2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İmrendim valla ben 10 kg verdim diyemi hamilelikte 4 kg almam normal yoksa neye gore hesaplicam
Canim bende kilo verdim 5 kilo kadar istifalar bitince 4unu geri aldim şimdi de istahim açıldı heran alabilirim ki kilomda az değil almamak benim icin daha iyi 70 kiloyum su anda

Yeni pantolon almak istemezsen eski pantolonlarin ilik deliginden lastikli toka yada bildigimiz lastigi gecirip dugmeyi ona tak :) gecmis olsun

Evet oyleymis cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi sonra yarim saat yuruyus yap pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu zaten gerek kalmadi
Canm merhaba..ağrın nasıl geçti acaba..benimde bir ağrım var ne olduğunu çözemiyorum sağ bacağımı hareket ettirdiğimde yatakta dönerken ayağa kalkarken ağrı girip çıkıyor..durur pozisyonda sürekli olan bir ağrı deil...senin geçti deilmi...

Magnezyum yada kalsiyum kullanmaya başladınız mı? Ben bu gebeligimde daha erken basladim

Kiyafetler oyle minnacık ki bir kizima bakiyorum bir kiyafetlere :) Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin
Di mi ya koca esek oldular artık, nasil da o kucucuk kiyafetleri bile dolduramiyordu, cabucak unutmuşum ben o gunleri. Baktikca diyorum bu kadar minik mi olacak diye

Bende de öyle ışte ondan burnu haric bana benzesin bebeğim böyle dua ediyorum biraz beyazimda ben şöyle sarı bi oğlan hic fena olmazdı eşimin maşallahi var kömür karasi
Ay ben kizimda kvye benzesin diye cok dua ettim ama kurtarmadi ben beyaz tenli kahve sac ve goz, kv daha da beyaz, sarisin mavi gozlu. Belki oglan babaya ve kvye ceker de sari olur, cok severim sari oglanlari

Kizlar benim hastaligim ilerlemis. Cigerlerimde hirilti baslamis. Antibiyotik basladim. Dr kotulesirsen mutlaka hastaneye git dedi
Cok gecmis olsun, 3 gundur kizim da hasta, bana bulasacak diye korkuyorum ben de. Hic zamani degil valla. Acil sifalar, umarim hemen atlatirsin.

Ay ben kizimda kvye benzesin diye cok dua ettim ama kurtarmadi ben beyaz tenli kahve sac ve goz, kv daha da beyaz, sarisin mavi gozlu. Belki oglan babaya ve kvye ceker de sari olur, cok severim sari oglanlari
Bende bende sapsarı oglan delisiyim bende yok o taraf hep kara annemle ben sariyim bitek

Magnezyum yada kalsiyum kullanmaya başladınız mı? Ben bu gebeligimde daha erken basladim
Hayır başlamadım iki gündür böyleyim..duş bölgede olduğu ağrı geçer diye düşündüm açıkçası doktora da gitmedim haftaya kontrolüm...sizdede bahsettiğim gibi mi oldu acaba

Merhaba kızlar.Benim göbüşüm bu günlerde çok hafif bellı olmaya başladı.onceden hiç bellı bile değildi.artık çok şükür yavaş yavaş bişeyler yemeye başladım.4 ay bitince bi rahatlama geldi

Benim dr um yapacak ayrıntılı ultrasonu zaten her gidişimde baya ayrıntılı bakıyor. Ağrı olunca hep dinlendir kendini dedi. Magnezyum tablet yazabilirz dedi.

Dun almanyada resmi tatildi, arkadaslara dedim tatilde tek hayalim uyumak diye, demez olaydim bizim cimcime ateslendi, atesle beraber bi de gece cis kacirmaya basladi, dun sabahtan beri yastik yorgan yikamaktan helak oldum sen misin uyku isteyen tey teeeyy doktor virutik dedi bana da bulasmadan cabucak atlatiriz insallah da kuzucuk da rahat eder. Hic keyfi kalmadi yavrumun.
Bugun de evden çalıştım, hasta olunca daha bi anneci oluyorlar, surekli beni sayikliyor.
Pazartesi de kontrolum var bi yandan ona da heyecan yapiyorum, 1 ay oldu merak ediyorum napiyor bizim yakisikli diye.
Ayrintili ultrason konusulmus, benim randevu da 4 kasimda, onu da kazasiz belasiz atlatalim da sonra zaten tek derdimiz yedigimiz tekmeler olacak insallah

Merhaba canim.
Hayir canim gecmedi malesef ara ara sizliyor kasiklarimin asagisinda oluyor bu durum senin tam olarak nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…