- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Cok normalki 17. Haftaya dogru birazcik daha kendini belli ediyor.. ben bu haftamda hareketlerini cok azicik hissediyorumArkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Ne zaman çıktı göbüşün peki canmCok normalki 17. Haftaya dogru birazcik daha kendini belli ediyor.. ben bu haftamda hareketlerini cok azicik hissediyorum
Son bir bucuk haftada pirtladiNe zaman çıktı göbüşün peki canm
Gebelik başından beri yeni mi kan veriyorsun cnm ben anlamadım da.
Yada bu ikinci defa mı?
canım senin ikiz gebelikmiydi? kaç haftalıksın cinsiyetini öğrenmeyenlerdensin heralde değilmi?
24. Haftada alınıyor diye biliyorumBen nöbet tutmama raporu aldım
Canim gecmis olsun. Annem kardesime hamileyken kist var demis dr. Hatta bebegi alalim, bebegin tum besinini bu kist alir demis. Annem birkac doktora sormus. Evet kist de bebekle buyur ancak sikinti olmaz demisler. Normal vaktinde sezeryanle dogum yapmis ve kisti de almislar, buyuk bi kistmis. Bak kardesim buyudu, hemsire bile oldu. Merak etme senin de ole olurMerhaba kızlar devletteki kontrolumdn geldim şimdi. 14.40 olan randevuma 15.50 de anca girebildimyoruldum beklemekten..
Bebek için gayet iyi dedi ama küçük bir miyomun var dedi 1.5*1. 5 dedi. Özele sık gidiyorum ama hiç söylemedi..
böle bişey başına gelen var mı? Nasıl olcak ilerisi büyür mü acaba? Sıkıntı olurmu ki?
Ben de ben deBen bi ara kayboldum ama yeniden burdayim
Gecmis olsun. Sizinti durdu mu pekiselam kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız?biz pek iyi değiliz kasılmalar şiddetli kusmalardan dolayı hastaneye yatırdılar daha sonra benden su geldi baya bi tornusol kağıdıyla takip ettiler sızıntı olduğu söylendi birde bu arada benim kan değerlerimde crp denilen enfeksiyon tavan yaptı ben sinir krizi geçirip hastaneyi terkettim şimdi raporluyum evde serm takılıyor ve iyiye doğru gidiyorum inşallah He bu arada tabiiki doktorumu değiştirdim
Benim morumsu sivilceler var. Bacaklarimda terlemeden dolayi sivilce hep oluyordu. Ama bu sol yanimda kocaman var. Birkac tane daha da var anlamadim nedenYa kızlar vücudunda lekeler oluşanınız var mı benim bacaklarımda nokta nokta çil gibi kahve kırmızı lekeler oluşmuş
Bende anlamadım bacaklarımda var sadece ve baya belli oluyorBenim morumsu sivilceler var. Bacaklarimda terlemeden dolayi sivilce hep oluyordu. Ama bu sol yanimda kocaman var. Birkac tane daha da var anlamadim neden
Hamilelik lekesi olabilir. Genelde yüzde olur diye duymustumBende anlamadım bacaklarımda var sadece ve baya belli oluyor
Bende acaba dedim ama bacakta olunca değildir dedim sonraHamilelik lekesi olabilir. Genelde yüzde olur diye duymustum
Aslında benim doğumda Şubat 20-25 arası olacak sezaryen olduğu için ama Mart anneleriyle başladım öyle de devam ediyorumHenrieta subat annelerinde cnm orda gordum
Evet 24. Haftada alınıyor. Hatta doktor ben yazarım ama müdür olsam kabul etmem dedi. Müdürüne bağlı24. Haftada alınıyor diye biliyorum
Bende de o kaçırma olayı hapşurunca oluyor bazen.. sinir bozucu ama kontrol edemiyorum. O daha önceki doğumlarla alakalı bence. Ben de hiç olmuyodu öyle bişey doğumdan aonra olmaya başladı.. orda pelvik kasları mı ne gevşiyor doğumda ondan dolayı diye biliyorumKızlar 13. Haftadayım ve kusmalarım hala geçmedi. Ve 3.çocuk diye sanırım bildiğin hamile olduğum belli oluyor. Bir de her kusuşumda altıma kaçırıyorum hatta bildiğin yapıyorum ve bıktım artık. Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?