2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay sanki sağ yumurtalığım ağrıyor benim ya bastırınca daha da fazla acıyor hatta. Bugün çok şişliğim var ve pantolonum dar geldi, sıktı -hatta okulda düğmem açık durdum - ondan mı acaba?
Ben de bugün cok yurudum yoruldum agrim vardi biraz simdi uzandim sabaha gecmis olur insallah

sanirim oyle gazla bebisi ayirt edince cok hissedilmiyor ara ara ancak 2.ler erken hissedilirmis dedikleri bence bu bizim durum olabilir

Evet kgsu epey agir. Desene kac yasinda olurlarsa olsunlar hep bebekler. Bende 3 yastan sonra hamile kalmak istiyodum kizim 2yi bitirdigi hafta gebeligimi ogrendim. Benimki 11 kg

evet yasitlarina gore biraz uzun boylu ve kilosuda ona gore Tabii cok daha cok bebis, bebislikten cıkmalarına daha cook var Allah hayirlisini nasip etsin benimkininde kardesi dogdugunda 4 yas olacak aralarinda nasipse

Kızlaar bizimde bugun kontrolümüz vardı. Erkek oldugu %100 kesinlesti hatta bayagı bayagıda gördük her yerini demir ilacına baslattı, birde perinatolog isimleri verdi dr. um, perinatologa gittikten sonra kontrole gidicez. Ablasıyla satım aynı oldugu icin dr. A bu konuyu actım aynı gün olabilir mi dogabilir mi diye ama erkeklerin gelisimi, ciger gelisimi kızlara göre daha farklı oluyormus gerden gelebiliyormus o zamanki durumuna göre bakıcaz dedi saglıkla gelsinde

Tecrubeli anneler yetisin :) kizimin kuculenlere baktim. Cok fazla sararan var cok üzüldüm. Kiyafetler yepyeni hicbirseyleri yok aslinda ama bu sararmalara ne yapilabilir? Koslada mi bekletsem. Camasir suyuna mi atsam. Genelde beyaz olanlar sararmis zaten. 0-3 ay icin epey şey cikti. Sanirim bir iki yelek,uZun kol citcitli ve ayaga patik lazim eder. Birkac tanede cicili tulum alirim. Ve hastane icin suslu setlerden o kadar

Ağır deterjan kullanma ya.
E-bebek'in leke çıkarıcısı işe yaradı demişti arkadaş, dene istersen.

Okka burnunu sevsinler ben yine çıkardım gaviscon da işe yaramadı galiba sanırım doğurana kadar mokoko
Sen iç yine canim ben de ilk basladigim gün suruba kadar çıkarmıştım ertesi gün durdu birakma hemen bi kac gün devam et zarari yok zaten istediğin kadar alabilirsin de inşallah öyle olmaz ben de 1 haftadir rahatim daha inşallah sende öyle olursun

İnsallah canim cok yoruluyorum kusmaktan. Kemiklerim agriyo egilmekten şuan sağ kalça kemigim agriyo mesela. Doktor magnezyum kalsiyum verdi yarın baslicam. Bebek buyudukce oluyor mu bu sikayetler ilk gebelik olunca hicbi sey anlamiyorum

Bende kemik.agrisi olmuyordu da kusmaktan artik kan gelmeye başlamışti yeni yeni başladı bende sırt bacak ağrıları bebis ağırlaştıkca normalmis doktoruma sordum bende hafif hafif yürüyüş yap ama çok yorulma dedi yapmaya çalışiyorum bide bol bol yoğurt tuket canim kalsiyum icin cok iyiymiş

Tamam canım insallah şu süreci sağlıkla tamamlarız bugun cok yurudum yoruldum ondan oldu. Daha dikkat ederim artik. İnşallah sabaha hafiflemis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…