2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizim yaz donemine kiyafet lazim edicek. Cunku 3-6 ay kizimin kışa denk gelmişti. Hediye gelir, gerekirse de o zaman aliriz simdiden almam :)

Yarin kontrolumuz var kısmetse 18+6 oluyoruz yarın
Yaaa yerim sizii.. sen benimle ayni zamanin yolun arkasisin.. ne derse doktor paylasiver bizimle bebisleri merak ediyorum.. Allah guzel seylerle sinasin hepimizi. Harika bir duygu ya.. onlari tekrar gormek ultrasonda.. git gor hasret giderin

Ay sanki sağ yumurtalığım ağrıyor benim ya bastırınca daha da fazla acıyor hatta. Bugün çok şişliğim var ve pantolonum dar geldi, sıktı -hatta okulda düğmem açık durdum - ondan mı acaba?
Kuzummm dikkat ett... tenefuste karnini 90 derecede degil 120 derece yapacagin pozisyon bul dinlennn muhakkak. Bebekler agirligiyla seni sikistiriyor olabilir..

Bizimde kontrolümüz yarın.1.40 randevusu. Tam 1 ay oldu meraktayım. Bende 18+3 üm. Artık hareketini baya hissediyorum yoksa endişelenebilirdim. Yine de inşallah herşey yolundadır
Yaaa anniskosu bende merak ediyorum.. guzel haberlerle donun... hasret giderin

Bizim yaz donemine kiyafet lazim edicek. Cunku 3-6 ay kizimin kışa denk gelmişti. Hediye gelir, gerekirse de o zaman aliriz simdiden almam :)
Kizimin penye tulumlarini falan yazin da banyodan sonra giydiririm tek kat. Ama gun icinde giydirmeye sort tisort aldim bi kac tane. Benim de ayni temmuz bebesi, 3 aylikken montu vardi

Ya kızlar çok merak ediyorum bebeğiniz kaç gr ben zayıf olduğum için endişeleniyorum acaba zayıf mı diye sizde durumlar ne

Bir kere bilgisayar muhendisisin.. matematikti turkceydi senin isin.. tarihten hayatim buyun a nefret ettim en son kpss de kapima dayandi ama esek gibi yedim yaladim yuttum.. ihtiyac yayinlarinin kitaplarini 2012 kpss de calismistim ve bir yayin daha var.. hap bilgiler yaziliydi hep kitaplara onlari not tutarak ve bol soru cozerek 90. Kusur aldim.. tabi bebem yoktu ve evli degildim ama okuldaydim son yilimdi dersaneyede gidemiyordum.. azmedince hersey oluyor bende sayisal cikisliyim.. ya bos bulundugunda kucuk notlar yap bu donemde su oldu su cikti seni konuya hatirlatip onu en iyi hatirlatan kucuk jelimeler bazen sifreleme... vatandaslik hala varmi bilmiyom cikmis sorularini hep calistim.. konulari gicikti ama tarih gibi herseyi ezberledim.. ve son aylarda cikmis sorularin denemelerini yaptim kotu yaptim yilmadim.. calistim ustunde durdum yanlislarimi anladim devam ettim.. coksukur simdi devlette iyi bir konumdayim simdi senden de onu bekliyorum anne adayi

Bana soylenmedi henuz artik detaylida ogrenirim herhalde
Hicc endiselenme senle o bir olamaz seb daha zayiflarsin ama o alacagibi senin kanindan oyle bir cekiyorki.. sen kendine dikkat edecen.. besinlerini yiyecegi ne kadar sanslisinki kilo aliyorum problemin yok bence.. yararli seyler ye sebze tuket, findik fistik ceviz badem , meyveler ve protein agirikli beslen hic canini da sikma

Emzirmek ruya tabirine baktim cok guzel seylere isaretmiss

Ben degil baska arkadaş kg almamis. Ben masallah bu ay birden aldim 3 kg

Ben degil baska arkadaş kg almamis. Ben masallah bu ay birden aldim 3 kg
Heee pardob hatlar karisti bende 4 kg aldim cok korkuyorum ce bir o kadarda dikkat ediyorum... dusuk riski olan hamilelerdenim.. kusmadan10 kg verdikten sonra 4 kg aldim toparlandigimda.. artik dikkat etmek lazim.. hadi cok optum

O zaman böyle kalacak herhalde inşallah burnu 21inde detaylı var bakalim nasıl oluyo
Kizimda cok guzel gecmisti hâla hatırlıyorum. Herseyine tek tek baktik. Cd vermisti saniyelik hareketlerini goruyorduk 2 tanede usg resmi vermisti koca burnuşuna bakiyodum dogdugunda burnu cok genisti biraz korkmustuk. Kg aldikca yuzu büyüdü burnu normale döndü. Simdilik korkum bana benzerse ilerde ust bolmede kemik cikintisi olur. İnşallah olmaz. Benim ergenlikten sonra cikti o kucukken yoktu :/

Heee pardob hatlar karisti bende 4 kg aldim cok korkuyorum ce bir o kadarda dikkat ediyorum... dusuk riski olan hamilelerdenim.. kusmadan10 kg verdikten sonra 4 kg aldim toparlandigimda.. artik dikkat etmek lazim.. hadi cok optum
Ben sikinti stresten yedim birazda bulanti bastirmak icin. Ama yinede hayal ettiğimden fazla aldim. Umarim 15 kgyu gecmez alacagim kg...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…