Hala doktorunuz cinsiyet tahmini yapmadı mı?Kızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda benim gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününde hamile kalan var mı? Varsa bebeklerinin cinsiyetini söyleyebilir misiniz?
Yumurtlama gününde ilişki yaşarsanız erkek oluyormuş. İstisnai durumlar var mı bunu çok merak ediyorum
Benimki erkek, diğer arkadaşları merak ediyorum. İkinci çocuk için bu bilgiler işimize yarayacaktırHala doktorunuz cinsiyet tahmini yapmadı mı?
Benim yumurtlama dönenim her ay degişiyor adetten 1 hafta sonra hamile kaldım diye düşünüyorum 12.hafta tahmini kız olcak yönündeBenimki erkek, diğer arkadaşları merak ediyorum. İkinci çocuk için bu bilgiler işimize yarayacaktır
Benim yumurtlama dönenim her ay degişiyor adetten 1 hafta sonra hamile kaldım diye düşünüyorum 12.hafta tahmini kız olcak yönünde
Ben kullandım 10 haftalıkken idrar yolumda enfk vardı. Bir sorun yaratmadı çok şükür. Kullanmamak kötü diyorlarKızlar bişi sorcam bugün idrar verdim aşırı yassı epitel çıkmış sonucumda. Bu durum Başına gelen var mı
Enfeksiyon var demek oluyor bu değil mi. Antibiyotik mi kullanılıyor zararı olmaz dimi. Dr uma yarın mesaj atıcam ama size danışmak istedim
bu erkek olma ihtimalini sadece %5 %10 gibi artiriyormuş %100 degil yani bunun icin kadinlar kulubunde gruplar var Allahin takdirinden baskasi isabet etmiyor kimseye ama erkek bebis isteyenler fiili dua niyetine deneye bilirlerKızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda benim gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününde hamile kalan var mı? Varsa bebeklerinin cinsiyetini söyleyebilir misiniz?
Yumurtlama gününde ilişki yaşarsanız erkek oluyormuş. İstisnai durumlar var mı bunu çok merak ediyorum
Ilk gebelikmi? Eger ilkse hic dertlenme benim ilk gebeligimde 6 7 aylikken disardan anca belli oldu bu 3. Gebeligim 3 aylikken 6aylik gibi oldum hemenArkadaşlar çok kafama takıyorum...karnında hiç bir değişiklik yok bu canımı sıkıyor .en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizce şu an böyle olması normalmi
Ozelde yaptircam. Zaten devlette randevu bulunmuyorÖzelde mi devlette mi düşünüyorsun çektirmeyi
Benim de oyle hep. Gunde 40 kere kucagimA aliyorim. Yere oturup oyun oynuyoruz. Kac yasinda? Kac kgKızlar benim kızım beni cok yoruyor. İnadı ve huysuzlugu tutunca asla susmuyor hep kucak istiyor hep ilgi egilip kalkıyorum. Yarın kontrolüm var 2de cok korkuyorum insallah birsey olmamıstır bebegime
Ben yumurta takibiyle catlatma ignesiyle hamile kaldım, ama bir kız bir erkek benim.Kızlar herkese iyi akşamlar,
Teşekkür ederimGözün aydın canım
cnm enfeksiyon olmussun gunluk ped kullanmak zaten enfeksiyon yapiyor eger kullaniyorsan da ok sık degistirmek gerekiyor ,toplu kul tuvaletler de enfeksiyona davetiye cikariyor olabildigince degistir ve baticon al kaynamis ilimis suyla baska siseye yari yariya sulandir okulda pamuga dök her tuvaletten sonra onunla sil,yada bi buz dolabi posetine dokulmus pamuklar hazirla okulda kullan kolay olur ben saglikciyim bi mikrobiyoloji hocamiz dedi bana daYa kızlar size bir şey soracağım ama çok garip bir durum. Şimdi şöyle ki ben akıntım yoğunlaştığı zaman günlük ped koyuyorum. Okulda da değiştirmeye vaktim olmuyor, tuvalete de gidemiyorum. 5 saat duruyor yani o günlük ped. Ve sarımtırak kahverengilik görüyorum pedde. Lekelenme değil eminim. Ve sadece günlük ped taktığımda oluyor. Tuvaletten sonra sildiğimde hiçbir şey yok. Günlük ped markasını mı değiştirsem ne yapsam?anlam da veremiyorum. Hatta geçen çok iğrenç bir şey yapıp anneme de gösterdim (sadece analar çekiyor yükü) o da leke değil dedi anlamadı. Yani bu nedir
kadinlarda her zaman bi miktar yassi epitel cikar ,hamilelikte adet olunamadigi ve adetken yenilenen rahmin ic duvari yanilenemedigi icin cok daha fazla yassi epitel cikar bende de cikti daha once korkma ,bu arada laboratuvar teknikeriyim guvenebilirsin o idrarlari biz calisiyoruz enfeksiyon ile alakasi yok yine de bi sonraki kontrolunde dr una goster o da ayni seyi soyleyince icin rahat edecektirKızlar bişi sorcam bugün idrar verdim aşırı yassı epitel çıkmış sonucumda. Bu durum Başına gelen var mı
Enfeksiyon var demek oluyor bu değil mi. Antibiyotik mi kullanılıyor zararı olmaz dimi. Dr uma yarın mesaj atıcam ama size danışmak istedim
Otururken yatarken yapiliyor. Bir de cis yapilirken :)Aynen canım biliyorum onu da ama yapcak ne halim var ne de vaktim
İlk cnmIlk gebelikmi? Eger ilkse hic dertlenme benim ilk gebeligimde 6 7 aylikken disardan anca belli oldu bu 3. Gebeligim 3 aylikken 6aylik gibi oldum hemen
Bende özelde düşünüyorum aklımda 2 yer var biri perinatolog biri de radyoloji uzmanı hangisine gitsem karar veremedimOzelde yaptircam. Zaten devlette randevu bulunmuyor
Saglik ocaginda tetanoz asisi yaptiran var mi? Bana once 18 dediler sonra 50 dk bekletip yapmiyoruz 20de yapiyoruz dediler
zofer diye bi ilaç kullanıyorum ben o kesti benim bulantımı resmen kendime geldim.doktoruna sor istersen canım.Ben de hala devam kusmalara. 2 trimesterdeyim ama hala devam . Kim dedi balayı diye allasen. Bende de kaçıyor az da olsa malesef canım. Insanlık hali napalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?