2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doğumla alakası yoktur. Benim 3 çocuğum var zaten ama bu nzamana kadar hiç basıma gelmedi

Kızlar burdayım ya Bebeğimin sağlık problemleri var bir aydır moralım çok bozuktu 3 lü test sonucum iyi geldi rahat bir nefes aldık ama ayrıntılıya girmeden tedirginliğim geçmeyecek çok korktuk . Ancak kendime geldim resmen bunalıma girdim bir aydır

Aaaaa haberimiz yok canim iyi hadi sukur temiz gelmis sevindim :)

Aaaaa haberimiz yok canim iyi hadi sukur temiz gelmis sevindim :)
Sağol canım koroid plexus kisti var beyninin her iki lobunda bir kaç doktor çok ciddiye aldı down sendromlu olabilir trizomi 18 olabilir diyenler oldu. Üzüntüden mahvolduk. 8 Ekim’de ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin bize

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım.
Benımde bebeklerden birinde kalp rahatsızlığı olabilir dedi dua etmekten başka birşey yapamayız.Kendine stres yapma güzel düşün

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım.
Benımde bebeklerden birinde kalp rahatsızlığı olabilir dedi dua etmekten başka birşey yapamayız.Kendine stres yapma güzel düşün
İnşallah canım ikimizde iyi haberler alırız süreç gerçekten yıpratıcı oldu kimseye söylemeyelim şimdilik dedik eşimle İkimiz üstesinden gelmeye çalıştık inşallah herşey düzelir ikimiz içinde

Reactions: Eva
Kızlar ben 51 kiloydum 1 ayda 54 olmuşum ama bana göre tartı bozuktu, çünkü 3 kilo aldigim hiç belli değil

Yeni gittiğim doktor onun şuanda avuç kadar suyu olduğunu Öyle bir durum olsa bebeği kaybedeceğimi söyledi bir daha gelmedi ama hep yatıyorum...
Ibrahim saracoglunun, suyu az olan anneler icin kürü var canim, havuc suyu kuru. Bi arastir dene istersen. Gecmis olsun.

Sol bacagimdaki dizimin arkasinda yesil bi damar var cok cirkin.
Ve sol bacagima hatta kalcama kadar yayilan da bir agri var. Varis mi bu acaba yoksa gebelikte olabilen bi sey mi, bilgisi olan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…