2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende ilk boşa masraf gerek yok kesin işe yaramıyordur reklamdır belki yara olmayacak falan diyordum ama sonra riske atmiyim canım çok acırsa daha zor olur emzirmek diyerekten aliyim dedim. İnşallah işe yarar bakalım.

günaydın kızlar, bu bebişkoların hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıycaz acaba:))
Ben 13. 14. Haftada bi boyle hssettm ama bagirsak gazmi diye suphelenmistim.. 18. Haftada azcik azcii hissetmeye basladim.. kipirdanma seklinde organ yer degistiriyo gbi ama cooook az yani.. o yuzden merak etme az kalmis

Kızlar selamlar sayfaları okuyamadım herkes için her şey yolundadır inşallah bugün kontrolüm vardı 16+1 haftalık kuzum 152 gram dedi doktor. Ama boyu konusunda çok sallapati konuştu 7 8 cm falan diye. Bana kucuk geldi sordum normal mi diye normal dedi. Ama tam ölcebildigini dusunmuyorum bebegin bacakları uzanmis değildi. Sizce nasil

Canim net bir boy ölçmek artık zorlaşıyor o yüzden oyle demiştir bana da 180 gr dedi 10 cm civari dedi net bi bilgi vermedi tam gormek zorlanıyor artik dedi büyümüşler çünkü korkma canim bi kontrolde cok buyuyo birinde az büyüyo normal yani

Bence de tam olcemedi cunku ekrana zor sigiyodu benim kalca kemigim cok agriyo bugun cok yurudum ondan sanirim. Hala da cikarmaya devam ediyorum. Reflü tam gaz. Oturup aglayasim var bebegim beslenemiyo diye cok korkuyorum bide nezle olmusum oy oy.

Bence de tam olcemedi cunku ekrana zor sigiyodu benim kalca kemigim cok agriyo bugun cok yurudum ondan sanirim. Hala da cikarmaya devam ediyorum. Reflü tam gaz. Oturup aglayasim var bebegim beslenemiyo diye cok korkuyorum bide nezle olmusum oy oy.
Gaviscon advance kullanıyorum ben yoksa bende cikariyodum cok refluden dolayı baslamadiysan basla hemen cok iyi geliyor canim nezle kötü olmus bende korkuyorum grip asisi olacaktım ama gelmemis henüz gelsin ilk isim almak olacak bide hamislere reçeteyle ücretsiz veriyorlarmis bugun saglik ocaginda dediler

Bacakları ölçmüyorlar sanırım, baş-popo mesafesi ölçülüyor diye biliyorum.

günaydın kızlar, bu bebişkoların hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıycaz acaba:))
Ben bugün göbek deliğimin tam altında net olarak 3-4 kere ard ardarda tekme gibi birşey hissettim. Bir kıpırdama oldu sonra pıt pıt etti kesin tekmeledi :))

rica cnm korkma

Bende çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz senin bebeğin de de
ins cnm ,artik taktiri ilahi bazi seylere ultrason ile yada baska muammalarla kafa yormasak iyi olur evet insan takiliyor ama uzulmek daha kotu oluyor sonucta moral cok onemli artik kafa dagitacak seyler bulucaz ki negatiflerden uzaklasalim

Canim Allah yardimciniz olsun her ikinizinde.. zor zamanlar ozellikle bu zamanlarda ama Allahn sinavi birbirinizi uzmeyiniz cokca hasret giderip kirmayin kirilmayin.. hormonlar bizde zaten bi hayli karisik ..

aynen ben de ağladıkça ablasına atcam

Kendi doktorun ne diyosa yapmak daha doğru tabi. Doktordan doktora yaklaşım çok değişiyor. Umarım grip hiçbirimize uğramaz da gerek olmaz
Vazgectim canim ya yaptirmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…