Kızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda benim gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününde hamile kalan var mı? Varsa bebeklerinin cinsiyetini söyleyebilir misiniz?
Yumurtlama gününde ilişki yaşarsanız erkek oluyormuş. İstisnai durumlar var mı bunu çok merak ediyorum
Yurtdışında yaşayan arkadaşlarım. Tetanoz aşısı konusunu ne yapacaksiniz? Ben doğumu Türkiye'de yapacağım için doktorum aşımı olmamı istiyor. Ama Rusya' da bu aşı yapilmiyormus. bebek doğduktan sonra bebeğe yapılıyormuş asi.
Şimdi araştırıyorum gebelikten bağımsız kendi isteğimle bu aşıyı yaptırabilecek miyim. Yaptiramazsam bana zor olacak ama sanırım Türkiye'ye gideceğim aşı için. Tr ye gelmişken de detaylı ultrasonumu oradaki doktoruma yaptırırım artık.
Bende daha yaptirmadim 18 de normal kontrol dediler 20de asi dediler canim banadaSaglik ocaginda tetanoz asisi yaptiran var mi? Bana once 18 dediler sonra 50 dk bekletip yapmiyoruz 20de yapiyoruz dediler
Bu ara cok zorlanmaya basladım kasık agrım oluyor ondan sonra. 3.5 yasında 18.5 kg 107cm de boyu
Benim 2. Ama ilk sayilir 17da sonlandigi icin ama ilkimde hic hissetmiyordum anlayamadim da zeten üzüntüden. Bunda sanki pirr diye bisey ucuyor bisey dönüyor sanki icimde gaz degil eminim bebegin oldugu yerde oluyor hep yada cok aciktim diyelim yemeye baslarken oluyor
Cok guzel bisey yani coookkkk
Bende cok ıstiyorum hissetmek ama bizim.ilk gebeligimiz olduğu için gec hissedermisiz doktorum öyle demişti pitir pitirdi icimde durmuyordu hic son kontrolde ben hissedemiyorum ama dedim endiselenme 20den sonra anca dediyaaa nasıl bi his ben daha hiç anlamıyorum ilk gebelik ve gaz gibi geliyo hissettiklerim
Ilk mi canim seninBana hep degil ama arada oluyor gecenlerde cok acıkmıstım yemek yedim uzandım ilk defa bu kadar güclü hissettim ama gün icinde oyalanırken hissetmiyorum hic
Cok guzel bisey canlar ama son aylarda canimizi acitacaklar :))Bende cok ıstiyorum hissetmek ama bizim.ilk gebeligimiz olduğu için gec hissedermisiz doktorum öyle demişti pitir pitirdi icimde durmuyordu hic son kontrolde ben hissedemiyorum ama dedim endiselenme 20den sonra anca dedi
Ilk mi canim senin
Hissetsek bi son 1 haftadır sürekli esim.ayri ben ayri kontrol ediyoruz hareket var mi diyeCok guzel bisey canlar ama son aylarda canimizi acitacaklar :))
Aa hissetmen lazim caniwnyok kuzum ikinci
Bende esime anlatiyorum aaaaa aaaaa yapip duruyoHissetsek bi son 1 haftadır sürekli esim.ayri ben ayri kontrol ediyoruz hareket var mi diye
BilmemAa hissetmen lazim caniwn
Bende hissetmiyorum daha erken galibayaaa nasıl bi his ben daha hiç anlamıyorum ilk gebelik ve gaz gibi geliyo hissettiklerim
Yaaa beto anlatsana biiii nasıl bişey. Sanki ben de hissediyorum yaaaaaGunaydin canim ben hissediyorum
Bende esime anlatiyorum aaaaa aaaaa yapip duruyogecen aksam konustu öptü babasi ardindan kipirdadi
Ya birsey dönüyo sanki icimde yemek yemeye baslarken yapiyor cok aciktigimda yada yedikten sonra yada cok ackenYaaa beto anlatsana biiii nasıl bişey. Sanki ben de hissediyorum yaaaaa
Vayy öküzzzzVay anasını ya... ben de eşime Bazen kıpırdadığını söylüyorum. Ama o diyor ki sana öyle gelmiştir, uydurma
Ilk mi canim seninBende hissetmiyorum daha erken galiba
Tabkki bende kalkip da tekme hissetmiyorum tabiBilmemöyle sürekli hissetmiyorum dedigim gibi zaten su an daha cok güzsüz ne tekmelerr gelecek Alllah ın izniyle ☺
Bugünde saat 2 de kontrolüm var bakalım ne yapıyormus
Ewet hayatım ilk bebegimIlk mi canim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?