2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana tavsiye etmediler doktorum soyledi ama anlamadim bu isi yaptirmayacagik bu gidisle tetenoz yaptiracagim 2 kere 1 ay arayla oluyormus

Doktordan geldim kizlar devlete gitmiştim bebişe bakti ama pek ayrıntı vermedi cinsiyette pozisyonu uygun degil dedi yine kesin ogrenemedim. Bobrek ultrasonumda sag tarafta cok mınık buyume varmıs ama gebelkte olabılıyo önemli bi buyukluk degıl dedi idrar testim icinde susuz az içiyosun dedi mide bulsntisindan icemedmki 3 aydır

Devlet hastaneleri öyle ya ayrıntılı bişey söylemiyorlar bebeğin iyi olup olmadığına bakıyor önemli olanda o zaten ama merak ediyoruz ıste

Ben bu gorevi minnos ablasina vericem dogunca o da gobegimle konusup öpüp sarılıyor. Zaten evde en cok onun sesi ciktigi icin coktan alismistir sesine
aynen ben de ağladıkça ablasına atcam
Bana tavsiye etmediler doktorum soyledi ama anlamadim bu isi yaptirmayacagik bu gidisle tetenoz yaptiracagim 2 kere 1 ay arayla oluyormus
Kendi doktorun ne diyosa yapmak daha doğru tabi. Doktordan doktora yaklaşım çok değişiyor. Umarım grip hiçbirimize uğramaz da gerek olmaz

Merhaba hanimlar cooook uzun Zamandir giremiyodum. Sehir degistirdim
is dolayisi ile esimden de ayri kaldik. Moraller yerlerde bi haftadir surekli ağlıyorum esim yarin aksam haftasonu icin gelecek sonra geri gidecek..ahhh Allah baska ayriliklar vermesin. Kocalarinizin kiymetini bilin haninlar hormonlardan kaynakli cokca tripli bi donemdeyiz ahh eksiklikleri o kadar zor kj..

Ayyy ben de eşimi askere gönderdim 19 gün sadece ama ağla ağla içim çıktı (((

Kızlar şuan hepsiburada da 3 saatlik bir indirim var. Göğüs pompaları, süt saklama poşetleri, kalkanlar hep indirimde.
Ben poşetlerden, göğüs pedi ve gümüş kalkan aldım.
Gümüş kalkanı herkes çok övüyordu normalde çok pahalı ama şuan 100 tl olunca bir şansımı deniyim dedim. Kullanan var mı aranızda?

Düşünüyorum, çok övüyorlar evet.
İlkinde aventin kalkanını aldım da pek bir şeye yarıyor gibi gelmedi, belki kötü olmasını önlemiştir.
1 ay zordu emzirmek ama dişimi sıka sıka emzirebildim.
Şimdi boşa mı masraf olur diyorum.
İlk çocuk olsa kesin alırdım.

Allah başka dert ayrılık vermesin ama hamilelikte insan çok duygusal oluyor eşe de ihtiyaç duyuyor . İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…