2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah sana canım içimi ferahlattın valla Ben de Matematik çok seviyorum ama Coğrafya ve Tarih beni korkutuyor. Ben de çok iyi bir puan almak istiyorum. Elimden geleni yapacağım inşallah

Kizlaar bende detayli usg icin dr un verdigi perinatologlardan birisinden randevu aldim. Bir kac yazili dr adi vermisti kendi doktorum. 2409 tl ucretli olan dr var En uygununu buldum ve kismetse 26 ekimde de benim detayli usg m var.
kızlar detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor mu?

Kizlar ben doktora 19. Haftamda gitmeyi dusunuyorum daha sun 17+1 olduk ama bana gecen hafta detayli icin randevu al gibi bir bilgilendirme yapmadi 19. Haftada gidince soylerse gec kalmis olurmuyum detayli icin acaba kacinci haftalarda gidilir ve randevuyu bukadar erkenmi almak gerekiyor

Detayli icin istanbul avrupa yakasinda onereceginiz yer fiyat bilginiz var mi .

Son düzenleme:
ben dun kendi doktoruma muayne oldugumda 16+1 dim doktorum 21 yada 22 haftada detaylini yaptir dedi cunku bebis hala gelismeye devam ediyor o tarihlerde hersey daha net gorunuyor ve kalp de gelisimini tamamliyor o yuzden o haftalari oneriyorum erken yaptirma dedi...

Aynen boy kilo bencede önemli değil bende doğru düzgün beslenemiyorum çalıştığım için ama vitaminler etki ediyor heralde. Birde ben 3-4 gün erken yumurtlamıştım. O yüzden ultrasonda 3 gün önceden gidiyordu. O da normal döngüde yumurtlayanlara göre benim erken yumurtladığım için aslında fark yok. Benimkinin gelişimi daha iyi diye birşey yok yani.

Maşallah sana canım içimi ferahlattın valla Ben de Matematik çok seviyorum ama Coğrafya ve Tarih beni korkutuyor. Ben de çok iyi bir puan almak istiyorum. Elimden geleni yapacağım inşallah
Yap yap bizler evlenirizde hamiste kaliriz hatta cok zor hamileliklerde yasayabiliriz sinavlarida bu kadar zorluga ragmen atlatabiliriz! Basina vuran yok calis calis diye... hatta calisma demeleri cok daha iyi ben sinirden yardimci olmamalarindan daha hirslanirdim sanada hita gecmis gibi herseyi yaparsin evel Allah duzenli olnaya bak cocugunu idare edip duzene sokarsan hayatini yapamayacagin sey yok dis faktorleri iyi tut sen zaten zamanin olursa halledebilirsin

18+6 dayim bugun gittim cnm 2 hafta veya 3 hafta sonra ya randevu al dedi bana

Tahminim dün pantolon sıkması+şişkinlik kasıklarıma vurdu. Dinlenince geçmeyen bir ağrıydı. Gece dayanamadım doktora gittim ben. Ama bebekte hiçbir sorun yoktu maşallah. Doktor da dedi gebelikte anlam verilemeyen ağrılar olur, normaldir diye. Bol su ve istirahat, başka çaresi yok dedi ben de rapor aldım bugün için rapora da tanı bulunamayınca ‘düşük tehdidi’ yazıldı, içim bir fena oldu zaten

19 haftada basliyor 23e kadar suresi var. Birkac hafta onceden randevu almak iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…