2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

kuzum bana kızma ama ben inanmıyorum böyle seylere yani bilimselde bir acıklaması yok. Ben sürekli takvim tutarım bebek düsündügüm icin degil ters giden birsey olmasın diye o nedenle bebeklerin olus gününe kadar biliyorum ilk gebeligimde de öyle. Bu gebeligimde de öyle. Bu sefer yumurtlama gününün önceki gün oldu ve oglum olacak nasipse ilki yumurtlama günüydü kızım oldu cok sükür

Benim dr yaptırmıyor canım. Yaptırmadım yine yaptırmicam

Bu ara cok zorlanmaya basladım kasık agrım oluyor ondan sonra. 3.5 yasında 18.5 kg 107cm de boyu

Bana hep degil ama arada oluyor gecenlerde cok acıkmıstım yemek yedim uzandım ilk defa bu kadar güclü hissettim ama gün icinde oyalanırken hissetmiyorum hic

yaaa nasıl bi his ben daha hiç anlamıyorum ilk gebelik ve gaz gibi geliyo hissettiklerim
Bende cok ıstiyorum hissetmek ama bizim.ilk gebeligimiz olduğu için gec hissedermisiz doktorum öyle demişti pitir pitirdi icimde durmuyordu hic son kontrolde ben hissedemiyorum ama dedim endiselenme 20den sonra anca dedi

Bende cok ıstiyorum hissetmek ama bizim.ilk gebeligimiz olduğu için gec hissedermisiz doktorum öyle demişti pitir pitirdi icimde durmuyordu hic son kontrolde ben hissedemiyorum ama dedim endiselenme 20den sonra anca dedi
Cok guzel bisey canlar ama son aylarda canimizi acitacaklar :))

Yaaa beto anlatsana biiii nasıl bişey. Sanki ben de hissediyorum yaaaaa
Ya birsey dönüyo sanki icimde yemek yemeye baslarken yapiyor cok aciktigimda yada yedikten sonra yada cok acken birsey dönüyo sanki kelebek ucusuyor sanki yada nasil anlatsam solucan geziniyor gibi

Bilmem öyle sürekli hissetmiyorum dedigim gibi zaten su an daha cok güzsüz ne tekmelerr gelecek Alllah ın izniyle ☺
Bugünde saat 2 de kontrolüm var bakalım ne yapıyormus
Tabkki bende kalkip da tekme hissetmiyorum tabi ama birseyler donuyor gibi kelebek kanat cirpmasi gibi oluyor
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…