- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Benimde yaa anlamadim ama bazen belirgin bazen belirgin degil anliyamadim ya farketmeden lekelenmisimYa kızlar vücudunda lekeler oluşanınız var mı benim bacaklarımda nokta nokta çil gibi kahve kırmızı lekeler oluşmuş
Burnumun ustunde gunes vurdugu icin oluyodu simdi yanlarida hafif cillenmis ya rabbimBenimde burnumda çok hafif lekeler oluşuyor gibi
kadinlarda her zaman bi miktar yassi epitel cikar ,hamilelikte adet olunamadigi ve adetken yenilenen rahmin ic duvari yanilenemedigi icin cok daha fazla yassi epitel cikar bende de cikti daha once korkma ,bu arada laboratuvar teknikeriyim guvenebilirsin o idrarlari biz calisiyoruz enfeksiyon ile alakasi yok yine de bi sonraki kontrolunde dr una goster o da ayni seyi soyleyince icin rahat edecektir
Bende çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz senin bebeğin de deins cnm bende de 2 li de yuksek cikti biraz bunda daha iyi dr istersen amniyosentez yapalim dedi ama bu degerlerde yasal olarak yapmasina gerek yokmus bende istemiyorum ayrintiliyi bekliyorum 30 ekimde bklm
hiç sorma 6 kilo aldım ama bana sorarsan asla belli olmuyorKızlar ben 51 kiloydum 1 ayda 54 olmuşum ama bana göre tartı bozuktu, çünkü 3 kilo aldigim hiç belli değil
20.hafta gel dediler banaSaglik ocaginda tetanoz asisi yaptiran var mi? Bana once 18 dediler sonra 50 dk bekletip yapmiyoruz 20de yapiyoruz dediler
Bugün gittim tatlım bende çağırmışlardı. Ama dediğin gibi aşıyı 20. haftan bitince dediler. D vitamini ve Demir ilacı verdi (ama sen istersen kendi doktorunun yazdıklarını kullan dedi)Saglik ocaginda tetanoz asisi yaptiran var mi? Bana once 18 dediler sonra 50 dk bekletip yapmiyoruz 20de yapiyoruz dediler
Maddi imkanin varsa perinatolog daha iyidirBende özelde düşünüyorum aklımda 2 yer var biri perinatolog biri de radyoloji uzmanı hangisine gitsem karar veremedim
çok üzüldüm canım ya .. inşallah bi şey çıkmaz. Bizi de habersiz bırakma meraklanırız.Bende çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz senin bebeğin de de
Evet iyiymiş o zamanOtururken yatarken yapiliyor. Bir de cis yapilirken :)
Canım bizde hiç konusu bile açılmıyor ben burdaki arkadaşlardan duyuyorum hep. Olmadım ilk gebeliğimde de şimdi deYurtdışında yaşayan arkadaşlarım. Tetanoz aşısı konusunu ne yapacaksiniz? Ben doğumu Türkiye'de yapacağım için doktorum aşımı olmamı istiyor. Ama Rusya' da bu aşı yapilmiyormus. bebek doğduktan sonra bebeğe yapılıyormuş asi.
Şimdi araştırıyorum gebelikten bağımsız kendi isteğimle bu aşıyı yaptırabilecek miyim. Yaptiramazsam bana zor olacak ama sanırım Türkiye'ye gideceğim aşı için. Tr ye gelmişken de detaylı ultrasonumu oradaki doktoruma yaptırırım artık.
Ben 2 hafta sonra gidecegim yani 18deSaglik ocaginda tetanoz asisi yaptiran var mi? Bana once 18 dediler sonra 50 dk bekletip yapmiyoruz 20de yapiyoruz dediler
Gunaydin canim ben hissediyorumgünaydın kızlar, bu bebişkoların hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıycaz acaba:))
yaaa nasıl bi his ben daha hiç anlamıyorum ilk gebelik ve gaz gibi geliyo hissettiklerimGunaydin canim ben hissediyorum
Bu ara cok zorlanmaya basladım kasık agrım oluyor ondan sonra. 3.5 yasında 18.5 kg 107cm de boyuBenim de oyle hep. Gunde 40 kere kucagimA aliyorim. Yere oturup oyun oynuyoruz. Kac yasinda? Kac kg
Benim 2. Ama ilk sayilir 17da sonlandigi icin ama ilkimde hic hissetmiyordum anlayamadim da zeten üzüntüden. Bunda sanki pirr diye bisey ucuyor bisey dönüyor sanki icimde gaz degil eminim bebegin oldugu yerde oluyor hep yada cok aciktim diyelim yemeye baslarken oluyoryaaa nasıl bi his ben daha hiç anlamıyorum ilk gebelik ve gaz gibi geliyo hissettiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?