Ondandir canim normalEwet hayatım ilk bebegim
solucan miYa birsey dönüyo sanki icimde yemek yemeye baslarken yapiyor cok aciktigimda yada yedikten sonra yada cok ackenbirsey dönüyo sanki kelebek ucusuyor sanki yada nasil anlatsam solucan geziniyor gibi
Benimde 2. Hamileligim. Bende arada birşeyler hissediyorum ama hiç düzenli değil. Mesela bazi gunler hicbisey hissetmiyorum. Bazen de pıt pıt çok zayıf dokunuşlar gibi. Belkide gaz diyorum kendi kendime. İlkinden hareketleri bildiğimiz için bunları pek bebek hareketlerine benzetemiyoruz sanırımBilmemöyle sürekli hissetmiyorum dedigim gibi zaten su an daha cok güzsüz ne tekmelerr gelecek Alllah ın izniyle
Bugünde saat 2 de kontrolüm var bakalım ne yapıyormus
Bende de kelebek gibi sanki içimi gidikliyor gibi bişey. Özellikle de mide bulandım arttığında daha çok hareket ediyor sanki . Bilemiyorum değişikYa birsey dönüyo sanki icimde yemek yemeye baslarken yapiyor cok aciktigimda yada yedikten sonra yada cok ackenbirsey dönüyo sanki kelebek ucusuyor sanki yada nasil anlatsam solucan geziniyor gibi
Evet dun doktorun tabiri oyleydisolucan mi
Bende hala birsey hissetmiyorum
Bazen bi pır pır bişey oluo ama emin olamıyorum
Cok degisik cok guzel duygular icindeyiz rabbim isteyen herkese yasatsin insallahBende de kelebek gibi sanki içimi gidikliyor gibi bişey. Özellikle de mide bulandım arttığında daha çok hareket ediyor sanki . Bilemiyorum değişik
Ben ovulasın testi kullanmadım ama tahmini olarak internetten yumurtlama günümü hesaplayıp hamile kaldım ve bebek erkek. Yani bir doğruluğu var mı bilmem ama bende tuttuKızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda benim gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününde hamile kalan var mı? Varsa bebeklerinin cinsiyetini söyleyebilir misiniz?
Yumurtlama gününde ilişki yaşarsanız erkek oluyormuş. İstisnai durumlar var mı bunu çok merak ediyorum
Beni daha çağırmadılar. Eşim doktora gittiği bir gün hemşireye sormuş 20.haftada çağıracağız demişlerSaglik ocaginda tetanoz asisi yaptiran var mi? Bana once 18 dediler sonra 50 dk bekletip yapmiyoruz 20de yapiyoruz dediler
Ben akşamları dinlenirken hissediyorum artık. 2 haftadır belli oluyor. Ama son günlerde daha sık hisseder oldum. Benim haftam ilerde belki ondandırgünaydın kızlar, bu bebişkoların hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıycaz acaba:))
Benim ilk bebeğimde karnım resmen bor sağa bir sola yığılıyordu da eski eşim sen yapıyorsun diyordu. Erkekleri inandırmak zor vesselamVay anasını ya... ben de eşime Bazen kıpırdadığını söylüyorum. Ama o diyor ki sana öyle gelmiştir, uydurma
Bana kontrol de hic bir sey yapmadilarBen 2 hafta sonra gidecegim yani 18de
Bana doktorum grip asisi yaptir dediBana kontrol de hic bir sey yapmadilar
Ben bugun gittim eczaneye daha gelmedi 10 15 ekim gibi gelir aşılar dedi. Ben küçük biyerdeyim diyedir belki. İnşallah grip olmadan olurum aşıyıGrip asisi olan varmi aranizda???
Grip olunca yapmiolarmis dimiBen bugun gittim eczaneye daha gelmedi 10 15 ekim gibi gelir aşılar dedi. Ben küçük biyerdeyim diyedir belki. İnşallah grip olmadan olurum aşıyı
Birazdan gircem saatimi bekliyorum. 18+5iz bugün ama doktorum önden gidiyor demişti detaylı 17.haftadan sonra çekiliyormuşDetaylı ultrasonu kaçıncı haftada çekileceksiniz bana doktor 21-24 arası dedi
Ben varım canımKızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda benim gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününde hamile kalan var mı? Varsa bebeklerinin cinsiyetini söyleyebilir misiniz?
Yumurtlama gününde ilişki yaşarsanız erkek oluyormuş. İstisnai durumlar var mı bunu çok merak ediyorum
sorma tatlım mağazaları avm leri dolaştıktan sonra ben şöyleee bir dükkanlara çarşılara göz atmak istedim açıkçası herşey ateş pahasııııSELAM kizlar dun bebislerime badiler taytlar coraplar aldim :) cok tatlislarrrrama buyuk alisverisimi emimonunden yapicam malum herseyden 3tane alinca baya maliyetli oluyor Avm alisverisleri :)
Yaaa yerim onlarıBende esime anlatiyorum aaaaa aaaaa yapip duruyogecen aksam konustu öptü babasi ardindan kipirdadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?