Doğumla alakası yoktur. Benim 3 çocuğum var zaten ama bu nzamana kadar hiç basıma gelmediBende de o kaçırma olayı hapşurunca oluyor bazen.. sinir bozucu ama kontrol edemiyorum. O daha önceki doğumlarla alakalı bence. Ben de hiç olmuyodu öyle bişey doğumdan aonra olmaya başladı.. orda pelvik kasları mı ne gevşiyor doğumda ondan dolayı diye biliyorum
Bence kendini nasıl hissettiğinle alakalı. Devlette rahat edemeyecek olsan İllaki şartlar zorlanır hal çaresi bulunur:)Kontrole para var ama doguma yok
Kızlar burdayımSatti demek
Tabiki :) saglikla gelsinlerde yer zaman mekan farketmezBence kendini nasıl hissettiğinle alakalı. Devlette rahat edemeyecek olsan İllaki şartlar zorlanır hal çaresi bulunur:)
Aaaaa haberimiz yok canim iyi hadi sukur temiz gelmis sevindim :)Kızlar burdayımya Bebeğimin sağlık problemleri var bir aydır moralım çok bozuktu 3 lü test sonucum iyi geldi rahat bir nefes aldık ama ayrıntılıya girmeden tedirginliğim geçmeyecek çok korktuk . Ancak kendime geldim resmen bunalıma girdim bir aydır
Sağol canım koroid plexus kisti var beyninin her iki lobunda bir kaç doktor çok ciddiye aldı down sendromlu olabilir trizomi 18 olabilir diyenler oldu. Üzüntüden mahvolduk. 8 Ekim’de ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin bizeAaaaa haberimiz yok canim iyi hadi sukur temiz gelmis sevindim :)
Benimde burnumda çok hafif lekeler oluşuyor gibiYa kızlar vücudunda lekeler oluşanınız var mı benim bacaklarımda nokta nokta çil gibi kahve kırmızı lekeler oluşmuş
Gözün aydın canımNipt testin sonucu bugün geldi. Çok şükür riskler çok düşük ihtimal çıktı. Ve kızıma, kız kardeş geliyor
Yeni gittiğim doktor onun şuanda avuç kadar suyu olduğunu Öyle bir durum olsa bebeği kaybedeceğimi söyledi bir daha gelmedi ama hep yatıyorum...Gecmis olsun. Sizinti durdu mu peki
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım.Sağol canım koroid plexus kisti var beyninin her iki lobunda bir kaç doktor çok ciddiye aldı down sendromlu olabilir trizomi 18 olabilir diyenler oldu. Üzüntüden mahvolduk. 8 Ekim’de ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin bize
İnşallah canım ikimizde iyi haberler alırız süreç gerçekten yıpratıcı oldu kimseye söylemeyelim şimdilik dedik eşimle İkimiz üstesinden gelmeye çalıştık inşallah herşey düzelir ikimiz içindeİnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım.
Benımde bebeklerden birinde kalp rahatsızlığı olabilir dedi dua etmekten başka birşey yapamayız.Kendine stres yapma güzel düşün
Valla bende de doğumdan sonra olduDoğumla alakası yoktur. Benim 3 çocuğum var zaten ama bu nzamana kadar hiç basıma gelmedi
İnşallah canım ❤İnşallah canım ikimizde iyi haberler alırız süreç gerçekten yıpratıcı oldu kimseye söylemeyelim şimdilik dedik eşimle İkimiz üstesinden gelmeye çalıştık inşallah herşey düzelir ikimiz içinde
Hic kafana takma, ilk hamilelikte 5. Ayda cikti gobegim, simdi ikinci oldugu icin hemen pirtladiArkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Ibrahim saracoglunun, suyu az olan anneler icin kürü var canim, havuc suyu kuru. Bi arastir dene istersen. Gecmis olsun.Yeni gittiğim doktor onun şuanda avuç kadar suyu olduğunu Öyle bir durum olsa bebeği kaybedeceğimi söyledi bir daha gelmedi ama hep yatıyorum...
Eger idrar kaciriyorsaniz ve ozellikle dogumdan sonra olduysa kegel egzersizleri yapin. Sadece siz degil bir kac yazan daha olmus onlar icin de diyorum. Google ve youtube yazarsaniz kaslari kuvvetlendirmek icin birebirValla bende de doğumdan sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?