2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cevabın için çok tşk ederim. Gece hiç uyuyamadım düşünmekten çok saol. Sabah aile hekimine gittim bana önemi yok ama çok yüksek çıkmış hiç böyle görmedim felan dedi korkuttu açıkçası. Yarın kadın doğumcuya gidiceğim ama çok rahatlattın beni

Kizlar dun sol tarafima kasigima dogru bir agri girdi. Bu ne dedim boyle kramp gibi.. bacagin tutuldu resmen.. ne ileri atabiliyorum ne ustune basabiliyorum.. Kilitlwndim ve ayagim cekiliyor gibi oldu.. Allah kimsenin basina boyle agri vermesin halbuki dun kontrole gittim . Ayak ustu oturdugunuz yerde cok sabit kalmayiniz..

Reactions: Eva
ins cnm bende de 2 li de yuksek cikti biraz bunda daha iyi dr istersen amniyosentez yapalim dedi ama bu degerlerde yasal olarak yapmasina gerek yokmus bende istemiyorum ayrintiliyi bekliyorum 30 ekimde bklm
Bende çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz senin bebeğin de de

Saglik ocaginda tetanoz asisi yaptiran var mi? Bana once 18 dediler sonra 50 dk bekletip yapmiyoruz 20de yapiyoruz dediler
Bugün gittim tatlım bende çağırmışlardı. Ama dediğin gibi aşıyı 20. haftan bitince dediler. D vitamini ve Demir ilacı verdi (ama sen istersen kendi doktorunun yazdıklarını kullan dedi)
Kan aldı kontrol amaçlı , tansiyon nabız kilo ölçümleri yapıldı. Kalp atışlarını dinletti

Reactions: Eva
Kizlar dün kontrole gittim. İlk defa gitmeme ragmen doktora ısındım. Çok uzun ve detaylıca her yerini kontrol etti bebişimin. Sanırım uyuyordu yada artık büyüdükleri için ben hareket ettiğini pek görmedim. Doktorumla aramızda dil engeli olduğu için pek detaylı da soru soramiyorsun. Kuzucuk 170gr olmuş ve bir hafta önde gidiyormuş. Bat tarihimi 21martan 14 marta çekti. Sezeryan olacağı için Martin başına kayacagiz bu gidişle sanırım.
Kasık ağrısı ve sancılarının hepsine muayeneden sonra normal dedi. Kendini yormamaya çalış dedi.
Ve erkek olduğunu bu doktorumda teyit etti. Sağlıkla ve zamaninda gelsin kuzucuklar.

Yurtdışında yaşayan arkadaşlarım. Tetanoz aşısı konusunu ne yapacaksiniz? Ben doğumu Türkiye'de yapacağım için doktorum aşımı olmamı istiyor. Ama Rusya' da bu aşı yapilmiyormus. bebek doğduktan sonra bebeğe yapılıyormuş asi.
Şimdi araştırıyorum gebelikten bağımsız kendi isteğimle bu aşıyı yaptırabilecek miyim. Yaptiramazsam bana zor olacak ama sanırım Türkiye'ye gideceğim aşı için. Tr ye gelmişken de detaylı ultrasonumu oradaki doktoruma yaptırırım artık.

Canım bizde hiç konusu bile açılmıyor ben burdaki arkadaşlardan duyuyorum hep. Olmadım ilk gebeliğimde de şimdi de

yaaa nasıl bi his ben daha hiç anlamıyorum ilk gebelik ve gaz gibi geliyo hissettiklerim
Benim 2. Ama ilk sayilir 17da sonlandigi icin ama ilkimde hic hissetmiyordum anlayamadim da zeten üzüntüden. Bunda sanki pirr diye bisey ucuyor bisey dönüyor sanki icimde gaz degil eminim bebegin oldugu yerde oluyor hep yada cok aciktim diyelim yemeye baslarken oluyor
Cok guzel bisey yani coookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…