Zaten banada yapmadilar tavsiye etmiyormus gebelereMalesef gripli yapmıyolar
Bana tavsiye etmediler doktorum soyledi ama anlamadim bu isi yaptirmayacagik bu gidisle tetenoz yaptiracagim 2 kere 1 ay arayla oluyormusBen olcam 1-2 haftaya, kızımda da olmuştum, doktorlar öneriyor burda, gebelikte grip olman daha kötü diye. Tetanoz yapılmıyor ama.
Detaylıya 24. Haftada giriyoruz burada.
16+2de kontrolüm vardı, bizimki bacakları kapadı, çok uğraştı adam ama pek göremedi, büyük ihtimal kız dedi. Detaylıdan önce de ultrason yok, beklicez 24e kadar
Masallah darisi basimiza :)Biz çıktık detaylı ultrasondan 1 saat sürdü tam her şeyine ince ince bakıldı. Çok şükür kızım sapasağlam. Kıpır kıpır oynuyordu resmen. ☺
Devlet hastaneleri öyle ya ayrıntılı bişey söylemiyorlar bebeğin iyi olup olmadığına bakıyor önemli olanda o zaten ama merak ediyoruz ısteDoktordan geldim kizlar devlete gitmiştim bebişe bakti ama pek ayrıntı vermedi cinsiyette pozisyonu uygun degil dedi yine kesin ogrenemedim. Bobrek ultrasonumda sag tarafta cok mınık buyume varmıs ama gebelkte olabılıyo önemli bi buyukluk degıl dedi idrar testim icinde susuz az içiyosun dedi mide bulsntisindan icemedmki 3 aydır
Ben bu gorevi minnos ablasina vericem doguncao da gobegimle konusup öpüp sarılıyor. Zaten evde en cok onun sesi ciktigi icin coktan alismistir sesine
Kendi doktorun ne diyosa yapmak daha doğru tabi. Doktordan doktora yaklaşım çok değişiyor. Umarım grip hiçbirimize uğramaz da gerek olmazBana tavsiye etmediler doktorum soyledi ama anlamadim bu isi yaptirmayacagik bu gidisle tetenoz yaptiracagim 2 kere 1 ay arayla oluyormus
Aynen canım iyi olsunlarda inşallah yaaDevlet hastaneleri öyle ya ayrıntılı bişey söylemiyorlar bebeğin iyi olup olmadığına bakıyor önemli olanda o zaten ama merak ediyoruz ıste
Ay ben baya baya icerden dokunuş bir hafif durtme gibi hissediyorumTabkki bende kalkip da tekme hissetmiyorum tabiama birseyler donuyor gibi kelebek kanat cirpmasi gibi oluyor
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim
Ayyy ben de eşimi askere gönderdim 19 gün sadece ama ağla ağla içim çıktıMerhaba hanimlar cooook uzun Zamandir giremiyodum. Sehir degistirdim
is dolayisi ile esimden de ayri kaldik. Moraller yerlerde bi haftadir surekli ağlıyorum esim yarin aksam haftasonu icin gelecek sonra geri gidecek..ahhh Allah baska ayriliklar vermesin. Kocalarinizin kiymetini bilin haninlar hormonlardan kaynakli cokca tripli bi donemdeyiz ahh eksiklikleri o kadar zor kj..
Hayırdır kuzum iyi misin sitemine güldüm biraz :) Bazen insanın yalnız kalası geliyor anlıyorum seni :)Bu aralar benim eşimde bir yere gitse ya keşke. Yada ben gidebilsem
Hic iyi değilim. Kavgaliyiz hiç goresim yok. Az sonra işten gelicek..Hayırdır kuzum iyi misin sitemine güldüm biraz :) Bazen insanın yalnız kalası geliyor anlıyorum seni :)
Çocuğu alıp tatile çıksana diyorum.Bu aralar benim eşimde bir yere gitse ya keşke. Yada ben gidebilsem
Düşünüyorum, çok övüyorlar evet.Kızlar şuan hepsiburada da 3 saatlik bir indirim var. Göğüs pompaları, süt saklama poşetleri, kalkanlar hep indirimde.
Ben poşetlerden, göğüs pedi ve gümüş kalkan aldım.
Gümüş kalkanı herkes çok övüyordu normalde çok pahalı ama şuan 100 tl olunca bir şansımı deniyim dedim. Kullanan var mı aranızda?
Allah başka dert ayrılık vermesin ama hamilelikte insan çok duygusal oluyor eşe de ihtiyaç duyuyor . İnşallah yakın zamanda kavuşursunuzMerhaba hanimlar cooook uzun Zamandir giremiyodum. Sehir degistirdim
is dolayisi ile esimden de ayri kaldik. Moraller yerlerde bi haftadir surekli ağlıyorum esim yarin aksam haftasonu icin gelecek sonra geri gidecek..ahhh Allah baska ayriliklar vermesin. Kocalarinizin kiymetini bilin haninlar hormonlardan kaynakli cokca tripli bi donemdeyiz ahh eksiklikleri o kadar zor kj..
Canım senin bobrek buyumen nekadardı sana ne dedı doktor sımdı ben bunu da kafama takarım :)Bu aralar benim eşimde bir yere gitse ya keşke. Yada ben gidebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?