- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bebegin o kadar guzel besleniyorki senden.. annesi senin vucudundaki herseyi aliyor.. ben nelet cektim 17. Haftama kadar.. zofer prilazin metpamid neler vermedi doktor banada.. ama bebeklerime bisey olur diye kullanmadim.. 10 kg verdim.. saclarm dokuldu avuc, su icemiyordum.. vucudum susuz kalmasin diye ozelden direk serum baglatiyordum.. ayakta guc bela kaliyordum .. yataktan tuwalete sadece gidiyordum.. banyonn kokusundan mdem bulaniyordu.. havasiz hissettigim cn vantilatoru banyoya kurdurdum... son iki haftadir kendime geliyorum.. 4. Ayin doldur bitir sende kendine geleceksin Allahin izniyle... havuc yiyebildim, salatalik yiyebildm, patates haslamasi ama gunde bir tane yiyip midem ac kalincada daha cok kusuyodum en son safra cikariyodum... zehirli guatr olmusum.. karacgr enzimlrm tavan yapmis, troidim hormonda... zamanla gececek kuzucummBence de tam olcemedi cunku ekrana zor sigiyodubenim kalca kemigim cok agriyo bugun cok yurudum ondan sanirim. Hala da cikarmaya devam ediyorum. Reflü tam gaz. Oturup aglayasim var bebegim beslenemiyo diye cok korkuyorum bide nezle olmusum oy oy.
CAnım bende bugün gittim 16+4 159 gr boyuna da 16 cm dedi ama şöyle bişey var ben iki doktora gidiyorum geçen cuma gittiğimde ordada16+4 görünyrdu ultrasonlar arasında fark var baya herhldeKızlar selamlar sayfaları okuyamadım herkes için her şey yolundadır inşallahbugün kontrolüm vardı 16+1 haftalık kuzum 152 gram dedi doktor. Ama boyu konusunda çok sallapati konuştu 7 8 cm falan diye. Bana kucuk geldi sordum normal mi diye normal dedi. Ama tam ölcebildigini dusunmuyorum bebegin bacakları uzanmis değildi. Sizce nasil
Ben rennie duo kullaniyordum pek bi faydasini görmedim şimdi aldirdim esime nobetci eczaneden. Denicem çok tesekkur ederim canimGaviscon advance kullanıyorum ben yoksa bende cikariyodum cok refluden dolayı baslamadiysan basla hemen cok iyi geliyor canim nezle kötü olmus bende korkuyorum grip asisi olacaktım ama gelmemis henüz gelsin ilk isim almak olacak bide hamislere reçeteyle ücretsiz veriyorlarmis bugun saglik ocaginda dediler
Rica ederim canim inşallah hemen geçirir ablamlarada bana da cok iyi geldiBen rennie duo kullaniyordum pek bi faydasini görmedim şimdi aldirdim esime nobetci eczaneden. Denicem çok tesekkur ederim canim
Çok duygulandim okurken. Cok sağol canım Allah razi olsunBebegin o kadar guzel besleniyorki senden.. annesi senin vucudundaki herseyi aliyor.. ben nelet cektim 17. Haftama kadar.. zofer prilazin metpamid neler vermedi doktor banada.. ama bebeklerime bisey olur diye kullanmadim.. 10 kg verdim.. saclarm dokuldu avuc, su icemiyordum.. vucudum susuz kalmasin diye ozelden direk serum baglatiyordum.. ayakta guc bela kaliyordum .. yataktan tuwalete sadece gidiyordum.. banyonn kokusundan mdem bulaniyordu.. havasiz hissettigim cn vantilatoru banyoya kurdurdum... son iki haftadir kendime geliyorum.. 4. Ayin doldur bitir sende kendine geleceksin Allahin izniyle... havuc yiyebildim, salatalik yiyebildm, patates haslamasi ama gunde bir tane yiyip midem ac kalincada daha cok kusuyodum en son safra cikariyodum... zehirli guatr olmusum.. karacgr enzimlrm tavan yapmis, troidim hormonda... zamanla gececek kuzucummseni cok icten anliorum.. cok zor ama gucluyuz altindan kalkacan merak etme
Eşimle konustum da o da dedi baş popo mesafesini ölctü diyeCAnım bende bugün gittim 16+4 159 gr boyuna da 16 cm dedi ama şöyle bişey var ben iki doktora gidiyorum geçen cuma gittiğimde ordada16+4 görünyrdu ultrasonlar arasında fark var baya herhlde
Insallah canim tok karnina mi iciliyor yazmamislar daRica ederim canim inşallah hemen geçirir ablamlarada bana da cok iyi geldi
Aynen canim ben yemeğin peşine hemen iciyodumInsallah canim tok karnina mi iciliyor yazmamislar da
Sorma canım ya her hafta kafaya takcak bişey buluyprum şimdide bunu düşünürüm benEşimle konustum da o da dedi baş popo mesafesini ölctü diyeannelik= surekli pimpirik hali galiba
Canim benim bide farketmeden duygularim birbirine karsmisti.. annem esim yardimci oldular.. esime kiziyodum bana tuhaf geliyody davranislari normalde pek takmazdim ama annem o kadar ugrasiyo bazi seyleri daha cok gozume girmisti.. oyy kanamalarim vardi 7. Haftada ikiz ogrendik sonrada hastanelerde yattik kanama oluyodum her hafta sonu hastaneye tasiniyordum.. her an kiloduma bakmak oldumu olmadimi... hastanelerde bebeklerime bisey olmasin diye gittigimde megersem onlara yapacak bisey yokmus... fazla kanamadan bana bisey olur diyerekten hastanelerde kaldim.. ya varya psikolojim bozulmustu.. cevrem dolasiyorum ben yemek yapabiliyorum dedigi zaman Allahim ne zamann gelecek normal bir insandim ne kadar sukr etsek az dedim.. ilk ara karnimda canavar var beni olduruyot dedigim zamanlar vardi. Cok zayifladim.. ama yemeye basladim simdilerde cokkkk dikkat ediyorum ama uc kg aldim.. inanirmisin bunlari yasadim ya cok sukur kiymetlilerimizi daha hassas bakmama neden oldu.. bebeklerimizde hayat savasi veriyor buyumeye calisiyor icimizdeÇok duygulandim okurken. Cok sağol canım Allah razi olsuninsallah sen de cabucak toparlarsin kendini. Insan kendinden cok evladini dusunuyormus. Rabbim beterinden korusun insallah hepimizi. Saglikla kavusalim
Ya bana kac mm dedi unuttm yaa ama niye onemsemediki acaba? kadın dogumcun bakıyomu her ay gittginde ultrasonla bobregine? Bıde sonucu e nabızda gorebılırmıyım13tu galiba. Yeni baslamis ama takip şart. Arada agri giriyor
özelden yazdım ama görmedin sanırım. yassı epitel 120 çıktı bende. 120 çok değil mi? çok rahatlattınız beni ama bunu da sormak istedim :)rica cnm korkma
İctim simdi cok kivamliymisAynen canim ben yemeğin peşine hemen iciyodum
Evet Rabbime şükür karşılayabildik de kısa gitti. Ama eşi hep görevde olanlar, uzun dönem askerlik yapanlar var bir sürü. Allah asıl onlara sabır versin hamilelik dönemlerindeAyyy canim bnm. Gitsin hemencecik donsun.. bebisin senle birlikte onu uzme annesi siz iki kisisiniz.. ne kadar guzel duygular hamile esi babiskoyu bekliyor.. uzun degilmis daha ne olsun
Aminn insallah canim sen daha yogun yasamissin Allahim esirgesin kuzularimizi bize bagislasin insallahCanim benim bide farketmeden duygularim birbirine karsmisti.. annem esim yardimci oldular.. esime kiziyodum bana tuhaf geliyody davranislari normalde pek takmazdim ama annem o kadar ugrasiyo bazi seyleri daha cok gozume girmisti.. oyy kanamalarim vardi 7. Haftada ikiz ogrendik sonrada hastanelerde yattik kanama oluyodum her hafta sonu hastaneye tasiniyordum.. her an kiloduma bakmak oldumu olmadimi... hastanelerde bebeklerime bisey olmasin diye gittigimde megersem onlara yapacak bisey yokmus... fazla kanamadan bana bisey olur diyerekten hastanelerde kaldim.. ya varya psikolojim bozulmustu.. cevrem dolasiyorum ben yemek yapabiliyorum dedigi zaman Allahim ne zamann gelecek normal bir insandim ne kadar sukr etsek az dedim.. ilk ara karnimda canavar var beni olduruyot dedigim zamanlar vardi. Cok zayifladim.. ama yemeye basladim simdilerde cokkkk dikkat ediyorum ama uc kg aldim.. inanirmisin bunlari yasadim ya cok sukur kiymetlilerimizi daha hassas bakmama neden oldu.. bebeklerimizde hayat savasi veriyor buyumeye calisiyor icimizdeara ara kipirdanma pit pit biseyler hissediyordum gaz saniyordum ama simdilerde hissetmeye basladim onlarmis megersem.. kusmak bende kanamaya neden oluyodu.. cok siddetli de ben cektim.. hep mide bulantisi ile nefes almak olurmu ya diye isyan ediyordum... Canim buda bizim sinavimiz.. merak etme.. Allah onlara saglik versin kucagimiza Zamannda gelsinler insallah.
Evet canımPik derken koyu kirmizi gordugunuz gunmu
Darısı benim kızıma inşallahBiz çıktık detaylı ultrasondan 1 saat sürdü tam her şeyine ince ince bakıldı. Çok şükür kızım sapasağlam. Kıpır kıpır oynuyordu resmen. ☺
aynii benim oglan acmis malzemeyi yatioYarin kontrolu olanlar için umarım her şey çok güzel gidersize oğluşumdan tatlı ve bi o kadar da komik bi fotoyla iyi geceler diliyorum kızlar Eki Görüntüle 2541913
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?