Ay bende de oldu o geçen. Valla bir yandan kusuyorum bir yandan işiyorumKızlar 13. Haftadayım ve kusmalarım hala geçmedi. Ve 3.çocuk diye sanırım bildiğin hamile olduğum belli oluyor. Bir de her kusuşumda altıma kaçırıyorum hatta bildiğin yapıyorum ve bıktım artık. Normal mi acaba
Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada çekileceksiniz bana doktor 21-24 arası dediKız sayısı erkeğe yaklaşmışbenim kız 2 gündür çok güzel hareket ediyor yarın da detaylı ultrason var bakalım ne yapıyor cimcimem
Aynen canım biliyorum onu da ama yapcak ne halim var ne de vaktimEger idrar kaciriyorsaniz ve ozellikle dogumdan sonra olduysa kegel egzersizleri yapin. Sadece siz degil bir kac yazan daha olmus onlar icin de diyorum. Google ve youtube yazarsaniz kaslari kuvvetlendirmek icin birebir
Çok saol canmHic kafana takma, ilk hamilelikte 5. Ayda cikti gobegim, simdi ikinci oldugu icin hemen pirtladi
İnsallah hic bir sey olmaz rabbim feraha erdirsinSağol canım koroid plexus kisti var beyninin her iki lobunda bir kaç doktor çok ciddiye aldı down sendromlu olabilir trizomi 18 olabilir diyenler oldu. Üzüntüden mahvolduk. 8 Ekim’de ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin bize
ins cnm bende de 2 li de yuksek cikti biraz bunda daha iyi dr istersen amniyosentez yapalim dedi ama bu degerlerde yasal olarak yapmasina gerek yokmus bende istemiyorum ayrintiliyi bekliyorum 30 ekimde bklmSağol canım koroid plexus kisti var beyninin her iki lobunda bir kaç doktor çok ciddiye aldı down sendromlu olabilir trizomi 18 olabilir diyenler oldu. Üzüntüden mahvolduk. 8 Ekim’de ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah sıkıntı çıkmaz dua edin bize
19dan itibaren başlıyor. Ben 2 kasimda 21+4ken düşünüyorumDetaylı ultrasonu kaçıncı haftada çekileceksiniz bana doktor 21-24 arası dedi
Aynen bende Kasım başı düşündüm19dan itibaren başlıyor. Ben 2 kasimda 21+4ken düşünüyorum
19dan itibaren başlıyor. Ben 2 kasimda 21+4ken düşünüyorum
Cok durdugu icindir. Reglken bile ped cok dursun rengi siyaha yakin olur. Nefret ederdim ben gunde kirk kere değişirdim. Yinede emin olamiyosan doktoruna danış.Ya kızlar size bir şey soracağım ama çok garip bir durum. Şimdi şöyle ki ben akıntım yoğunlaştığı zaman günlük ped koyuyorum. Okulda da değiştirmeye vaktim olmuyor, tuvalete de gidemiyorum. 5 saat duruyor yani o günlük ped. Ve sarımtırak kahverengilik görüyorum pedde. Lekelenme değil eminim. Ve sadece günlük ped taktığımda oluyor. Tuvaletten sonra sildiğimde hiçbir şey yok. Günlük ped markasını mı değiştirsem ne yapsam?anlam da veremiyorum. Hatta geçen çok iğrenç bir şey yapıp anneme de gösterdim (sadece analar çekiyor yükü) o da leke değil dedi anlamadı. Yani bu nedir
Bir de sık değiştirmeye çalışayım bakalım, devam edecek mi. Doktora danışacağım aslında ama ne diyeceğimi bilemiyorumCok durdugu icindir. Reglken bile ped cok dursun rengi siyaha yakin olur. Nefret ederdim ben gunde kirk kere değişirdim. Yinede emin olamiyosan doktoruna danış.
Birde bende anal fissur var. O sebeple bende de akıntı oluyor ama aartik ordan oldugunu anlayabiliyorum
Benimde çamaşırımda leke vardı sarımsı kahve ama peçeteye gelmiyor hiç anlamadım yarına randevu aldım kasık batmam geçmedi ağrıda değil batıyor uff böyle nasıl geçer zaman bakalımYa kızlar size bir şey soracağım ama çok garip bir durum. Şimdi şöyle ki ben akıntım yoğunlaştığı zaman günlük ped koyuyorum. Okulda da değiştirmeye vaktim olmuyor, tuvalete de gidemiyorum. 5 saat duruyor yani o günlük ped. Ve sarımtırak kahverengilik görüyorum pedde. Lekelenme değil eminim. Ve sadece günlük ped taktığımda oluyor. Tuvaletten sonra sildiğimde hiçbir şey yok. Günlük ped markasını mı değiştirsem ne yapsam?anlam da veremiyorum. Hatta geçen çok iğrenç bir şey yapıp anneme de gösterdim (sadece analar çekiyor yükü) o da leke değil dedi anlamadı. Yani bu nedir
Eger okuldayken de gunluk pedini degistirme sansin olmuyorsa, hic kullanma. Pamuklu, utulu ic camasirin olsun sana temas eden. Cunku uzun bi zamandan bahsediyorsun. Enfeksiyon yapar.Ya kızlar size bir şey soracağım ama çok garip bir durum. Şimdi şöyle ki ben akıntım yoğunlaştığı zaman günlük ped koyuyorum. Okulda da değiştirmeye vaktim olmuyor, tuvalete de gidemiyorum. 5 saat duruyor yani o günlük ped. Ve sarımtırak kahverengilik görüyorum pedde. Lekelenme değil eminim. Ve sadece günlük ped taktığımda oluyor. Tuvaletten sonra sildiğimde hiçbir şey yok. Günlük ped markasını mı değiştirsem ne yapsam?anlam da veremiyorum. Hatta geçen çok iğrenç bir şey yapıp anneme de gösterdim (sadece analar çekiyor yükü) o da leke değil dedi anlamadı. Yani bu nedir
Benimde çamaşırımda leke vardı sarımsı kahve ama peçeteye gelmiyor hiç anlamadım yarına randevu aldım kasık batmam geçmedi ağrıda değil batıyor uff böyle nasıl geçer zaman bakalım
Eger okuldayken de gunluk pedini degistirme sansin olmuyorsa, hic kullanma. Pamuklu, utulu ic camasirin olsun sana temas eden. Cunku uzun bi zamandan bahsediyorsun. Enfeksiyon yapar.
İnşllh cnm çok sağol bakalım nasıl ilerlicekCanim gecmis olsun. Annem kardesime hamileyken kist var demis dr. Hatta bebegi alalim, bebegin tum besinini bu kist alir demis. Annem birkac doktora sormus. Evet kist de bebekle buyur ancak sikinti olmaz demisler. Normal vaktinde sezeryanle dogum yapmis ve kisti de almislar, buyuk bi kistmis. Bak kardesim buyudu, hemsire bile oldu. Merak etme senin de ole olur
Ben de hala devam kusmalara. 2 trimesterdeyim ama hala devam . Kim dedi balayı diye allasen. Bende de kaçıyor az da olsa malesef canım. Insanlık hali napalim .Kızlar 13. Haftadayım ve kusmalarım hala geçmedi. Ve 3.çocuk diye sanırım bildiğin hamile olduğum belli oluyor. Bir de her kusuşumda altıma kaçırıyorum hatta bildiğin yapıyorum ve bıktım artık. Normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?