- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Ben hamile oldugum kilodan 1 kilo azim hala 210 gr bebis 18 haftalik doktorum normal dediYa kızlar çok merak ediyorum bebeğiniz kaç gr ben zayıf olduğum için endişeleniyorum acaba zayıf mı diye sizde durumlar ne
Bende de öyle ışte ondan burnu haric bana benzesin bebeğim böyle dua ediyorumKizimda cok guzel gecmisti hâla hatırlıyorum. Herseyine tek tek baktik. Cd vermisti saniyelik hareketlerini goruyorduk 2 tanede usg resmi vermisti koca burnuşuna bakiyodumdogdugunda burnu cok genisti biraz korkmustuk. Kg aldikca yuzu büyüdü burnu normale döndü. Simdilik korkum bana benzerse ilerde ust bolmede kemik cikintisi olur. İnşallah olmaz. Benim ergenlikten sonra cikti o kucukken yoktu :/
Kaç kilosun cnm boyun kaçYa kızlar çok merak ediyorum bebeğiniz kaç gr ben zayıf olduğum için endişeleniyorum acaba zayıf mı diye sizde durumlar ne
Kuzum 300 gr olan da var 150 gr olan da bende anlamadım bu işi. Geçen gün kızlardan biri yazdı aynı haftadaydık baya fark vardı aramızda. Benimki en son 194 gr dı doktor haftasına uygun dedi.Ya kızlar çok merak ediyorum bebeğiniz kaç gr ben zayıf olduğum için endişeleniyorum acaba zayıf mı diye sizde durumlar ne
Ben beyaz tenli siyah saçli siyah kaşlıyım. Kızım tam sarida degil ama bana hic benzemiyor. Bazi kisiler senden daha guzel diyor banaBende de öyle ışte ondan burnu haric bana benzesin bebeğim böyle dua ediyorumbiraz beyazimda ben şöyle sarı bi oğlan hic fena olmazdı eşimin maşallahi var kömür karasi
Doğum zamani bu fark daha da fazla olcak. Hem genetik yapi onemli hem beslenme koşullari. Birde tabi dollenme zamani.. mesela iki kisinin batlari ayni olabilir ama kimisi 28 gunde adet olur tam 14. Gun yumurtlar digeri 35 gunde adet olur 17 18. Gun yumurtlar o zaman fark olusur. O yuzden boya kgya cok takmamak lazim :)Kuzum 300 gr olan da var 150 gr olan da bende anlamadım bu işi. Geçen gün kızlardan biri yazdı aynı haftadaydık baya fark vardı aramızda. Benimki en son 194 gr dı doktor haftasına uygun dedi.
Massallah 1 aydir gormuyordum sya cok buyumus 280 gr.babasi gibi gobekli olcak heralde 15 cm boy gayet gelisimi iyi dediYaaa yerim sizii.. sen benimle ayni zamanin yolun arkasisin.. ne derse doktor paylasiver bizimle bebisleri merak ediyorum.. Allah guzel seylerle sinasin hepimizi. Harika bir duygu ya.. onlari tekrar gormek ultrasonda.. git gor hasret giderin
Hala yok bizde bana benzesin ya hala nedirBen beyaz tenli siyah saçli siyah kaşlıyım. Kızım tam sarida degil ama bana hic benzemiyor. Bazi kisiler senden daha guzel diyor banahalasina ve babasina benzemiş
İlk lohusayken demisti birisi hem sasirip hem üzülmüştüm. Simdi sokakta yasli bir teyze diyo alzheimer kendisi kahkaha atiyorum oyle dedikce. Benden güzel olsun tabi :))Hala yok bizde bana benzesin ya hala nediroda ne agirmis senden daha güzel nedir
Muhtemelen risk hesaplamasi gerekir doktoruna sorman lazim. Ben dortlu yaptirmadimKızlar, 2li taramayı yaptıramamıştım. Dörtlü yaptırdım, dün kan verdim, doktorum 1 hafta sonra alacaksın demişti ama bugün kan sonuçları çıkmış.
Dörtlü Test (UE3) 1.5 ng/mL
Dörtlü Test (İnhibin A) 183.2 pg/mL
Dörtlü Test (HCG) 64 lU/mL
Dörtlü Test (AFP) 44.1 ng/mL
şeklinde yazıyor.
Bu sonuçlardan bişey anlayabilir miyiz yoksa bilgisayar ortamında yaş faktörü vs eklenerek bir rapor mu oluşturulması gerekiyor?
Onlar dunyanin en güzel varlıkları zaten çocuğun cirkini güzeli mi varmışİlk lohusayken demisti birisi hem sasirip hem üzülmüştüm. Simdi sokakta yasli bir teyze diyo alzheimer kendisi kahkaha atiyorum oyle dedikce. Benden güzel olsun tabi :))
Ama ozellikle senden daha güzel denilmeside tuhaf tabiOnlar dunyanin en güzel varlıkları zaten çocuğun cirkini güzeli mi varmış
Aynen yaAma ozellikle senden daha güzel denilmeside tuhaf tabi
Gecmis olsun cnm dikkat et kendineKizlar benim hastaligim ilerlemis. Cigerlerimde hirilti baslamis. Antibiyotik basladim. Dr kotulesirsen mutlaka hastaneye git dedi
Bana doktor son gittiğimde kasık, bel, kalça, sırt ağrın olacak. Çok normal hepsi. Kanama hariç hiçbir ağrıyı kafana takma dedi. Ama ilk hamileliğimde bacak aralarim agriyordu. 28.haftada. Doktora bunu ve yürümekte zorlandığımı söylemiştim. Doğum sancim çıkmıştı nst de. O yüzden ağrılar konusunda istemsizce çok hassasim benAy sanki sağ yumurtalığım ağrıyor benim yabastırınca daha da fazla acıyor hatta. Bugün çok şişliğim var ve pantolonum dar geldi, sıktı -hatta okulda düğmem açık durdum - ondan mı acaba?
Gecmis olsun canim tez zamanda sağlığına kavusursun inşallahKizlar benim hastaligim ilerlemis. Cigerlerimde hirilti baslamis. Antibiyotik basladim. Dr kotulesirsen mutlaka hastaneye git dedi
Bende çok zayıfım. Sata göre 17+3de gittim ölçümde 16+6 çıktı 177gr. Bir önce ki muanede sata göre 2 gün öndeydi değişiyor her ay.Ya kızlar çok merak ediyorum bebeğiniz kaç gr ben zayıf olduğum için endişeleniyorum acaba zayıf mı diye sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?