Maşallah sana canım içimi ferahlattın vallaBir kere bilgisayar muhendisisin.. matematikti turkceydi senin isin.. tarihten hayatim buyun a nefret ettim en son kpss de kapima dayandiama esek gibi yedim yaladim yuttum.. ihtiyac yayinlarinin kitaplarini 2012 kpss de calismistim ve bir yayin daha var.. hap bilgiler yaziliydi hep kitaplara onlari not tutarak ve bol soru cozerek 90. Kusur aldim.. tabi bebem yoktu ve evli degildim ama okuldaydim son yilimdi dersaneyede gidemiyordum.. azmedince hersey oluyor bende sayisal cikisliyim.. ya bos bulundugunda kucuk notlar yap bu donemde su oldu su cikti seni konuya hatirlatip onu en iyi hatirlatan kucuk jelimeler bazen sifreleme... vatandaslik hala varmi bilmiyom cikmis sorularini hep calistim.. konulari gicikti ama tarih gibi herseyi ezberledim.. ve son aylarda cikmis sorularin denemelerini yaptim kotu yaptim yilmadim.. calistim ustunde durdum yanlislarimi anladim devam ettim.. coksukur simdi devlette iyi bir konumdayim simdi senden de onu bekliyorum anne adayi
Emzirmek ruya tabirine baktim cok guzel seylere isaretmiss
kızlar detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor mu?Kizlaar bende detayli usg icin dr un verdigi perinatologlardan birisinden randevu aldim. Bir kac yazili dr adi vermisti kendi doktorum. 2409 tl ucretli olan dr varEn uygununu buldum ve kismetse 26 ekimde de benim detayli usg m var.
Kizlar benim hastaligim ilerlemis. Cigerlerimde hirilti baslamis. Antibiyotik basladim. Dr kotulesirsen mutlaka hastaneye git dedi
kızlar detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor mu?
İmrendim valla ben 10 kg verdim diyemi hamilelikte 4 kg almam normal yoksa neye gore hesaplicamBen hamile oldugum kilodan 1 kilo azim hala 210 gr bebis 18 haftalik doktorum normal dedi
Doktorun perinotolog değilse yapmaz canım.kızlar detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor mu?
Ayyy masallah kuzumaaa.. oh ohh ne kadar guzelM
Massallah 1 aydir gormuyordum sya cok buyumus 280 gr.babasi gibi gobekli olcak heralde 15 cm boy gayet gelisimi iyi dedi
Aynen boy kilo bencede önemli değil bende doğru düzgün beslenemiyorum çalıştığım için ama vitaminler etki ediyor heralde. Birde ben 3-4 gün erken yumurtlamıştım. O yüzden ultrasonda 3 gün önceden gidiyordu. O da normal döngüde yumurtlayanlara göre benim erken yumurtladığım için aslında fark yok. Benimkinin gelişimi daha iyi diye birşey yok yani.Doğum zamani bu fark daha da fazla olcak. Hem genetik yapi onemli hem beslenme koşullari. Birde tabi dollenme zamani.. mesela iki kisinin batlari ayni olabilir ama kimisi 28 gunde adet olur tam 14. Gun yumurtlar digeri 35 gunde adet olur 17 18. Gun yumurtlar o zaman fark olusur. O yuzden boya kgya cok takmamak lazim :)
Benim kızımda damarımda centik vardi. 30lu haftalardan sonra geriden gelmeye baslamisti mesela. Suan bu bebekte 3 gun onde cikti genelde tam gununde cikti usglerde. Demekki dongume göre tam gununde yumurtlamisim. Kizim 2gu. Gec döllenmeydi tedavile oldugu icin biliyorum
Yap yap bizler evlenirizde hamiste kaliriz hatta cok zor hamileliklerde yasayabiliriz sinavlarida bu kadar zorluga ragmen atlatabiliriz! Basina vuran yok calis calis diye... hatta calisma demeleri cok daha iyi ben sinirden yardimci olmamalarindan daha hirslanirdim sanada hita gecmis gibiMaşallah sana canım içimi ferahlattın vallaBen de Matematik çok seviyorum ama Coğrafya ve Tarih beni korkutuyor. Ben de çok iyi bir puan almak istiyorum. Elimden geleni yapacağım inşallah
Bazi doktorlar bubu risk gorup perinatokoga gonderiyor kimisinin uzmanlik alani kendisi bakiyor, tamamen doktoruna bagli canimkızlar detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor mu?
18+6 dayim bugun gittim cnm 2 hafta veya 3 hafta sonra ya randevu al dedi banaKizlar ben doktora 19. Haftamda gitmeyi dusunuyorum daha sun 17+1 olduk ama bana gecen hafta detayli icin randevu al gibi bir bilgilendirme yapmadi 19. Haftada gidince soylerse gec kalmis olurmuyum detayli icin acaba kacinci haftalarda gidilir ve randevuyu bukadar erkenmi almak gerekiyor
Ben medilife tan 560 tl ye aldimDetayli icin istanbul avrupa yakasinda onereceginiz yer fiyat bilginiz var mi .
Tahminim dün pantolon sıkması+şişkinlik kasıklarıma vurdu. Dinlenince geçmeyen bir ağrıydı. Gece dayanamadım doktora gittim ben. Ama bebekte hiçbir sorun yoktu maşallah. Doktor da dedi gebelikte anlam verilemeyen ağrılar olur, normaldir diye. Bol su ve istirahat, başka çaresi yok dedi ben de rapor aldım bugün içinBana doktor son gittiğimde kasık, bel, kalça, sırt ağrın olacak. Çok normal hepsi. Kanama hariç hiçbir ağrıyı kafana takma dedi. Ama ilk hamileliğimde bacak aralarim agriyordu. 28.haftada. Doktora bunu ve yürümekte zorlandığımı söylemiştim. Doğum sancim çıkmıştı nst de. O yüzden ağrılar konusunda istemsizce çok hassasim benAma sanırım tüm ağrılar içinde en masumu sizinki...
19 haftada basliyor 23e kadar suresi var. Birkac hafta onceden randevu almak iyi olur benceKizlar ben doktora 19. Haftamda gitmeyi dusunuyorum daha sun 17+1 olduk ama bana gecen hafta detayli icin randevu al gibi bir bilgilendirme yapmadi 19. Haftada gidince soylerse gec kalmis olurmuyum detayli icin acaba kacinci haftalarda gidilir ve randevuyu bukadar erkenmi almak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?