- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Oyy güzel günlerde kullansınlar inşallahSELAM kizlar dun bebislerime badiler taytlar coraplar aldim :) cok tatlislarrrrama buyuk alisverisimi emimonunden yapicam malum herseyden 3tane alinca baya maliyetli oluyor Avm alisverisleri :)
Evet kgsu epey agir. Desene kac yasinda olurlarsa olsunlar hep bebekler. Bende 3 yastan sonra hamile kalmak istiyodum kizim 2yi bitirdigi hafta gebeligimi ogrendim. Benimki 11 kgBu ara cok zorlanmaya basladım kasık agrım oluyor ondan sonra. 3.5 yasında 18.5 kg 107cm de boyu
Bende cok merak ediyorum ne zman hisseicem diye:)Ben sali gununden beri gunde birkac defa uzun sureli hissetmeye basladim. İttirme,germe hareketleri ve daha cok dönme. Arada sanirim tekme kucuk kucuk pitpitlar. 10. Haftadan beri hissettiklerim dogruymuş :)
Tetanoz asisi ben en son 5 sene once oldugum için ilk hamileligimde tekrar yaptirmadim, turkiyedeki doktorum o zaman gerekli gormemisti. Henuz 10 sene gecmedigi icin bunda da yaptirmam. Sen en son ne zaman yaptırmıştın? Almanyada 10 senede bir duzenli yapılıyor Tetanoz asisi zaten, o yuzden hic konusu gecmedi bile.Yurtdışında yaşayan arkadaşlarım. Tetanoz aşısı konusunu ne yapacaksiniz? Ben doğumu Türkiye'de yapacağım için doktorum aşımı olmamı istiyor. Ama Rusya' da bu aşı yapilmiyormus. bebek doğduktan sonra bebeğe yapılıyormuş asi.
Şimdi araştırıyorum gebelikten bağımsız kendi isteğimle bu aşıyı yaptırabilecek miyim. Yaptiramazsam bana zor olacak ama sanırım Türkiye'ye gideceğim aşı için. Tr ye gelmişken de detaylı ultrasonumu oradaki doktoruma yaptırırım artık.
Testte çift çizgi net olduğunda denedik sonra denemedik. Erkek cinsiyeti.Kızlar herkese iyi akşamlar,
Aranızda benim gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününde hamile kalan var mı? Varsa bebeklerinin cinsiyetini söyleyebilir misiniz?
Yumurtlama gününde ilişki yaşarsanız erkek oluyormuş. İstisnai durumlar var mı bunu çok merak ediyorum
Gözünaydın canım sağlıkla kavuşalım bebeklere . Biz de beklemedeyiz .Biz çıktık detaylı ultrasondan 1 saat sürdü tam her şeyine ince ince bakıldı. Çok şükür kızım sapasağlam. Kıpır kıpır oynuyordu resmen. ☺
Amin kuzum inşallahGözünaydın canım sağlıkla kavuşalım bebeklere . Biz de beklemedeyiz .
Ayy çok güzel bir duygu ya neler söylüyor yok mu ultrason görüntüsü kime benziyormuş :))Biz çıktık detaylı ultrasondan 1 saat sürdü tam her şeyine ince ince bakıldı. Çok şükür kızım sapasağlam. Kıpır kıpır oynuyordu resmen. ☺
Malesef gripli yapmıyolarGrip olunca yapmiolarmis dimi
Ben olcam 1-2 haftaya, kızımda da olmuştum, doktorlar öneriyor burda, gebelikte grip olman daha kötü diye. Tetanoz yapılmıyor ama.Grip asisi olan varmi aranizda???
Biz çıktık detaylı ultrasondan 1 saat sürdü tam her şeyine ince ince bakıldı. Çok şükür kızım sapasağlam. Kıpır kıpır oynuyordu resmen. ☺
Ben bu gorevi minnos ablasina vericem doguncaAy bi de birisi eşim bebekle konuşuyor deynce aklıma geldi. Kızımda eşim her akşam konuşurdu göbeğimleDoğar doğmaz ağlamaya başlıyor ya bebekler, kızım ağlarken babası seslenince pıt diye susuvermişti Seslerine alışıyorlar bütün hamilelikte demek☺
Ben ilk hamileligimde sadece 2 doz yaptirmistim. Yani eger 5 doza tamamlasaydim şimdi gerek olmayacaktı ama şu an tek doz vurulmam gerekiyormuş.Tetanoz asisi ben en son 5 sene once oldugum için ilk hamileligimde tekrar yaptirmadim, turkiyedeki doktorum o zaman gerekli gormemisti. Henuz 10 sene gecmedigi icin bunda da yaptirmam. Sen en son ne zaman yaptırmıştın? Almanyada 10 senede bir duzenli yapılıyor Tetanoz asisi zaten, o yuzden hic konusu gecmedi bile.
Tamam canım 8 Ekim’de dua edinnnçok üzüldüm canım ya .. inşallah bi şey çıkmaz. Bizi de habersiz bırakma meraklanırız.
Pik derken koyu kirmizi gordugunuz gunmuBen varım canımovulasyon testinde pik gördugumuz gunu degerlendirebildik sadece. Allah nasip ederse kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?