Bizimde kontrolümüz yarın.1.40 randevusu. Tam 1 ay oldu meraktayım. Bende 18+3 üm. Artık hareketini baya hissediyorum yoksa endişelenebilirdim. Yine de inşallah herşey yolundadırYarin kontrolumuz var kısmetse 18+6 oluyoruz yarın
Uğraştırmıyolar isteaynii benim oglan acmis malzemeyi yatio
diyorum ki millet ugrasiyor gormek icin nerde ordami burdami diye bizimkiler gozumuze sokuyor
Ben de bugün cok yurudum yoruldum agrim vardi biraz simdi uzandim sabaha gecmis olur insallahAy sanki sağ yumurtalığım ağrıyor benim yabastırınca daha da fazla acıyor hatta. Bugün çok şişliğim var ve pantolonum dar geldi, sıktı -hatta okulda düğmem açık durdum - ondan mı acaba?
Benimde 2. Hamileligim. Bende arada birşeyler hissediyorum ama hiç düzenli değil. Mesela bazi gunler hicbisey hissetmiyorum. Bazen de pıt pıt çok zayıf dokunuşlar gibi. Belkide gaz diyorum kendi kendime. İlkinden hareketleri bildiğimiz için bunları pek bebek hareketlerine benzetemiyoruz sanırım
Evet kgsu epey agir. Desene kac yasinda olurlarsa olsunlar hep bebekler. Bende 3 yastan sonra hamile kalmak istiyodum kizim 2yi bitirdigi hafta gebeligimi ogrendim. Benimki 11 kg
Sen nerde cektirdin usgyi? Kadin dogumcu bakmiyor ki bobrege. Sonucu gorebilir misin bilmiyorum canimYa bana kac mm dedi unuttm yaa ama niye onemsemediki acaba? kadın dogumcun bakıyomu her ay gittginde ultrasonla bobregine? Bıde sonucu e nabızda gorebılırmıyım
Biz çıktık detaylı ultrasondan 1 saat sürdü tam her şeyine ince ince bakıldı. Çok şükür kızım sapasağlam. Kıpır kıpır oynuyordu resmen. ☺
Ben ilk hamileligimde sadece 2 doz yaptirmistim. Yani eger 5 doza tamamlasaydim şimdi gerek olmayacaktı ama şu an tek doz vurulmam gerekiyormuş.
Hahaaynii benim oglan acmis malzemeyi yatio
diyorum ki millet ugrasiyor gormek icin nerde ordami burdami diye bizimkiler gozumuze sokuyor
Ayni benimkide böyleydiYarin kontrolu olanlar için umarım her şey çok güzel gidersize oğluşumdan tatlı ve bi o kadar da komik bi fotoyla iyi geceler diliyorum kızlar Eki Görüntüle 2541913
Ağır deterjan kullanma ya.Tecrubeli anneler yetisin :) kizimin kuculenlere baktim. Cok fazla sararan var cok üzüldüm. Kiyafetler yepyeni hicbirseyleri yok aslinda ama bu sararmalara ne yapilabilir? Koslada mi bekletsem. Camasir suyuna mi atsam. Genelde beyaz olanlar sararmis zaten. 0-3 ay icin epey şey cikti. Sanirim bir iki yelek,uZun kol citcitli ve ayaga patik lazim eder. Birkac tanede cicili tulum alirim. Ve hastane icin suslu setlerden o kadar
Okka burnunu sevsinlerBuda benim minnagin bu gune kadarki en net görüntüsü burun hokka gibi maşallahEki Görüntüle 2541935 Eki Görüntüle 2541935 Eki Görüntüle 2541935
Sen iç yine canim ben de ilk basladigim gün suruba kadar çıkarmıştım ertesi gün durdu birakma hemen bi kac gün devam et zarari yok zaten istediğin kadar alabilirsin de inşallah öyle olmaz ben de 1 haftadir rahatim daha inşallah sende öyle olursunOkka burnunu sevsinlerben yine çıkardım gaviscon da işe yaramadı galiba sanırım doğurana kadar mokoko
İnsallah canim cok yoruluyorum kusmaktan. Kemiklerim agriyo egilmektenSen iç yine canim ben de ilk basladigim gün suruba kadar çıkarmıştım ertesi gün durdu birakma hemen bi kac gün devam et zarari yok zaten istediğin kadar alabilirsin de inşallah öyle olmaz ben de 1 haftadir rahatim daha inşallah sende öyle olursun
Bende kemik.agrisi olmuyordu da kusmaktan artik kan gelmeye başlamışti yeni yeni başladı bende sırt bacak ağrıları bebis ağırlaştıkca normalmis doktoruma sordum bende hafif hafif yürüyüş yap ama çok yorulma dedi yapmaya çalışiyorum bide bol bol yoğurt tuket canim kalsiyum icin cok iyiymişİnsallah canim cok yoruluyorum kusmaktan. Kemiklerim agriyo egilmektenşuan sağ kalça kemigim agriyo mesela. Doktor magnezyum kalsiyum verdi yarın baslicam. Bebek buyudukce oluyor mu bu sikayetler ilk gebelik olunca hicbi sey anlamiyorum
Tamam canım insallah şu süreci sağlıkla tamamlarızBende kemik.agrisi olmuyordu da kusmaktan artik kan gelmeye başlamışti yeni yeni başladı bende sırt bacak ağrıları bebis ağırlaştıkca normalmis doktoruma sordum bende hafif hafif yürüyüş yap ama çok yorulma dedi yapmaya çalışiyorum bide bol bol yoğurt tuket canim kalsiyum icin cok iyiymiş
Devlet hastanesinde cektirdim urolojide de canım bi arkadasin kadın dogumcusu takip etmiş ondan sordumSen nerde cektirdin usgyi? Kadin dogumcu bakmiyor ki bobrege. Sonucu gorebilir misin bilmiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?