2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar fikir ve motivasyonunuza ihtiyacım var.. Kpss hazırlanıyorum. Memurluk istiyorum. Kendim evde soru çözmeye çalışıyorum zira benim evde bir de 2 yaşında cimcimem olunca, ne kadar disiplinli çalıştığımı tahmin edersiniz Daha önce özel sektörde çalıştım. Bilgisayar mühendisiyim. Fakat çalışma saatleri vs şartlar ağır özelde. Hazırlık sürecimde bana tavsiyeleriniz var mı? Eşim sağolsun iyi biri fakat bu konuda çok destekçim olduğunu hissetmiyorum. O çalışmamam taraftarı. B grubuyum onun için çiftli yıllarda sınava girebiliyorum. Bu sene kısmet olursa bu sınavı başarmak istiyorum. Tabiki önce hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Öneri ve motive edici sözlerinize çok ihtiyacım var, çok ama çok rica ediyorum esirgemeyin. Ataerkil bir ailenin geliniyim. Ozguvenim zamanla öyle torpulendi ki.. bu konuda eşimle ve ailesi ile de soyut olarak gizli bir savaş halindeyim.

Ayy çok güzel bir duygu ya neler söylüyor yok mu ultrason görüntüsü kime benziyormuş :))
Vallahi tek tek her organını her uzvunu ölçtü inceledi. 4 boyutlu değildi o yüzden yüzü kime benziyor çözemedim ama maşallah hiç durmadı çok hareketli babasına çekmiş olabilir

Ben o duz beyaz zıbınlari falan camasir suyuna koyuyorum canım. Desenli ve lekelileri bende ayırdım napcam bilmiyorum :/

Hayır olsun canım banada en son doktor kız demişti ama erkek isimleri dusunuyorum ruyamda hep :))

Yarin kontrolu olanlar için umarım her şey çok güzel gider size oğluşumdan tatlı ve bi o kadar da komik bi fotoyla iyi geceler diliyorum kızlarEki Görüntüle 2541913

hahaha minnoss yaaa dün benim oglanda actı böyle bacakları tam alttan yakaladı dr esinize özel foto cektim diyor bu sefer gelememi

cok kimya

bu gece bende tam böyle rüya gördüm sag mememden emziriyordum. Bilinctialtı herhalde

E bebekteki leke cikariciyi deneyebilirsin kendi markasi olan, ben onu baya kullanmıştım vaktinde. Onun ise yaramadidi durumda sicak su ve kosla oxi actiona yatirabilirsin, beyazlara o da iyi geliyor. Ben de senin gibi evde kalanlari yikadim, üstüne de mevsimlik bi kac parca alinca ilk 2 ay kafadan bitti. Yaz icin bi kac parca daha erkek kiyafeti aldim, sokaga tavsanli cikartmiiim diye o kadar. Evde pembelere devam tabii

Canım genelde süt lekeleri sarartıyor normal hacışakir sabun tozuyla yıka güneşi direk görecek şekilde kurut ben öyle yapıyordum hiçbir şey kalmıyordu

Kpss konusunda hic bi deneyimim yok ama biri bana calisma dese ben inat yapar daha cok hirslanirdim sanirim. Sene olmus kac hala ataerkillik mi varmış yahu, bebisinle gir sinava, guzel de puan al yapıştır cevabini ben kizimda dogum iznindeyken master tezimi verip birlikte mezuniyet torenine katılmıştım, o duygu inan cok güzel bisey. Biz de bak bi yurtdisina tasiniverdik, ben calisiyorum esim evde oturuyor simdi, sirf cocugumuzun gelecegi için kac senelik mesleginden oldu. Yarin ne olacagi belli olmaz, ne yaparsan kendine yaparsin, al meslegini eline, kimseye de laf ettirme

Tinybirdy benim kpss (a grubu) sürecim bekarken oldu. ama kızıma hamile iken yabancı dil sınavından yüksek bir puan aldım. ayrıca kızım 2 aylıkken yazdığım tezi savunmaya gittim. bu defa kızım 2 yaşındayken bir kariyer sınavına hazırlandım ve gerçekten zor bir sınavdı bir hafta süren bir sınav çok şükür onu da atlattık :)) kendimden motivasyon olsun diye örnek verdim bu arada.
annen filan gelip biraz yardımcı olursa ev işlerinde daha kolay çalışabilirsin belki kesinlikle dene şansını. ben çalışmasam evimiz arabamız olmazdı muhtemelen bence erkek için de gayet iyi bir durum eşinin çalışıyor olması

Çok haklısın canım çok teşekkür ediyorum ❤ Ben de aslında gerçekten azimli biriyim. İstediğim birşeyin peşini bırakmam kolay kolay. Ama şimdi hamileliğin verdiği duygusallık sanırım bana biraz güçsüz hissettiriyor ama bunu da ders çalıştıkça o öz güvenimi yeniden kazanacağıma inanıyorum. Bu arada eşimi çok seviyorum yani çalışma demez, ders çalışmama da laf etmez ama ben eşimin çalışmamı istemediğini hissiyat olarak bilirim. Ama sözle veya davranışla bunu gizlemeye çalışır. Bu da ailesinden gelen bi kültür diyeyim. Ama kısmet olur da çalışırsam zaten alışacaktır. Zaten memuriyet istememin sebebi eşim ve çocuklarımız için de yeterli zamanı ayırabilmek. İnşallah hayırlısını nasip etsin Mevlam

Maşallah sana da canım. Gerçekten kolay değil sınav süreçleri. Ama çok güzel başarmışsın. Rabbim muvaffak etsin İnşallah ben de başarabilirim hayırlısı ile. Çok teşekkür ediyorum. Şimdilik bol bol konu eksiğim olan derslerin videolarını dinliyorum gün içerisinde. Akşam da soru çözmeye çalışıyorum. Ama hamileliğin verdiği bi halsizlik te olabiliyor bazen. O zaman da elimden geleni yapıyorum sadece

Olmazmi artik bizden besleniyorlar tamamen. Sadece ilaçlar degil yediklerimizle de desteklememiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…