2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya birsey dönüyo sanki icimde yemek yemeye baslarken yapiyor cok aciktigimda yada yedikten sonra yada cok acken birsey dönüyo sanki kelebek ucusuyor sanki yada nasil anlatsam solucan geziniyor gibi
solucan mi

Bende hala birsey hissetmiyorum
Bazen bi pır pır bişey oluo ama emin olamıyorum

Bilmem öyle sürekli hissetmiyorum dedigim gibi zaten su an daha cok güzsüz ne tekmelerr gelecek Alllah ın izniyle
Bugünde saat 2 de kontrolüm var bakalım ne yapıyormus
Benimde 2. Hamileligim. Bende arada birşeyler hissediyorum ama hiç düzenli değil. Mesela bazi gunler hicbisey hissetmiyorum. Bazen de pıt pıt çok zayıf dokunuşlar gibi. Belkide gaz diyorum kendi kendime. İlkinden hareketleri bildiğimiz için bunları pek bebek hareketlerine benzetemiyoruz sanırım

Ya birsey dönüyo sanki icimde yemek yemeye baslarken yapiyor cok aciktigimda yada yedikten sonra yada cok acken birsey dönüyo sanki kelebek ucusuyor sanki yada nasil anlatsam solucan geziniyor gibi
Bende de kelebek gibi sanki içimi gidikliyor gibi bişey. Özellikle de mide bulandım arttığında daha çok hareket ediyor sanki . Bilemiyorum değişik

Ben ovulasın testi kullanmadım ama tahmini olarak internetten yumurtlama günümü hesaplayıp hamile kaldım ve bebek erkek. Yani bir doğruluğu var mı bilmem ama bende tuttu

Vay anasını ya... ben de eşime Bazen kıpırdadığını söylüyorum. Ama o diyor ki sana öyle gelmiştir, uydurma
Benim ilk bebeğimde karnım resmen bor sağa bir sola yığılıyordu da eski eşim sen yapıyorsun diyordu. Erkekleri inandırmak zor vesselam

Ben varım canım ovulasyon testinde pik gördugumuz gunu degerlendirebildik sadece. Allah nasip ederse kızım olacak

SELAM kizlar dun bebislerime badiler taytlar coraplar aldim :) cok tatlislarrrr ama buyuk alisverisimi emimonunden yapicam malum herseyden 3tane alinca baya maliyetli oluyor Avm alisverisleri :)
sorma tatlım mağazaları avm leri dolaştıktan sonra ben şöyleee bir dükkanlara çarşılara göz atmak istedim açıkçası herşey ateş pahasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…