2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay bende de oldu o geçen. Valla bir yandan kusuyorum bir yandan işiyorum

Eger idrar kaciriyorsaniz ve ozellikle dogumdan sonra olduysa kegel egzersizleri yapin. Sadece siz degil bir kac yazan daha olmus onlar icin de diyorum. Google ve youtube yazarsaniz kaslari kuvvetlendirmek icin birebir
Aynen canım biliyorum onu da ama yapcak ne halim var ne de vaktim

bugun dr a 3 lu sonuclarini da gosterdim 2 li de daha yuksek cikmisti bunda daha az cikmis istersen amniyosentez yapariz dedi ama benim yasal olarak bu değerlerde yapmama gerek yok sen istersen yapariz dedi istemiyorum bende biri yas riskim1:800,biri 21 kromozom bozuklugu 1:1474 degerin 3 lu de istemiyorum bklm ayrintili icin 30 ekimde gidicem

İnsallah hic bir sey olmaz rabbim feraha erdirsin

ins cnm bende de 2 li de yuksek cikti biraz bunda daha iyi dr istersen amniyosentez yapalim dedi ama bu degerlerde yasal olarak yapmasina gerek yokmus bende istemiyorum ayrintiliyi bekliyorum 30 ekimde bklm

Ya kızlar size bir şey soracağım ama çok garip bir durum. Şimdi şöyle ki ben akıntım yoğunlaştığı zaman günlük ped koyuyorum. Okulda da değiştirmeye vaktim olmuyor, tuvalete de gidemiyorum. 5 saat duruyor yani o günlük ped. Ve sarımtırak kahverengilik görüyorum pedde. Lekelenme değil eminim. Ve sadece günlük ped taktığımda oluyor. Tuvaletten sonra sildiğimde hiçbir şey yok. Günlük ped markasını mı değiştirsem ne yapsam? anlam da veremiyorum. Hatta geçen çok iğrenç bir şey yapıp anneme de gösterdim (sadece analar çekiyor yükü) o da leke değil dedi anlamadı. Yani bu nedir

Cok durdugu icindir. Reglken bile ped cok dursun rengi siyaha yakin olur. Nefret ederdim ben gunde kirk kere değişirdim. Yinede emin olamiyosan doktoruna danış.
Birde bende anal fissur var. O sebeple bende de akıntı oluyor ama aartik ordan oldugunu anlayabiliyorum

Bir de sık değiştirmeye çalışayım bakalım, devam edecek mi. Doktora danışacağım aslında ama ne diyeceğimi bilemiyorum

Benimde çamaşırımda leke vardı sarımsı kahve ama peçeteye gelmiyor hiç anlamadım yarına randevu aldım kasık batmam geçmedi ağrıda değil batıyor uff böyle nasıl geçer zaman bakalım

Eger okuldayken de gunluk pedini degistirme sansin olmuyorsa, hic kullanma. Pamuklu, utulu ic camasirin olsun sana temas eden. Cunku uzun bi zamandan bahsediyorsun. Enfeksiyon yapar.

Benimde çamaşırımda leke vardı sarımsı kahve ama peçeteye gelmiyor hiç anlamadım yarına randevu aldım kasık batmam geçmedi ağrıda değil batıyor uff böyle nasıl geçer zaman bakalım

İçini ferah tut canım. Bir şey çıkmaz inşallah ama lekelenmeler muhakkak danışılmalı elbette.

Eger okuldayken de gunluk pedini degistirme sansin olmuyorsa, hic kullanma. Pamuklu, utulu ic camasirin olsun sana temas eden. Cunku uzun bi zamandan bahsediyorsun. Enfeksiyon yapar.

Haklısın biraz daha sık değiştirmeye çalışacağım yarından itibaren. Akıntım epey yoğun olduğu için bir süre sonra iç çamaşırım da rahatsız ediyor. Aslında hiç sevmem günlük pedi de

İnşllh cnm çok sağol bakalım nasıl ilerlicek

Ben de hala devam kusmalara. 2 trimesterdeyim ama hala devam . Kim dedi balayı diye allasen. Bende de kaçıyor az da olsa malesef canım. Insanlık hali napalim .

Kızlar bişi sorcam bugün idrar verdim aşırı yassı epitel çıkmış sonucumda. Bu durum Başına gelen var mı
Enfeksiyon var demek oluyor bu değil mi. Antibiyotik mi kullanılıyor zararı olmaz dimi. Dr uma yarın mesaj atıcam ama size danışmak istedim

Kızlar herkese iyi akşamlar,

Aranızda benim gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününde hamile kalan var mı? Varsa bebeklerinin cinsiyetini söyleyebilir misiniz?

Yumurtlama gününde ilişki yaşarsanız erkek oluyormuş. İstisnai durumlar var mı bunu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…