2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence de tam olcemedi cunku ekrana zor sigiyodu benim kalca kemigim cok agriyo bugun cok yurudum ondan sanirim. Hala da cikarmaya devam ediyorum. Reflü tam gaz. Oturup aglayasim var bebegim beslenemiyo diye cok korkuyorum bide nezle olmusum oy oy.
Bebegin o kadar guzel besleniyorki senden.. annesi senin vucudundaki herseyi aliyor.. ben nelet cektim 17. Haftama kadar.. zofer prilazin metpamid neler vermedi doktor banada.. ama bebeklerime bisey olur diye kullanmadim.. 10 kg verdim.. saclarm dokuldu avuc, su icemiyordum.. vucudum susuz kalmasin diye ozelden direk serum baglatiyordum.. ayakta guc bela kaliyordum .. yataktan tuwalete sadece gidiyordum.. banyonn kokusundan mdem bulaniyordu.. havasiz hissettigim cn vantilatoru banyoya kurdurdum... son iki haftadir kendime geliyorum.. 4. Ayin doldur bitir sende kendine geleceksin Allahin izniyle... havuc yiyebildim, salatalik yiyebildm, patates haslamasi ama gunde bir tane yiyip midem ac kalincada daha cok kusuyodum en son safra cikariyodum... zehirli guatr olmusum.. karacgr enzimlrm tavan yapmis, troidim hormonda... zamanla gececek kuzucumm seni cok icten anliorum.. cok zor ama gucluyuz altindan kalkacan merak etme

CAnım bende bugün gittim 16+4 159 gr boyuna da 16 cm dedi ama şöyle bişey var ben iki doktora gidiyorum geçen cuma gittiğimde ordada16+4 görünyrdu ultrasonlar arasında fark var baya herhlde

Ben rennie duo kullaniyordum pek bi faydasini görmedim şimdi aldirdim esime nobetci eczaneden. Denicem çok tesekkur ederim canim

Çok duygulandim okurken. Cok sağol canım Allah razi olsun insallah sen de cabucak toparlarsin kendini. Insan kendinden cok evladini dusunuyormus. Rabbim beterinden korusun insallah hepimizi. Saglikla kavusalim

CAnım bende bugün gittim 16+4 159 gr boyuna da 16 cm dedi ama şöyle bişey var ben iki doktora gidiyorum geçen cuma gittiğimde ordada16+4 görünyrdu ultrasonlar arasında fark var baya herhlde
Eşimle konustum da o da dedi baş popo mesafesini ölctü diye annelik= surekli pimpirik hali galiba

Çok duygulandim okurken. Cok sağol canım Allah razi olsun insallah sen de cabucak toparlarsin kendini. Insan kendinden cok evladini dusunuyormus. Rabbim beterinden korusun insallah hepimizi. Saglikla kavusalim
Canim benim bide farketmeden duygularim birbirine karsmisti.. annem esim yardimci oldular.. esime kiziyodum bana tuhaf geliyody davranislari normalde pek takmazdim ama annem o kadar ugrasiyo bazi seyleri daha cok gozume girmisti.. oyy kanamalarim vardi 7. Haftada ikiz ogrendik sonrada hastanelerde yattik kanama oluyodum her hafta sonu hastaneye tasiniyordum.. her an kiloduma bakmak oldumu olmadimi... hastanelerde bebeklerime bisey olmasin diye gittigimde megersem onlara yapacak bisey yokmus... fazla kanamadan bana bisey olur diyerekten hastanelerde kaldim.. ya varya psikolojim bozulmustu.. cevrem dolasiyorum ben yemek yapabiliyorum dedigi zaman Allahim ne zamann gelecek normal bir insandim ne kadar sukr etsek az dedim.. ilk ara karnimda canavar var beni olduruyot dedigim zamanlar vardi. Cok zayifladim.. ama yemeye basladim simdilerde cokkkk dikkat ediyorum ama uc kg aldim.. inanirmisin bunlari yasadim ya cok sukur kiymetlilerimizi daha hassas bakmama neden oldu.. bebeklerimizde hayat savasi veriyor buyumeye calisiyor icimizde ara ara kipirdanma pit pit biseyler hissediyordum gaz saniyordum ama simdilerde hissetmeye basladim onlarmis megersem.. kusmak bende kanamaya neden oluyodu.. cok siddetli de ben cektim.. hep mide bulantisi ile nefes almak olurmu ya diye isyan ediyordum... Canim buda bizim sinavimiz.. merak etme.. Allah onlara saglik versin kucagimiza Zamannda gelsinler insallah.

Ayyy canim bnm. Gitsin hemencecik donsun.. bebisin senle birlikte onu uzme annesi siz iki kisisiniz.. ne kadar guzel duygular hamile esi babiskoyu bekliyor.. uzun degilmis daha ne olsun
Evet Rabbime şükür karşılayabildik de kısa gitti. Ama eşi hep görevde olanlar, uzun dönem askerlik yapanlar var bir sürü. Allah asıl onlara sabır versin hamilelik dönemlerinde

Aminn insallah canim sen daha yogun yasamissin Allahim esirgesin kuzularimizi bize bagislasin insallah

Yarin kontrolu olanlar için umarım her şey çok güzel gider size oğluşumdan tatlı ve bi o kadar da komik bi fotoyla iyi geceler diliyorum kızlarEki Görüntüle 2541913
aynii benim oglan acmis malzemeyi yatio
diyorum ki millet ugrasiyor gormek icin nerde ordami burdami diye bizimkiler gozumuze sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…