2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hala doktorunuz cinsiyet tahmini yapmadı mı?

Benimki erkek, diğer arkadaşları merak ediyorum. İkinci çocuk için bu bilgiler işimize yarayacaktır
Benim yumurtlama dönenim her ay degişiyor adetten 1 hafta sonra hamile kaldım diye düşünüyorum 12.hafta tahmini kız olcak yönünde

Kızlar benim kızım beni cok yoruyor. İnadı ve huysuzlugu tutunca asla susmuyor hep kucak istiyor hep ilgi egilip kalkıyorum. Yarın kontrolüm var 2de cok korkuyorum insallah birsey olmamıstır bebegime

Benim yumurtlama dönenim her ay degişiyor adetten 1 hafta sonra hamile kaldım diye düşünüyorum 12.hafta tahmini kız olcak yönünde

Bende adet olmam gereken 2 3gun once iliski oldu ama doktor hamilelik tarihi 2temmuz olarak soyledi ,arada 10gun oynuyor nerdeyse o zaman yumurtlama gunu gecmis mi oluyor gec dollenmemi acaba

Ben kullandım 10 haftalıkken idrar yolumda enfk vardı. Bir sorun yaratmadı çok şükür. Kullanmamak kötü diyorlar

bu erkek olma ihtimalini sadece %5 %10 gibi artiriyormuş %100 degil yani bunun icin kadinlar kulubunde gruplar var Allahin takdirinden baskasi isabet etmiyor kimseye ama erkek bebis isteyenler fiili dua niyetine deneye bilirler

Arkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Ilk gebelikmi? Eger ilkse hic dertlenme benim ilk gebeligimde 6 7 aylikken disardan anca belli oldu bu 3. Gebeligim 3 aylikken 6aylik gibi oldum hemen

Kızlar benim kızım beni cok yoruyor. İnadı ve huysuzlugu tutunca asla susmuyor hep kucak istiyor hep ilgi egilip kalkıyorum. Yarın kontrolüm var 2de cok korkuyorum insallah birsey olmamıstır bebegime
Benim de oyle hep. Gunde 40 kere kucagimA aliyorim. Yere oturup oyun oynuyoruz. Kac yasinda? Kac kg

Ben yumurta takibiyle catlatma ignesiyle hamile kaldım, ama bir kız bir erkek benim.

cnm enfeksiyon olmussun gunluk ped kullanmak zaten enfeksiyon yapiyor eger kullaniyorsan da ok sık degistirmek gerekiyor ,toplu kul tuvaletler de enfeksiyona davetiye cikariyor olabildigince degistir ve baticon al kaynamis ilimis suyla baska siseye yari yariya sulandir okulda pamuga dök her tuvaletten sonra onunla sil,yada bi buz dolabi posetine dokulmus pamuklar hazirla okulda kullan kolay olur ben saglikciyim bi mikrobiyoloji hocamiz dedi bana da

kadinlarda her zaman bi miktar yassi epitel cikar ,hamilelikte adet olunamadigi ve adetken yenilenen rahmin ic duvari yanilenemedigi icin cok daha fazla yassi epitel cikar bende de cikti daha once korkma ,bu arada laboratuvar teknikeriyim guvenebilirsin o idrarlari biz calisiyoruz enfeksiyon ile alakasi yok yine de bi sonraki kontrolunde dr una goster o da ayni seyi soyleyince icin rahat edecektir

Ben de hala devam kusmalara. 2 trimesterdeyim ama hala devam . Kim dedi balayı diye allasen. Bende de kaçıyor az da olsa malesef canım. Insanlık hali napalim .
zofer diye bi ilaç kullanıyorum ben o kesti benim bulantımı resmen kendime geldim.doktoruna sor istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…