Sen nerdesin bilemiyorum fakat ben sefakoy vera tip merkezinde yaptirmistim kızımda. Yine orayi dusunuyorum. Yada sefakoy Medipol hastanesi. Vera da 280 tl denildiDetayli icin istanbul avrupa yakasinda onereceginiz yer fiyat bilginiz var mi .
Canim bende kilo verdim 5 kilo kadar istifalar bitince 4unu geri aldim şimdi de istahim açıldı heran alabilirim ki kilomda az değil almamak benim icin daha iyi 70 kiloyum su andaİmrendim valla ben 10 kg verdim diyemi hamilelikte 4 kg almam normal yoksa neye gore hesaplicam
Yeni pantolon almak istemezsen eski pantolonlarin ilik deliginden lastikli toka yada bildigimiz lastigi gecirip dugmeyi ona tak :) gecmis olsunTahminim dün pantolon sıkması+şişkinlik kasıklarıma vurdu. Dinlenince geçmeyen bir ağrıydı. Gece dayanamadım doktora gittim ben. Ama bebekte hiçbir sorun yoktu maşallah. Doktor da dedi gebelikte anlam verilemeyen ağrılar olur, normaldir diye. Bol su ve istirahat, başka çaresi yok dedi ben de rapor aldım bugün içinrapora da tanı bulunamayınca ‘düşük tehdidi’ yazıldı, içim bir fena oldu zaten
Canm merhaba..ağrın nasıl geçti acaba..benimde bir ağrım var ne olduğunu çözemiyorum sağ bacağımı hareket ettirdiğimde yatakta dönerken ayağa kalkarken ağrı girip çıkıyor..durur pozisyonda sürekli olan bir ağrı deil...senin geçti deilmi...Evet oyleymis cok mu yordun kendini dedi bebek ters duruyor baski yapiyor dedi sonra yarim saat yuruyus yap pozisyon degisirse iyi degismezse ilac vericem dedi sukur degisti pozisyonu zaten gerek kalmadi
Magnezyum yada kalsiyum kullanmaya başladınız mı? Ben bu gebeligimde daha erken basladimCanm merhaba..ağrın nasıl geçti acaba..benimde bir ağrım var ne olduğunu çözemiyorum sağ bacağımı hareket ettirdiğimde yatakta dönerken ayağa kalkarken ağrı girip çıkıyor..durur pozisyonda sürekli olan bir ağrı deil...senin geçti deilmi...
Di mi ya koca esek oldular artık, nasil da o kucucuk kiyafetleri bile dolduramiyordu, cabucak unutmuşum ben o gunleri. Baktikca diyorum bu kadar minik mi olacak diyeKiyafetler oyle minnacık ki bir kizima bakiyorum bir kiyafetlere :) Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin
Ay ben kizimda kvye benzesin diye cok dua ettim ama kurtarmadiBende de öyle ışte ondan burnu haric bana benzesin bebeğim böyle dua ediyorumbiraz beyazimda ben şöyle sarı bi oğlan hic fena olmazdı eşimin maşallahi var kömür karasi
Cok gecmis olsun, 3 gundur kizim da hasta, bana bulasacak diye korkuyorum ben de. Hic zamani degil valla. Acil sifalar, umarim hemen atlatirsin.Kizlar benim hastaligim ilerlemis. Cigerlerimde hirilti baslamis. Antibiyotik basladim. Dr kotulesirsen mutlaka hastaneye git dedi
Yok henuz kullanmaya baslamadimMagnezyum yada kalsiyum kullanmaya başladınız mı? Ben bu gebeligimde daha erken basladim
Bende bende sapsarı oglan delisiyim bende yok o taraf hep kara annemle ben sariyim bitekAy ben kizimda kvye benzesin diye cok dua ettim ama kurtarmadiben beyaz tenli kahve sac ve goz, kv daha da beyaz, sarisin mavi gozlu. Belki oglan babaya ve kvye ceker de sari olur, cok severim sari oglanlari
Hayır başlamadım iki gündür böyleyim..duş bölgede olduğu ağrı geçer diye düşündüm açıkçası doktora da gitmedim haftaya kontrolüm...sizdede bahsettiğim gibi mi oldu acabaMagnezyum yada kalsiyum kullanmaya başladınız mı? Ben bu gebeligimde daha erken basladim
Kocamin cocuklugu sapsari, simdi o kadar sari degil ama cocukluk fotograflari hep altin sacli. Ona benzerse cok mutlu olurumBende bende sapsarı oglan delisiyim bende yok o taraf hep kara annemle ben sariyim bitek
Merhaba canim.Canm merhaba..ağrın nasıl geçti acaba..benimde bir ağrım var ne olduğunu çözemiyorum sağ bacağımı hareket ettirdiğimde yatakta dönerken ayağa kalkarken ağrı girip çıkıyor..durur pozisyonda sürekli olan bir ağrı deil...senin geçti deilmi...
Oncekinde 5. Ayda basladim die hatirliyorum. Simdilik vermedi benim doktorum da.Magnezyum yada kalsiyum kullanmaya başladınız mı? Ben bu gebeligimde daha erken basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?