikinci defa mı?

canım senin ikiz gebelikmiydi? kaç haftalıksın cinsiyetini öğrenmeyenlerdensin heralde değilmi?

Doktorum her ay kan tahlili istiyor kontrol icin ama 2aydir turkiyede izindeydim ben ordayken 2li taramayi yaptirmistim ,bu ayki kontroldede aylik kan tahlili ve ikinci bi tahlil yazmisti ikisini ayni zamanda yapabilirsindemisti vende tek kan alip iki tahlile kullanilcak sandim ama oyle olmadi baya cok aldilar o tuafima gitti. Su an 15+2 deyim belki martin son annesi ben olurum hala cinsiyetini ogrenemdim

Reactions: Eva
Canim gecmis olsun. Annem kardesime hamileyken kist var demis dr. Hatta bebegi alalim, bebegin tum besinini bu kist alir demis. Annem birkac doktora sormus. Evet kist de bebekle buyur ancak sikinti olmaz demisler. Normal vaktinde sezeryanle dogum yapmis ve kisti de almislar, buyuk bi kistmis. Bak kardesim buyudu, hemsire bile oldu. Merak etme senin de ole olur

Gecmis olsun. Sizinti durdu mu peki

Ya kızlar vücudunda lekeler oluşanınız var mı benim bacaklarımda nokta nokta çil gibi kahve kırmızı lekeler oluşmuş

Benim morumsu sivilceler var. Bacaklarimda terlemeden dolayi sivilce hep oluyordu. Ama bu sol yanimda kocaman var. Birkac tane daha da var anlamadim neden
Bende anlamadım bacaklarımda var sadece ve baya belli oluyor

Kızlar 13. Haftadayım ve kusmalarım hala geçmedi. Ve 3.çocuk diye sanırım bildiğin hamile olduğum belli oluyor. Bir de her kusuşumda altıma kaçırıyorum hatta bildiğin yapıyorum ve bıktım artık. Normal mi acaba

Bende de o kaçırma olayı hapşurunca oluyor bazen.. sinir bozucu ama kontrol edemiyorum. O daha önceki doğumlarla alakalı bence. Ben de hiç olmuyodu öyle bişey doğumdan aonra olmaya başladı.. orda pelvik kasları mı ne gevşiyor doğumda ondan dolayı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…