- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Hepimizde zaman zaman oluyor öyle şeyler. Şimdi hassasız birde daha fazla takılıyoruz herşeye. Sen canını sıkmamaya bak canım. Kızlarını düşün hiç keyfini kaçırma.Hic iyi değilim. Kavgaliyiz hiç goresim yok. Az sonra işten gelicek..
Bende ilk boşa masraf gerek yok kesin işe yaramıyordur reklamdır belki yara olmayacak falan diyordum ama sonra riske atmiyim canım çok acırsa daha zor olur emzirmek diyerekten aliyim dedim. İnşallah işe yarar bakalım.Düşünüyorum, çok övüyorlar evet.
İlkinde aventin kalkanını aldım da pek bir şeye yarıyor gibi gelmedi, belki kötü olmasını önlemiştir.
1 ay zordu emzirmek ama dişimi sıka sıka emzirebildim.
Şimdi boşa mı masraf olur diyorum.
İlk çocuk olsa kesin alırdım.
Ben 13. 14. Haftada bi boyle hssettm ama bagirsak gazmi diye suphelenmistim.. 18. Haftada azcik azcii hissetmeye basladim.. kipirdanma seklinde organ yer degistiriyo gbi ama cooook az yani.. o yuzden merak etme az kalmisgünaydın kızlar, bu bebişkoların hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıycaz acaba:))
Canim net bir boy ölçmek artık zorlaşıyor o yüzden oyle demiştir bana da 180 gr dedi 10 cm civari dedi net bi bilgi vermedi tam gormek zorlanıyor artik dedi büyümüşler çünküKızlar selamlar sayfaları okuyamadım herkes için her şey yolundadır inşallahbugün kontrolüm vardı 16+1 haftalık kuzum 152 gram dedi doktor. Ama boyu konusunda çok sallapati konuştu 7 8 cm falan diye. Bana kucuk geldi sordum normal mi diye normal dedi. Ama tam ölcebildigini dusunmuyorum bebegin bacakları uzanmis değildi. Sizce nasil
Hahah neden öyle dedinBu aralar benim eşimde bir yere gitse ya keşke. Yada ben gidebilsem
Bence de tam olcemedi cunku ekrana zor sigiyoduCanim net bir boy ölçmek artık zorlaşıyor o yüzden oyle demiştir bana da 180 gr dedi 10 cm civari dedi net bi bilgi vermedi tam gormek zorlanıyor artik dedi büyümüşler çünkükorkma canim bi kontrolde cok buyuyo birinde az büyüyo normal yani
Gaviscon advance kullanıyorum ben yoksa bende cikariyodum cok refluden dolayı baslamadiysan basla hemen cok iyi geliyor canim nezle kötü olmus bende korkuyorum grip asisi olacaktım ama gelmemis henüz gelsin ilk isim almak olacak bide hamislere reçeteyle ücretsiz veriyorlarmis bugun saglik ocaginda dedilerBence de tam olcemedi cunku ekrana zor sigiyodubenim kalca kemigim cok agriyo bugun cok yurudum ondan sanirim. Hala da cikarmaya devam ediyorum. Reflü tam gaz. Oturup aglayasim var bebegim beslenemiyo diye cok korkuyorum bide nezle olmusum oy oy.
Bacakları ölçmüyorlar sanırım, baş-popo mesafesi ölçülüyor diye biliyorum.Kızlar selamlar sayfaları okuyamadım herkes için her şey yolundadır inşallahbugün kontrolüm vardı 16+1 haftalık kuzum 152 gram dedi doktor. Ama boyu konusunda çok sallapati konuştu 7 8 cm falan diye. Bana kucuk geldi sordum normal mi diye normal dedi. Ama tam ölcebildigini dusunmuyorum bebegin bacakları uzanmis değildi. Sizce nasil
Alla AllaBana doktorum grip asisi yaptir dedi
Ben bugün göbek deliğimin tam altında net olarak 3-4 kere ard ardarda tekme gibi birşey hissettim. Bir kıpırdama oldu sonra pıt pıt etti kesin tekmeledi :))günaydın kızlar, bu bebişkoların hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıycaz acaba:))
Aynen ölçülmuyor bas pop ölçülüyor ama o bile zorlaşıyorBacakları ölçmüyorlar sanırım, baş-popo mesafesi ölçülüyor diye biliyorum.
O zaman guzel boyuBacakları ölçmüyorlar sanırım, baş-popo mesafesi ölçülüyor diye biliyorum.
İlerlemez inşallah canım nane limon kaynat iç. Bir bardakta ıhlamur iç toparlarsın hemen inşallah.O zaman guzel boyuhafif nezle olmusum kizlar ilerler diye cok korkuyorum
rica cnm korkmacevabın için çok tşk ederim. Gece hiç uyuyamadım düşünmekten çok saol. Sabah aile hekimine gittim bana önemi yok ama çok yüksek çıkmış hiç böyle görmedim felan dedi korkuttu açıkçası. Yarın kadın doğumcuya gidiceğim ama çok rahatlattın beni ☺
ins cnm ,artik taktiri ilahi bazi seylere ultrason ile yada baska muammalarla kafa yormasak iyi olur evet insan takiliyor ama uzulmek daha kotu oluyor sonucta moral cok onemli artik kafa dagitacak seyler bulucaz ki negatiflerden uzaklasalimBende çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz senin bebeğin de de
Canim Allah yardimciniz olsun her ikinizinde.. zor zamanlar ozellikle bu zamanlarda ama Allahn sinavi birbirinizi uzmeyiniz cokca hasret giderip kirmayin kirilmayin.. hormonlar bizde zaten bi hayli karisik ..Merhaba hanimlar cooook uzun Zamandir giremiyodum. Sehir degistirdim
is dolayisi ile esimden de ayri kaldik. Moraller yerlerde bi haftadir surekli ağlıyorum esim yarin aksam haftasonu icin gelecek sonra geri gidecek..ahhh Allah baska ayriliklar vermesin. Kocalarinizin kiymetini bilin haninlar hormonlardan kaynakli cokca tripli bi donemdeyiz ahh eksiklikleri o kadar zor kj..
13tu galiba. Yeni baslamis ama takip şart. Arada agri giriyorCanım senin bobrek buyumen nekadardı sana ne dedı doktor sımdı ben bunu da kafama takarım :)
Ayyy canim bnm. Gitsin hemencecik donsun.. bebisin senle birlikte onu uzme annesi siz iki kisisiniz.. ne kadar guzel duygular hamile esi babiskoyu bekliyor.. uzun degilmis daha ne olsunAyyy ben de eşimi askere gönderdim 19 gün sadece ama ağla ağla içim çıktı(((
Vazgectim canim ya yaptirmayacagimaynen ben de ağladıkça ablasına atcam
Kendi doktorun ne diyosa yapmak daha doğru tabi. Doktordan doktora yaklaşım çok değişiyor. Umarım grip hiçbirimize uğramaz da gerek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?