2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
SELAM kizlar dun bebislerime badiler taytlar coraplar aldim :) cok tatlislarrrr ama buyuk alisverisimi emimonunden yapicam malum herseyden 3tane alinca baya maliyetli oluyor Avm alisverisleri :)
Oyy güzel günlerde kullansınlar inşallah ben sadece battaniye kundak nevresim aldım kıyafetlere başlamadım henüz

Bu ara cok zorlanmaya basladım kasık agrım oluyor ondan sonra. 3.5 yasında 18.5 kg 107cm de boyu
Evet kgsu epey agir. Desene kac yasinda olurlarsa olsunlar hep bebekler. Bende 3 yastan sonra hamile kalmak istiyodum kizim 2yi bitirdigi hafta gebeligimi ogrendim. Benimki 11 kg

Ben sali gununden beri gunde birkac defa uzun sureli hissetmeye basladim. İttirme,germe hareketleri ve daha cok dönme. Arada sanirim tekme kucuk kucuk pitpitlar. 10. Haftadan beri hissettiklerim dogruymuş :)
Bende cok merak ediyorum ne zman hisseicem diye:)

Tetanoz asisi ben en son 5 sene once oldugum için ilk hamileligimde tekrar yaptirmadim, turkiyedeki doktorum o zaman gerekli gormemisti. Henuz 10 sene gecmedigi icin bunda da yaptirmam. Sen en son ne zaman yaptırmıştın? Almanyada 10 senede bir duzenli yapılıyor Tetanoz asisi zaten, o yuzden hic konusu gecmedi bile.

Testte çift çizgi net olduğunda denedik sonra denemedik. Erkek cinsiyeti.
Ama çift çizgiden 24 saat sonra yumurtlama oluyormuş sonradan okuyunca anladım.

Grip asisi olan varmi aranizda???
Ben olcam 1-2 haftaya, kızımda da olmuştum, doktorlar öneriyor burda, gebelikte grip olman daha kötü diye. Tetanoz yapılmıyor ama.
Detaylıya 24. Haftada giriyoruz burada.
16+2de kontrolüm vardı, bizimki bacakları kapadı, çok uğraştı adam ama pek göremedi, büyük ihtimal kız dedi. Detaylıdan önce de ultrason yok, beklicez 24e kadar

Ben bu gorevi minnos ablasina vericem dogunca o da gobegimle konusup öpüp sarılıyor. Zaten evde en cok onun sesi ciktigi icin coktan alismistir sesine

Ben ilk hamileligimde sadece 2 doz yaptirmistim. Yani eger 5 doza tamamlasaydim şimdi gerek olmayacaktı ama şu an tek doz vurulmam gerekiyormuş.

Şimdi çıktık dr dan teyzelerbaştan sırtını döndü dr dolaş biraz dedi gittik dönmüş normal dedi kız kesinleşti ağrılar batma lar normal dedi sürekli büyüyen birşey var karnında dedi akıntıyı da çok önemsemedi artarsa hbr ver dedi 5 hafta sonra ayrıntılı ultrason 2 liyi yaptırmadım 3 lüde yaptırmayacağım sanırım

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Bizmki poposunu döndüğü için net bişiy söylemedi doktor. İkili testte %80 kız demişti uzman. Rutin doktorum şimdilik %80 kızmış gibi düşünün dedi çünkü sallana bişiy görmüyorum dedi :). İkili testten sonra cinsiyeti değişen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…