Bizim yaz donemine kiyafet lazim edicek. Cunku 3-6 ay kizimin kışa denk gelmişti. Hediye gelir, gerekirse de o zaman aliriz simdiden almam :)E bebekteki leke cikariciyi deneyebilirsin kendi markasi olan, ben onu baya kullanmıştım vaktinde. Onun ise yaramadidi durumda sicak su ve kosla oxi actiona yatirabilirsin, beyazlara o da iyi geliyor. Ben de senin gibi evde kalanlari yikadim, üstüne de mevsimlik bi kac parca alinca ilk 2 ay kafadan bitti. Yaz icin bi kac parca daha erkek kiyafeti aldim, sokaga tavsanli cikartmiiim diye o kadar. Evde pembelere devam tabii
Yaaa yerim sizii.. sen benimle ayni zamanin yolun arkasisin.. ne derse doktor paylasiver bizimle bebisleri merak ediyorum.. Allah guzel seylerle sinasin hepimizi. Harika bir duygu ya.. onlari tekrar gormek ultrasonda.. git gor hasret giderinYarin kontrolumuz var kısmetse 18+6 oluyoruz yarın
Kuzummm dikkat ett... tenefuste karnini 90 derecede degil 120 derece yapacagin pozisyon bul dinlennn muhakkak. Bebekler agirligiyla seni sikistiriyor olabilir..Ay sanki sağ yumurtalığım ağrıyor benim yabastırınca daha da fazla acıyor hatta. Bugün çok şişliğim var ve pantolonum dar geldi, sıktı -hatta okulda düğmem açık durdum - ondan mı acaba?
Yaaa anniskosu bende merak ediyorum.. guzel haberlerle donun... hasret giderinBizimde kontrolümüz yarın.1.40 randevusu. Tam 1 ay oldu meraktayım. Bende 18+3 üm. Artık hareketini baya hissediyorum yoksa endişelenebilirdim. Yine de inşallah herşey yolundadır
Yaaa hakkaten masallahhhBuda benim minnagin bu gune kadarki en net görüntüsü burun hokka gibi maşallahEki Görüntüle 2541935 Eki Görüntüle 2541935 Eki Görüntüle 2541935
Kizimin penye tulumlarini falan yazin da banyodan sonra giydiririm tek kat. Ama gun icinde giydirmeye sort tisort aldim bi kac tane. Benim de ayni temmuz bebesi, 3 aylikken montu vardiBizim yaz donemine kiyafet lazim edicek. Cunku 3-6 ay kizimin kışa denk gelmişti. Hediye gelir, gerekirse de o zaman aliriz simdiden almam :)
Bana soylenmedi henuz artik detaylida ogrenirim herhaldeYa kızlar çok merak ediyorum bebeğiniz kaç gr ben zayıf olduğum için endişeleniyorum acaba zayıf mı diye sizde durumlar ne
Bazi şeyleri hiç giydirememistim. Birkac takimin pantolonu buyuk tişörtü kucuktu meselaKizimin penye tulumlarini falan yazin da banyodan sonra giydiririm tek kat. Ama gun icinde giydirmeye sort tisort aldim bi kac tane. Benim de ayni temmuz bebesi, 3 aylikken montu vardi
Bir kere bilgisayar muhendisisin.. matematikti turkceydi senin isin.. tarihten hayatim buyun a nefret ettim en son kpss de kapima dayandiArkadaşlar fikir ve motivasyonunuza ihtiyacım var.. Kpss hazırlanıyorum. Memurluk istiyorum. Kendim evde soru çözmeye çalışıyorum zira benim evde bir de 2 yaşında cimcimem olunca, ne kadar disiplinli çalıştığımı tahmin edersinizDaha önce özel sektörde çalıştım. Bilgisayar mühendisiyim. Fakat çalışma saatleri vs şartlar ağır özelde. Hazırlık sürecimde bana tavsiyeleriniz var mı? Eşim sağolsun iyi biri fakat bu konuda çok destekçim olduğunu hissetmiyorum. O çalışmamam taraftarı. B grubuyum onun için çiftli yıllarda sınava girebiliyorum. Bu sene kısmet olursa bu sınavı başarmak istiyorum. Tabiki önce hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Öneri ve motive edici sözlerinize çok ihtiyacım var, çok ama çok rica ediyorum esirgemeyin. Ataerkil bir ailenin geliniyim. Ozguvenim zamanla öyle torpulendi ki.. bu konuda eşimle ve ailesi ile de soyut olarak gizli bir savaş halindeyim.
Bana çekmediği kesinYaaa hakkaten masallahhh❤cok tatli burnu kime cekmiski Allah sagkicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hicc endiselenme senle o bir olamaz seb daha zayiflarsin ama o alacagibi senin kanindan oyle bir cekiyorki.. sen kendine dikkat edecen.. besinlerini yiyecegi ne kadar sanslisinki kilo aliyorum problemin yok bence.. yararli seyler ye sebze tuket, findik fistik ceviz badem , meyveler ve protein agirikli beslen hic canini da sikmaBana soylenmedi henuz artik detaylida ogrenirim herhalde
masallah :)Buda benim minnagin bu gune kadarki en net görüntüsü burun hokka gibi maşallahEki Görüntüle 2541935 Eki Görüntüle 2541935 Eki Görüntüle 2541935
Emzirmek ruya tabirine baktim cok guzel seylere isaretmisshahaha minnoss yaaa dün benim oglanda actı böyle bacakları tam alttan yakaladı dr esinize özel foto cektim diyorbu sefer gelememi
cok kimya
bu gece bende tam böyle rüya gördüm sag mememden emziriyordum. Bilinctialtı herhalde
Ben degil baska arkadaş kg almamis. Ben masallah bu ay birden aldim 3 kgHicc endiselenme senle o bir olamaz seb daha zayiflarsin ama o alacagibi senin kanindan oyle bir cekiyorki.. sen kendine dikkat edecen.. besinlerini yiyecegi ne kadar sanslisinki kilo aliyorum problemin yok bence.. yararli seyler ye sebze tuket, findik fistik ceviz badem , meyveler ve protein agirikli beslen hic canini da sikma
O zaman böyle kalacak herhalde inşallah burnumasallah :)
2 yasindaki kızımın detayli usgde ki burnu hâla ayni bana cekmisbu bebisinde sanki en son usgde sivriydi babasi gibi :)
Heee pardob hatlar karistiBen degil baska arkadaş kg almamis. Ben masallah bu ay birden aldim 3 kg
Kizimda cok guzel gecmisti hâla hatırlıyorum. Herseyine tek tek baktik. Cd vermisti saniyelik hareketlerini goruyorduk 2 tanede usg resmi vermisti koca burnuşuna bakiyodumO zaman böyle kalacak herhalde inşallah burnu21inde detaylı var bakalim nasıl oluyo
Ben sikinti stresten yedim birazda bulanti bastirmak icin. Ama yinede hayal ettiğimden fazla aldim. Umarim 15 kgyu gecmez alacagim kg...Heee pardob hatlar karistibende 4 kg aldim cok korkuyorum ce bir o kadarda dikkat ediyorum... dusuk riski olan hamilelerdenim.. kusmadan10 kg verdikten sonra 4 kg aldim toparlandigimda.. artik dikkat etmek lazim.. hadi cok optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?